countless lovers undercover of the streets

           
            pic: timeless


Jobbade 9-16 idag, skönt med lite sovmorgon. Kroppen har tagit stryk efter en intensiv jobbmånad. Stämplade ut på exakt 182 timmar.
Har haft en välldans, ett "l" eller två? sak samma, trevlig eftermiddag/kväll i Leksand med mamma, pappa och Chrille. Leksand-Örebro stod på schemat. Skitmatch (som Leksand vann) men trevligt ändå. Leksand bjöd på EN grad på termometern när vi åkte hem, EN grad! Inte undra på att jag är genomkall.
Ska ta och krypa ner under ett varmt täcke, ta en liten sovmorgon imorgon sen åka till Djura och klippa Poco innan han flyttar till Stockholm och landet på Fredag. Önska mig lycka till, kan behöva det under klippningen känner jag.

//

Tiden rinner iväg..


..idag är det 3 år sedan min faster, hastigt, gick bort. Tre år. Skrämmande vad tiden försvinner utan att vi tänker på det. Vet precis vad jag skulle ha gjort den här dagen för tre år sedan, hur den blev och hur allt bara vändes upp och ner av ett telefonsamtal. 
Jag saknar dig.

//


Nedräkningen har börjat.

            
             Så otroligt fin.

Mitt huvud värker, kroppen är trött. Jag tror mina snart 180 timmar på jobbet börjar komma ikapp mig. Det är dags för Wilgots sista promenad sen sängen.

En vecka kvar..

//

Min helande tröst

Helgen är över och ännu en jobbvecka med öppningar står på schemat. Den sista innan Egypten!
Lördagens plan höll i alla fall. Slutade 45 minuter tidigare(!). Händer ungefär aldrig och speciellt inte en löningslördag men tempot avtog och vi hade gjort så gott som allt innan kvällen kom in.
Husgunget blev avblåst. För mycket folk, ungefär 200 framför oss gjorde att vi vände på klacken och begav oss ner på Stationsgatan igen.
Jag och Chrille gick upp till mina föräldrar och hälsade på där vi hittade hans föräldrar, sen vidare tillsammans med dom till s1 där vi mötte de andra igen som setat där under tiden innan tre av dom begav sig till Bolanche. Vi blev kvar på s1 och hade det riktigt trevligt innan det blev s2 (bolanche hade för lång kö) där vi bodde på dansgolvet. Tack för en kalaskväll!
Rotade fram mysbyxor i Chrilles garderob när en sovmorgon var avklarad, samma smink fick fortsätta att sitta kvar, sen till Max för våran söndagstradition. Degandes i soffan sen och se på när hans dator blev angripen av virus och skit, efter många försök att komma upp ur en skön soffa kom jag i alla fall hem för en makeover och vidare hem till mor och far på middag och mys. Skön avslutning på helgen.

//


They made it!

Skorna är här!

PU-samtalet gick bra. Jobbet var mycke och imorgon kommer det bli grismycket! Redan stressad inför morgondagen. Inte av att det kommer vara mycket att göra utan att jag ska iväg efter jobbet. Förfest hos Lövet innan vi ska iväg till hela huset i trevligt sällskap. Till hela huset funkar det inte att knalla ner till halv tolv snåret utan där gäller det vara ute i god tid så har inte så mycket tid att spela på så jobbet får fasiken inte dra över!

Träff på Max nu med Maria och Sofie, det vankas taxfreebeställning inför Egypten som är 9 dagar bort! Jag längtar!


//

komigenkomigenkomigen

Imorgon är dagen D. Sista dagen för skorna att pallra sig upp till Borlänge. På lördag vill jag ha dom, nästintill måste ha dom på fötterna annars vette tusan vad jag ska ha, känner inte alls för högklackat.

Assmöte igår med middag, trevligt och välbehövligt. Prata ihop oss och prata igenom allt som händer på jobbet. Den 21:a oktober då rasslar det till när Maccans högra händer tar tag i tacktpinnen på personalmötet!

Tröttare än tröttast hela dagen. Ska ta en dusch nu sen dra täcket över mig och hoppas att jag vaknar upp pigg imorgon, en morgondag som betyder PU-samtal, "utvecklingssamtal" med chefen på jobbet, först ut i ledet dessutom. Nervös ja, lite.

Förresten! Andreas Carlsson i den kära Idol-juryn ser förjävla bra ut!

Godnatt!

//

Internet shopping!

