Luft kanske också kan mätta?

Vinterdäcken är på och ny vinterjacka är inhandlad. Jag är redo att möta vintern!


Här är jackan som får mig att leva på luft och vatten fram till den 15:e och lön. Typ. Men varm är den.

//

Just another day

Har haft en riktig fuldag idag. Håret har sett ut som ett fågelbo, bott i mjukiskläder och varit riktigt trött. Gjorde absolut ingenting fram till halv sex när jag och syster var ner till SVEA och tränade ett pass. Vi trodde inte att det skulle vara sådär jättedrygt men tji fick vi. Det känns än i benen. 
Ni vet han den söta spinninginstruktören jag skrev om förut, han är 85:a och gick i Jessicas klass. Och tydligen jobbat på max! Dock långt innan mig men ändå.

Öppninghelgen närman sig med stormsteg. Känns som att det kommer bli mycket i helgen, nu när Biltema öppnat och allt. Hoppas bara att allt kommer gå bra, skulle vara skönt med en helg där allt flyter på bra.


//

tillåt mig att gråta..

..stora, vita, fluffiga flingor i form av snö föll precis utanför mitt fönster..

Snö är okej, kanske till och med ett måste, när det är lucis, julafon och nyårsafton. Det är dom enda dagarna då jag tycker snö är okej.

Fick tid den 7:e för mitt hår. Ska bli riktigt skönt för nu tittar det blonda fram alldeles för mycket. Som systers kille la fram det så fint, "de ser ju nästan flintis ut". Så ja, det är dags nu.

//

POFF!

ungefär så snabbt försvann allt som var planerat till imorgon..Istället för jobba 11-16 blev det för en liten stund sen 15.50-01.15..Så ingen morgonträning med syster, ingen reakväll hos Selected Style och ingen "bestämma sig för vilken jacka jag ska köpa med hjälp av mamma" tripp. Blir lite matt.

Fastnade för tre jackor idag men hängde undan två. Den på Stadium leder lite mot den på MQ men har fortfarande inte riktigt bestämt mig. Får lite ångest som vanligt när jag ska lägga ut lite mer pengar på nånting. Man kanske ska se det som en investering?

Koftor!! Blir snart galen. Hur kommer det sig att jag alltid hittar nån kofta jag blir dökär i? Tror jag skulle behöva gå i terapi för att komma över mitt beroende. Kärade ner mig i en mörkgrå från JC idag, lite länge modell. Skulle göra sig ypperligt i min garderob tillsammans med min lilla samling. Tänk ändå om pengar kunde växa på träd..

//

2008-10-28

Uppe tidigt idag. Fick massa tid över, börjar jobba 9 istället för 8.30, vi kom fram till att ismaskinen jag ska göra rent idag inte tar så lång tid att göra så hey vi spar in en halvtimme. Så för att fördriva tiden hamnade jag här en sväng. Men har fixat och donat lite innan, plockat ihop lite i lägenheten, fixat med lite kläder så nu är det fin fint.

Jobbar till 16 idag sen blir det nog Kupolen med Maria för att hitta min vinterjacka och hennes spel. Så fyra vill jag gå idag, inte som igår när jag jobbade då jag skulle slutat 16 men stämplade istället ut 17.40..lite småjobbigt när man varit där sen sju på morgon. Men men.
Hur fördriver ni tiden idag?

//

Nån som sett?

Svin har snott min cykel..igen..!! Blir så matt. Varför kan inte folk låta saker som inte tillhör dom vara? Förra gången va det nån snäll själ som hade lämnat in den till polisen så hoppas på lika bra tur den här gången.


//

sweet little secret..

..stays with me.


helgen avverkad..

Ciderkvällen i lördags var trevlig, lite förmys med Sofie hos mig sen utgång på s2 där vi slog oss ihop med Elin o Elin på jobbet. Riktigt kul. Härliga tjejer! Ena Elin alltid lika galen när hon fått lite innanför kostymen. Sofie styrde hemmåt när s2 stängde, tokan skulle börja klockan sju på söndan! Jag fixade skjuts, tur att man känner lite folk som är ute, till max för nattmat. Trängde oss före nästan hela kön, gör man det snyggt är det okej! Sen satt vi där till dom slutade för att få skjuts hem av Alex, varför gå när man kan åka bil?

