Vinkar hejdå till 2010

Nyår idag. 2011 imorgon känns helt galet, vad hände med 2010? Firar mitt nyår med familjen i en lugn tillställning. Känns helt okej att göra det, hade mitt bästa nyår (hittills) förra året så inget kan liksom toppa det i år.

Kom och tänka på en sak, igår när jag satt i en otroligt seg bilkö till Mora för att ha lite spamys med Anna och Sofia, att nu skulle jag och M ha haft fem långa år tillsammans om alla kort hade skötts riktigt. Ibland blir det inte som planen var tänkt så vi har nu fem vänskapliga år tillsammans.

Gott nytt år!

Vrida fram tiden en aning

                
                
          Kolmården i somras


Ge mig sommar, sol och värme nu! Känner att min kropp och själ skulle må bra av det nu.
Jag har bestämt mig för att ta en macka eller två sen sova. Riktigt trött.

Stulet bildregn

               
               
               
                
               
           Mallan, en mästare på rödvinssås.


Ett litet, stulet (tack Mallan), bildregn från våran Juldag.

Haft en heldag i stallet idag. Hjälp Terese att göra iordning alla ponnier för saluvisning och tagit några språng på en ponny. Blev ridning i Reebok skor, bra val av skor första gången man sitter upp på en ungponny men det funka det med! Bara att trampa riktigt i stigbygeln och hälen ner. Jag känner att jag är inne i hästeriet igen på allvar men med mina egna spelregler utan alla måsten som följer med att vara hästägare. Funka lika bra det med!

Grym gårdag

Middagen igår var grym och hela juldagen va kanon! 2 timmars sömn gav den när klockan ringde imorse för öppning på jobbet men det är bara att bita ihop och tänka på att det var för en trevlig sak sömnen prioriterades bort!

Bilder kommer när Mallan lagt ut dom och jag kan sno några.


Fin dag och fina klappar

               
               
Peace and Love biljett (bara 27 veckor kvar nu) / Kofta från Jumperfabriken (man kan aldrig få för många koftor!) / sockor / Kings of Leons nya skiva / stryckjärn (slipper det se ut som jag sovit med kläderna på) / Elsas Värld av Sofi Fahrman


Mysig Julafton igår med familjen. Lillprinsen va på bra humör hela kvällen iförd sin masdräkt och fick sitta i tomtens knä för första gången någonsin. Sötungen!♥
Jag, pappa och Berka åkte upp till Björbo för traditions häng hos farmor nattetid (hela byn släcks ner och marchaller(?) lyser upp vägarna) så hemma strax efter tre i natt..är det tradition så är det! I eftermiddag kommer tjejerna, middag och utgång står på schemat.

24:e December

              


Happyface

                
                 Min fina lilla gran är äntligen klädd


Så himla glad! Jobbet gick tipp topp, när jag kom hem plingade det på dörren och där står en chaufför med ett stort paket till mig utan avsändare. Ja ni gissade rätt, jag slet upp paketet för att hitta ett kort där i med avsändarna på. Vad paketet innehöll? Massa mat! Lax i dubbeluppsättning, sill i trippeluppsättning, korvar, bröd, såser...Så nu ska jag frossa lax i mängder, resten av grejerna bidrar jag med till julbordet. Tack.

Hängt med bästa Fredrik och Matilda hela eftermiddagen/kvällen för julklappsstök så nu blir det lite mat innan sängen och sista jobbdagen imorgon innan två dagars ledighet.

Andas, tänker, känner samma sak

http://svtplay.se/v/2267896/psl/del_8_av_8__peace_och_love

Peace and Love. En magisk vecka som man börjar räkna till samma dag den har passerat. Bara 28 veckor kvar nu.
23 minuter och 51 sekunder in i klippet är det ren njutning och jag ryser på minsta del av kroppen. Jocke Berg for President!

Högst på önskelistan är att Kent drar ut på en turné nästa år igen.

Gjorde glassmaskinen på jobbet idag och satan va bra det gick! Klapp på axeln där.

Kafferep minus kaffe

                
Precis kommit hem från Chrille. Kafferep utan kaffe för min del, (dags att lära sig dricka kaffe kanske?) valde att assistera med tejp till julklappsinslagningen istället. Min överraskning till honom var klockren och utnämnd till hans bästa present alla kategorier! Jag är med andra ord en jävel på överraskningar.

Möttes av en hel hög med julkort idag när jag kom hem, tack alla fina, det värmde. Och tjejer, våra armband från Childhood har kommit så utdelninge kan börja.

