Time to pretend


Födelsedag!!

Kära sis fyller 26 idag och det ska firas med pompa och ståt imorgon!

Solen skiner idag, inte hela dagen dock. Runt tre-fyra väntas regn om man ska tro på yr.no och det gör jag! Imorgon däremot blir kalasväder! Perfekt då det vankas fest.

Travbanan väntas snart. Min gammla klubb har ponnytävlingar inne på gräsovalen så vi ska in och kolla när kusinbarnet tävlar. Hoppas Tess lyfter på benen och Nattis ger dom andra en fight om placeringarna.
Skulle fasiken ha varit i Hammarö i helgen också. Terese är där och tävlar sen är det SM-final på söndag. Men man kan inte vara överallt.

Om några veckor ska jag försöka boka in en resa till Halmstad och hälsa på Carro. Jag har redan bokat hennes tredje rum i lägenheten, hon tyckte det lät bra så det används till något.

Dags att göra sig klar för Romme!

//

Lyckad spaning!

Våran vildsvinsspaning idag blev en lyckad affär! Efter en lång färd rätt ut i skogen kom vi äntligen fram, fram till ett tomt vildsvinshak. Styrde bilen en bit upp i skogen och kollade om vi såg dom, det enda vi fick ut av det var spår efter dom. Väntade och väntade och väntade men ingenting. Ett sista försök att se dom styrde vi om och åkte ner igen till vändplanen och äntligen, där stod dom!
Lyckliga och med hundgodis i högsta hugg fick vi se dom. Min andra gång men Elin och Lövets första. Skönt att min fixade utflyckt gav resultat! Hade dom ena ungen precis nedanför bilen. Skönaste kortet fick Lövet. Bild kommer sen.

Betade av två saker på min måste lista idag i alla fall. Handlat och städat. Alltid något.

Kalasväder på lördag, det gillar vi!

Sängen nu.

Godnatt alla!

//


Vildsvinsspaning

Snart drar jag iväg med Lövet och Elin för att kolla om dessa liv är framme och på bra humör. Snor med lite hundmat från Wilgot för att muntra upp dom.



Hörs sen!

//

Update.

Spenderade sön-tis i stugan i Glava,Värmland. Skönt att komma iväg från den här staden ett tag och alltid lika skönt att komma hem till den här jävla stan när man varit i stugan. Man blir inte alltför bortskämd med rinnande vatten och toalett där precis.

En lång måste lista är spikad för dagen. Städa, handla och köpa systers present är bara några av alla saker som ska betas av innan dag blir kväll och man har kommit ett steg närmare ångestdagen MÅNDAG då det är dags att stämpla in på jobbet igen..


Bytte ut franska manikyren igår mot en mer färgglad. Vad tycks? Se mellan fingrarna för det dåliga kortet. (svart display på kameran).

Jakten på mitt kära armband fortsätter dock utan framgång. Än så länge.

//

Släntenfest

Regnet vräker ner, förstör min och Sofies cykeltripp till Domnarvet där det vankas fest på Slänten. Känns som det kan bli en galen tillställning med det sällskapet men säkert riktigt bra också!
Eftersom vi inte vill se ut som dränkta katter när vi kommer dit så är syrrans kille en klippa och skjutsar dit oss! Tack.


Fest idag och imorgon drar jag till Värmland med dessa sköningar! Och nästa
helg väntar fest för syster.

Trevlig lördag på er!

//


Sömn rekord.

Gårdagen på s1 blev riktigt lyckad. Vi fick tillökning i form av Marias syster med pojkvän och bror, och våran självaste chef! Mycket folk ute och många man kände.
Vi avslutade kvällen, efter att s1 stängde, på max. Vart annars när det är maxfolk som är ute i svängen.

Jag och Wilgot tog en riktig sovmorgon idag. Ända till klockan ett. Rekord! Lung lördag så här långt, fixat fransk manikyr, ätit och slökollat tv. Snart väntar lite packning inför imorgon, en dusch och fix.

   
Så här såg jag ut igår. Nya kavajen och nya toppen.
Sen höga klackar till. I like it.

//

Spenderar pengar som borde sparas.

Fick äntligen fingrarna ur och hämtade min cykel på max idag. Tog bara drygt en vecka, men bättre sent än aldrig.
Hängt med syster en stund. Köpt fästingmedel till hundarna, kan behövas när vi ska iväg på söndag, och tagit en sväng på Selected Style. Hittade en fin, enkel topp från Kostym, halva priset så kunde inte bli bättre och en tunn sjal. Snygg kombo tänkte jag.



