Järvsöfaks

                    
Ikväll är det dags. Dags att ta farväl av Järvsöfaks. Sista starten är här och den ska ses på plats ute i Romme. Sen blir det upp till Björbo och sova där för att styra bilen mot Västervik tidigt imorgon bitti. Sova ut får jag göra till helgen.

Words

6 dagar. 51 timmar. takbox-terror. 20 000:- timmar gånger fyra. slutkörd.

Finbesök på jobbet idag i form av Krister Henriksson aka Kurt Wallander.

Imorgon väntar jobb igen sen trav. Järvsöfaks sista start ska ses och avnjutas.


Du min vän i livet

               

Precis kommit hem efter att ha skjutsat ner min bästa Chrille på stan för ett hejdundrande juldagsfirande. Jag är redo för sängen och energipåfyllning.

Godnatt ♥

Hemvändardagen är här

En dag kvar på juldagarna. Har inte haft nån julkänsla alls i år och jag tror det beror på allt jobb jag har fått under den här veckan.
Julafton igår var i alla fall mysig. Frukost först hos mamma och pappa, sen mat och julklappsutdelning innan mamma åkte till jobbet. Kalle sov jag igenom det här året och känner ingen större förlust där. Dagen avslutades med en herrans massa timmar uppe i Björbo med mina bästa på pappas sida. Hemma efter tre inatt så det blev inte många timmars sömn innan det var dags för jobbet igen. Bita ihop är är bara förnamnet för att orka med sånt. Men är det tradition så är det.

Juldagen. Hemvändardagen. Allas heliga utgångsdag. Jag är hemma, hemma med bland annat Lasse W som sällskap och en mysig gran som ger good feeling i rummet. Chrille har jag skjutsat till förfest, får se om det blir några hämtningar ikväll. Annars är tryckandet på tv-dosan det mest ansträngande jag ska göra ikväll när ännu en öppning kallar imorgon bitti.

                
                
                
                
Klart vi fortfarande har tomte och att hunden också ska få paket när det är jul.
Och ni, PEACE AND LOVE BILJETTEN ÄR I HAMN. DEN ANLÄNDE I ETT FINT PAKET IGÅR!!

24:e december

                                        

Hoppas ni får en mysig dag!

Kramar
     

Dan före dopparedagen..

Julafton imorgon och jag har noll julkänslor. Jag hoppas dom infinner sig imorgon bitti.

Började min dag med att smita upp i Chrilles trapp och hänga en julklapp på dörren. Den är rosa, den är söt och den ska få honom att inse att jag fyller år innan honom. Perfekt med andra ord.
Hade några välbehövliga timmar hos M innan jobbet, håret ser äntligen fräscht ut igen. Blir alltid lika glad över att träffa honom. I mellandagarna firar våran vänskap 4 år. Jag minns början av den som om det vore igår..
Halkade hem och gjorde sista passet på jobbet innan en kort(!) julledighet. Vi kickade ass!

Ska möta sängen nu för att orka upp till julfrukost hos mamma och pappa imorgon.
Good night and sleep tight.

För den som väntar.

Har inte så mycket att skriva. Jobbat, färgat ögonbrynen och tvättat. Roligare än så blir det inte. Imorgon väntar ett besök i Hedemora hos M, få håret färgat och önska God Jul, sen tillbaka hem och jobba innan jag på torsdag inkasserar Julafton och enda lediga dagen denna vecka. Skönt.

Och du Maria. Jag kollade på din love på tv, men jag håller mig nog till Magnus C. Haha.

Fix och trix

Jobbveckan med 6 dagars jobb har dragit igång. Försäljningen blev mindre än förväntat så får se hur det blir imorgon.
Här hemma har det grejats hela eftermiddagen. Pappa har gjort klar sängen som har varit en långdraget projekt. Lika så mina lister som ska rymma ELLE-tidningar.
Granen är klädd i hopp om att få lite julkänsla och vet ni! jag har målat om hallen. Blev lite av terapimålande här i torsdags.

