Med ett leende.

går jag och lägger mig. Jag har haft en bra helg med ett bra avslut hemma hos mamma och pappa för lite mat tillsammans allihopa.
Imorgon börjar en ny jobbvecka, inleder med att börja 11. 11-14 men tycker det är lite halvtöntigt pass så stannar till fyra och låter Alex gå hem vid två då han öppnar. Båda blir nöjda.
Fick ett skobidrag av mamma, lite kluven dock. Ska jag köpa dom höstiga kilklackarna på Din Sko eller lägga dom till ett par Converse i skinn och ha halva betalda. Kluven som sagt.

Dags att låta Spökskepp vila lite nu. Går på högvarv här men den är så bra.

Godnatt på er!

//

En myslördag fick vi till tjejer

Utgången igår blev en lugn tillställning. Är man tre sjuklingar så blir det lätt så. Varken jag, Mickis eller Sofie var överdrivet pigga, men det stoppade oss inte för att fånga nattens äventyr. Lite förmys hemma hos Mickis först med lite cider och vin, sen vidare ner mot s1 och sedan s2.
Orkade inte göra så många knop inne på s2 så vi satt med Anderses hela kvällen. Men tror alla rätt så nöjda ändå, trots att vi alla tog det lungt. Kan vara skönt det med ibland.
Vårat obligatoriska CG´s häng byttes ut mot eftermys hos Anderses med ett helt gäng, åt makaroner och lyssnade på underbart gitarrspelande och sång. Jag och Sofie smallt när ett tag när vi satt i köket och lyssnade på dom. Mys från början till slut.
Halv sex fick våra huvuden möta kudden. Orkade verkligen inte åka hem. Jag och två till. A trodde inte han skulle överleva natten (vi tror vi lider av en light version av svininfluensan) och eftersom han är kille så blir ju han ännu sjukare än vad han är! Haha. Men han vaknade imorse så ingen skada skedd där.
Fick skjuts hem och kom på då att jag hade ju cykeln kvar. Fixar hem den imorgon tänkte jag, sen glömde jag även halsduken, har ett lager till hemma så ingen fara på torpet där.
Känns riktigt bra att ha fått han in i sitt liv lite mer på riktigt nu eller hur man ska säga. Och jag keep my fingers crossed för Januari nu. Återkommer på den punkten när den har mer kött på benen.
Varit och ätit Max med herren idag och ska snart iväg och hämta hem Wilgot från hunddagiset där han sovit över natten. Har varit så otroligt skönt att vara hundledig sen igår morse så ni anar inte!

//

För första gången..

..på mycket länge känner jag att jag längtar till hösten. Jag kommer överleva den, mer än bra. Jag hoppas, tror och vill. Att sätta upp någonting att se fram emot när hösten tränger sig på bestämde jag förut att genomföra. Och det har jag gjort.
Redan i September börjar jag beta av min se fram emot-lista. Jag, min syster, Ida och Sofia har en heldag i Stockholm med fotografering. Vi tar bilen ner tidigt på morgon, blir helt fixade, smink och hår, kan bli riktigt kul. Få leva ut sina modelldrömmar, haha.
Jag och pappa åker förmodligen ner till Göteborg för fotboll. Bara en sak som kan försöra den möjligheten, att ingen kan ta mitt K den dagen. Förhoppningsvis får vi sällskap av C.
Oktober. Oktober med resan till Egypten. November och Lars Winnerbäck med två favoriter, syster och berka. Precis en månad efter är det dags igen, Lars Winnerbäck med familjen.
Mellan allt det här spenderar jag mycket tid på jobbet och Leksand för hockey tillsammans med pappa.

Jag har nog aldrig haft så här många saker att se fram emot under hösten tidigare. Jag älskar det. Jag möter hösten med en klackspark. Mörkret och jobbet kommer inte knäcka mig.

Kom och tänka på en sak igår när vi stod på jobbet. Innan jag började där hade jag aldrig satt min fot på bygget. Trots att Max funnits i flera år innan jag började där. Nu är det som att jag alltid varit där. Jag lever och andas Max, jag har fått en till familj, en familj man inte kan släppa taget om. Dom sa det i Åre, en gång maxare alltid maxare.

