Jádore

Tänkte bara säga att jag lever! Har haft fullt upp den senaste tiden, jobb i mängder till exempel. Jobbade 13 timmar igår och har jobb framför mig till på onsdag eftermiddag, sen är jag bannemig ledig i två dagar! Som det ska njutas då!

Peace and Love veckan är äntligen här. Staden lever och jag känner att jag älskar min stad den här veckan, plus i kanten är vädret som ska bli kanon!

Midsommar "firades" med Helena och Sofie. Matlagning och frossning av en liter jordgubbar. Avslutade kvällen hos Chrille och en massa folk. Midsommardagen spenderades först på jobbet sen vidare till Dössberget med Sofie, Mallan och Maria för en sjukt bra spelning med Hoffmaestro. Min midsommarhelg har varit kalas!

Dusch nu sen sova. Sliten och trött och behöver sömn mer än något annat nu.


Ge mig en våg av längtan

                
                 Ny! Impulsköp här om dagen. Fast det blev ett bra sådant.

Torsdag och resdag för midsommar betyder med andra ord högförsäljning på jobbet, och som vi fick jobba. Herregud va folk.

Precis duschat och ska möta sängen. Imorgon väntar jobb 8.30-16 sen ska jag hänga med Helena hela eftermiddagen och kvällen. Kanoners!

I wanna be a billionare so fucking bad..


Så himla härlig låt. Ger mig lite vibbar av någonting jag verkligen skulle vilja göra; Backpacka i Asien i tre månder. En dag, något år i framtiden..


Haft en underbar dag med Helena och Sofie, storhandling och jordgubbar i solen. Nyss kollat klart på fotbollen och England ÄR vidare, tack gode gud.

Tack Peace and Love

              
               Har gjort midsommarfint(?) i mitt casa. Luktar som en sommaräng typ.
 
Peace and Love är bara FEM dagar bort och det börjar trilla in överraskningsbokningar. Dagens blev; HOFFMAESTRO. Tack Peace and Love för att ni har fattat.

Ska hänga en stund med Helena och Sofie, handla står på schemat sen hem för fotboll. Ett avgörande för England är det i eftermiddag, vinna eller försvinna.

Todays catch

              
              
Dagens fynd. H&M 99:-

Ledig dag efter första jobbhelgen av tre i rad så har hängt med Helena, Maria och Hanna idag. Lunch, glass och Kupolen eftersom solfan försvann.
Jobbhelgen gick lysande. Jag och Lövet har kört upplärning med tjejerna och dom har skött sig riktigt bra. Midsommar ser ut att bjuda på middag med tillhörande midsommarkrans med Helena, kommer bli förjäkla bra. Hoppas på att solen håller sig framme som det är lovat.

22/6 24/6 25/6 26/6 27/6 28/6 29/6 30/6 3/7 4/7 5/7 6/7 7/7 8/7 9/7 12/7 13/7 16/7 17/7 18/7. Mitt jobbmaraton innan jag får semester. Som jag längtar till långledigt!

En plats i solen

               
Den 30:e juni är det dags. Kent släpper sitt nionde album. Jag har tjuvlyssnat på Gamla Ullevi och Skisser för sommaren och jag tror det blir bra. 1:a juli intar de stan (och en scen) som så många andra. Peace and Love är nära nu.

England-Algeriet på fyran nu. Förstår inte att inte SVT får ha all fotboll men så kan det gå. Sjukt bitter kommer jag bli om England förlorar, RYCK UPP ER I ANDRA NU! 

En jävla dag på jobbet idag också, och hela helgen är kvar. Död på Söndag tror jag.

Put my head in your hand

Hårdejt med M

Underbart hår. Mjukt som silké och doftar godare än någonsin

Häng med Maria på Kupolen

Min Onsdag i tre meningar.



Svalor

                                      
Den översta av dom två vill jag ha som nästa tatuering. Jag har bestämt mig, enda problemet är att jag inte har bestämt mig vart den ska sitta. Handleden är där jag helst hade velat haft den men där är det fullt..Jag får klura på saken.

Dags att ta sig till jobbet, lite tidigt men har ingenting att göra hemma så kan lika gärna häcka där. Lönen är här och räkningarna är betalda. Kul så länge det vara med lönen.
Imorgon är jag ledig och det firas med vardagslyx hos M.

Inspiration

              
           Modekoll deluxe av den här tjejen.

                 
                En till tjej med stenkoll.

Emma och Columbine. Inspiration till tusen.

Bra utgång igår med maxfolket. Dans och glada miner. Mat med Chrille idag sen KENT-maraton i soffan och nu Sex and the City-mara.
ATG imorgon bitti med Marias häst sen jobb och pers.möte/fest efter jobbet. Bra Måndag hoppas vi på.

Söndag

             

Matdejt med den här sköningen nu.
Hörs sen.