               

               
               hyllan fick sitta kvar och få lite färg den med.
               
               perfekt att gömma massa skit bakom..det man inte ser mår man inte dåligt av
               
               fler tidningar ska upp!

              


Jag är nöjd, riktigt nöjd.

Favoriter i massor

Har haft en kanonhelg i allt det jobbiga. Helena har varit hemma i stan! Gårdagen spenderas på Kupolen bland alla julstressade människor. Det följdes upp med thaimat hos mig och en mysig liten förfest. Vi fyra.
Vidare ner mot s1 där en av mina favoritkillar befann sig med hela sitt gäng. Avslutade kvällen med tjejerna uppe på Bolanche, ett Bolanche som var knökat med folk!

Dagen har varit en riktig slappardag. Först Max för mat med min andra favorit Chrille med sällskap, sen hem till honom för soffläge och tv-spel, chips och julmust och Sverige-Finland med honom, Theander och eftersläntaren Taavo. Gjorde nhl-debut och ett magiskt snygg mål! Gött och göra dom lite imponerade, så det målet kommer jag leva länge på. Ett mål som förövrigt var mitt enda. Det var ju trots allt debut!

Så min helg har varit bra. Spenderat den med alla mina favoriter. ♥


Breathe

                      
                               Mitt nya tillskott i EfvaAttling samlingen. Breathe and Exhale.

Names

Lilleskutt Måns Cajsa Tyson Teddy Nalle Lurv Dumle Kim Casper Vilja Simon Ronja Baccardi Rosslea   Poco-Sabo Wilgot

♥ ♥ ♥

Mina älskade.
Fyra kaniner, tre marsvin, en hamster, tre hundar, sex hästar. Här sätter jag stop för ett bra tag framöver.


Fortfarande lite svår att somna, en och annan tår gör sig fortfarande påmind, men jag håller ut.


En ängel har lyft

Idag har varit en riktigt tung dag. Min ängel har lyft till evigt lugn och vila.

Finast av dom alla.
Wilgot.

Heartbeats

Natt igår på jobbet och ännu en natt idag. Så jäkla less på nätter, 98% idioter som är och äter. Med betoning på idioter.
Ska åka hem till mamma och pappa och göra ett försök i att få i sig nån mat innan jobbet kallar igen. Det är tungt nu, riktigt tungt. Att hålla sig uppe en hel natt på jobbet var en utmaning och har på känn att det blir lika idag. För just nu rinner det ner för kinden och jag mår illa, ännu en attack är ett faktum.

Gårdagen med de grå

Möte, kex o ost, julbord, vin och drinkar. Gråmössornas eftermiddag och kväll igår. Kul att kunna göra något ihop allihopa för en gång skull.
Efter julbordet intog vi Marias lägenhet för vin och prat och en glimt på Idol-finalen. Tanken var s1 men tiden rann iväg i ett rasande tempo och rätt som det var blev klockan ett och vi hade inte rört oss en meter från soffan. Jag smet ner på Flamingo sista timmen och mötte upp Chrille och hans jobbgubbar där, som också varit på julbord, vilket gäng. Chefens fru är en pärla.
Efter en sista dans gjorde mitt egentliga humör sig påmint men Chrille gjorde sitt bästa i att försöka få upp det igen. En av hans jobbkamrater tog mig under ena armen och Chrille under andra när vi kom ut från Flamingo och leendet kunde inte trängas tillbaka efter hans uppvisning i tyckade om oss. Den hundrade i raden som säger samma sak. Vi är vana nu.
Ett snabbt besök på efterfest där det blev klingande på gitarr i vanlig ordning innan jag fick nog och gick hem och mötte sängen.

Dags för nattjobb. Inte ett dugg peppad efter 6 timmars sömn med en mängd uppbrott.

//


Fadder

                                                     Jag har gått och blivit med Panda. WWF 
 
              

                   En dusch nu, sen hoppa i kjol, dagen till ära, fixa det sista och vänta på Maria.

En svart bubbla

Har haft mitt första breakdown idag. Det första i raden av en mängd. Jobbigare kommer det att bli. Mår för stunden skit, tycker det är jobbigt att vara vaken och att sova, vilket jag inte gjort en hel natt på två veckor. Mitt liv befinner sig för tillfället i en svart bubbla av orolig mage, tårar och tung andning.