//

Spökskepp


Blir kärare för var dag som går. Helt fantastisk. I November och December är det dags att se denna underbara människa.
Öppnat idag, hem ut och gå med Wilgot sen tog jag tag i tvätten. Allt är klart. Riktigt skönt. Sen blev det soffläge, vilat för att orka med morgondagens äventyr. Känns som det kommer bli kanon. Jag hoppas. Kameran följer med och vet ni, jag har en ny! Skit läcker liten sak.

Tänkte det var dags att fixa en ny.

Sova nu. Dagen börjar tidigt imorgon.

//

Beställt nytt till resan

Då var det klart! Nu har vi betalat resan också. Om 5 veckor sitter vi på planet!
Har fixat räkningar och beställt en ny bikini idag. Kul att ha något nytt till Egypten, sen att ha två att byta mellan. Passade på när Nelly har fraktfritt, kommer man undan lite billigare.


Här är den! Hoppas den sitter bra. Ligga i en solstol i Egypten och steka i den här har jag inga problem med. Nu håller vi bara tummarna för att den passar som sagt. 
Imorgon blir det jobb igen, två öppningar innan helg och nya äventyr med Sofie och Mickis vid sidan. Träffa pappa imorgon efter jobbet för att kolla på en ny kamera, nu när det blir resa av kan jag inte vara utan.  
En vecka kvar till hårfix, om det ändå vore imorgon. Ser förjävlig ut med den här utväxten!
Disk väntar.

//

EGYPTEN!

Jag längtar ihjäl mig! Nästan i alla fall. Ska bli så jäkla nice. 9 dagar i sol och värme. Bokade resan igår, betalar den eventuellt imorgon sen är det bara att vänta, räkna dagar, jobba och få tiden att gå. Underbart kommer det att bli. Så den 5:e oktober sitter vi på flyget till Hurghada!



Annars då? Är sjuk. Gick hem tidigare från jobbet idag och har fått ledigt imorgon. Inte allt pigg. Tungt att andas, snuvig och alltmänt dålig. Lövet tror jag har svininfluensa, men så illa ska det nog inte vara. Efter en ledig dag imorgon hoppas jag att jag är piggare.

Sjukt sug efter choklad. Choklad, smågodis, chips. MEN orkar inte ta mig någonstans för att införskaffa det så får nöja mig med att cravings efter det.

Nej men lite mat kanske innan det är dags att ta soffläge igen.
Just de; Tummen upp för P som tog körkort igår!

//

Försöker hålla humöret uppe

..dock lite svårt när jag går och lägger mig med halsont och vanknar idag av hela jag är igentäppt. Kul. Halsen värker så jag känner för att spy men får hålla emot. Bra tajmat på ledig dag. Inte ett dugg.
Ska i alla fall träffa Sofia vid ett tiden, gå på Kupolen och käka lunch. Innan det måste jag dammsuga, golvet är inte okej. Blir varm bara av att sitta men det ska nog gå bra, ligga på latsidan har jag inte tid med idag.
Boven in dramat som gjort att jag inte är på topp är mycket jobb under veckan (50 timmar) och helgjobb (tokmycket) som har varvats med utgång både Fredag och Lördag. Kanske inte världens smartaste drag men kul har det varit. Jag och Mickis pallra oss hem vid fyra tiden i Lördags natt efter att ha spenderat lång tid på Centrum Grillen med Taavo, Anderses och Sofie som dock åkte hem tidigare,  för att sedan spendera nästan lika mycket tid på Stationsgatan när Taavo höll låda för oss. Jäkla lirare. Har ni tänkt på vart ni kollar mot när ni sover? Det har vi. Haha.
I veckan laddar vi om för Lördan! Kommer bli en riktig höjdare!

Dags att lägga på ett kol om jag ska hinna till ett!

//

Ren Kärlek.

Ny singel från Lars Winnerbäck. Om en måndag kommer nya albumet. Det kommer bli bra, har svårt att tro annat.


//

Roadtrip!

Vädret är tipp topp ute, hur skönt som helst, det firar vi med att sätta oss i bilen hela dagen lång. Första stoppet blir hos syrran på stan, väldigt långt jag vet, det ska lämnas av blåbär. Men sen, sen börjar våran riktiga roadtrip. Matilda har flyttat till Linköping så vi anländer där först en sväng för att sedan ta oss till Västervik och lämna av Fredrik.

