forever

Hemkommen från Mora. Riktigt kul var det. Rock Band, Jag har aldrig-leken och massa kort. Rock Band var galet, inte sådär jätteduktiga av oss kanske men en låt fick vi riktig klämm på!
Jag och Anna såg tre älgar längs vägen när vi åkte hem. Som tur var så stog dom kvar på sidan när vi kom och väntade med att ta sig över efter vi åkt förbi dom, skönt.

Sofia har fixat ett hjärta till min blogg. Tack! Nån som känner igen det?

Imorgon måste min tröja komma!

Borde packa upp väskan jag hade med mig till Mora för att sedan packa den igen för saker jag ska ha med mig till päronen. Packa är drygt och tråkigt.

Annas frulle idag var en fem-poängare! Sjukt gott.

ode to Irc

Imorgon efter jobbet bär det av till Mora för att träffa tjejerna från gymnasiet, ska bli riktigt kul och galet som alltid =)
Hade ju en plan att försöka få låna mina föräldrars bil, och gissa vad, det gick bättre än väntat! Behövde inte ens anstränga mig! "Om du var rädd om den förra så ska du vara tusen gånger mer rädd om den här" Självklart! Ska vårda den ömt. Det första jag dock råkade göra var att sulla bort alla radiokanaler, meen har fixat det så ingen skada skedd. Kan väl inte hålla koll på alla knappar hit o dit som finns i den bilen, räcker väl med att veta vart startknappen sitter.

På måndag drar jag från lägenheten, då ställer dom in alla fönster för att sedan på tisdag börja montera upp dom. Så på torsdag ska jag väl kunna bo här igen. Hem och äta mammas/pappas mat, lovely.

Har varit en sväng på Kupolen med syrran för att fortsätta min väskjakt, och nej, jag har fortfarande inte hittat någon. Eller jag har hittat fyra MEN i fel färg! Hur svårt ska det vara att hitta en svart?

Den 9:e börjar Top Model. Äntligen!

Har färgat ögonbrynen idag, haft ansiktsmask och ätit massa tobleroneglass. Och längtat efter att min tröja ska komma. Väldigt givande.

//


time and time again

Har precis kommit hem från stan och våran undebara? flamman. Mina ben är trötta och mina fötter värker efter all dans med Sofie och Zäta, men jävlar, rent ut sagt, vad kul vi hade!

Tvätta av den här masken man har sen krypa ner under täcket och sova! Ska bli grymt skönt.

Betala räkningar imorron, får inte glömmas.


//


project runway

Finalen är avklarad och min favvo Christian vann! Underbara kläder och stencool designer.

En kusin till franska rivieran?

//

sullivan street

Hur kan det kännas tomt när en människa, som man inte har spenderat varje dag med flyttar, när det inte kändes tomt när den bott här och man ändå bara träffats ibland? Hänger ni med i tänket?

Jobbet idag gick riktigt bra faktiskt. Stog i driven och gjorde ett riktigt bra jobb om man får säga det själv. Efter lunchen är över försvinner även suget att stå kvar i driven så förpassade lurarna vidare till Emma Sj en sväng. Jag får göra sånt =) Våran alledeles egna Zäta kom in på jobbet och hälsade på idag. Det är då fan att hon inte vill tillbaka, skulle välkomnas med öppna armar. Kanske en utgång till flamman med henne ikväll.

Beställde en tröja från bbook.se ch derars V editon, med lite stöd och uppmuntran från Björn. Motiv: Gisel. Tror den blir kalas! Vill få hem den nu på en gång.

Final i Project Runway idag, don´t miss!


strimmor

Skit dag!


...

Det ska bli ett sant nöje att ge tobbla en käftsmäll!! =o) haha


shopping

Nyss hemkommen från syster och Kupolen. Köpte lite underkläder, ett par lite större silverörhängen, armband, en grå mysig kofta och ett par vita Reebok. Koftan va ett perfekt pris, bara 299:- och skorna fick jag en hundring billigare för killen på Stadium tyckte dom va lite smutsiga innuti och det tackar man inte nej till! Allt som allt blev min shopping 1100 :- helt okej tycker jag.
Va ner på stan för att boka tid för soldusch men dom hade redan stängt så ska försöka hinna med det imorron.