Terese kommer och hämtar mig om en kvart för vidare färd mot ATG för kontroll av Poseidon. Sen hem fort som attan och svira om till lite finare kläder och iväg på chefsmöte och julbord och invänta en vad jag tror kan bli en sen kväll.

Jag lägger allt hopp på kvällen som jag hoppas få mig att tänka på annat.

Kram.


Klingan

             
            pic: Elin Kling

Underbart snyggt kort!

Falun idag bjöd på födelsedagspresent till pappa och en guldig oversize tröja till mig från H&M. Med andra ord inga julklappar.
Precis pratat med göteborg som var här och våldgästade i somras under peace and love. Nu är det dags att dra täcket över huvudet och försöka sova. Imorgon väntar en lång jobbdag.

A drop in the ocean

          
                         Åre. Maxcribet. Jag och Jennifer vid köksbordet. Så fantastiskt bra låt.

Har varit en minst sagt jobbig dag idag. Min plan, som så många gånger förut, var att sova tidigt. Men som vanligt så sprack den. Begriper inte varför det ska vara så svårt att gå och lägga sig när jag tänkt det. Efter desperata fruarna blir det sängen. Imorgon blir det ett kortpass på jobbet sen Falun med syster.

SPA-kväll, lussebak och julkonsert.

För att sammanfatta helgen som var kommer ett bildregn. Den var bra, riktigt bra. Intog ICA för att inhandla allt som behövs för att starta en myshelg på högnivå. Lussebak, ansiktsmasker, hår- och ögonbrynsfärgning och alltmänt mys. Avslutade helgen med Julkoserten Änglarnas tid med Magnus Carlsson.

             
             
             
             

              
             
              
              
              
              


Vilken karl

Winnerbäck var, som alltid, helt underbar! Vilken karl! Och det bästa av allt, i sommar är det sommarturné..

Uppe med tuppen idag, eller nästan i alla fall, trots en utgång igår med Zá och Sofie. Flammans dansgolv stod som värd för kvällen. En sådär kväll, musiken får G-. 

Har packat väskan, ätit frukost och städat lägenheten. Jag är så gott som klar för att inta vägen mot mina två ljus i Mora. En myshelg utöver det vanliga ska genomföras.

Trevlig helg alla.

Tonight is the night

          
              Åttanollnoll smäller det i Leksand. Tack.

En dag kvar sen jäklar!

              
Borlänge har blivit kallt. December är bara i sin början och kallare blir det. Just därför har jag settat med en rad resesidor och kollat fram och tillbaka. Jag vill bort!
Måla om ska jag göra också. Hallen ska få sig en omgång, är det tänkt i alla fall. Vet dock inte om det ska göras innan jul eller efter nyår. Kanske är smartast att göra det efter nyår. Julveckan kommer bli en dödens vecka med grisjobb i mängder. I år igen.

Imorgon är det Fredag vilket betyder LARS WINNERBÄCK! Innan vi avnjuter Sveriges bästa så ska det avnjutas middag uppe i Leksand.

A bitter second day

              
              
Ler stort åt att den här dagen bara har några timmar kvar. Skit dag.
Började med att försova mig. Frukost samtidigt som Wilgot får sin, för dagen, mycket stressade morgonpromenad. Trampar i en hyffsat djup vattenpöl på vägen ut vilket resulterar i en mycket blöt fot. Minusgrader på det var inte trevligt men bara att gilla läget när klockan tickar på. Som pricken över i:et så är bilen täckt av is vilket innebär rutskrapning, bara för att grädda på en redan stressad morgon. Tack Tisdan för den här dagen. Verkligen.
Jobbet gick i alla fall bra. Hade ganska mycket men jag och Maria L löste köket bra ändå. Dream-team.

Hoppas på en bättre dag imorgon. Insåg idag att jag jobbar 9-16 och inte 11.30-20. Bara en sån sak får morgondagen redan att verka bättre.

RSS 2.0