Ledig dag är lika med nagellack! Franska manikyren är på plats, njut av solen och värmen ni som har den!
Nu drar jag!



//


Sängbygge och trötta ögon.

Ledig dag imorgon, sen väntar sista öppningen för veckan på Fredag. Lördag och Söndag jobbar jag eftermiddag. Har varit så jäkla trött de här dagarna, somnade i soffan igår och gjorde detsamma idag när pappa var här och fixade med min säng. Bra jobbat av mig. Sängen är upphöjd det dubbla till, sen ska det på en dörr på framsidan längst ner där insidan ska gömma lådor med prylar. Blir riktigt bra. Pappa tog Wilgot på sin sista kvällsrunda, så uppskattat. Min pappa är bäst.
Hade sett fram emot en sovmorgon imorgon men Fredrik ringde igår kväll och ville att jag följde med ner till Västervik, hans nya hemstad med start imorgon. Gör det mer än gärna, kan sova på Måndag istället. På Måndag ska jag förresten på dejt!! Mora-dejt!

Börjat planera lite inför Oktober, går det i lås kommer det bli kanon!

Alltid samma visa. Planerar och BEHÖVER sova tidigt, jobbigt att alltid vara trött, men som alltid går planen i stöpet.
Så godnatt på er. Hörs imorgon.

Såg nu att Zlatan gör debut på Camp Nou  precis i detta ögonblick. Jag skulle vilja se, stadion kokar och det är härlig stämning men nej, jag måste sova..fasiken också.


//

Bilder Bilder Bilder

Skulle ha tränat idag men magknip satte stopp för det, nytt försök imorgon. Jobbat och samlade krafter mot kvällningen och städade och lagade mat. Sen har soffan varit min bästa vän. Lipstick Jungel och Prison Break stod på schemat.

Snodde kort från Mickis och Sofie från våran utgång i Lördags. Dom kan nog tala för sig själv.
Har min nya tunika på mig. Diggar den, kul men lite mönster för en gång skull. Visst är den snygg?












//

Shopping, utgång och mundiarre.

Heldag med max-tjejerna igår. Jag och Mickis drog till Kupolen efter systemet och träffade på Sofie där. Blev massa shopping och en lunch. Åkte dit med inställningen att jag inte skulle köpa nåt utan hålla i pengarna men med Mickis med sig blev det raka motsattsen. Jag behöll i alla fall förståndet vilket Mickis inte gjorde, tror hon tappade det någonstans mellan MQ och Gina. Haha. Men jäklar vad fina grejer vi fick med oss hem. Skulle gärna visa dom för er men har inte orkat mig på en fight med kameran än, får se när det blir av.
Fick med mig dom finaste skorna hem, urläckra, jag är kär i dom. Höga kilklackar, öppen tå, spännen. Ni ska få se dom. Blev även en tunika, midjekort topp, stickad väst, leggings med ribbning på sidorna och lite småplock. Så nu börjar det fasiken bli dags att städa och röja och sortera i garderoben, skulle vilja säga att det är ett kaos utan dess like där inne. Just därför fyller vi på ännu mer, bra tänkt där av mig vill jag lova.

Förfestade hemma hos Lövet innan det var dags för Bolanche öppning. En öppning som vi hade räknat med skulle få folk att vallfärda dit men riktigt så blev inte fallet. Men vi hade en helt okej kväll ändå. Jag, Sofie och Lövet gav dock upp vid halv två och styrde mot Centrum Grillen, där jag och Sofie blev kvar till efter tre tillsammans med Anderses. KAN ha pratat sönder öronen på honom men det bjuder jag på. En släng av mundiarre skulle man kunna säga. Men vi hade jäkla kul i alla fall. Kommer dock inte ihåg allt jag sa men som tur är så har Sofie hjälpt mig med den biten idag. Hoppas på ett kort från Sofie på min karta med bland annat mat och sugrör när jag ska visa vart jag bor och vart Taavo bor. Tror Sofie höll på att dö där ett tag när vi två drog igång. Härlig kille det där!

Ska försöka mig på att se en film nu, får se hur det går, se på film är inte min starka sida om man säger så.

//

thums up för den här kvällen.

