Mitt jobb liknar ibland en berg och dalbana

Fick sms av chefen när jag var på banken, Alex, som sa upp sig i fredags, har tagit tillbaka sin uppsägning. Det svänger snabbt på jobbet. Folk går, folk kommer tillbaka, folk säger upp sig, folk tar tillbaka sin uppsägning. Skönt i alla fall att Alex blir kvar.

Mötet på banken gick bra. Har grejat med lägenhetslånet, har fått bättre ränta, kommer alltså bli billigare att bo här nu. Och det är alltid bra. Sen har jag fått ett lån till mitt köp av bil, och bilen finns kvar. Great.

Har varit och tränat med syster, Fia och Jenny. Core och Easyline stod på schemat, och ja, man fick känna att man levde i alla fall. Galet svettigt på Easyline.

Anonyma inlägg till vilken nytta? Skriv ditt namn!

//

Lyckad jobbhelg

Intog grillen på söndagen också, och det gick dunderbra. Hela helgen gick dunderbra, hade sånt himla bra flyt helgen igenom så både jag och Elin kände att det var kul att jobba. OM man räknar bort att Elin fick jobba över två timmar på lördagen och bröt ihop på vägen hem, och att Alex sa upp sig i Fredags kväll..

Imorgon väntar öppning, likaså onsdag och torsdag, sen ett "vanligt" dagpass på fredan sen är det ledig helg. Jag och pappa kanske ska och kolla på en ny bil på lördag sen på kvällen väntar storfest hos Mickis.

Banken om en halvtimme för låntagande till min nya bil så lämnar er för nu!

//

Jag är förjävla bra!

Öppningshelg. Lördagen är avklarad och vet ni, den gick förbannat bra! Grillade non-stop i fyra timmar och ja jag var ruggigt bra!! Och ja, man får säga att man va jäklitt bra utan att det ska låta som man skryter. Faktiskt.
Inte en enda sjuk heller, måste vara ett under. Hoppas vårat flyt vi var inne i idag håller i sig imorgon också när det är stugbytar dag. Kanske någon kändis från melodifestivalen i Leksand tittar in.

Möttes av en lapp inne på kontoret imorse, en lapp jag först trodde var på skämt, med tanke på att det var härjigt på jobbet inatt, slagsmål och poliser, men som senare visade sig vara sant. Nästa vecka kommer nog bli lite jobbig.

Sofie är påväg hit så time to say goodbye for now. Inväntar samtal från lá france och kusin senare ikväll. Nice.

//


Jag är på jakt!

Efter den här svarta skönheten. Borlänge har den inte, därför har jag satt Sofia på "hitta kavajen i Mora" imorgon. Och snälla Gud, var på min sida för en gång skull! I think it´s perfect!!


 
                          


I´ll give it a try again

Jag har haft en släng av bloggtorka ett tag nu. Jag har surat, surat ganska mycket faktiskt. Kännt mig nere i skorna. Varit besviken över att käppar sätts i hjulet gång på gång. Som Anna sa, gud är emot oss, ständigt.
Ni vet Lyonresan som skulle gå av stapeln i Mars? Blir den av? Nej! Ett steg fram, trettio bak kändes det som där. Helsingborg är så jävla dåliga i hockeyn så dom åker på kval nu, ett kval som håller i sig en bit in i April. Om jag är bitter? JA.
Sen har C blivit likt en ja jag vet inte riktigt, en skithög, typ. Som ni vet vi det här laget så pratade vi ju varje dag i Januari, var det inte varje dag så var det varannan dag, men nu? Nä. Hörs nån gång ibland bara. Skit trökigt. Och minst sagt upprörande och förvirrande. Fast man kanske överreagerar? Gör jag det så tänker jag göra det. Och det är precis vad jag har gjort ett tag nu. Killar, suck! En djup suck. Är det här en sak som killar i allmänhet har som obligatorisk grej att göra? Sätta griller i tjejers huvuden.
Nej man kanske ska flytta till Vadstena Kloster och bli nunna.