Födelsedagsfirande

Julbord igår med chefsgruppen på jobbet, riktigt trevligt och sent blev det. Några av oss intog mitt vardagsrum med öl/vin/cider och spel efter julbordet. Lyckat sångspel och en klar vinst för mig, Alex, Tobbe och Maria U.
Innan avslutning blev det ett långt samtal mellan oss. Riktigt givande tror jag.
I tron att få sova när de gick hem, eftersom jag hade stall med Terese klockan åtta imorse, blev jag uppe ännu längre när Gustav och hans arbetskamrat tittade förbi som också var på samma julbord som oss. Lite sömn i natt med trevligt var det så det är liksom bara att bita ihop när klockan ringde efter alldeles för kort tid.

Min bästa och älskade pappa fyller år idag och det ska firas. ♥

kram.

Lösa hästar

Grangärde kyrka och Magnus Carlsson va mer än en timmes lång njutning. Tack för den! Tror vi till och med lyckades värva över Maria till Magnus sida. Eller hur Maria?

Annars har det inte hänt så mycket. Jobbat, varit med Terese i stallet imorse, kramat och stöttat, och haft alla lösdriftshästar lösa vilket var mindre kul men det gick som tur var bra med alla.

Trött i kropp och huvud så en snabbdisk sen sängen!

Tystnad tagning

                

Setat i soffan med tända ljus och Spotify sen jag kom hem från stallet för snart fem timmar sedan. Pillat ihop fransk manikyr på naglarna och haft en ansiktsmask är enda kraftsamlingen jag har gjort.
Morgonen i stallet var jobbig, skön, tung, kall och varm. En hjälpande hand och en värmande kram säger mer än tusen ord..♥

Jag funderar på att åka och kolla på mitt köksbord som jag har bokat men fortfarande inte sett och som ska flytta in hos mig om inte alltför länge. Kan ju vara trevligt att ha sett det innan man ska betala.

Ikväll blir det julshowen Änglarnas tid med Magnus Carlsson i Grangärde, lite mysigt på Lucia trots allt.   

En saknad ängel

Livet kan vara det mest orättvisa man kan uppleva ibland. Igår var det en tung avslutning på en annars bra helg trots jobb (som gick kanon igår) och idag är en tung morgon att gå upp till. Huvudet värker, ögonen är svullna och tårfyllda och jag föröker fortfarande förstå vad som hände igår egentligen.
En underbar människa finns inte längre och det är helt overkligt. Sånt här händer inte någon man känner..
Med ett tungt huvud ska jag ta mig upp till stallet och hjälpa till med hästar och kram om Terese..Det blir en tung dag det här.


Solen i ögonen

Skippade Leksand och hockeyn i kväll. Kände att min genomfrysna kropp sen Drive-passet på jobbet inte orkade ut något mer ikväll. Men jag klagar inte, säsongen är lång och vi har ju biljetter till alla matcher så fler gånger blir det.
Städat skulle jag ha gjort, helst för ett par timmar sen meeen så blev det inte. Soffan var skönare. Men efter att maten är uppäten och disken diskad SKA jag städa, en snabbstädning i alla fall. Sen soffhäng tillsammans med min nya Winnerbäck-dvd; Solen i ögonen.

Jobb hela helgen och imorgon firar vi bästa Lövet som fyllt 25 med en blå temafest!


Stalldag

Ledig dag så har passat på att vara upp till Terese och ridit. Humana grader ute så det var riktigt skönt och gick riktigt bra! Får se om det blir lika hemsk träningsvärk som sist.

Precis pratat med M en snabbis och snart väntar julklappsshopping med syster och Petter. 


                
                Riktigt gammalt kort på mig och Poco..

M.G

Han är så bra och speciell mitt M och mitt hår är som nytt igen! Inte ett ljust strå så långt ögat kan nå och topparna fick också lite färg idag genom en färginpackning (gör oftast bara bottenfärgning). Kanon blev det! 

Sängen nu och snosa på mitt hår som luktar himmelskt ♥, tidig dag imorgon.

Sleep tight.


Childhood

  

Behöver fyra stycken till som vill vara med på en leverans (fem armband i en leverans). Nån som är intresserad?

RC-mötet i Sundsvall var en intressant samling människor från vårat distrikt, riktigt dålig mat och väldigt mycket Lars Winnerbäck i bilen. Katrineholm i helgen med Maria och Helena var wonderful!

Imorgon efter jobbet blir det Hedemora och M-tid. Något jag har längtat efter väldigt länge!

Peace and Love 2011..



..tack för bokningen av Kings of Leon.

Borde verkligen ha intagit sängen vid det här laget men först lite nudlar. Sundsvall och RC-möte imorgon bitti.

Kram.

RSS 2.0