Halloween hysteri.

               
GRYM BILD. Grym platta? Gillar inte singeln Töntarna så väldigt. Men hela plattan kanske är bättre.
20 minuter innan avfärd mot jobbet, dra igång den här halloween dagen, som känns mer hysterisk än någonsin.

Imorgon infinner jag mig i soffan tillsammans med pappa och kollar på IFK Göteborg-AIK. Pappa har köpt matchen, kanon! Attans att jag inte börjar typ kvart över fem istället för tio i fem, då hade hela matchen hunnit ses.

Det är dags för fredagsmys

Nja kanske inte riktigt. 10 timmar på max väntar, hamburgare, fulla dryga människor fram mot småtimmarna..ja ni hajar. Så kul ska vi ha ikväll. Jag hoppas på en mjukstart inför imorgon då det väntas invation.

Dagen har varit den segaste på länge. Blev väkt av Wilgot först sen av C. Tack killar! Har i princip räknat timmarna till dag blev eftermiddag och sedan kväll för att få kicka igång jobbhelgen. Varit ute med Wilgot några svängar, som dessutom fick förfrågan om parning till två Jack Russel tikar här i närheten, får se hur det blir med det, men lite småkul. Dom vet inte vilka gener dom får, haha.

Golvet är städat idag igen, everyday syssla när man har hund..Wilgot är instängd i, vad som har blivit hans "ensamhemma crib", köket. Bädd, ben, mat och vatten och nattlampa, ingen nöd på honom inte. Och jag ska åka och stänga in mig på jobbet.

Trevlig fredag ni som får njuta av fredagsmys.


//


Ledig dag=städ- och tvättdag

Precis så kul dag har jag idag. Ägnar min lediga dag åt nödvädigt göra. Men det går segt, tvätten sköter sig förvisso själv, men städningen har jag fortfarande inte kommit igång med. Halkar in på den ena bloggsidan efter den andra, pratar med Fredrik och hänger på facebook. Snart ska jag ta tag i det här, men inte riktigt än.

Jag ska köpa en bok förresten! Jag, Madeleine Maria Olsson ska köpa en BOK! Elsas Mode av Sofie Fahrman. Blir min andra bok jag kan räkna ni i min samling. Den första är David Beckham´s självbiograf på engelska som jag fått av syster när hon var i London för massa år sen, men som just nu befinner sig i Göteborg hos C.

Natthelg väntar imorgon. Jag är riktigt bitter över det, faktiskt. Halloween jobb i år igen. Jag missar Marias Halloweenfest som det pratas non stop om på jobbet, sen missar jag Anna´s stora Halloween tillställning i Mora. Sen har jag räknat, och jag är 99,99% säker på att jag ränkat rätt, så jobbar jag juldagarna i år igen. Tänkte att efter 3 år frivilligt juljobb så kanske turen var på min sida och jag inte fick det i år igen. Men ikke. Nog om bitterhet nu, tvättstugan kallar och sen jäklar ska jag städa!

//


Joakim Berg.

            
             Rysningar. Så bra är den. Tack Joakim.

//

Kvällen innehöll det mesta igår

            
Kvällen igår innehöll det mesta. Lägenheten fylld med tända ljus, drinkar, silikonsnack, glada miner. Vi lyckades på alla plan. Tack tjejer.
Min och Mickis lilla efterfest, eller eftermys, hos Chrille innehöll ganska mycket den med, sönderslagen dator, frikort och konst i pärlhalsband. Men det bästa av allt; Chrille med gitarren.
Uppe med tuppen imorse, typ. Vi tog en promenad hem till mig och hämtade bilen, vidare till Elgiganten för att köpa ny dator åt puckot som tappade huvudet och gick lös på den han hade, med avslutning på max i fyra timmar.
Haft söndagsmys med la familia nu på kvällen. Imorgon drar jobbveckan igång igen. Och just de, Januari är avblåst. Chrilles extrema flygrädsla sätter stopp. Mardrömmarna om flygkrascher är redan igång och obekvämheten och lite smått panik kommer fram direkt när flyg blir på tal. Besviken men that´s life I guess.

Dresscode: Leopardleggings från H&M, svart oversize tröja, smycken från Pilgrim och Efva Attling och vita Converse. Bäst hittills.

//

Tonight´s gonna be a good night.

