Hundhalsband som armband it is!

Funkar fin fint! Har varit ner på stan och inhandlat hundhalsband idag. Smala halsband ska det vara, ni vet sånna till lite mindre hundar, sen är det bara att vira runt handleden och vips så har man nya fräscha armband. Tokenkelt och annorlunda. 
Tack mamma för idéen!



//

JAG VANN!

Budade på en tröja från zoovillage och vann! Inte så speciell men ack så skön att strosa runt i. Kommer nog med posten i början av nästa vecka. Perffa.




//


Någon som känner sig manad?

Ingen bakficka idag med Tobbe och Björn. Sitter hemma med tända ljus och fryser och ser på Laguna Beach, nån variant av The Hills fast dåligare.

Har nyss rensat lite i min garderob och slängt lite kläder. Blev inte mycket men lite i alla fall. Så är lite bättre plats nu men bara lite. Konstigt det där, när man ska iväg på någonting och det är dags att välja kläder tycker man aldrig att man har något när man rotar i garderoben trots att det oftast är knökfullt. 

Ska snart hem till Kvarnsveden och äta pizza med mamma. Egentligen inge sugen på pizza men skönt att slippa laga mat. 

Har ett öga på tv:n och ett öga på datorn, sitter och tarvar över utlandsresa. Vill till Thailand i Mars men att få med sig någon dit tycks vara svårare än svårast. 6750:- på bigtravel, gör inte suget starkare!!

// 

2008-11-27

Tanken var att sova ut länge idag eftersom jag är ledig, men vaknade halv tio och kunde inte somna om. Kröp ner i soffan framför lite repriser och en genomkoll av ett antal bloggar innan det blev stan med syster. Fixade lite Euro och köpte ny foundation, mineral, på Nova, upp till bevis om det är sådär underbart bra som alla säger. Hoppas på det för dom pengarna. Sen köpte vi julklapp till mamma.

Riktigt skönt att ha varit ledig idag, blev något fattigare men sånt är livet.

//


joico

Sjukt trött. Tror jag lever i någon slags bubbla av trötthet. Snoozar i en evighet när klockan ringer på morgon. Tror boven i dramat är mycket jobb och dålig sömn. Vänder och vrider mig innan jag somnar och tankarna rusar i högsta tempot. Blir tokig! Tankar hit och tankar dit, varför kan man inte bara inte tänka, utan bara få sova?

Ledig imorgon, till Nova med syster och bakfickan lite senare med Tobbe och Björn. Sen skulle jag varit ner till banken och växlat pengar till Luxemburg för nästa fredag åker jag!

Natthelg väntar, löning och hela huset. Inte sådär jättelockande. Fyra som stänger på lördag varav två som aldrig stängt förut, bara be till högre makter att det går hyffsat bra i alla fall. Har en plan för lördan som är stensäker och klockren. kruxet är bara att det ska gå och genomföra också.  

Nu ska jag krypa ner i soffan med ett glasspaket och dra fingrarna genom nytvättat hår och låta näsan ta del av en underbar lukt.


//


bury the lies

Hemma igen efter att ha bott hos mamma och pappa igår. Passade på att se Mamma Mia, var faktiskt riktigt bra. Nästan så man blev att tycka mer om ABBAs låtar.

Hungrig. Igen. Alltid. Önskar mig en personlig kock i julklapp som alltid står redo att laga mat åt mig. Låter inte det som en riktigt bra idé då jag inte tycker det är sådär jättekul att laga mat?

Kupolen en sväng idag med Maria och Sofie. Lite mat på Matpalatset, sen lite löst kollande i affärerna. Skulle ju visa dom hemligheten on the top floor men gick bet. Bättre lycka nästa gång.


//


YSL

Den här kom precis med posten!


En tidig julklapp till mig själv. En highlighter/concealer från Yves Saint Laurent. Från Bellme.

//

Sovmorgon? knappast!

Jobbet igår gick så jäkla bra så jag har inte ord för det! Guldstjärnor i kanten åt oss alla som jobbade!

Sitter här och försöker hålla mig vaken. Upp tidigt för att hämta Rocco, syrrans hund, och deras bil. Är hundvakt idag till imorgon när dom är i Stockholm. Bilen fick jag på köpet då det är lättare att ha Rocco i den än min. Jag klagar inte, deras bmw är inte helt fel att ha. Sen har jag Wilgot också, så två stycken att ta hand om och gå ut med och underhålla.

Var i alla fall och handlade imorse efter jag hämtat Rocco, och igår städade jag. Bara tvätt kvar nu.

Förutom att jag är grymt trött så är jag på bra humör idag, känner mig ganska glad. Än så länge.

 
Rocco och Wilgot i startgroparna för att göra sina konster i hopp om att få Frolic. Rocco kör på tack-tack och slänger upp tassen i handen på en och Wilgot kör sin serie sitt-ligg-rulla.

//


Inte för att skryta..