Counting Crows hjärtegodis för öronen.

//

ledigt

LEDIG DAG!!!
Har settat och kollat igenom tusen bloggar känns de som, haft ansiktsmask, talat lite med kusin och kollat runt lite på smyckesdesign yrket. Min dag so far, inte så jättegivande, ska ta mig i kragen och gå till syster och hämta min cykel lite senare och kanske svänga förbi Kupolen.
Att bära ansiktsmask är ingen vacker syn. Tjockt, vitt lager i hela ansiktet men ack så skönt det är efteråt!

Kom på en till sak jag gjort, kollat lite på resor till Thailand. Vill åka hela Mars och hittade en resa för 12500:- . Nu är bara kruxet att få med sig någon. Nån som vill?

På lördag efter jobbet bär det, med stor chans, av till Mora. En liten plan att försöka få ta päronens bil istället för min.

Imorgon ska jag svänga förbi sömmerskan och kolla om hon kan sy om mina slitna jeans. Från vida ben till stuprör. Hoppas verkligen att det går!


//

Sunday

Har kommit och tänkt på en sak som slog mig när jag var och kollade på Borlänge-Hedemora. Vad är det med ishallar och småkids? Dryga ungar i sina RBK, CCM eller vad dom nu har för märke på sina jackor, skatekepsar och byxorna instoppade på tok för mycket i sina byxor, som spelar allan och springer fram och tillbaka och jagar varandra och är allmänt irriterande. Har varit i ett antal ishallar och det är samma visa varenda gång. Vad sägs som att sätta er ner och kolla på matchen och kanske lära er nåt eller ge fan i att gå på hockey!

Stämplade ut från jobbet idag på 52 timmar.  53-40-52. Så många timmar har jag gjort de senaste tre veckorna. Är det undra på att man somnat på soffan och känner sig överkörd?

Har precis kollat på sammandraget av OS. Visat flopparna och medaljerna som Sverigen lyckades skrapa ihop. Klockrena låtar till varje klipp. Som till exempel Sanna Kallur. Ni vet hon stöp över första häcken och vilken låt hade dom parat ihop med hennes klipp? Jo Håkan Hellströms låt Ramlar. Kanske lite elakt men ändå roligt.

En soldusch någon dag kanske så att man kanske blir att se lite piggare ut?

I´m into you.

//


pesten härjar?

Jag fryyyyyyyyyyyyyser! Matchen slutade 4-4, M gjorde inte någon höjdar match direkt. Trodde jag skulle frysa ihjäl där ett tag. Nästa gång blir det vinterjacka på!

Fick hem räkningen från advokaten idag, 4124 :- så dom där kläderna jag ville klicka hem från zoovillage får nog vänta till nästa lön. Men ska försöka få tag i ett par skor i alla fall. Är sugen på ett par vita Reebok men får se hur mycket det blir kvar när allt som ska betalas är bortdraget.

Jag tror pesten härjar på jobbet. Måste vara rekord i uppsägningar nu. Kan vi vara uppe i nio nu? Först tre sen ett litet uppehåll sen sex till tror jag det är. Däribland en trainee (arbetsledare) och biträdande chefen. Lyckat lyckat.

Ibland blir jag så jäkla matt så jag skulle kunna spy av matthet!

Mat sen sängen

//

adrenalin pump!

Har äntligen tagit tag i min handling. Skönt att ha lite i kylskåpet igen.
Jobbat idag, som alltid. Jag och Elin var lysande i köket! Körde dessutom en kort på bemmaningen. Men det gick det också.
Var några till jobbet idag och påstod att dom inte hade fått all sin mat tre timmar tidigare, utan bara nån pommes och dricka. Grejen är den att ingen av oss kände igen dom så jag bjöd inte på någon mat eftersom dom kom tre timmar senare och påstod det här och dom hade heller inget kvitto kvar, och jäklar vilket liv det blev! "Vi tänker ringa polisen" Men gör det, be my guest! Om ni tror att polisen kommer rycka ut för en sån sak så varsågoda! Vi vet att vi hade rätt så.