Söndagen var lite tröttsam och seg. Va upp till Leksand på hockey men pappa, mamma och Veronica. Jag och Veronica kunde väl inte konsentrera oss riktigt, satt o pratade och längtade efter flottig mat. Skönt att ha en till med sig som inte lät lördagen gå omärksam förbi. Matchen slutade med vinst till Leksand. Och vet ni, den här säsongen sitter vi VIP varje match. Sweet.


//


ciderkväll

Blir en kväll full med cider och glada miner. Sitter och väntar på att Sofie ska bli klar och komma hit. Fördriver tiden med att ladda ner lite musik, äta godis och måla naglarna, mörklila blir det. Var hem till Kvarnsveden och lånade med mig mammas. Ögonen blev också väldigt mörka idag, lila och svart. Ganska så nöjd med resultatet.

Vädret däremot är jag inte sådär jättenöjd över. Blåser like hell och regnar. Riktigt trevligt när man ska ner på stan och gjort sig iordning med smink och fixat hår. Ser ut som man har sprungit ett maratonlopp när man kommer fram till stan. I och för sig så finns det ju nåt som heter taxi, kanske blir ett alternativ ikväll.

Jobbet gick lysande idag. Maria var klockren vid grillen, kött hela tiden och då blir mitt jobb så mycket lättare, som idag var bröda och lägga in allt som beställdes och mer därtill.

Trevlig lördag på er! och drick med måtta!

//

Time to say..

Wilgot ligger och myser i soffan, han försöker hålla ögonen öppna men det går sådär. Han ser lite trött ut, kan vara tufft att vara hund ibland. Sova hela dagarna om man vill, ut och gå några gånger, äta lite, skälla lite och om man orkar, leka lite. Det är tur man inte är hund, skulle nog bli för jobbigt.

Ska sova snart. Sällskap av Wilgot i sängen inatt var inte igår direkt man hade. Tror det bestämt var i början av juni när det var efterpärla på slänten..

..God natt med er!

//

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/92748/madeleinne?claim=zjxq2c7glmz">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Man slutar aldrig att förvånas över vissa..

Ibland undrar jag hur vissa gäster som kommer till jobbet tänker. Hade en dam idag när jag stod och grilla under lunchen..

"-Vad är det för dressing på dagens frisco?"

"-Det är hamburger dressing, våran originaldressing."

"-Okej så det är inte den vita majonäsen?"

"-Nej det är det inte"

"-För jag vill inte ha någon majonäs på."

"-Nej men på friscon så är det ingen majonäs utan det är våran original dressing, den rosa. Tar du den så slipper du majonäsen.

"-Den vita vill jag inte ha på min hamburgare.

Det är nu frustrationen börjar och man får bita ihop för att inte visa det..I vilken av meningarna var det otydligt att det INTE är majonäs på frisco? Kan ni gissa hur det slutade? Hon tog bort dressingen helt för att vara helt säker på att det inte var majonäs på hamburgaren!!

//

Äntligen fredag

vad gör ni ikväll? Jag gör så lite som möjligt. Var hem till mina föräldrar efter att jag svängt förbi Maria och hämtat mitt halsband, planen var att komma dit lagomt till dom skulle äta men icke. Ingen hemma när jag kom dit utan dom hade åkt ner på stan för att äta på bakfickan. Oflyt. så nu tvingas jag laga mat ändå. Hade sett fram emot att slippa göra det ikväll men man kan inte alltid få som man vill.

Tog med mig Wilgot hem, skönt med lite sällskap ibland.

Ledig lördag blev jobb 12-17 imorgon istället. Sen blir det hem och invänta Sofie och liten pärla och utgång.

Släpa mig till duschen sen mat sen promenad med Wilgot.

