YSL


Imorgon kan jag bli världens lyckligaste och bli ägare till en av dessa fina! Imorgon startar Christoffer sin jakt på ringen, sagan om ringen som han så fint lagt fram det. Jag håller alla tummar jag kan för att shoppingturen i New York blir lyckad. Bor man i New York får man ställa upp för laget här hemma! Inget konstigt med det.

Tillbaka

Lång frånvaro här. Lånade ut mitt internet till Mattias och tog en veckas avgiftning från min dator. Nyttigt!

Maxskola steg 3, övernattning i Hedemora med en välbehövlig färgning av håret, iPhone 4s och kvällshäng med avslutande våldgästning hos Lövet tillsammans med Mattias har hunnits med sen sist.

En iPhone var någonting jag absolut inte skulle ha och nu sitter jag här med precis det. Min Samsung gav upp och jag föll för trycket och ställde mig i raden av iPhone-ägare. Det som suger lite är att alla min sms är kvar på andra telefonen och för en sms-samlare som mig, som har riktigt gamla sms sparade, känns det surt. Men ny mobil, nya sms.

Jádore

                  
               
Mina blå vänner på hyllan har fått sällskap av Jádore från Dior. Parfym och bodylotion fick det bli. Luktar mumma!

Tvättat pärlan idag, till och med dammsugit under huven(!) ska det bli rent så ska det, träffat Mattias och Jonas en snabbis som kom förbi mitt i biltvättandet och varit och ätit Fars dag middag på Bishops Arms med pappa och syster ♥ En bra eftermiddag och kväll.

111111

Bokat 25 dagar i Thailand med Lövet!, haft natthäng med Chrille och Helena med bara massa tok, varit gudinna på Halloweenfest, tatuerat mig och bestämt fallskärmshopp(!) tillsammans med Mattias till våren. Det är väl ungefär det jag har pysslat med sen sist förutom jobb. 
Thailand kommer bli grymt bra och grymt skönt och fallskärmshoppet kommer bara blir en galen adrenalinkick där på vårsidan.  


RSS 2.0