..men fan va bra vi var på jobbet igår! Klockrent överallt och kanon drivetider! Igår tog vi fasta på att parkera dom bilar som tar lite längre tid och därmed förstör drivetiderna, så till och med chefen fick parkeras igår. Lite kul tyckte vi.
Runt 6000 :- blev hockeyrushen igår. Klarade av den på under timmen, skönt skönt.

Derby ikväll, Borlänge-Hedemora. Håller såklart på Hedemora. Skulle velat se matchen men jobbar ju natt så kan bli lite svår att var på två ställen samtidigt. M spelar nog inte ikväll, tyckte jag läste att Leksands andremålvakt ska ha speltid så han står för Hedemora ikväll. Så det är inte hela världen att jag missar matchen.

Kände mig död när jag vaknade idag. Noll energi kvar. Sen så mycket jag borde göra men inte orkar. Som till exempel att städa, handla, tvätta. Betalade i alla fall alla räkningar igår så det är avklarat.
Fick dock liite energi nyss, pratade med P en snabbis, och kan komma på mig själv sittandes med ett leende efteråt.

So long for now.

//

Ge mig ledigt!

Onsdag, tre jobbdagar kvar innan det blir ledigt. Börjar bli lite trött nu, seg i kroppen. Natt idag och imorgon sen 16-20 på fredag. Har en känsla av att det kan bli mycket att göra idag, maxburgare 19 kr sista dan (då folk blir galna av extrapris) sen hockey i Leksand.

Borde åka och handla, fylla upp lagret igen, men tycker det är sååå tråkigt att handla. I alla fall mat.

Ska dra ner mot SVEA nu och träna en sväng innan det är dags att göra sig klar för jobb.

Later!

//


Köpt och klart

Öppningshelgen är avklarad och jag är i mål på 54 timmar! Blir tidig sömn idag, grymt trött. Var telefonterror igår så sov lite dåligt. Kusin ringde från Frankrike och hade inge vettigt att säga mitt i natten, men kul att han ringde. Inte pratat riktigt med han på ett tag.
Imorgon är det uppkörning till trainee för Angelica på jobbet! Kommer gå kanon. Sen på onsdag gör vi våran första stängning på ett bra tag, ska bli riktigt kul.

Köpte biljett till Luxemburg igår. Den 5:e åker jag och kommer hem den 8:e. Känner mig som ett barn på julafton som sitter och väntar på jultomten. Spänd över att få träffa Pocokillen igen, men samtidigt nervös över att åka själv. Hoppas på att jag inte irar bort mig på flyplatsen i Frankfurt bara.
Så tack tack tack Maria för att du tog min öppning den 8:e!!

Nu är det dags att låta båda ögonen vila på Nate och Gossip Girl.

//


august and everything after

Löning idag (bra lön blev det) och det kliar enormt i fingrarna efter någpt att köpa. Så därför tänker jag också göra det. Jag borde inte köpa något men ska ju låta min plattång få kila vidare så jag måste köpa en ny. Faktiskt. En gama plattång kommer det nog att bli, hett tips från Ida. Tack!!

Vaknade av världens magknip idag, skit drygt. Sen veta att man ska jobba 7-16 gör ju det hela inte bättre, men jag överlevde dagen trots magen och har nu landat i soffan och planerar på att inte röra mig mer än nödvändigt ikväll heller. Tänker sova tidigt så man är någorlunda pigg imorron när klockan ringer i gryningen. 

Och nej Ida, än har jag inte hört nåt av ditt skönsjungande, så det är bara att fortsätta!

Mat nu!


//

Hot ´n´ cold

Max intar Broken Dreams snart för möte och mat, sen lägger vi beslag på hela bowlingen fram till 22 ikväll. Öppet längre bara för våran skull. Återstår att se om det blir några skandaler ikväll eller om alla håller sig i skinnet. Eftersom det är en torsdag vi har det och inte en onsdag som vi brukar så borde det inte bli sånt liv.

Nya byxorna från Cheap Monday, Vogue tröjan, vita Reebok och svarta naglar. Ungefär så intressant blev klädseln till mötet.

Och just det, tror det börjar bli dags att köpa en ny plattång. Min börjar bli lite trött och få lite väl mycke färg på värmeplattorna. Frågan är vem ska man köpa i plattång-djungeln.

//

En dag att hoppa över tack.

Vaknade idag av att jag hade tungt att andas. Tungt att andas, klump i magen och ett humör inte riktigt på topp. Och just de, trött.

Sista natten av tre avklarades igår. Stängt med Mickis alla dagar, kan inte minnas att jag gjort det tidigare men det gick kalas. Klara runt ett varje kväll. En kvart tidigare än vi har tid till så det är helt godkänt.

Krypa ner i soffan igen för att invänta personalmötet senare i eftermiddag.