 

//

Jag vet..

..att det är ett jävla tjat om mitt hår, meeen I can´t help it. Tvättat, blåst, plattat och KMS krämen som avslutning. L o v e l y . Dags att ringa och ordna tid för färgning och lite toppning igen, snart fem veckor sen och det blonda börjar titta fram lite väl mycket snart..

Sängen nu och kanske snoosa lite på mitt hår. För ni som har gjort det vet att det är svårt att stå emot!
Sista arbetsdagen imorgon sen ledig helg.  

God natt!

//

Ben av bly..

Precis kommit hem från SVEA. Vi gav oss som sagt på spinning idag. Riktigt jobbigt och en cykelsadel är kanske inte direkt det skönaste man kan sitta på i 45 minuter och köra stenhårt. Men vi överlevde och kommer inte att gå tillbaka. Spinning var ingen hit. Söt, ung kille dock som höll i passet och hjälpte oss newbees innan passet. Om man säger såhär, det skadar inte att instruktören ser bra ut och att det spelas bra och hög musik.

Fick en släng av avund när jag satt där och trampade. Avund på hästarna. Vilken ork dom har i benen. Och vilken nödvändighet det är att "trava ner" dom efter ett hårt pass så mjölksyran släpper. På samma sätt fick vi cykla ur oss mjölksyran utan motstånd, riktigt skönt.

Nu blir det en lång varm dusch.

Later.

//


viva la vida

Boxningen gick bra för att vara första gången. Grymt kul och riktigt jobbigt. Precis som det ska vara antar jag.
Insåg när vi kom ner att jag känner instruktören så hon var på en extra mycket med jämna mellanrum, iofs bra så man tar i ännu mer.
Innan det var dags att köra igång och alla delat upp sig i lokalen inser jag och syrran att alla tjejer har ställt sig på en sida och alla killar på andra. Och vart tror ni vi stod? Jo på sidan där alla killar har ställt sig.

Grey´s anatomy nu och mat. Sen sängen för imorgon ringer klockan i gryningen och det är dags för öppning på jobbet.

Just de, Hedemora åkte på stryk..igen..

//

Rånad

Lämnade in mitt Attling halsband på uppkortning idag och tänkte väl att det där kan väl inte ta så lång tid. Borde väl vara nåt dom kan fixa på fikarasten. Mm men hej. "det är klart den 31:a"  Det tar alltså över en vecka för dom att korta av kedjan två centimeter. Och vet ni för hur mycket? 220 kronor! Rena rånet om ni frågar mig! Ingen dålig centimeter kostnad direkt.

Ni som känner mig vet att jag är väldigt svag för smycken. Det blir liksom att klia i fingrarna när jag ser nåt jag vill ha. Och vet ni vad? Det kliar nu. Mycket.

Hedemora spelar mot Bålsta ikväll och jag hoppas att M kan täppa igen målet och dom kan ta tre poäng ikväll.

Snart box med syster. Får se om jag tar mig levande därifrån.


//

stenkoll!?

Stygnen är borttagna så nu har jag bara ett litet plåster över som ska sitta en vecka sen är det förhoppningsvis klart. Skönt.
Men bra koll dom har på vårdcentralen.
-"Jaha är det dags för andra utlandssprutan idag?"
-"Öö nej det kan jag aldrig tro, dom sprutorna har jag tagit nog av. Hade nog tänkt mig att ta bort stygn idag."
-"Ja okej. Det var Madeleine ja. Här står det ju. 

Nu blir det nudlar tillsammans med Oprah sen off to work. 

// 


Vad gick snett?

Värsta dagen på max? Kan ha varit, eller i alla fall i närheten. Lunchen gick skit, köket låg mil efter med maten så tog väldigt lång tid allting. Eftermiddagsruschen gick också skit. Malin blev själv i köket med en upplärning och rätt som det var så vart det kö överallt och köket kom efter igen. Så summa sumarum, hela dagen sög big time.
Nya tag imorgon, för två skitdagar i rad brukar man inte ha.