Precis fått i mig lite snabbmakaroner och tinat upp. Sjukt kallt ute nu, termometern visade sju grader! Har spenderat min fredagkväll ute i vimmlet med Sofie. Intog s1 och träffade på några kända ansikten, dom kända ansikten man vill träffa på skulle man kunna säga. Tog följe med dom och tog rutten; s1, skrubben och Flamman. Blev en riktigt bra kväll. Tog sällskap en bit hem med Peter och Martin när vi lämnat av det andra gänget och ja, vi kunde ha tippat med cyklarna. Martin var lite orolig där ett tag för oss när Peter tog fram den dryga sidan, men we made it! Läget under kontroll nästan hela tiden.
Imorgon hoppas vi på en lika bra, kanske lite bättre. Utgång med Sofie, Mickis och Lövet. Härligt.

Godnatt. Hörs imorgon.

//

Hallelujah!

Ni vet att jag önskade för en bra lön? Jag fick bättre än det, jag fick en oförskämt bra lön!! Har tvingat mig uppe tills nu bara för att få reda på lönen innan jag gick och la mig. Nu kan jag sova riktigt bra!



Godnatt på er!

I´m alive.

Jobbar nätter så händer inte så jäkla mycket då mer än att jag sover och är trött. Äter och åker till jobbet. Var helt säker på att jag började jobba fem idag men ringde till jobbet precis bara för att kolla och nej började inte fem utan fyra! Hade verkligen velat börjat fem men men.
Jag och Maria U planerade lite på jobbet igår, båda kvävs snart av staden och allt vad den bjuder på eller inte bjuder på så nu håller vi tummarna för att våra planer i Oktober blir av! Skulle vara så himla nice.
Skrev rent schemat på jobbet igår så nu går det att se vad folk jobbar igen. Folk byter hej vilt men ingen frågar om det är okej men den som bestämmer (Jessica). Bra folket lyssnar på vad som gäller. Så Maccan fick jag inte det så, sorry.

Löning Löning Löning imorgon! Kan inte mer än längta, i stort behov av påfyllning nu på kontot. Semesterlönen som kommer så har inte riktigt koll på hur mycket det kan vara. Hoppas på bra i alla fall. Behöver en bra.
Eftersom jag snart ska vara på jobbet igen så är det kanske dags att få i sig lite mat och ta en dusch innan det bär av igen.

//

Nattmusik


Bortglömd fram till nu. Så bra. Så fin.
Godnatt.

Fotogeniska så det liknar ingenting.

Gick igenom bilderna på datorn och hittade den här från förra året. Man kan ju nästan inte göra annat än att älska den. Haha.


Är vi inte fina Sofia?!

Prickade av alla mina saker på do to-listan idag. Sen bjöd päronen hem mig på mat, kyckling och ris. Kollade lite på en ny digitalkamera och pappa hade kollat upp fotbollsresor till Barcelona, så får se om det blir något i höst. Hade varit kul.
 
Tänt ljus, haft ansiktsmask, tittat på Lipstick Jungel och pratar nu med Fredrik. Han och Veronica ska ner till Västervik på Torsdag och han ville att jag också skulle med så får se om jag kanske försökar få bort mitt pass jag har då, är ju bara fem timmar jag ska jobba så.
Nu blir det Beck och rostade mackor. Hörs imorgon.

//


090810

Dålig uppdatering i helgen men har jobbat natt så har inte haft så mycket att bjuda på. 10 timmar på max är inte så intressant att läsa om. Lugna gatan Fredag och Lördag. Söndagen var jobbig, gränsen mellan att gå iväg och gråta och stå kvar och pressa fram ett leende var hårfin. Toppade en jobbig Söndag med lågor från hooden när den gick sönder och ett obligatoriskt bråk med fritöserna vid rengöring. Men annars så gick allt bra.
Fortsätter teamat nattjobb Tisdag och Onsdag, kväll på Torsdag och avslutar veckan med 9.20-16 (!) efter bara nätter och en kväll sen i Fredags. Nice.

Ledig idag och trött som en gnu så orkar inte göra många knop. Har tvingat mig att dammsuga, känns som golvet är ständigt skitiga när man har hund, städat lite i badrummet och färgat ögonbrynen. Får fasiken inte den mörka färg jag vill trots att jag har brun/svart på färgen och låter det sitta i längre än det egentligen ska. Ja ja that´s life.