//

Jag lever..

..jag har bara slut på bensin för tillfället för att hålla mig själv och bloggen i rörelse. Så ni får hålla tillgodo med en miljon andra bloggar sålänge.

13

Fredagen den 13:e. Den första av två, i Mars är det dags igen. Men so far so good. Dags för ett besök på max. Jobbar till ja, jag vet inte när egentligen. Leksand har match så jag blir kvar till hockeyrushen är över.

Trevlig fredag!

 
Sofies resultat i ett försök att vara papparazzi efter en stängning för ett bra tag sen.

//

Brudar!


                                                  Jag saknar er!

Tjejig morgon

Gick och la mig sent igår men vaknade ändå tidigt imorse och kände mig ganska pigg. Har haft en riktigt lyx morgon med noppning och färgning av ögonbryn och ansiktsmask. Känner mig som ny igen, för stunden i alla fall.

Såg 3 from 1 Kings of leon på MTV imorse. Lite komiskt med tanke på att jag fick upp ögonen för dom igår och det första som händer när jag slår på tv:n idag är att dom spelar. Kanske inte komiskt så att man skrattar, men ni fattar kanske vart jag vill komma.

Vill ha sommar, sol och roadtrip med kusin till Ängelholm nu!

                   
 
//


maxfolk, lönen är här!

Kings of Leon. Check them out! Ny musik för dagen som har fått sig en plats på spellistan. Favorit för tillfället Use Somebody.

Har haft lönen inne i 15 minuter men har redan lagt undan lite. Duktig va?

C skickade mig i säng för två timmar sen men har inte kommit längre. Och nej han är inte här. Han är down town i Ängelholm. Målskytt, assist och bruten tumme från matchen igår. 2 av 3 rätt fick han in i alla fall.
Börjar bli trött. Tror seriöst att det börjar bli dags att sova nu. Ska gå och lägga mig med ett litet leende på läpparna över att få höra C avsluta samtalet med det där ordet igen..

Godnatt!

//

Vilken besvikelse

Tröjan jag beställde igår, kom idag och vilken flopp! Stor besvikelse, var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Så den åker tillbaka imorgon. Bittert.

Annars då. Jobbat, öppnade istället för att stänga. Bytte med Alex. Fick för mig att det borde vara bättre att öppna och slippa alla stora saker som ska lyftas och diskas på kvällen, därav bytet. Menar, dumt att paja ryggen det första man gör när den äntligen är bra.

Lön imorgon, jobb från fyra och tills hockeyrushen är över, ledig lördag och en möjlig fika med Ullis sen jobb 12-17 söndag, som jag såhär i efterhand ångrar att jag tog åt mig. Men men.

Las Vegas nu.

//

Inte en tyst stund

Varje dag, varje minut, sekund, timme. Musik musik musik. Kan inte vara utan. Alltid någon låt som är fylld med minnen och alltid någon som ger ett lyckorus.

Lars Winnerbäck
Kent
Counting Crows
Jason Mraz
The Script
Band of Horses
The Fray
och mycket mycket mer.
Och min nyfunna favorit: James Morrison-Broken strings.

//


Jag kan gå igen!

Snöar ute..igen! Så less på snön nu så kan kräkas på den. Typ.
Ryggen känns bra idag, lite öm än men det kunde jag vara efter behandligen. Skönt att kunna gå normalt utan att behöva be till högre makter i varje steg på grund av smärtan. Snart iväg till jobbet. Har fått sms av mamma precis, "gör inga tunga luft nu utan var rädd om ryggen!" I will.

Firade att jag kunde fungera som människa igen med att beställa hem en tröja igår från Nelly. En brun faktiskt, har inte så mycket brunt eller rättare sagt jag har inge brunt alls i klädväg. Här är den i alla fall. I like it!