Jobbveckan är avklarad, håret tvättat och festkläderna på! Lila och svart klär mig ikväll. Kan bli ett byte, är inte helt hundra än. Tjejerna är snart här, det är upplagt för en riktig kanonkväll!

Vi hörs imorgon!

kram

//

I couldn´t help it!

Leopardleggingsen är i min ägo. Så jäkla fräcka!
 
Blev ingen Pontus-träning efter jobbet, blev mat hos mamma och pappa istället.
Imorgon väntar ännu ett pass på jobbet innan jag också får ta helg, en och en halvdag istället. Om två veckor har jag en helt ledig helg, jag längtar.

//


Hur gick tanken där egentligen?

Lunchat med bästa Ullis, uppdatera oss lite om allt som rör allt. Åkte förbi Kupolen och köpte ljus och lampor och kommer därifrån med mer. Smart drag där och smygshoppa för pengar som egentligen ska sparas. Tur man ändå har en liten gräns där inne någonstans som säger stopp, för fasiken va mycket snyggt det finns! Hittade ett par riktigt nice leopardleggings men tappar huvudet och tar ett par svarta med dragkedja istället. Om jag ångrar mig? O ja.!

17-21, fyra ynka timmar ska jobbas idag. Kan ju inte säga att jag direkt längtar efter det. Ett plus är i alla fall att jag inte har hockeypasset idag. Den drömvinsten vann Zá! Om jag orkar kanske jag åker upp till Bäckan och kollar på Pontus Westergren träningen när Ullis rider, efter jobbet, men än så länge är det bara en avlägsen tanke.

Trevligt fredagsmys alla!

//

Tuesday

          
           Wonderful.

Jobbat, lagat maten som alla tycks ha ätit inom jobbsvängen nu ikväll; laxröra och pasta, vårdat mitt bulltande huvud och tagit en promenad i dimman med Wilgot. Det fick duga för dagen. Har även insett att efter 9 dagars chipsätande var det fasiken inte lika gott idag!
Ledig imorgon, det vankas personalmöte på ICE, lazerdome, sumobrottning, bubbelpool..och utgång, men först mötet, ett viktigt sådant. Håll i hatten imorgon! Men innan det ska jag iväg med bästa Lövet och fixa lite.

Godnatt.

//

Kärlek till 100 procent

              
              
               Tröja från Zara, köpt i Egypten. Gillar axeldetaljerna skarpt.
               
               Och här! Min nya älskling och dyrgrip i koftsamlingen.                
               Från Thelin.

//

Girl laying down

Jobbhelgen är över sen några timmar. Första jobbdagarna sen Egypten så jag är tillbaka till verkligheten på riktigt nu. Helgen har i alla fall gått bra. Hade 3 bussar idag som gick som smör i solsken att ta hand om! Dom öste berömm över oss.
Söndagar jäkla trökiga och jobba men ändå lite roande. Man vet med stor säkerhet att festprissarna till vänner man har, som spenderade lördagkvällen ute, kommer in och äter, den ena slitnare än den andra.

Igår blev det singstar hos Jess med några maxtjejer sen vidare till ett fullt Bolanche. Och tjejor om ni undrar vart jag tog vägen när det vankades mat så sprang jag in i Chrille utanför Centrum Grillen, sa hej till honom innan jag hoppade i bilen och åkte hem.

Noll energi efter jobbet, lite halvtrött i humöret, hamnade i soffan och var jäkla svårt att ta sig upp för att fixa mat och gå ut med Wilgot, och det är fasiken illa när man inte ens orkar gå och lägga sig utan drar ut på tiden i soffan.
Men nu får det vara nog. Imorgon väntar ett tvättberg som ska bestigas.

//


En återupplivad gammal goding

          
Demo från 98. Behöver jag säga att jag tycker om den till tusen?
På tal om att tycka om så ska jag visa er min übersnygga kofta jag införskaffade igår, min absoluta favorit i min koftsamling. Ni får dock hålla er till efter helgen. Just de, jag har ju min tröja jag köpte i Egypten att visa också. Den som väntar på något gott..

Några få kom upp.


utsikt från hotellet.

inväntar jenny för middag, kamelstek.

sista dagen. jenny tar med oss till en ny strand och det är pressning på hög nivå.

Uppe i Kairo tower med utsikt över hela Kairo. Vårat lunchhak för dagen.