Nu ska jag äta sen skynda till ishallen och kolla när M spelar!

ring, silver och städ

Det blev silver i os-hoppningen för Rolf-Göran Bengtsson! Ett fjuttigt nerslag på sista hindret i omhoppningen, men så fin ritt i övrigt. Verkligen värd det!

Skulle handla idag, men har inte gjort det än och kommer inte göra det heller. Funderar på att göra det imorgon när jag slutat jobba och innan jag ska kolla när M spelar. Måste handla imorgon för nu ekar det.

Jag har min ring! Min efterlängtade mörklila ring från Snö of Sweden. Rea och allt. Betalade 150:- istället för 500:- kan det bli bättre? Såå nöjd. Den lila kvoten i min samling är fylld. För stunden :)
Sen har jag hittat massa fint på zoovillage.com som jag så jättegärna vill klicka hem. Tror att jag ska göra det. Men jag har alltid sån himla beslutsångest när det gäller att köpa kläder.

Eftersom jag inte handlade idag som jag hade planerat så blev det städ istället. Har städat hela lägenheten och skurat badrummet med klorin.

Jag vill ut och resa, långt och länge. Nästa år. Men lättare sagt än gjort att få med sig någon.

Snart blir det max med Tobbe och Björn som är påväg hem från en lyckad tripp till Norge. Vi ska kolla på lägenheter och snacka skit, inte elakt skit, vårat skit. Eller nåt.

//


dopade idioter

OS-final i hästhoppning idag och vad har hänt? Jo Denis Lynch, Norges Tony André Hansen, tyska Christian Ahlmann och Brasiliens Bernardo Alves har åkt dit för doping. Capsicin, preparat som ökar känsligheten i benen för att hästarna ska bli mer försiktiga över hindren. Idioti Idioti!! 
Lite smått ironiskt, samma preparat som gjorde så att Cian O´Connor blev av med sitt guld och Tyskland blev av med lagguldet i OS i Aten 2004. Dom åkte fast då såklart att dom här ryttarna åker fast iår, dopingkontrollerna har ju inte direkt blivit sämre. Hur gick tankarna? Vi chansar och håller tummarna att dom inte tar oss eller vad?
Norge kan därmed hälsa hejdå till sitt lagbrons. Helt rätt.
Klockan 14.00 börjar finalen och Sverige har fått ännu en ryttare med tack vare avstängningarna, Peter Eriksson, Rolf-Göran Bengtsson och sen Lotta Schultz som fick en plats efter strykningarna. Jag håller tummarna allt jag kan för Rolf-Göran Bengtsson/Ninja La Silla idag.

//

band of horses

Har precis vaknat och inser att jag börjar jobba om exakt två timmar. Inte lockande. Jobbar natt idag, vill verkligen inte. Är ledig imorgon, vilket ska bli riktigt skönt men måste ta mig i kragen och åka och handla då, är väldigt tomt i min kyl nu!

Slänten igår va nice, kom hem strax efter halv tre imorse. Pappa Nilsson blev så förvånad att något visste hur man använde dörrklockan i det där huset, vanligtvis öppnar folk bara dörren och går in. Han är trevlig pappa Nilsson. Nere i källaren låg Peter och Erik som utslagna hjältar i soffan, Erik med ett whisky glas i handen. Filmen? Speed racer. Ja vad säger man om den, konstig och inte så jättebra. Men vi såg den i alla fall. Erik gick och sov efter filmen och jag och Peter låg kvar i soffan och pratade, bläddrade igenom strax över 7000 låtar, och kollade lite geografi. Hade allmännt trevligt.
Men jag mitt nöt, kommer ju på massa saker jag skulle ha sagt och frågat när jag kommer hem. Blir så matt.
Han åker med sakerna till Örebro på fredag men flyttar helt nästa onsdag. "Vi hörs innan det" Ja det hoppas jag. Örebro, 16,1 mil. Sa ju att vi kollade geografi.