Nya drivesystemet är äntligen igång!! Tog bara 2,5 år men den som väntar på nåt gott...

//

2008-10-21

Sovit gott? Det har inte jag gjort. Efter en natthelg sover jag jättedåligt första natten. Kroppen är ju van att ha varit uppe fram till tidig morgonkvist under en helg så en god natts sömn på måndan är inte att räkna med. Somna runt tre tror jag så är lite småtrött idag.
Tur är då att det finns någonting som kallas solpuder. Kan få vem som helst att se piggare ut. Borde finnas i varje tjejs ägor. Mitt kommer från Make up Store och används flitigt. Kan jag hett rekommendera.

Nya tröjan är på och det är dags att dra sig till max och ta död på några timmar tills klockan är åtta.

Later.
Mitt solpuder, räcker i en evighet.
//

Hur snygg är den inte?!

 
Kläningen från Selected Style. 599:-. Finns även i svart.

magterror

Har haft en ledig dag idag. Sov till halv två tror jag. Man får det efter en hel helg med nattjobb.

Var och tränade core (mage/rygg) med syster. Var nytt program, riktigt drygt. Spänn mage spänn mage..Kul när dom riktigt bra musik på när man tränar, blir lite lättare då. På onsdag ska vi träna box och på torsdag ska vi försöka oss på spinning. Det kan bli intressant.
Efter träningen blev det en sväng in på Selected Style. Jag köpte en tröja och syster hängde undan en. Sen prova jag en galet snygg klänning! Neon rosa i glansigt tyg. Finns för mycket snyggt, överallt nuförtiden.

Håller på och färgar ögonbrynen, så nu är det nog dags att ta bort färgen så dom inte blir föör mörka.

//

perfect blue buildings

Precis kommit hem efter lite mat med M. Jag bjöd. En självklarthet med tanke på alla rabatter jag får av han.
Fotograferingen hade gått bra, fick dock inte ur han så mycket om den. 
Små spår av stylingen hade han kvar, och ja, jag får liksom ingen klar bild om hur det kan ha blivit.

Jobb om mindre än två timmar och jag är inte riktigt peppad för det. En kväll i soffan och bara inte göra något känns mycket mer lockande.

Trevlig lördag alla ni som inte jobbar.

//

hemlighetsmakeri

Trött som en gnu. Kunde inte sova längre än till halv elva, kul det när man jobbat natt och kom hem vid halv fem. Två nätter kvar av natthelgen. Hoppas kvällen blir lite lugnare än gårdagen var i alla fall. 

Sitter och väntar på att M ska bli klar med sin fotosession. Pratade nyss med han och dom skulle bli klara runt tre. Från 6-15, galet länge. Och inte fick jag vara med heller för tidningen. Allt ska vara så hemligt innan den kommer ut i affär. Sitter väl här och väntar istället då. Bitter? Självklart.

Ska försöka äta nåt innan han ringer, vi ska iofs äta när han är klar men är galet hungrig nu. Skadar ju inte att äta igen liksom.

//

Födda med segpulver i blodet?

Fick inte tag på M innan han gick och la sig, skit också. Hade tänkt fråga om lördan men får ta och ringa imorgon igen.

Har setat på donken med Maria och Sofie en sväng, ätit lite nuggets och druckit varm choklad. Deras väntetid på kvällen får våran väntetid att likna rena rusningstrafiken. Och då är dom ungefär tusen fler som jobbar än vi gör på kvällarna. Ändå tar det så jäkla lång tid för dom. Förstår inte riktigt vad dom pysslar med.

Åker till Nyköping om tre timmar så nu blir det en powenap innan det blir några timmar on the road.

So long and good night.

//


Höjden av duktighet!

Vad passar bättre att göra en dag som är riktigt grå än att städa?! Så nu har har jag gjort precis det, bytt sängkläder, dammsugit, torkat golv och tagit ut soporna. Om inte det var duktigt nog så har jag betalat räkningarna och flyttat över pengar till sparkontot. Det var ju löning igår så varje lön lägger jag undan nästan så mycket pengar som jag la ner på Poco förut. Den metoden gör att det växer ganska fint på sparkontot.

