För alla dom


En till låt från helgen i Öret.

Förbannat trött och funderar på att ta en dusch och gå och lägga mig. Finns ändå inget att se på tv och har noll att göra. Jobbhelg står på schemat. En helg som kommer bli apmycket men som jag har vibbar av kommer gå bra. Hoppas på det.
Och Tobbla! Shotkvällen har inte fått något datum än!

Marc Jacobs

          
Jag är KÄR. True love. 
Finns en drös på Ebay men lite osäker på hur sånt funkar. På nåt sätt måste jag lösa det här. För fasiken vad jag vill ha ett eller två. Kanske ta ett snack med min kära ex-granne som är ägare till två.
Så hit me med tips om ni sitter på några om hur jag ska bli ägare till minst ett!

Zombie feeling

Kom hem från jobbet för en timme sen. Jag är lite död, mitt hockeymara känns i ögonen. Maten är fixad och ska intas sen funderar jag på om man kanske ska krypa ner i ett bad, försöka att slappna. Känner jag mig själv rätt så kommer det sluta med en dusch för har lite svårt för att slappna av i ett bad. Finner inte den ro jag vill.

Tröjan från Nelly är hemma. Blev kanon. Är det några som kan leverera fort så är det dom!

Pinsamt av Sverige imorse. Pinsamt.

Hockey i massor

Började min hockeyfyllda dag med Hedemora-Borlänge där resultatet blev väntat som alla gånger förr mellan dessa lag. SKIT. Tål inte Borlänge Hockey. 
Sitter och försöker hålla mig vaken för att se Kanada-Ryssland halv två, sen köra en powernap efter matchen för att slå upp mina gröna till Sveriges match klockan sex imorgon bitti. Sen ännu en powernap och sedan åka till jobbet och slå död på fyra timmar där mellan 12-16.
Status på Olsson imorgon efter jobbet är nog levande död. Men OS är bara vart fjärde år så man får liksom hålla ut!

Cirkeln är sluten

               
Precis kommit hem från en av dom lugnaste platserna i den här stan och låtit den finaste av dom alla, Wilgot, fått en sista plats att sova på..

Ison & Fille



Örebro. Jag, Mickis och Peter längst fram. Jag längtar mig till Öret igen. En riktigt feelgood låt.

Precis avverkat en andra frukost. Uppe tidigt för att tvätta och se OS hockey därav två frukostar. Så nu har jag sjukt långtråkigt. Borde egentligen städa upp i garderoben och göra plats för kläderna innan dom ramlar ut och även fixa en låda till mina leggings. Dom om några behöver plats!
Riktigt fint väder också, kanske en promenad för att ta del av solljuset som letat sig fram.
I eftermiddag blir det i alla fall häng med Mickis för en tripp till Hedemora och hockey. KOM IGEN HEDEMORA!

Rubrik

Nerkrypen i soffan under en filt med en mugg varm o´boy. En väldigt varm o´boy. OS står på i bakgrunden och John Mayer står för musiken. Det är snart dags att möta sängen, imorgon blir det tidig uppstigning för hockey och tvättning.
Ledig Onsdag och Torsdag.

Godnatt.


Oversize

              

                   Nelly 399:-

Behöver inte säga mer än att jag är en sucker för oversize tröjor. Har den i svart också som är en stor favorit.
Uppe med tuppen idag. Är inne i någon sorts fas där jag vaknar långt innan klockan ringer och konstigt nog är jag inte döende trött utan har inga problem att gå upp. Ett gott tecken kanske.

Mitt andra hem, MAX Borlänge, blev utsedd till Bästa Restaurang 2009 i helgen!

Slappardag

Gårdagen var grym! Tanken var att avsluta kvällen på s1 men vid ett kände ingen av oss för att gå hem och sova så vi vände klacken mot flamingo(!) av alla ställen. Gratis är gott och kul hade vi.

Haft en riktigt slappardag idag. Gick upp halv nio och åt frukost sen segla ner i soffan och Hogans Knows Best på MTV hela dagen. Gjorde ett uppehåll och tog en uppfriskande promenad och fortsatte sedan mitt soffläge. Ganska skönt att bara vara. Precis avverkat The Hills. The City är på och sängen kallar snart känns det som. Imorgon är det tidig uppstigning för att kolla Sverige-Finland innan jobbet.

Tack tjejer för igår!!