Dessa sköningar är hemklickade. Nu är det bara att hålla tummarna att de kommer innan lördag! Annars går outfiten i stöpet till lördan. Vet inte riktigt om det var så smart drag egentligen när Egypten är två veckor bort, men har velat haft dom ett tag nu så släppte förståndet där för en sekund och klickade hem dom. Hoppas bara att storleken blir bra!


Converse All Star Light Leather Hi. 999 kr från Junkyard.

//

Göteborg/Kungälv tur och retur

Spenderade hela dagen lång med pappa igår för våran tripp till Göteborg. Åkte tidigt igår morse, vilket gav mig två timmars sömn i och med min stängning på jobbet, och kom hem runt ett tiden på natten. Men det var det värt. Kom ner till Göteborg i lagom tid, åt på restaurang där vi fick en sån där kupa över maten när den serverades, tjusigt värre, innan det var dags för Gamla Ullevi och match. En match som Göteborg vann på alla plan, vilken stämning. Riktigt kul.
Efter Göteborgs match var det bara att slänga sig i bilen och åka till Kungälv och kolla på sista perioden av s premiärmatch mot Mörrum. Vinst efter förlängning till Kungälv. En heldag med andra ord i sportens tecken, gillade varje minut.

Ledig dag idag som jag har spenderat med Wilgot. Varit till max en sväng och pratat lite med Maria x2 och Maccan, tankat den blå, varit till mamma och pappa en snabbis sen in till Falun, för vad jag hade hoppats på skulle bli ett lyckat besök, men kom hem utan skor. "ja men dom här har nyss kommit så det borde finnas i storlek" gjorde det de? Nej. Dom hade inga storlekar kvar alls, lagomt roande. Så inge Converse här inte och eftersom jag hade tänkt ha dom till helgen så är det lite ont om tid att få tag på ett par. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det.

Imorgon är det jobb som står på schemat igen, öppning väntar.

//

1C, 1E, 1F..

..många serier blir det att hålla reda på i vinter. M i Hedemora och 1C, Fredrik i Västervik och 1E och C i Kungälv och 1F. Jag håller tummarna för dom alla tre och hoppas dom får en bra säsong.
Inte gjort många knop idag, väntar på att åka och göra sista natten innan det blir GÖTEBORG imorgon och fotboll, IFK-Hammarby.
Varit och handlat lite hundmat till Wilgot, packat alla kläder till Egypten, bara småplock kvar som inte kan läggas ner än och läst om de tre ovanstående herrarna.
Varit kanonväder och är det fortfarande så hade en plan att åka och kolla när Chrille spelade match meen planen blev en annan när jag insåg att jag inte skulle få se mer än 20 minuter, därav den tidiga packningen.

Fredrik, CM. Om ni skulle ha sjukt tråkigt i kväll eller någon annan kväll. In och läs lite om mina tre muskitörer.

Måste rusa! Jobbet kallar mer än någonsin nu.

//

Magnificent


Sneek Peek på nya halsduken och nya nagellacket. Ska plocka ihop lite här, gå ut med Wilgot sen ner på stan och möta mamma för att överlåta mitt träningskort till henne. En utgift mindre i månaden(!). Sen väntar max och nattjobb, första av två.

//

Göttans dag!

           
Happy song for a happy day!
Har haft en bra känsla i kroppen hela dagen. Sjukt mycket man får ut av dagen genom att gå upp tidigt. Ridturen var jättehärlig. Red i skogen och jobbade honom på volt, kändes precis som förr.
Har hunnit med en sväng till Kupolen och handlat lite småplock till Egypten och en suuuuuperhärlig halsduk. En sån där utan ändar som man bara virar runt halsen och det är klart! Ska försöka få fingrarna ur och visa bild på den. Och hörrni därute som är här inne och hänger varje dag; Kommentera mera.'

//

Effektiv som få!

Ni vet min plan med att gå upp tidigt idag för att handla i lugn och ro? Den höll! Trots att det var kämpig att gå upp efter lite sömn, jag var nämligen en ängel inatt och hämta Chrille inne i Falun, och en ängel imorse då jag skjutsade honom till jobbet för att hämta bilen. Eftersom jag ändå var uppe för att infinna mig på affären tidigt så kunde jag lika gärna ta upp honom på vägen. Dagens ros till mig!

Klockan är strax efter tio, ska svira om till ridkläder och åka upp till Djura och rida Poco en sväng. Passa på när jag är ledig och det är fint väder. Har inte så mycket att göra här hemma än så det passa perfekt.