Nu ska jag försöka fixa mat och kolla gamla Top Model avsnitt som 3:an har fått för sig att ständigt visa, säsong efter säsong.

//


God morning vietnamn!

Vaknade halv sju av en hostattack, somnade om efter många om och men, vaknade igen 10 men orka gå upp när man är ledig, uppgång blev istället när kusin ringde vid ett och frågade om jag ska med till Nyköping två inatt. Fredrik flyttar till Frankrike imorgon och planet går vid sju imorgon bitti så därför åker vi på natten. Härligt. 
Frågan är, ska man gå och lägga sig tidigt för att sedan gå upp till två eller ska man sitta uppe? Får se hur det blir.

Sofia fyller år idag! GRATTIS.

Nu ska jag äta frukost eller lunch, har inte bestämt vilket än, sen bläddra igenom RESA med Aftonbladet och deras Thailand special.

Later.

//

premiär..

..för vinterjackan blev det idag. Var och kollade när M spelade, derby mot Borlänge och fullt hus. Har frysit varje gång jag varit iväg så nu fick vinterjackan följa med och värma.
Vill ha en ny jacka till vintern, den jag har nu har varit med två säsonger nu så skulle vilja ha nåt nytt, men den jag vill ha kostar mycket. För mycket. Galet mycket. Men vem vet, jag kanske får en släng av dåligt omdömme och köper den ändå. Man kan aldrig vara säker.

Hur matchen gick? Efter att ha spelat riktigt bra i första är man helt off i början av andra och Blge får göra tre mål på fyra minuter och där känns det liksom som att matchen är över. Nu spelade Hedemora dock upp sig och krigade på bra i slutet av andra och i tredje men kom inte närmare än ett tröst mål. Synd när det började så bra, för Hedemora och för M.

sydd och plåstrad

Började dagen med ett besök till vårdcentralen för att ta bort ett födelsemärke på halsen. Har tänkt tagit bort det ett bra tag nu meeen jag och läkare/sjukhus/vårdcentraler är ingen bra kombination. Tycker inte alls om det. Sist jag var iväg på en grej, som ni inte får veta vad det är, så låg jag och spännde mig och tog små andetag så jag nästan svimmade när det var klart. Blev nästan samma sak den här gången, så log kvar på brittsen ett tag efter när dom tog fram massa plåster som jag fick med mig hem, som jag ska ha när jag duschar. Skulle kanske kunna säga att jag har lite läkarskräck?
Nu behöver jag bara tillbaka om en vecka för att ta bort mina två stygn. Mitt gigantiska plåster som dom dundra på får jag ta bort imorgon och dom små under tas bort i samma veva på stygnen.
Om två veckor är det Angelicas tur. Hehe.

//


Bowling med egypten

Öppning på jobbet idag, gick lysande. Jag och Maccan hade dock lite svårt med vilket lila medel vi skulle ta hem men det löste sig. Anette är ju på Svensk Cater nu och så hon såg till att vi fick rätt.

Jenny är hemma!! Inte för alltid men en vecka i alla fall. Jag, Tobbe och Jenny bokade in bowling, där jag ägde, sen mat och massor av prat och skratt! Riktigt riktigt nice. Känns inte som att det redan är ett år sedan hon åkte iväg på sina äventyr.

Är fortfarande inte helt friskt, hostig och lite små täppt men men, bara att bita ihop och hoppas att det går över snart.

Smyckes-party igår hos Marias mamma, resulterade i ett halsband. Skulle inte ha något meeen, kan inte låta bli. En vit sötvattenpärla i en smal, fin kedja. Enkel och snygg. Och bästa utav allt, bara 95 kronor.

  Har dock tillkommit ett och annat smycke sen kortet..
//


2008-10-11

Ingen inspiration till någon rubrik idag. Klockan är snart sex, alltså har snart hela dagen gått och jag har gjort nada. Drog  upp gardinerna för en halvtimme sedan och släppte in det sista av ljuset dagen erbjuder. Sweet.