Going black and green

Är i startkroparna för att åka ner till Lövet. Det vankas vinkväll först hos henne sen avrundar vi på s1 med mer vin och drinkar. Kommer bli mys.

Kör på helsvart, massa ringar och mintgröna naglar. Gillar det skarpt!


Vagabond


En mycket bättre version än originalet. Lyssna och njut.

Nu ska jag åka till jobbet och kicka igång sista arbetsdagen innan helg. Först ett stop förbi Kupolen och lämna tillbaka tröjan jag köpte häromdan och kanske köpa en ring på Glitter.

Hej!

Black beauty

                 
                                H&M 249:- ?

Två veckor innan den här sköningen kommer i min ägo. Oversize tröjor och leggings är det jag bor i, så jäkla gött.
7,5 timme har spenderats i driven på jobbet, genomkall. Ingen höjdare att stå i den luckan och frysa ett helt pass så ska ställa mig i en varm dusch och tina nu. Tror det får bli sängen sen. Har hållt igång sen halv åtta i morse, handlat, banken, systemet och jobb, ganska så nöjd!


A song down memory lane

           
Lönehelgen i Januari 09. Lämnade allt hemma och satte mig på ett tåg med destination C och Ängelholm. Minnen.

Det går tungt nu. Noll energi kvar i kroppen, två dagar kvar på jobbet innan en fullspäckad helg tar fart. Stallet med Maria och träffa Terese, begravning för Daniel och vinkväll på s1. En blandad helg av känslor. Och jag hoppas min ring kommer hem till helgen.

Igår fylldes leggingslagret på igen. Tre nya fick hänga med hem så är uppe i 10 par nu. Love them! Bästa plagget som har uppfunnits. Även ett mintgrönt nagellack, en ring, en brosch och ett armband som ska bli ett axelsmycke, och en tröja slank med. Är det löning så är det.

7,5 vecka kvar innan jag checkar ut från Sverige. Längtar.
Och Anja! Det är OS, STÅ PÅ BENEN!

Godnatt.

Effektiv dag

Jobbhelgen var gris, mer behöver inte sägas.

Jobbade idag också trots att jag egentligen skulle vart ledig. Såhär i efterhand ganska osmart idé efter helgen som var. Får helt enkelt tänka på pengarna och belöningen som inte är alltför långt borta i en Mexikoresa. Hämtade mitt paket från H&M efter jobbet och jumpsuiten blev kanon! Sen har lägenheten fått sig en omgång med dammsugning, dammtorkning och golvtork, välbehövligt. Finns liksom ingen ork att göra sånt när det blir mycket jobb. Men nu är det gjort och ljus är tända, räkningarna betalda och maten är snart klar.

51 timmar blev det på jobbet förra veckan. Det är inte konstigt att kroppen är lite trött.

LÖN idag!


!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fått bästa nyheten på länge idag! ♥

Godnatt.

Please take me away from here.

Varit hemma från Öret i fyra dagar och vill redan iväg till någonstans utom livelong. Hemma bra men borta bäst? Lite små trött och less på ungefär allt för tillfället. Känner ingen motivation till nåt.
Försökte mig på P´s köttfärssås som han lagade till oss när vi var iväg och någonting gick snett för den smakade inte riktigt som hans gjorde, fast den blev helt okej ändå. Bättre än vad min tidigare gjorde i alla fall.

Första dagpasset på jobbet gjordes idag efter mina nätter. Herresatan va konstigt det var att vara upp den tiden på dygnet, se dagsljus, äta vid normala tidpunkter. Så nu väntar jobb fram till Fredag nästa vecka innan det blir ledigt och min ring förhoppningsvis kommer hem igen.

Dejt med John Blund nu i ett försök att vänta tillbaka dygnet. Godnatt.

Drivor av pantburkar

En timme senare, ca 1400 burkar och ett gäng slantar är dag ett av våra två "pantningsdagar" klar. Imorgon eftermiddag tar vi det sista. Ni kanske förstår hur mycket burkar vi har då vi gjorde ca 1400 första dagen. Det är galet.

Precis kommit ur duschen och ska göra mig klar för att snart dra iväg på chefsmöte och middag. Svarta strassleggings och transparent tröja får det bli. Vita Conversen får också hänga på, som dagen till ära har blivit tvättade(!) och är helt vita igen. Så syrran jag har klirrat det själv den här gången. Ena som behövs är lite insmörjning med skokräm.

Missbrukar Better days hela dagarna. Sjukt så bra en låt kan vara.