//

mr curiosity

Effektiv början på en ny vecka.
Åt en riktig bra frukost sen ner till SVEA för en timmes gym. Skönt att vara där när det är lite folk, sen hem för en skön dusch och mat.
Nu sitter jag och fördriver tiden innan det är dags för att åka till max och börja jobbveckan. Inleder med tre nätter, sen ledig torsdag för att sedan avsluta med tre öppningar. Personalmöte på torsdag så hela veckan går i max tecken. Även den lediga dagen..

Nu ska jag fixa innan det är dags att åka.

//

Ett måste i varje KENT-lyssnares samling


När lönen kommer, följer den här boxen med mig hem.
10 skivor med nytt omslag.
26 bonusspår.
15 outgivna spår.
Live-version av "Håll ditt huvud högt" från Eskilstunda sommaren 2008.
Totalt 133 spår.
Bok på 96 sidor.
Privata bilder.
Låttexter.
Turnéhistorik.
399 kronor.

kyligt värre

Legat i soffan sen jag gick upp. Men har ingen lust eller ork att göra nåt annat heller. Regnar ute så tycker det är acceptabelt att inte behöva göra så mycke vettigt då. Ska i alla fall pallra mig iväg till Kupolen om en timme med syster för att köpa Farsdag present. Sen hem till mamma och pappa och äta vid sextiden. Älgkött, mumma.

Har haft på Idol i bakgrunden, när ska det vara dags att skrota det programmet?! Idol har har haft sin tid och den är verkligen över.

Utgång igår. Först singstar hos Maria, sen s2. Ett s2 som var kallare än kallast. Känns som det kan vara nåt att fixa när folk väljer att gå och hämta vinterjackorna ett bra tag innan stängning för att inte frysa ihjäl.
Förutom att det var grymt kallt så var det helt okej, kul att Maria äntligen ville följa med utan större klagomål.

//


hon har kvällen räddad..

Någonting mysko har hänt med min blogg. Mitt namn och mitt hjärta har försvunnit. Därför har jag kallat in experthjälp i form av Sofia. Tur jag har henne som kan fixa o trixa när jag behöver hjälp, eftersom jag har noll koll på hur man gör.
Återstår att se om hon kan lösa problemet så håller tummarna.

//

Morgon med LW

Borlänge har försvunnit under dimman idag..igen. Men det gör inte mig och LW så mycket, vi har det ganska skönt här i soffan och han sjungandes för mig. Sjunger nu Nästan Perfekt, en gammal favorit med för mycket minnen. LW är alltså Lars Winnerbäck och han sitter inte i soffan med mig utan han är inne i datorn om ni nu mot förmodan skulle tro nåt annat.

Maria skickade sms halv sex imorse. "Skicka ett sms när du vaknar." Vad gör människan uppe den tiden!? Har hon börjat ett nytt liv eller vad är det frågan om.

Träff med tjejorna idag och en tripp till Djurås och träffa Ullis en sväng.

Tappa inte bort er i dimman idag!
 
Later.

//

en liten sneek peek..

..på mitt senaste köp..och mitt sista på ett tag..
 
                                      

           ..jeans från Cheap Monday. Stentvättade men skinndetaljer.

Eld och lågor

M HAR BLIVIT BRUNETT!!

Trodde aldrig han skulle färga sitt hår. Inte efter allt slit med att få det perfekt blont, sådär vitblond nästan. Men han passar riktigt riktigt bra i det. Sist jag såg han i mörkt var när jag först träffade han för 3 år sen och han hade svart. Men det bruna, ja riktigt snyggt.

Har precis kommit hem från Hedemora. Färgning av en extrem utväxt. Men ingen klippning, nya ideér från M att vi bara ska klippa det var 3:e eller var 4:e gång. Fine by me. Håret är så himla genomplattat den här gången, finns inte ett hårstrå som inte är rakt, riktigt skönt. Första gången jag haft det så här rakt. Behöver jag säga att jag är eld och lågor nöjd?

//

Bäbis!!

Nästa år kommer den lille ut. Inte från mig, utan Ullis, eller rättare sagt Wilma, Ullis häst. En liten föling. Så himla kul! Ullis kommer hem från Stockholm i helgen så ska upp en sväng och hälsa på och klappa lite på hästarna.


Hur snygg är han inte? Heartbeat, fölingens pappa.

//


I´m back!

Saknat mig? Det borde ni ha gjort med tanke på hur mycke intressanta och viktiga saker jag skriver på den här sidan. Eller nåt.

Haft noll motivation till att skriva nåt på ett par dagar men nu försöker jag igen.

Har mest  jobbat senaste tiden. Äntligen fått fingrarna ur och kollat på Djävulen bär Prada. Jag vet det var hundra år sen den kom meen bättre sent än aldrig?

Jobbat idag och höll på och frysa aset av mig! Driven såhär års är inte så jättevarmt. Därför blev det ett besök till solstationen efter jobbet för att tina. Riktigt skönt. Och varmt. Jobbet var galet, tokmycke folk.

Sen Anna, "nya" Telia-reklamen är DÖGAMMAL!

//

RSS 2.0