Snällare öga får man leta efter.

Hörs senare!

//

Rent hus!

Äntligen klar med städningen. Allt är gjort, sängkläder, dammat..you name it! Har till och med städat upp bland mina smycken. Har varit ett smärre kaos där de senaste veckorna, men beror på att jag har för mycket så är svårt att hålla ordning. Smyckesträdet är fullproppat igen, kommer jag åt det så tippar det, hände både en och två gånger under upphängningen av allt krims krams.
Slängt in alla räkningar för betalning imorgon. Blev en del, härlig månad där allt kommer tillsammans. Ett nödvändigt ont som måste göras.
Imorgon väntar handling. Min plan är att ställa klockan och åka iväg innan alla andra kommer på att de också måste handla. Tycker inte om att handla men känns bättre när man nästan är själv där. Men det är morgondagens problem, nu ska jag in i en dusch sen ner till mamma och pappa sen vidare till syster.

//

Good times

             
Känns som att dagarna springer iväg och kan inte påstå att jag inte gillar det. Har så mycket att se fram emot inom de närmaste månaderna. Gillar det starkt.
Jobbat ett mördarpass på jobbet idag, 11.30-20. Värsta passet jag vet. Hann även fixa en fin brännblåsa på armen innan jag gick hem, duktigt.
Löning idag! Nu håller jag så gott jag kan i pengarna, bara det som verkligen behövs ska inhandlas, resten ska segla in på sparkontot. I have a mission med mina pengar nu!

Nu väntar sängen. Godnatt.

//

6 months later..

           
..har jag fått klarhet. Tacka Chrille för det. Låten flög förbi mig som hastigast i Åre när jag var där och jobbade och igår kom den igen i samband med Slumdog Millionaire.
Nya schemat är igång på jobbet, det betyder att det bara är TRE veckor kvar innan resan! Som jag längtar. Imorgon ska vi kolla taxfree, jag håller tummarna för att min favvo parfym finns till ett bra pris.
Fix och trix väntar.

//

Bra avslut på söndagen.

                
Hemma efter filmen. Riktigt bra, se den!
Vet ni! Min mobil har hoppat igång igen. Den behövde bara få vila lite, avstängd, sen tog den fart igen. Allt är kvar! Nummer, sms (!), allt. Så jäkla gött!
Tack och godnatt!

6.15mobildödmaxfilm

Vi börjar med att beta ur rubriken så vi får klarhet i gårdagen och dagen.

Inflyttningsfesten ägde ju rum igår hos Alex. Mycket maxare var det där, nya som gamla och utflygna. Helt okej fest, halv tolv packade vissa av oss ihop och drog istället ner till stan och Bolanche och svängde våra lurviga, kul hade vi. En mun cider slank ner, endast, men jag hade kul ändå. Det går att ha kul utan alkohol bara du har rätt sällskap runt dig. Och det hade jag.
Efter Bolanche följde CG´s med Chrille och Sofie för lite mat. Vi beställde en pizza och en stor pommes men fick, istället för pommesen, en kebabtallrik istället. Bra koll.
Vidare sen till efterpärla men gitarrkling och skönsång. Hemma igen 6.15.

Vaknade idag av mig själv, inget alarm som väsnades. Första gången på, jag vet inte hur länge, som jag har gått och lagt mig utan att behöva ställa larmet eller bli väckt av en ivrig hund som vill ut. Mycket skönt. Iväg och plocka upp Chrille för traditions söndag: Maxmat. Där emellan mobildöd, går inte att ringa eller ta emot samtal, alla nummer är borta likaså hälften av mina sms. Förbannad är bara förnamnet. Okej att mina nummer är borta, dom går att fixa igen men mina sms, mina kära sms. Jag har sms som betyder någonting för mig kvar sen många år tillbaka, sånna som inte går att radera. Men dom är borta med vinden nu! Helvetesförbannadeskit! Så nu vet ni det, har en släng av seperationsångest från sms.

Snart väntar förmodligen film med Chrille. Slumdog millionaire.
Btw, Januari artar sig. Första anhalt i landet är nästan spikat.

Nu ska jag återgå till att fixa fram nummer.

//

Endoffjobweek

             
Familjehelg på jobbet idag, ballonger, tiger, godis..Va dit imorse och pyntade ballonger på lycktstolparna (riktigt tjusigt) sen jobba till tre. Maria va snäll och skickade hem mig tidigare, thank you!