Jumpsuit

           
                           H&M 249:-

Som jag har väntat på att den ska komma in i lager igen. Perfekt till Mexikoresan. Klickat in på H&M´s hemsida varje dag och idag hände det, den var tillbaka! Så nu hoppas jag att min bild i huvudet med den här skapelsen blir lika bra i verkligheten.
Ledig dag idag, på ett ungefär. Jag och Lövet ska iväg och panta burkar från jobbet, låter lika tråkigt som det är, men behövligt, burkarna har tagit över förrådet ute. Den här gången vet vi dock vad som väntar oss efter att ha gjort en testrunda i höstas. I eftermiddag väntar möte och middag med passcheferna på Broken Dreams. Så min lediga dag den här veckan går i Maxandan ändå.  

Äntligen!

Sista natten på jobbet är här. Som jag har längtat efter den här dagen. Min kropp har dött lite efter alla nätter och det ska bli riktigt skönt att få jobba lite dagar nu innan nästa nattmara drar igång.
Precis pratat med P om min ring. Glömde min ena Attling ring i Öret, men den är i säkert förvar fram till hans nästa besök hemma.

Ska ta och göra mig klar och åka iväg till jobbet. Jag och Maria U har gjort en handbok om jobbet som alla anställda ska få så det sista på den ska göras.

Ciao!


Better days

          
           The Game-Better days.

Det är många låtar som är bra men den här tar priset. Herregud vilken bra låt.
Ikväll väntar en tom säng, ett täcke som inte behöver delas med någon annan, och ingen snusdosa att sniffa ur. Göteborgs Rapé, mumma för näsan. Men jag låter det stanna där vid mitt sniffande.
Örebro bjöd på total avslappning, utförd helkroppsmassage, fotboll i mängder (arsenal, chelsea, united, liverpool..), matlagning, sällskapsspel och utgång. Bästa killarna, som uppskattade att vi kom ner. Sånt värmer att höra.

Blue and black

Håret är tvättat, naglarna målade och väskan packad. Dresscode i helgen blir svart och åter svart, med en färgklicka på naglarna i form av blått. Nagellack är lyx på lediga dagar när man jobbar på Max.

Jag ska möta sängen, ta hjälp av spikmattan för att stilla det inre och invänta en uppgång imorgon som kommer att göras med glädje för en gång skull.

Godnatt!

Lite ändrade planer

Klockan är 01.30, sitter med Lasse W som sällskap i högtalarna och väntar på att nudlarna ska bli klara. Ännu en natt är avklarad på jobbet.

Morgondagen har fått en annan utgång. Örebro är uppskjutet till Lördag-Söndag istället. Mickis fick inte barnvakt till Thea..riktigt synd men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge sägs det. Själv tror jag att den som väntar på nåt gott får vänta ihjäl sig. Men nog om det. Jag har tagit tillbaka mitt pass på jobbet imorgon, kan lika gärna gå in och jobba dom fem timmarna nu när vi inte åker förens vid lunch på Lördag. Så Mickis! 12.00 går tåget till Öret, då är vi där 14.08. 156 riksdaler.

Nudlar nu sen sängen.

Who says?

          
          En sucker för John Mayer.
          En sucker för killar som spelar gitarr.

2 ½ timme kvar till jobb. 16 timmar kvar till tre lediga dagar i öret.

SATC

Sjukt trött på att vara trött. Mitt nattjobbmara suger krafterna ur mig. Vaknade ett idag, panik över att bara ha fyra timmar vakna innan jobbet. Hör till vanligheten nu. Frukost eller lunch, eller kanske båda som avlöser varandra, är en stående fråga just nu. Jag längtar till normala rutiner igen.

Sex and the City nu sen invänta ett samtal från Martin, hem till syster och hämta ett halsband sen jobb.

Bokat och klart.

Spikade händelser att se fram emot.
 
Örebro 5-7/2

Födelsedag 19/3

MEXIKO 15-30/4

Peace and Love v.26

Lasse W 28/7

Jag längtar som en tok till alla datum ♥ 


Jádore

           
                  Slowmotion 249:-

Kärlek vid första ögonkastet. Vill ha.
Varit och lunchat med Maria idag. Pratat jobb och hästar, att våga ta steget eller att vara kvar i ekorrhjulet. Jag agerar nu bollplank åt Maria i hennes hästliv. Been there done that så jag ställer upp.
Två Sex and the City avsnitt på 3:an nu, I like.

RSS 2.0