Måste rusa!

//

Ryggakuten

Trodde att ryggen skulle kännas bra idag när jag vaknade men ikke. Hade fortfarande ont när jag åkte till jobbet men inte så mycket så jag hade dödsångest. Den kom runt halv nio på jobbet. Kändes som jag hade checkat ut och gick runt i en bubbla av värk. Ringde till mamma och förklarade att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta vägen för det gjorde så jäkla ont, så halv tre satt jag på ryggakuten. Så nu är jag trött, riktigt riktigt trött efter behandlingen och ska bara ligga på soffan och inte göra någonting.

Så om någon har lagat mat och fått lite över, och har vägarna förbi Hagavägen får den gärna slänga in lite åt mig.

//

To good to be true

Nästan 1½ timme var jag och Sofie ute och gick idag. Riktigt skönt var det. Kändes att man blev himla pigg av solen och friska luften. Men inte ska man få vara pigg och må bra en hel dag heller. Nej nej. Sitter för tillfället på golvet med rak rygg mot soffan och knaprar Ibumetin. Har fått så sjukt ont precis nedanför svanskotan. Det hugger och värker så fort jag rör på mig, så har tagit värktabletter i hopp om att det ska lindra. Tänt massa ljus och tagit på mig en stor kofta för att få upp värmen igen, känner mig lite överkörd av värken.

Öppning imorgon, upplärning av Elin igen. Visa växelbeställning och inläggning av salladsleverans står på dagordning imorgon.

Ska dra mig mot köket för att värma på lite mat.

//


sunny day!

Solen skiner och himlen är klarblå. Äntligen! Sofie är påväg hit, ska ut och gå och rensa hjärnorna en sväng efter helgens jobb.
Har plockat och grejat i lägenheten, har haft Justin Timberlake som sällskap och låtit tankarna försvinna tillbaka till Göteborg när jag, Mickis och Maria U satte oss på tåget med en varsin konsertbiljett, utan någon som helst planering om boende över natten, för att njuta av en underbar kväll med så mycket Sexyback det bara gick. Vart vi sov? På varsin bänk på Centralstationen, inlåsta tillsammans med två andra tjejer, efter strickta regler av vakterna som riskerade sina jobb för att låta oss vara därinne under natten.

Later! Solen kallar nu!

//


Ögongodis!


Äntligen i rullning igen.

Äntligen i mål!

Familjehelgen är över. Tillslut. Lördagen gick riktigt bra faktiskt. Alla skötte sig och ingen var sjuk så ett kors-i-taket blev det! Annat var det idag. Började vid halv nio och pricka av dom från listan, två sjuka och en in. Alltså en kort, en söndag med sälentrafik.
Lungt till en början sen vid ett small det till med två bussar sen var det kö ner till dörren fram till fem. Helt sjukt. Det tog liksom aldrig slut. Någonting som däremot tog slut var lökringarna. Sweet. Ha en hamburgare med lökringar på men inga lökringar, klingar inte helt rätt. Så jagade folk på Matlagret ihop om att få tag på någon som kunde hjälpa oss. And I made it! Fick tag på en som jobbade där som var snäll nog att ställa ut det jag ville ha på kajen, sen var det bara att åka dit och hämta. Så jobbet idag blev 7-17.50 istället för 7-16. Så jag är trött, trött och slut efter en jävlit jobbig dag!


//

BMW 130

       
Vill ha Vill ha Vill ha Vill ha Vill ha Vill ha...Ja ni kanske förstår att jag vill ha den här!
Sooo LOVELY!
Men då krävs följande:
1. Bosätta sig på max för gott.
2. Vinna på lotto. Men först börja spela på lotto för att ha den chansen.
3. Råna en bank.
4. Ta ett till lån.
5. Fortsätta drömma och suckta.
Femman känns ganska aktuell för tillfället.