VM och ledig helg

Vaknade vid tre, skit bitter över att ha sovit bort hela dagen typ. Men jag tror jag behövde all sömn jag fick. Så nu är jag lagomt stressad över att hinna med det jag tänkt innan kvällen, men det ska nog hinnas.

Kvällen igår på jobbet gick bra, så där lagomt mycket och behagligt efter två veckor med grismycket varje kväll.

Pengar för Cypern är överfört till Maria så det har jag bockat av på min lista och sen är en till dags tripp till Göteborg bokat i Juli, underbart.

Dags att ta tag i eftermiddagen och få saker gjorda. England-USA ikväll!


Bildregn från en kanon helg.

                
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
              
Elitloppet 2010 med bästa tänkbara sällskap. Fredrik, Christoffer, Victor, Tobbe, Robin och Lars.


Bättre sent än aldrig med bilder och eftersom jag jobbar natt och inte gör så mycket annat än att dega i soffan så passar det perfekt att slänga upp dessa bilder. Utgång på Söder varvat med Solvalla dagarna långa och knappt med sömn. Tack.

Nattkoma

Gör min åttonde natt ikväll på 11 dagar, det börjar kännas i huvud och kropp. Så sjukt trött. Så mer än jobb och ligga död i soffan har det inte blivit och kommer inte bli heller förens på Lördag då det står ledigt på schemat.

Det är tur att det finns smink i form av solpuder så man ser lite levande ut i alla fall.

Hej skatteåterbäringen!

Skatten är här och den tackar vi för. Fickpengarna till Cypern är klirrade, så när som på en tusenlapp typ.  

Gårdagen va kalas och jag och Anna har planerat en hejdundrande bakning: Polkagrisar! Kan gå ungefär hur som helst men det måste provas.

Snart ner och träffa pappa en sväng när han tatueras sen vidare på möte och ännu en natt på jobbet.

               


Lediga Måndag

              
Drar till Mora och hänger med dessa två stjärnor idag! Och självklart träffa gudsonen Panther. 
Bra Måndag med andra ord!

John Mayer

  

Sista natten för den här helgen ikväll. Hoppas på en smärtfri avslutning. Peppade till tusen igår för en grym kväll och fick en snäll kväll med lugna människor och fattig försäljning, sjukt besvikna, men så kan det gå.

Är så där lagomt trött och idag och mår lite halvskumt, hade hellre velat krypa under täcket och dega vidare men jobb om 2 timmar.
Mora imorgon och träffa mina guld, Anna och Sofia. ♥

Seven days to go

På dagen en vecka kvar till det vi får hålla tillgodo med vart fjärde år, Fotbolls-VM! Ett VM där fingrar, tår och stilla böner kommer hållas för ENGLAND.
Har settat och kollat spelschemat och jämfört med mitt jobbschema och so far so good. 

Lördag 12:e juni
20.30 England - USA

Fredag 18:e juni
20.30 England - Algeriet

Onsdag 23 juni
16.00 Slovenien - England

Så vill ni hänga med mig någon av dessa dagar får ni räkna med att behöva kolla på fotboll. Bara så ni vet.

Nånting har sin början men jag vet inte vad

               
5 timmar kvar till jobb. Solen skiner ute så frågan är what to do? The Hills maraton på MTV, varm lägenhet och ett hår som måste tvättas efter hårmodellandet igår. Sysselsatt som få.
Lägenhet med balkong nu tack och semester.
"Jag ska jobba i Boden v29, tack för den." Underbart sätt att förska få mina nätter att verka som ledighet, tack Chrille.

HOFFMAESTRO!

Dagen blev genast lite bättre. Midsommardagen kommer spenderas med ett jäkla svängigt gäng på scen, nämligen Hoffmaestro. Dössberget here we come!


               

Det lockiga Olivia hade tänkt blev en svinrygg men lika bra för det.

Jag borde ta tag i min lägenhet, bäda sängen och STÄDA. Och äta för den delen.

Hårmodell

Snart dags att åka in till Falun och hårmodella åt Olivia på lilla gesällen. Lockigt är det enda jag vet, men det kommer nog bli kanon!


Bruna skönheter

            
Sam Edelman från HenryKole. Priset är saftiga 1490:- men på skalan 1-10 får dom 10,5. Perfekta skönheter.

Dagen har spenderats med Mallan, Sofie och Lövet. Lunch på Kina sen jordgubbar med grädde, saft och sockerkaka hos Mallan. En bra Måndag med andra ord.
Saknar Anna och Sofia. Nu jäklar är det dags att ta tag i livet och åka till Mora någon dag.

Fashion against Aids

                 
                  
                      H&M 299:-

Sjukt sommarsnygga. Nästan så man blir lite kär.

Min näst högsta önskan nu är att ha en balkong. En balkong att tillbringa x antal timmar på i underbar sol. Så under den här årstiden känner jag lite hat mot min lägenhet. 
The Hills maraton nu innan jobb.


RSS 2.0