Har skickat iväg Sofia till stan för att kolla om min ring finns kvar. Håller tummarna för att den finns det för jag vill verkligen ha den! Hoppas hoppas.

Det regnar galet mycke nu, känns som det kommer komma en åsksmäll snart, skitväder! Tycker det regnar varje dag nu. Får hoppas att det inte regnar så jättemycket i Mora så Sofia inte blir allt för blöt. Annars får hon offra sig för ringen!

Laddat ner massa bra musik idag. Efter alla låtar vi bläddrade igenom igår snappade jag upp några godbitar. 

Nu måste det lagas mat innan det är dags för jobb.

// 

Film på slänten

Har settat vid datorn sen jag kom hem från jobbet vid fem. Eller jag sov en sväng också, kronisk trötthet tror jag. Har väntat på att Peter ska svara när man ringer men nej nej, krävdes ett telefonsamtal till hemtelefonen innan man fick tag på den gossen, som lungt satt och åt på övervåningen och mobilen i källaren. Film om ett stund. Riktigt nice. Men är lite nervös, har ju haft efterpärlor på slänten tidigare men det här känns lite mer pirrigt på nå vis. Känns lika som när jag tävlade förut, (tävlade hästhoppning) sån nervöshet. Kanske är tävling efter nånting annat nu? Eller? Uppdatering imorron om hur det gick!

Fick köra Tobbe och Björn till tåget idag. Dom har åkt och gjort Norge osäkert nu. Lämnat mej här. Skithögar!

Nu bär det av på film!

//


När mörkret faller

Sitter hos mamma och pappa nu eftersom jag trodde att dom skulle komma och byta fönstren i min lägenhet imorgon men det var fel. Helt fel. Dom kommer om två veckor! Men tänkte passa på att få lite mat när jag ändå är här och kanske en matlåda till imorgon.

Varorna på jobbet gick fin fint att plocka! Tog inte alls lång tid. Har gjort det jättefint inne i kylen, plockat om lite och röjt undan det som bara är i vägen och tar upp plats. Riktigt nöjd. Frågan är bara hur länge folk kan hålla det som det är nu. Förmodligen bara några dagar. Jag längtar till nästa vecka, då har jag bara ett enda chefspass på jobbet. Ska bli riktigt skönt efter snart tre veckor med bara chefspass. Dag ut och dag in.

Tror det går någon epedemi nu, en efter en drar.

Susanna Kallur: klant? Ramlar över första häcken i en os-semifinal.

Känns som hösten är här nu. Regn, småkallt och grått.

//



rökigt värre

Jag är inte ett dugg trött, men borde verkligen sova. Öppnar på jobbet imorgon. Igen. Vill verkligen inte men har inte så mycket val. Sen är det måndag och då kommer det varor, så jäkla drygt. Imorgon kommer det för 60 000 :- så det är en hel del att ta reda på. Hoppas att dom kommer i tid och lämnar så jag slipper jobba över.
Inatt gick brandlarmet på max när vi var där. Inte okej att börja göra rent grillen när fläcktarna inte är på för då blir det som
det blev igår, rökfyllt kök och servering, sen drar larmet igång. Elin blev så nervös så hon ville inte svara när dom ringde från larmcentralen så jag, onykter och allt, fick svara och förklara. Det är tur att man inte behöver jobba jämn eller nåt..
Själarna som satt i serveringen verkade tycka att det var kul i alla fall, applåderna att dömma. Vet egentligen inte varför vi gick dit med tanke på att vi inte åt nåt utan bara satt där.

Nej nu blir det sängen vare sig jag är trött eller inte.

Efter imorgon är det tisdag..

