How can you live with yourself

Min soffa är såld och hämtad så sitter på en kudde på golvet, lyssnar på Kristofer Åström och har det rätt bra ändå utan soffa, mysigt och lugnt. Jobbhelgen är över och helgen avslutades i Björbo med kubbspel i strålande sol, pizza och fika.
På Tisdag styr jag mot västkusten för bilen och på Onsdag får jag äntligen se Kings of Leon ett stenkast från min lägenhet. Peace and Love har intagit staden!


Midsommarbröllop

Idag är jag inte kaxig. 10 timmar i högklackat utan att sitta ner har gett mig smärtande fötter och trötta ben, men bröllopsfesten var riktigt trevlig, bröllopsparet var fina, syster och Berka var stiligast i samlingen och serveringen gick bra! Stupade i säng för 4 timmars sömn innan det var dags för jobb igen! Vad gör man inte för en bröllopsfest!
Imorgon hoppas jag mina fötter har slutat dunka och känns som de ska igen.


Raindrops keep falling

Midsommar i helgen betyder jobb för moí. Börjar bli lite utav en traditon när man jobbat alla midsommrar sen jag började jobba..Mina hästtjejer tävlar på Rommehoppet i helgen och det känns surt att missa det, i år hade jag verkligen velat varit där.

Firar min midsommar ute i Bäsna på en hejdundrande bröllopsfest. Först är jag en av tre serveringstjejer sen är det klänning på och ge sig in i festen. Kommer bli kanon. Blir med andra ord väldigt lite sömn mellan morgondagen och min öppning på jobbet på Lördag. Men bara gilla läget och sova ut nästa helg(!). Peace and Love nästa vecka varvat med jobb ger inte många timmars sömn, men det är värt varenda förlorad timme med sömn!

Idag har jag fixat med lån till mitt nya bilköp! Så nästa vecka bär det av till västkusten. Heja!


Ledigt

Ledig helg, hästtävling med Tessan (som levererade fina ritter!) nagellack och häng med fina vänner. Nästa vecka åker bilen ut på annons så är det någon som är ute efter en bil så har jag en!


Sol och manikyr

           
Slängde ihop mat efter jobbet, på med bikini och ut på balkongen. Älskar att ha balkong den här årstiden! Har varit sjukt duktig och tvättat mina fönster idag så nu är det inget som stör sikten ut, det var på tiden om man säger så.
Pillat ihop fransk manikyr på naglarna för imorgon är det LEDIGT!

Nedräkning

                
Tre veckor till Peace and Love, fyra till semester.. Nedräkningen har börjat!
En timmes längre sömn nu när Big Brother är slut..känns nästan lite skumt..men skönt. 

Summerbreeze

Ledig helg. Sol. Grillat. Besök av Mattias och Jonas. Sömn. Balkonghäng i bikini. Big Brother final.

Imorgon kickstartar en ny arbetsvecka och på Torsdag får jag ÄNTLIGEN träffa M igen för hårfix. M som förövrigt har skrivit nytt kontrakt med Hedemora efter erbjudanden från andra klubbar. Jag och mitt hår kunde inte vara gladare!


RSS 2.0