Maria kommer hit om en timme ungefär så tror det börjar bli dags att styra mot duschen sen garderoben för att hitta någonting att ha på sig. Tänkte prova någonting annat än stora tröjan, mysbyxorna och raggisarna jag har på mig. Vem vet, det kanske kan få en lite uppiggad.

Såg en helt annan sida av Elin R igår och ja, den tjejen vet hur man håller låda hela kvällen igenom. Och vet ni, hennes hat är även mitt hat, den ni!

//

Finally

Jag är i mål. Imorgon och tre dagar framöver är jag ledig. Ska bli riktigt skönt.
Jobbet var lugna gatan, sådär lungt så det blir riktigt tråkigt att jobba för att tiden nästan står still. Å andra sidan så kanske det var bra att det var lungt när man inte är så jättepigg.

M var in på jobbet idag och gav lite energi i alla fall. Varit i Borlänge för testfotografering och styling för en tidning. Nästa lördag är det tydligen den riktiga fotograferingen, kul att se vad resultatet blir. Blir ju i vilket fall som helst tvungen att köpa tidningen när den kommer.

Nu sängen!

Grå dag utan några större händelser

Riktigt trött idag, hade hellre legat kvar i sängen och inte gjort någonting. Men nej det går inte. Måste hinna vakna till och äta något innan jag ska in till max och sätta igång sista arbetspasset innan jag går på ledig helg. Ska bli grymt skönt. Min förhoppning är att jag blir piggare så fort som möjligt så inte hela helgen blir förstörd.

Funderar på om jag ska åka in till Hedemora och kolla när M spelar imorgon men har inte bestämt mig än. Dom spelar mot Borlänge på onsdag så kanske då istället. Det visar sig hur det blir, om det blir något överhuvudtaget.

Förresten så tyckte våran chef att vi assistenter har tagit mer ansvar sen våran bitr.chef slutade, kul att höra.

//


Ett pass närmare vila..

Mötet idag gick bra, goda mackor från Subway fick vi också. Inte för att jag kände så mycket av smaken men tror dom var goda i alla fall. Kul att Maria var med.

Var lite segt att jobba idag, tror städningen jag hade för mig innan jobbet tog död på dom krafter jag har kvar, som inte förkylningen har tagit över. Försökte få bort mitt stängningspass imorgon men gick bet. Så får stå ut en dag till innan det blir vila och återhämtning.

Nu blir det en nattmacka sen sängen. Godnatt.

//

tävling..

Jag tänkte vara med och utmana Anna!



                                       Här kan du också vara med


Städning med Miss Li

Bara för att man är sjuk kan man inte ligga på latsidan hela tiden. Har precis städat hela lägenheten, dammat, dammsugit, torkat golv och fixat ordning i badrumsskåpet plus bland mina smycken. Återstår att se hur länge den ordningen kan hålla i sig, skulle tippa fram till helgen.

Synen av en ren och fräsch lägenhet, och doften av nytvättat hår gör ju en lite piggare dagar man känner sig på botten.

Ett måste när man städar är att sätta på bra musik, idag blev det Miss Li som fick göra jobbet lite enklare.

Mat nu sen jobb.

//

Mail from Lux

Lousie skickade en uppdatering på hur det går med Poco-killen i förrgår. Går dunderbra!! Så himla kul att det går så bra för dom. Han är den enda av hästarna som går ute på dagarna nu. 07.30-12-00 är han ute sen är han nöjd och vill in igen. Han har svårt att vara ute längre själv så då tar stalldrängen in han för lunch.

Men det är galet att dom andra är installade för hösten och vintern! Enda gången dom är ute är när dom rids eller går i skrittmaskinen. Vilken skillnad det är på hästhållning. Här står dom ute i ur och skur och där åker dom in permanent vid höst. Galet. Tur i alla fall att Poco får gå ute och kommer gå ute i vinter också.

Louise ska kolla upp hur hon har det nu sen ska jag boka in en resa ner.