Orkar inte lägga upp mer än det här. Det tar ungefär ett år att ladda upp bilderna.
Haft en effektiv dag. Fyllt upp förrådet igen efter resan, städat och rensat i städskåpet av alla ställen. Har även kommit på ett projekt på väggen. Tavlan ska ner och upp ska två lister som ska fyllas med Elle tidningar. Snygga omslag tål att visas. Tror det kan bli riktigt bra!

//

Färg på nosen, en resa rikare..

..jag är hemma igen. Hemma i ett kallt Sverige. Frosten ligger som ett täcke över gräset, rutorna på bilarna måste få sig en duvning, vintern hänger i luften.
Uppe med tuppen idag, närmare bestämt halv sex. Vaknade av att magen kurrade, så drog på mig mysoutfiten, tände ljus och lät Winnerbäcks ljuva stämma göra sig hörd. Mysmorgon för mig själv med andra ord.

Egypten har varit kanon. Varmt och skönt. Vi har inte gjort många knop, legat vid stranden/poolen från morgon till eftermiddag. Graderna har legat runt 30-35 grader varje dag. Kvällarna tillbringades med Jenny på hennes favoritrestauranger för god mat. Kamelstek provades och gillades, tro det eller ej! tänk er lövbiff i smaken..
Vi hade en heldag i Kairo med Jenny. Bussresan börja vid fyra på natten/morgonen, lite jobbigt med bra ändå. Inte som att åka in till Falun direkt och hålla tummarna för att tröja på Gina ska finnas direkt. Egyptiska museumet, pyramiderna, Kairotower med utsikt över hela Kairo för lunch och ett avslut på CityStar för shopping fick bli våran dag i Kario innan bussen tog oss tillbaka till Hurghada.
Egypten bjuder på sjukt mycket sand. Nu när man varit där så inser man mängden sand som finns där. Tänk er att bo i en sandlåda, på riktigt. 
Gupp och skak omvartannat från start till mål bjöd våran flygtur på när destination Sverige drog igång. Blev en riktigt jobbig flygtur hem. Väl på Arlanda tog vi beslutet att köpa tidigare biljetter hem, inta donken för mat och sedan låta tåget ta oss till Borlänge. Trött och frusen var det skönt att se pappa och Chrille stå och vänta på stationen. Det är trots allt lite skönt att komma hem igen.


Mer bilder kommer men nu väntas en andra omgång frukost, sen dusch och Hedemora för ett farväl av en hemsk utväxt.

//

Dagen D står runt hörnet

Om lite drygt 6 timmar sitter vi i bilen påväg mot Arlanda. Egypten är äntligen kommen! så här kommer det vara tyst ett tag nu, just so you know.
Jag, vi, ska ha det förjäkla bra och dränka oss i sol och värme och släppa allt vad jobb heter.
Bästa syster är hundvakt. Thank you.

Nu ska jag o Maria försöka sova lite innan det är dags att åka.

Ha det så bra alla!

Kram.

//


Heja Lund!

Nersjunken i soffan och inväntar Körslaget och proppar godis. Så häpnandsväckande är min lördagkväll. Pissregnar ute. Imorse var det promenad med den vite i minusgrader, nyss iskallat och regn regn regn. Håller vi tummarna för att det inte är minusgrader imorgon bitti, vinterdäcken sitter inte på nej.

Jobbet idag gick fin fint, hade strax över 17 000:- en timme, inte illa pinkat på 11 man! Slog därmed lönehelgen!
Imorgon kickar jag igång jobbdagen i vetskap att det är det sista jag gör på jobbet fram till den 16:e. Hallelujah.

Ansiktsmask av, Körslaget igång. HEJA LUND!


pic: Ola Svensson

//


Three words.

Jag är trött, less och sliten. Veckan har sju dagar, och sju dagar är precis vad jag jobbar den här veckan. Gick in på min lediga dag igår och delade en stängning med Lövet. Jag vill så gärna ha måndag nu så jag äntligen får vara helt ledig i nio dagar! Nio dagar i sol och värme och ingen som helst tanke på jobb. Underbart.
Imorgon väntar öppning och likadant på söndag. Känner redan hur det kommer ta emot och gå upp så pass tidigt hela helgen. Kroppen har sagt ifrån nu.

Varit på Backfickan en stund nu på kvällen med tjejerna. Känns som det var tusen år sedan vi hade tid att ses. Delade på Sofies tallrik med småplock och pratade ikapp lite. Mys.

Sängen nu.

Godnatt.

//

RSS 2.0