Lugna gatan

Segaste helgen på länge, igår var jag inte en centimeter utanför dörren. Fredagen bjöd Leksand-Mora med pappa sen en stund på s1 med Sofie, Helena och Anders. Ett samtal från M. En lugn Lördag och en lugn Söndag. Nästa lediga helg blir lönehelgen i Februari!


Tulpaner

                 Våren är installerad i köket trots det vita utanför dörren.


SATC

                Soffan, SATC och mina egna tankar vann över utgång ikväll.


YSL

                 My precious är med mig idag. Snart främmande av Ullis.


free fallin´

M har skrivit kontrakt med Tranås(!) säsongen ut. Tack och godnatt för idag.

Acne

               
                Min fina Acne kom hem och var perfekt och har även varit ute på en premiärtur.

Sen sist har jag hängt med M, färgat håret och bestämt nästa steg för mitt hår när Thailandsresan är avklarad och kommit in i någon jobbig trötthetsbubbla. Den går förhoppningsvis över snart, Thai är bara 5 veckor bort.                       

Trettonde januari

Löning och finaste klänningen från Acne är hemklickad! På ett fint reapris dessutom. Så nu gott folk är det att hålla tummarna för att den är perfekt när den anländer Tunagatan.


The Apocalypse

            
Snackat massa skit med Hillerström och samlat upp lite av hennes energi. Energi upp över öronen som smittar av sig. Hon är bra Jenny.

Bästaste

På något vis, helt utan någon som helst övertalning, fick jag M att gå in en ledig dag bara för att fixa mitt hår. Det är vänskap det!

Dusch sen soffa och junior-vm. Mitt trötta jag kämpar för att inte somna under matcherna, det går med blandat resultat.


Hejdå 2011 och hej 2012!

Lämnar ett 2011 bakom mig fyllt med tårar, kaos, begravningar, skilda föräldrar, inställda planer, en förkylning from hell som förstörde en hel semester och min vapendragare till en annan restaurang. Ett tufft år som har gjort mig lite kantstött och känslofull där tårar kan komma lite när som helst.

Men mitt 2011 innehöll mer än kaos.
Jag firade min 25 årsdag med bästa sällskap, tatuerade mig både en, två och tre gånger, bytte Hagalund mot älskade Tunagatan, köpte min Louis Vuitton, YSL-ring och min efterlängtade BMW 120, öppnade dörren och stod för ett antal förfester under hela året, kopplade på husvagn och fyllde bilen med vänner och campade en helg, och hittade Mattias tack vare en tuggummikartong. Karlstad och jobb knep dock honom för någon månad sen..

2012 kommer bjuda på Thailand tillsammans med min vapendragare Löv, kanske ett hästköp tillsammans med Tessan, ett underbart Peace and Love och förhoppningar om en frisk semester!

Nu ska jag fortsätta mitt soffhäng som har pågått hela dagen. Går man och lägger sig efter klockan sex imorse på grund av JVM på TV så är det helt okej att bara ha hängt i soffan idag. Tycker jag.

RSS 2.0