Handla frukost, tanka bilen och gå ut med Wilgot är mina sista tre saker jag ska få gjorda idag.

//

Varför slappa i solen när man kan fixa inne?

Solen skinner för fulla muggar ute och det är varmt, riktigt varmt. Själv har jag varit inne hela dagen. Städat lägenheten som jag har skjutit på för länge, tvättat och håller nu på och lagar mat. Tråkigt göra men nödvändigt. Går på natthelg idag, känns ungefär lika kul.
Tänkte att jag även skulle ta tag och rensa garderoben men det får bli en dag när det är trök väder, än så länge hittar jag det jag vill ha där inne i röran.

Vill göra om lägenheten, vill ha en ny, vill inte alls ha det som jag har det nu. Har dock inte riktgit bestämt mig hur jag vill ha det. Tyvärr finns det inte ett öre till att göra om med! Ett senare problem när jag vet hur jag vill ha det.

Det blir INGET Finland och hockey för Fredrik. Han blir kvar i Sverige! Det tackar vi för.

Just de, Ullis och jag har blivit grannar så nu planerar vi promenader med hundarna med jämna mellanrum. Hoppas bara Wilgot fortfarande tycker om sin lilla släkting. Han har en förmåga att byta ut sina kompisar efter ett tag.

Fredrik är här och ska läsa kontrakt så datorn är hans.

//

Vilken gårdag!

Började gårdagen med att jobba, 11-16.30. Hem duscha, fixa och greja sen iväg till Soltorgsparken i närheten för maxhäng. Grillning/pizza och kubb och förbannat mycket mugg mot kvällningen. Men kul hade vi, riktigt kul. Vidare till s1, skrubben och tillslut flamman. Mycket folk och riktigt varmt, men ack så kul! Vi maxare och ett gäng från Ica lagret bodde mer eller mindre på dansgolvet.
För att toppa en redan bra kväll blev det även en efterfest med våra nyfunna vänner så 05.30 kom jag innanför dörren imorse. Kanonkväll/morgon från början till slut! Tack.

Idag väntar en tripp till Björbo och tacos med de bästa. Kan nog bli en "the last meal" men Fredrik idag, han åker snart ut på nya hockeyäventyr.













//

Travels and scares people.

Lugna gatan på jobbet idag. Grymt segt att vara där när dagen går hem och kvällen kommer in och man har fyra timmar kvar. 11.30-20, ett pass inte många hoppar av glädje att ha. Fick dock gå hem tidigare, lite överflödig när hela kvällsligan har varit på rast innan klockan slagit sju. Då gott folk är det lungt! För lungt.

Har ägnat en stund inne på Kilroytravels och kollat resor. Thailand, Sydafrika, Malaysia..jag vill åka. Det är i sydafrika schimpanserna finns, nu vet även Lövet det och hon blev lite nyfiken på det.
Ut och resa, samla på sig erfarenheter, se världen, få nya ärr. Jag har Ängelholms-ärret på benet, Göteborgs-ärr på båda fötterna och Thailands-ärret på bröstet. Onödigt vetande kanske men jag har fina minnen från dom alla tre och dom kommer alltid vara med mig. Namnen kommer från där dom blev till, logiskt.
Men resa var det ja, Sverige och hemma står ju alltid kvar. Tiden får utvisa om det blir något. Sjukt inspirerad nu när tre maxare ska ut och resa, en till USA, en till Bali-Nya Zeeland..och den tredje Indien-Kina..

Klockan har passerat elva, KAN vara dags att sova snart när det vankas jobb imorgon sen parkhäng med lite maxfolk mot kvällningen.

Så gott folk. Godnatt!


Överlevde en grymt tidig morgon

Trodde nästan att det var ett skämt när pappa ringde prick fem för att väcka mig. Men på något konstigt vis så gick det hyffsat bra att gå upp. En positiv sak i alla fall.
Jobbet då? Jo vi styrde skutan i hamn som vi brukar göra, inte så jätte mycket att göra vilket var skönt med första dagen, inte så mycket att göra i gästväg men riktigt mycket att göra i annat. Städa efter folk, svära en liten vers över obegripligt slarv i helgen, diska kantiner, beställa, plocka varor och uppdatera mig någorlunda..mycket att göra med andra ord. Benen känns som bly och fötterna ömmar, inte behövt stå såhär mycket på hela semestern, känns att man är lite ur form på den punkten.
"-Jobbade inte du i Åre i vintras?"  ( från en gäst) Lite kul, såhär nästan fem månader efter.