Fotograferingen igår gick bra, halvkassa på hår och smink dock, men fotografen va duktig. Trodde det skulle vara värre och stå framför kameran och "modella" men det gick bra! Kul var det! Fyra kort fick följa med hem. Så om det ringer någon från TheStudio till er så kan det vara jag som ligger bakom det. Bara så ni vet.
Jag och Ida höll på och få krupp när vi åkte hem igår, 50 minuters bilkö ut från Stockholm. Idol kändes långt bort men vi blev bara tio minuter sena.

Om ett tag väntar inflyttningsfest hos Alex. Maxfolk på en och samma fest kan inte bli annat än urflippat, som vanligt. Haha. Jag håller mig i alla fall lugn, det är min plan. Förkylningen i kroppen gör mig inte så pigg på fest, that´s why. Spar mig till husgunget istället.

Lite Top Model nu sen Lipstick Jungel sen iväg till Alex.

Trevlig lördag!

//

Diagnos överkörd

            

Näsan rinner, ögonen likaså. Lägg därtill hosta, så bra mår jag inför Stockholm imorgon. Bra tajming. Kände mig lite smått överkörd efter jobbet, trött och sunkig. En dusch och hårfix, målade naglar och en ansiktsmask gjorde mig liite piggare i alla fall.
Wilgot har åkt till Värmland och stugan idag med mina föräldrar, underbart skönt, om man nu får säga så. Han får vara ute hela dagarna och jag får vila lite från honom, tack.
Sova nu. Hoppas på att jag mår bättre imorgon när jag ska hämta tjejerna.
Godnatt.

//

you don't really care for music, do ya?

              
Diagnos: Fortfarande opigg.
Biter ihop och kämpar på med jobbet ändå, dumt kan tyckas men nu är det så i alla fall.
Har myst med killen på bilden efter jobbet idag. PocoSabo för att vara exakt. Han är hemma i Svea igen efter lite mer än ett år i Luxemburg. Fikade med Louise nu när hon är hemma på semester, fixade manen på killen och tog mig även en liten ridtur. Lugnt och skönt, avslappnat ute i skogen i ett underbart väder. Jag har smygit mig upp igen, utan stress, krav och måsten. Allt är på mina vilkor, har jag tid ork och lust får jag när jag vill åka upp och rida. Nice. Sjukt egentligen. Säljer honom till Lux, men nu efter mer än ett år får jag rida "min" häst när jag vill utan att behöva äga honom och vara inne i det på riktigt. Jag klagar inte.

Idol har rullat in i Sveriges framsida; GÖTEBORG idag. Jag dör, sjunker genom soffan och skäms åt folks vägnar.
C borde ha varit där och visat sina skills. Kört sin egna låt, Beautiful Stranger, sinnessjukt bra. Visat vart skåpet ska stå. Jag dör lite när jag hör den låten. Så bra är den.

//

En kväll med idolerna

                    
Idol har tagit sin början idag. Uttagningarna rullar från stad till stad, alltså det bästa på hela programmet. Jag lider med dom som inte inser att dom verkligen inte kan sjunga, självinsikt gott folk!

Kroppen strejkar, flunsan har tagit om igen. Börjar bli tröttsamt. Har precis lagt en ansiktsmask, tänt ljus och krypit ner i soffan. Riktigt skönt.
Jag har fått ett uppdrag, ett hedersuppdrag skulle jag vilja säga. Jag ska åka till Djura någon dag, jag vill imorgon, och mysa med världens bästa kille. Min Poco, som i och för sig, inte varit min på över ett år utan Louise´s men den killen går inte att släppa taget om. Jag ska åka dit och fixa och trixa med hans man, Louise får inte ordning på den. Haha. Can´t wait.

Januari kom upp på tapeten igår igen, det kan hända, på riktigt.
Kläderna till fotograferingen är klirrade idag. Jag och sis fick till det riktigt bra.

Sjukt pinsamt på tv nu, jag måste se det!

//

Shallow days

      
I did it again. Somnade i soffan. Tror jag har fått en mat och sovklocka á Skalman. Tar på krafterna att aldrig få sova ut sådär på riktigt. Öppnade som sagt hela helgen, va på jobbet vid sju idag, precis som jag ska vara dom kommande dagarna också. Är inne i ett jobbrus nu, går in extra på lediga dagar. Min belöning ska jag vårda ömt i Oktober. Fyra veckor kvar gott folk!
Leta efter min svarta halsduk idag, no where to be seen, sen slog det mig. Den bor ju fortfarande nere på tunagatan, hos en absolut toppen kille. Den är i goda händer.