Slödag

Vilken kväll det blev igår! Massa prat, massa dricka, hårsniffande, dans på bord och en och annan högljudd diskussion, som alltid. Lite knas blev det också undertecknat Björn. Men men.
Våran egengjorda shot blev hyffsat bra. Smakade vääldigt mycke lakrits dock men det ska det väl? Finns kvar gör det också, men känns som det dröjer ett tag nu innan det blir nå mer shotande av den.
Sista kvällen med gänget kan summeras som riktigt lyckad! Ska försöka lägga ut lite bilder imorron.

Idag har varit en slödag. Inte bakis, som vissa andra, men grymt trött. Varit och kollat när Islingby spela, vann med 6-4. P tror jag stod för 3 eller 4 av dom. Erik blev lite besviken för att jag inte såg första, dom spelade tydligen bra men P var visst inte så bra i första och Erik tyckte jag skulle sett det. Såg istället när han radade upp målen i andra.
På tisdag blir det film på slänten. Och på fredag flyttar han..
Har kollat lite på os-hoppningen idag. Vilka hinder och vilka hästar. Galet vilken kapacitet dom har. Över en månad sen Poco åkte till Luxemburg. Tiden springer iväg. Ska försöka ta mig ner och hälsa på honom.

På tisdag ska det bytas fönster i min lägenhet så då packar jag väskan och flyttar hem till mamma och pappa ett par dagar.


Food!

//


Lön och väskjakt

Hur kommer det sig att jag varje gång har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt hamnar här? Varje gång. Inte okej. Men det är så lätt att hamna framför datorn, lungt och skönt och med musiken på som alltid.

Har precis färgat och noppat ögonbrynen. Tänkte att jag skulle göra det imorron men insåg att morgondagen inte lämnar mycke tid över för det så kunde jag lika gärna göra det nu. Är jag ändå vaken så kan jag ju lika gärna ta tillvara på tiden och göra nåt vettigt. I det är fallet blev det brynen som blev fixade. 

Jobbar 7-16 imorron, så ja jag borde sova nu, sen bär det av hemåt för en promenad med hunden sen fixning till kvällen då det blir lite get together med dom närmast sörjande på jobbet. Våran klick. Tobbe och Björn har slutat och styr nu skutan mot Norge. Känns bittert. Vi är lite som Knatte, Fnatte och Tjatte. Fast i vårat fall Mädi, Tobbla och Björn. Morgondagen kommer nog bli galen, jag har fixat egen shot till oss sen blir det en hel del annat. Men är det sista kvällen med hela gänget så är det!

Letar förbrilt efter en väska men hittar ingen som jag vill ha. Har dock hittat exakt den modell jag vill ha men den är tokgrön och jag ska ha en svart. Men såklart så finns inte det. Riktigt irriterande! Så jakten fortsätter. Ska ha en svart väska!

Lönen kom idag, plus semesterersättningen. Håll i hatten vilken lön!!! Blev nästan ett -ramla av stolen-moment när jag såg vad som skulle in på mitt konto. Känns väldigt väldigt bra!

Måste sova nu, klockan ringer om sex timmar. Känns inte alltför lockande. 

//



 

Här

Jag har gjort som hela Sveriges befolkning verkar ha gjort, skaffat en blogg. Varför kan man fråga sig? Är det för att passa in och vara som alla andra? Förska bli känd och rik som Blondinbella eller är det för att man vill ha någonstans att skriva av sig lite? Mitt svar är det sista. Jag vill ha någonstans att skriva av mig på. Sen om ingen läser det eller inte gillar det som står skiter jag i. Ingen är tvingad att läsa det jag skriver.
Steget från Lunarstorms blogg är alltså taget, ut i världen till en "riktig" blogg.

Vad ska man skriva i en blogg? Allt antar jag. Allt mellan himmel och jord. Om livets as kicking till nya fynd och gelenskaper, jobbets prägel på vardagen och drömmar.


Enjoy!


RSS 2.0