Jag prickade onekligen in helt fel veckor att ha semester. NU kommer tydligen värmen!

Skulle det inte vara lite små coolt att åka till Sydafrika två veckor nästa år och jobba med schimpanser?!


Onsdag: Maxträff hos Mickis
Torsdag: Tacos med Olsson´s i Björbo.


Såhär såg jag ut i lördags! Lånade bilden av Fia
Godnatt!

//

Ångest! Panik! Morgondagen är nära!

Jobbångest gott folk. Jobbångest. Jag har haft 25 dagars frihet och det har varit otroligt skönt att slippa allt vad jobb heter. Men imorgon drar mitt ekorrhjul igång igen, jag är tillbaka i verkligheten igen, jobb, jobb, jobb. Jag längtar inte en minut.
Min taktik under hösten är att planera in saker att se fram emot med jämna mellanrum. Behöver inte vara något stort, bara det är någonting som håller en levande mellan allt jobb.
Jag har redan fyra saker att se fram emot. Fotografering i Stockholm 11 sept. om jag får bort mina fyra timmar jag ska jobba den eftermiddagen, förhoppningsvis Göteborg den 20 sept. och Lars Winnerbäck x2 (Stockholm o Leksand). Det är de "stora" grejerna som är inplanerade sen väntar små saker som inte krävs så mycket för att sätta i verket.

Precis tagit bort nagellacket eftersom vi inte får ha något sådant på jobbet. Därför har jag haft nagellack varje dag sen semestern började bara för att jag kunnat.

Klockan är strax efter nio och jag tänkte söka mig mot sängen. Tänkte vara på jobbet extra tidigt för att komma in lite i det innan det drar igång på riktigt så väckning är beställt av bästaste pappa runt fem imorgon bitti. Äckligt tidigt.

Godnatt!

//


Slutet är nära.

Lyckad gårdag! Avslutade den på Centrum Grillen med Sofie, Erik och Martin. Sköna lirare.
Vaknade imorse av ett tungt huvud och en kurrande mage och en Wilgot som ville ut på promenad. Fick dock honom att sova en timme till innan jag orkade gå upp. Egentligen orkade jag inte gå upp då heller men hade inte så mycket val än att gilla läget. Promenad i strålande sol och frukost efter det. Inte gjort många knop idag om ens nåt. Haft sällskap av Band Of Horses hela dagen och settat i fåtöljen framför öppna fönstret, min söndag so far.

Hem till mamma och pappa om en liten stund för att fira min syster men lite släkt. Ge presenter och äta gott.


Mina kompanjoner idag!

//

Svettiga hockeykillar och stekande sol

Tog en time out igår och gick och la mig tidigt. Riktigt skönt. Blev dock väckt av Fredrik runt tre tiden i ett helt osammanhängande sms. Lundqvist, Lidström, Husse, Odoya, Zäta hela laget från 2006 är med, Kram. Försökte få fram vad han menade och skickade tillbaka men inte ett ljud. Somnade om runt fem igen efter att ha jättesvårt att somna om.
Visade sig när jag pratade med honom imorse att han hade varit ute och festat med dom i Göteborg igår! Avis? MYCKET!

Drog med mig Sofie till Gräv idag för Gräv Inline Cup. (Hockeykillar i alla åldrar som samlas och spelar turnering ordnat av Jens Nielsen). M spelade så tog tillfället i akt när solen tittade fram och spenderade några timmar där. Solen stekte på bra så fick lite färg. 2 ½ timme senare fick vi nog och styrde vi mot Borlänge igen för fixning innan systers fest. Hur matcherna gick? M´s lag vann alla matcher vi såg, hoppas dom fortsätter i samma anda i slutspelet och tar hem det iår igen.

Dresscode idag blir nya linnet från Nellys, svarta jeans, kavaj, nitarmband och högklackat.

Nu ska jag dra mig ner mot festen.
Trevlig lördag allihopa, det ska jag i alla fall ha.

//


RSS 2.0