Free fallin´

Är inne i jobbkarusellen igen, avslutade veckan idag och ska snart möta sängen och ladda för en ny jobbvecka som startar imorgon.
Gjorde två nattjobb i veckan, mina första på nästan ett helt år! Gick klockrent båda nätterna men det känns i kroppen att jag inte är inne i nattsvängen längre. Trött som attan sista natten.  
Laserdome, två middagar med trevligt sällskap på s1, koftshopping med mamma (två nya fick följa med) och solning i Långsjön har jag klämt in bland allt jobb den här veckan, riktigt trevligt och skönt att tänka på lite annat.
På Torsdag styr jag bilen mot mitt älskade västkusten och Göteborg. Men först ska tre dagar på jobbet klaras av! 

Kramar 

Fin kväll

                
Igår öppnade jag dörren för mina fina vänner. Vissa firade att de precis fått semester, andra tog farväl av sin. En riktigt bra kväll hade vi!

I Fredags gjorde jag något jag inte gjort på bra länge; Körde hästtransport! Jag, Terese och Emelie rattade en varsin transport ut i regnvädret för att åka och kolla dräktighet på tre ston. Full pott på alla tre! Fick vara med kolla på ultraljudet om vad som kommer bli ett fint litet föl. Så himla roligt! Om 11 månader är dom här.

Har precis haft en ansiktsmask, tagit bort nagellacket och filat ner mina fina semesternaglar. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen. Tre veckors semester är över, tre veckor som har innehållit en lång förkylning och därför kunde varit så mycket bättre än den varit. Men men.
Nu väntar sängen!

Fina ord

..en vacker dag när solen står högt i skyn, när fåglarnas kvitter är som gladast, när en Grand de luxe smakar som godast, då, då kanske vår alldeles egna Madde dyker ner till de bra delarna av Sverige..

Fina ord från en fin vän. En dag..en dag.

Stalldagen blev flyttat från idag till imorgon istället. Känns bra då min hals är en bitch idag.
Hade en trevlig kväll igår fram till midnatt hemma hos Ullis på hennes altan i nya huset. Massa prat blev det för att ta igen förlorad tid. Träffar man en person varje dag i flera års tid till att ses nån gång ibland har man mycket att prata om! Det är därför min hals är som den är idag, mycket prat var inte populärt.


KoL

           
Stalldag från tidig morgon är planerat med Terese imorgon. Börjar dagen men att åka iväg med ett gäng ston och kolla dräktighet. Många veckor sen jag var i stallet så det är på tiden nu!

Catch my dreams

               
                Min fina drömfångare. Nu är det nog bara en ny lampa kvar sen är mitt sovrum klart.

Varit hemma hos Helena på eftermiddagen, ätit mat och skrattat åt folk på Allsång på Skansen.
Sommaren är inte ens över än men gissa om jag har hittat många snygga koftor i affärerna! Mitt koftbegär bubblar upp till ytan once again. Senapsgula, mörkblåa, bruna, gråa, vita..

Golden child

               
                Min klocka har fått ett syskon i guld.

Lägenheten är städad, premiären i tvättstugan är avklarad och en kraftsamling är på sin plats för att rensa garderoberna. Roligare än så blir det inte för tillfället när det regnar ute.

All Star

                
Vita, hela, rena och nya! Dagens inköp efter en tur till Falun med mamma och en fika vid gruvan. Nästa vecka hoppas jag på ett besök i stallet. Behöver andas in energi och rensa huvudet.

One of a kind

                
                 Hemmafix en tråkig kväll. Är riktigt nöjd med mitt verk!


Friskförklarad?

Varit några dagar i stugan och gjort ingenting, solat och läst inredningstidningar. Bra medicin. 
Gårdagens natt var en natt utan att jag hostat lungorna ur mig så jag tror nog att jag friskförklarar mig nu, 2½ vecka senare..Fortfarande lite roslig på rösten och hostig emellanåt men det får duga.
Varit sjuk 2 av 3 semesterveckor gör mig ledsen, besviken och stressad. Känner mig bestulen på min semester och bestulen på en resa till Norge för att hälsa på Fredrik och en resa till Göteborg. Bara att hålla hårt i sista semesterveckan nu!

Nu ska jag läsa min nya ELLE och måla fransk manikyr på mina fina semesternaglar.

Vansbrosimningen 2011

                Förra helgen i en husvagn med goda vänner och medicinpåsen med!               
 
                
                
                
                                                                                              
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

               Nästa år kör vi Team Tobbla!


Heja Vårdcentralen

               
               Sofia sympatiade och plåstrade om sitt lilla sår hon med!

Grillhäng med Anna, Sofia och "Pekka" igår och drink på Strand med liveband i regnet och åskan. Trevligt värre.
Idag checkade jag in på Vårdcentralen i Mora för ett gäng provtagningar, då jag inte blir nå bättre i förkylningen efter 1½ vecka och halsen nästan tar död på mig, i hopp om att få nån slags medicin. Sjuk på semestern känns sådär.
Sänka, svalgprov, temp och körtelfebertest blev det. Hög sänka, hög temp och trött kropp blev domen. Det är med andra ord bara att fortsätta knapra värktabletter och bedövande halstabeletter ett tag till.
Det roliga i allt det här är att Vårdcentralen i Borlänge inte ansåg att jag var sjuk nog för att få göra tester. "Du måste ha högre temp för att få komma in" Tack för den hörrni! Tacka vet jag Mora!


Vildsvinsspaning

               
               
               
               
Jag, Mickis och Mallan tog bilen idag och gav oss ut på berget ihopp om att hitta på vildsvinen och efter ett tag så kom familjen och hälsade på! Fem stycken nyfikna rackare.

Premiärsolat med sololja på balkongen idag! Varmt som attan var det och jag älskar varje minut med balkong!
Imorgon friskförklarar jag mig och åker till Mora på grillhäng.

Peace and Love

               
               
               
               
               
               
               
Vi har passat på att sitta i en rondell mitt i natten utan att bli påkörda, ätit onyttig frukost, åkt kundvagn och slarvat med sovtider, och jag har ätit sjuka mängder pasta från Ahlgrens pastaplace (en gång om året så gäller att äta så mycket man kan).

Tystnad tagning

En vecka full av jobb, en tripp till Uddevalla för att hämta hem min nya pärla till bil, tappad röst och Peace and Love. Har sovit alldeles för länge idag, vilat min röst genom att inte prata men någon, insett att staden har dött igen efter att Peace and Love avslutades igår. Det är tyst lite överallt i stan nu..
Kings of Leon var kalas och The Arks avsked var ett litet magiskt avsked. 
PoL har redan släppt akter till nästa år, Winnerbäck och Hoffmaestro, tack för det!

Imorgon börjar tre veckor läkning för min lite kantstötta själ, semester semester semester!


RSS 2.0