Formsvacka

Är inne i en formsvacka. Trött, noll ork och småless på allt känns det som. Det jag skulle vilja göra är att fly. Långt långt bort. Men hey tillbaka till verkligheten, där kan man inte fly.
Planen är att snart sova. Har öppningshelg framför mig men en Familjehelg att ro i hamn. Min tusende Familjehelg i rad känns det som. Min tur eller otur, man får välja, att ha den varje gång. Håller tummarna jäklit hårt för att ingen ringer och sjukanmäler sig imorgon. Gör ett kors-i-taket om ingen är sjuk!

Har ätit som en gris när jag kom hem från jobbet, kyckling och ris, plöjt Lars Winnerbäck DVD och drömt mig bort till sommaren och fått ett pepp-sms av chefen.

Tänker slötitta ett CSI avsnitt innan jag besöker John Blunds värld.

//

Korthårig!

eller i alla fall enligt mina mått mätta. Nyfixad i håret. Färgad (så jag slipper se flintis ut längre), och klippt för första gången på ett bra tag. Fick en kopparguldig slinga i luggen och en bak. M bjöd på dom så kan väl vara kul att prova ha någon mer färg i håret än bara det mörka.
Skiten har köpt bil! En Audi A3, liite smått avis. Men bara lite.


Here he is, fast numera brunett, som mitt hår älskar.

//

I made it!

Fick hem brevet idag med mitt provsvar på cellprovet jag gjorde för två veckor sen och jag klarade det!! Skönt att det är ur världen. Hoppas att Elin klarade det också så att hon kan börja andas igen.

Blödde näsblod imorse. Igen. Brukar aldrig göra det men nu gör jag det titt som tätt ibland. Ganska jobbigt faktiskt. Tror jag har för mycket on my mind som kommer ut den vägen i blodform eller nåt.

Top model nu!!

//

Önsketänkande

                                                          

                                     Den här bruden vill jag ha hem igen!

Guldmedalj snart?

Skolkar från jobbet idag. Fick lov att komma in och stänga igår så orkade inte jobba dagpasset jag hade idag så chefen tog det. Var bara ett mespass på tre timmar, så får en dag ledigt i alla fall innan jag jobbar imorgon. Blev inte så mycket av ledig helg som jag skulle ha haft. Tror nog snart att jag förtjänar en guldmedalj för alla gånger man ställer upp och jobbar.

Sitter och väntar på Veronica, ska in till Djursjukhuset med hennes hund som är dålig. Så måste dunsta nu!

//


01-02

Februari har kommit snabbt. Och det är bra, våren och sommaren känns inte lika avlägsen då.

Januari var bra, jävlitt bra om man får säga så. Behöver egentligen bara säga C, så kan ni kanske räkna ut själv hur bra mitt januari har varit. Om ni får se hur han ser ut? Nej. Inte än, kanske aldrig. Det är ungefär som att berätta vad man drömde om, ni vet gör man det så slår den inte in sägs det.

Hängde på max en del också, 168 timmar för att vara exakt.

//

Gårdagen..

..var great. Hemma hos mig innan och korkade upp flaskorna och åt donken. Skvallrades en del också, som vanligt. Sen ner på s2. Ett s2 som jag tror genomgår ett generationsskifte. Vi tre och Theander, Johan och Adam var nog dom äldsta där igår. Men helt okej ändå.
Ändrade min outfit innan vi gav oss iväg. Tubklänningen som först funkade som kjol fick bli klänning igen och toppen under blev utbytt mot svart body. Sen vita Reebok skor till. Galet skönt att gå ut med det. Och ja, man får gå ut med annat än högklackat, faktiskt. Outfiten igår tror jag har tagit sig upp på plats ett när det gäller utgångskläder.

Promenad till max för mat innan Sofies pappa kom och hämtade oss. Städade ihop i lägenheten innan sängen blev ett faktum. Riktigt skönt att vakna idag och slippa ta tag i städningen idag.

//


RSS 2.0