//


sjuk

Har åkt på nån dryg förkylning. Småhostig, nästan är täppt, kroppen är trött och huden är öm. Men annars så.
Planen var att sova till minst 12 idag men vaknade halv nio, har tungt att andas för förkylningen så det var bara att vackert gå upp.
Ska ta en dusch nu för att försöka bli lite piggare i alla fall, sen ska jag göra så lite som möjligt innan jag ska jobba. Ass-möte innan så börjar 15 istället för 17. Mitt första ass-möte, får se hur det är. Sen blir det jobb till 23 nångång, beroende på hur lång hockeyrushen kommer att bli. Derby idag, Leksand-Mora så det blir en hel del!
Ja jag vet, vara sjuk och jobba är en riktigt dålig kombination men nu är det så i alla fall. Är inte den som sjukanmäler mig i första taget så. På gymnasiet var jag hemma en gång på tre år..

//


avtryck

Jobbet idag var riktigt drygt från början till slut. Kändes som att ingenting fungerade och allt stod still. Får börja dagen med att ta reda på allt som kvällen hade lämnat kvar, en sak att lämna nån grej kvar men inte okej att lämna nästintill allt vad uppfyllning heter! Något irriterande.
Sen rätt som det är står internrevisorn där också med blocket i högst hugg redo att lista upp allt som är fel. Kul kul. Efter att han har jobbat sig in i köket igen slänger han ur sig "vad har ni för assistentbyxor egentligen?" Dom vi alltid har haft antar jag.. "Jaha men varför har ni sånna och inte dom som alla andra använder?"  Trevlig prick det där.
Morgon dagen hoppas jag känns bättre.

Min hals mår inte bra, huvudet värker, jag är trött och hungrig. Tänkte eftersom jag redan klagat massor så kan jag ju passa på att göra det lite mer.

//


glorious

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad, äta lite glass och kleta på en ansiktsmask. Lovely. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska bli riktigt skönt när jag ska upp tidigt imorgon. Förhoppningsvis piggare än idag.

//

Äntligen fredag..

..bara 6 jobbdagar kvar till ledig helg, fredag-lördag-söndag, första gången jag har tre lediga dagar sammanhängande.

Gick riktigt bra att jobba idag. Men det är lite småjobbigt när klockan ringer i gryningen och det fortfarande är mörkt när man åker till jobbet.

Sitter och kollar på "Färjan"... -Hårgelén tog slut därför tar jag raklödder, funkar lika bra de-. Avdelning: Man tager vad man haver eller?

//

Dagen spenderad i Björbo..

Har varit i Björbo idag och hälsat på. Hittade Fredrik i ishallen, no shocking. Satt med han i omklädningsrummet en sväng, och ja det luktar inte direkt rosor där.
Jag och Veronica va till nya inredningbutiken. Massa fint och massor jag vill ha till lägenheten. Sen hem till farmor och äta lite och baka kladdkaka. Knappt en bit av kladdkakan fick jag ner sen blir det bara för mycket choklad, känns som det växer i munnen ju mer jag tuggar.

Var förbi Make up Store när jag vaknade och köpte en ny foundation, min har haft en flygtur ner i handfatet och gått i miljoner bitar, sen förnyade jag också mitt medlemsskap. 100 kr/år sen får man 10% varje gång man handlar och 20% på klubbkvällar. Så gå med vettja!


rain king

Börjar bli riktigt trött, eller jag har iof varit det ett tag nu men börjar bli ännu mer. Tänkte därför styra mot sängen nu och lyssna på regnet innan jag somnar. 

Har haft konstiga drömmar nu i två veckor. Vaknar tidigt och sen när jag försöker somna om kommer dom, vissa riktigt obehagliga och andra är bra drömmar. Ibland kan det även vara en mix av bra och dåliga. Drömmen jag hade idag när jag vaknade var ingen trevlig. Sån här ont-i-magen obehaglig. Får se vad nästa dröm innehåller..

God natt!


RSS 2.0