Går på tomgång

Ledig dag, uttråkad och tom på energi. Om några timmar ska jag fly lägenheten då det är dags för en tredje och sista visning av den innan budgivningen är imorgon. Hoppas på köpgalna människor!
På Måndag ska jag ta mig i kragen och åka upp till stallet igen och hälsa på en skadad Tessan och kolla om Emelie vill rida en sväng, fint väder och en uteritt skulle sitta fint.

du sa rädslan den går över, men den där oron stannar kvar

   
    Älskade Kent och Jocke Berg.


Har köpt en ny kofta (man kan aldrig få för många!) som jag är kär i. Jag funderar på att flytta in i den, så mycket tycker jag om den. I Lördags fick den till och med följa med på en utgång med bästa Lövet.
Här är en bild på min käraste.

Nummer 6 (8)

                
Min nya älskade. Nummer 6 i ordningen (nummer 8 om man räknar mina 3 hjärtan bakom örat separat och inte som en..)

Dags för jobb fram till åtta ikväll.

Hermés

                
                
                

En av mina fina presenter jag fick när jag tog steget halvvägs till 50 i Lördags. Nu ska jag bara specialbeställa en ram till den så blir den mina fina tavla som jag har längtat efter.

Sjuk och orkeslös har jag lyckats bli. Har inte tid att vara sjuk, jävla oflyt.
Tatuerade mig i Torsdags och jag är så sjukt nöjd så det finns inte! Förra veckan va en bra vecka. Tatuering, 25 år, firande med fina vänner och 5 solar av 5 möjliga på presenterna.

Internetgodis

Har settat på en rad olika sidor på internet och hittat alldeles för mycket fint! Jag skulle utan ett andetag ruinera mig och klicka hem alla fina plagg. Net a porter, Acne, Nelly, Modekungen.. Men klok(?) som jag är så slängde jag in en hög med pengar på sparkontot istället, när allt som ska betalas den här månaden kanske det blir ett eller två klick.

Mina lägenhet kom ut på Hemnet idag. Börjar få lite blandade känslor när jag ser att den ligger där, men det blir nog bra när allt är klart. På Tunagatan står en lika fin och väntar. 

Choklad och nya Elle nu!

Modekungen

                
                          Modekungen


Tvekade, tänkte, la i shoppingbagen, tog bort och la dit igen. Nu är den i alla fall hemklickad och jag hoppas den dyker upp lagomt till min födelsedag nästa helg och att den är lika fin i verkligheten som den är på bild!

Söndagsmiddag och solsidan hos mamma och pappa nu. Kanske passa på att måla ett fint hjärta på min systers gips. Det visar sig.


Goodiebag

               
                Min hår-goodiebag från M  igår. Bästaste.

Efter gårdagens roadtrip hann vi precis hem till Emma och se sista slutminuten på Melodifestivalen, skippade utgången och hängde kvar på förfesten som tillslut blev en efterfest till sen natt men pizzor och musik.

Idag är det slappardag innan en ny jobbvecka drar igång imorgon bitti. Haft ansiktsmask och hittat en ursnygg klänning från Modekungen.

High on you

Hög på värmen från min bästaste frisör! Underbar förmiddag i Hedemora har jag haft.

Nu väntar en roadtrip till huvudstaden med Alex och Tobbla!

Lägenheten blev fint värderad idag också, energin är på högvarv för tillfället!


Ha-begär

                
                              Gina Tricot


Fick ett litet ha-begär över den här fina skapelsen från Gina Tricot. Hoppas att den finns i min storlek i butik för på nätet var den slut.

Hoppträning med ponnierna stod på schemat idag när jag kom till stallet. Ringrostigt var det med det gick bra! Räknar med en fin träningsvärk imorgon.
Krypt ner i soffan med en ansiktsmask och en enorm godispåse som är kvar från gårdagens soffhäng hos Mallan med bakisfolket!

Grym jobbhelg!

Jobbat i helgen och vilken jobbhelg det blev! Gått grymt bra och igår var vi 20 kr från timrekord, 20 ynka kronor!

Idag är jag ledig och ska snart styra upp till stallet sen blir det Par i Hjärter och lämna in skiss på min tatuering som blir nästa vecka. Kanske även ett besök hos farmor.
                


Mars

Tillbaka igen efter ett uppehåll..

Mars månad är här vilket betyder att våren är på ingång på riktigt, min 25 årsdag är två veckor bort liksom min sjätte tatuering.
Blir med ny lägenhet i Maj så jag har börjat beta av min lista jag gjorde tidigare!

Jobbar och åker till Björbo så mycket det går nu när min farmor har blivit sjuk, för sjuk för att det ska gå bra..våran lilla farmor. ♥

Har en fin träningsvärk i ljumskarna efter gårdagens ridpass på Feengold. Utomhus på utebanan UTAN vinterjacka i strålande sol! Sämre kunde vi haft det! Det är så skönt att vara uppe i stallet igen, en gång i veckan utan krav, med bästa stalltjejerna runt mig. Andas och samla energi.  

Imorgon väntas jobb, har en fin laguppställning så laddar för att sno hem ett timrekord! Sen blir häng i Björbo och fira kusin Veronica som fyller år.


RSS 2.0