//

Söndag 06.09.09

                           
 
Slut på orden idag känns det som. Inte hänt så mycket under helgen, har öppnat sen i Fredags, max har blivit invaderat av barnfamiljer (extra pris på maxbox) men det har gått bra. Idag toppade vi köket, fyra kökschefer(!). Gick mer än bra. Kul att ha Elin där igen. Hon pysslade med mitt hår innan gästerna kom, först blev det en fiskbensfläta men slutade med att det blev halvt utbakad fläta från ena sidan ner på andra. Snyggt. Sjukt trött, somnade en sväng på soffan när jag kom hem, så funderar faktiskt på att möta kudden snart.
Imorgon blir det jobb igen, skulle varit ledig men ibland får man planerar om. På Fredag är jag ledig, fast ändå inte, dagen kommer bestå av fotografering nere i Stockholm så på Söndag ska jag sova! För det kommer jag inte få göra nästa vecka, börjar tidigt varje dag.
Bilden? Får vara med bara för att den, hon, är så snygg. Jag tänkte sotat på fotograferingen på Fredag..

Godnatt.

//

Minnesrunda.






En timme i mina gamla stallkvarter blev det. Nostalgitripp utan dess like blev det när vi intog gamla ridvägar, minnen bubblade upp till ytan, nästan så man såg sig själv på Rosslea, Baccardi eller Ronja på vägarna. Kommer fortfarande ihåg vad som har hänt längs vägarna. Vem som gjort vad, vem som blev rädd för bron, kossorna, vattnet. Vid vilken punkt Baccardi alltid fick börja sin galopp, vart Rosslea alltid fick jobba lite hårdare..Minnen suddas aldrig ut va? 
Vet dock inte hur jag tänkte riktigt med mitt skoval. Lite lerigt, lite blött men det gick. Wilgot gick från vit till brun. Nu ligger han och sover i fåtöljen, han är nöjd. Äntligen.

//

Mission complete!

                     
                      
Ordningen är bättre, jag hittar kläderna utan att behöva rota. Kläder som varit med några rensningar men fortfarande inte använts är numera ett minne blått! Riktigt skönt. Tre tröjor fick dock vara kvar, trots att de inte används. Hade inte mage att slänga dom, så de är nerpackade i förrådet. Min Replay tröja och två Lady Soul tröjor, dom är för fina, och för dyra för att slängas. Med tanke på hur mycket som åkte iväg så kan dom gott och väl få vara kvar.

//


Garderobsrensning pågår.

Det är dags. Tiden är kommen. Ledig dag så kan inte passa bättre. Garderoben ska få sig en duvning. Nu banne mig ska jag försöka ha det fint där inne. Om jag känner mig själv, vilket jag hoppas att jag gör, så kommer det vara ordning och reda i några dagar, sen spårar det. Men jag hoppas. Wish me luck!

Överlever jag resningen, farvälet av kläder som hängt med ett tag, så funderar jag på att ta med Wilgot och åka ut till gamla stallet i Borlänge och ut i skogen. Göra den lille mannen på bra humör, stilla hans sinne lite.



Nej men om man skulle ta och ta tag i röran. Hörs senare.

//

Kom igen Maj!

Om ni, mot förmodan, har missat det så har Sex and the City 2 premiär i Maj 2010. Som jag längtar!

              
Alla avsnitt är bra, första filmen är bra. Jag kan inte tro annat än att andra filmen blir lika bra.

Håret blev kanon, som vanligt när M är i farten. Har varit med sen starten, från utbildningen i Leksand till nu, fyra år senare. Och har, handen på hjärtat, aldrig blivit missnöjd.

//

Dags att ta farväl..

..av en hemsk utväxt som har växt till sig dom senaste fem veckorna. Ska åka in till min favorit i Hedemora och låta honom fixa till mitt hår till perfektion i några timmar. Blir sista besöket innan vi åker till Egypten, lägger bara i en toning själv här hemma innan vi åker. Lite onödigt att lägga ut mer pengar på håret är det ändå kommer blekas i solen.
Sen väntar stängning på jobbet innan vi tar en ledig dag imorgon. 
Inte så jättespännande dag men ack så efterlängtad. Inge mer ljusa strån!


Fem veckors resultat. Jag har ett hår som växer som ogräs.

// 

RSS 2.0