Hyffsad bild ändå med tanke på att displayen på kameran är helt svart när man tar kort.
Lagt in räkningarna för betalning på måndag, sen blir det till att hålla i pengarna, känns som det går lite väl mycket emellanåt. 
Tror jag har haft en liten hästsaknar dag idag, luktade på hästliniment på djuraffären idag, saknar den lukten. När man tränat och står och smörjer in rygg, knän och lindar benen efteråt, minnen minnen. Sen har precis kollat klart på nästan två timmar hästhoppning, och givit en tanke åt Poco killen..
Promenad med Wilgot, sen göra sig klar för s1 med lite jobbartjejer. Inte så ofta vi hinner ses utanför jobbet, så det kan nog bli riktigt trevligt.

//

Pink.


 
Grym låt. Grym text.

Hårdejt!

Solen skiner! Helt otroligt.
Ska in till Hedemora och fixa håret, lovely. Välbehövligt, på tok för mycket blonda strån som tittar fram i benan. Inte snyggt på en fläck.
Linnet hittade precis hit, passa perfekt.

Tiden tickar på. Dags att slänga i sig lite nudlar, gå ut med Wilgot och göra sig klar.


Sen väntar några timmar med den här liraren. Bästa hår M.

//

Sjuk hund?

Jag tror att Wilgot är sjuk, inte helt säker men jag tror det. Han har varit hängig hela dagen, går runt med svansen mellan benen och hänger med huvudet och ser allmänt slö ut. Sjuk slö. Sa ja, veterinär Madeleine ställer diagnosen magsjuka utan kräkningar. Än i alla fall.

Stockholm igår, fint väder och skönt att komma bort ett tag om än så bara över dagen. Införskaffade en kavaj inne på Zara. Kavaj i tröjtyp, lite annorlunda sådär.
Och jag har provat, kännt och klämt på "mitt" armband inne på Hermés på NK. Det är så otroligt fint så det liknar ingenting annat. Rätt storlek i fel färg och rätt färg i fel storlek. Jag är sjukt besviken. Hade verkligen sett fram emot att få med det hem. Dom skulle få leverans i slutet av den här veckan men dom vet aldrig vad dom får in så det gör det hela lite svårare och inte går det att beställa hem heller. Men jag ger inte upp, det tar bara lite längre tid att bli dess ägare. Tur syster ska ner i slutet av veckan, då blir det armbandsuppdrag för henne!

Nysolad, nyduschad och mätt. Nu väntar en ansiktsmask och nagelmålning.


Inte lika pigg idag som på bilden.

//

Mys söndag

Regn idag så vad passar inte bättre än att ta en mys dag. Röjde dock upp lite i lägenheten innan det fick bli något annat. Duktigt.
Var upp till Ullis och kollade på fölingen, Volbeat H. En riktigt stilig herre. Fikade och pratade ikapp lite, planerade en ridtur om jag hittar någon vettig häst i Tessans stall. Hon har ju runt 25 stycken så tycker någon borde vara vettig nog att ta med ut. Var ju ett bra tag sen jag red så det måste vara en snäll jäkel. Ullis åker till Marstrand på Torsdag och seglar och har det super mysigt i vårat gemensammt älskade Göteborg.
Sen blev det vidare hem och hämta Wilgot och iväg till syster på tacos. Smarrigt värre. Mätt som en stoppad gris. Lugn och skön söndag med andra ord.
Imorgon blir det Stockholm med Sofie. Fin fint väder utlovas så det kan nog bli riktigt trevligt. Håll tummarna för armbandet gått folk!

Sängen nu. Imorgon blir det upp i gryningen och hämta kusin vid bilfirman.



Godnatt på er!

//


Balkonghäng

Syster med pojkvän har åkt till Stockholm så jag intar deras balkong under dagen. Solen ligger på non stop, perfekt, så här ska stekas!
Sofie kommer hem idag och det pratades om utgång, så why not. Ett perfekt tillfälle att prova den nya ögonskuggan, kommer nog bli snyggt när man fått lite mer färg i ansiktet.

Jag funderar på om man ska försöka ta sig till Stockholm på Måndag, mitt armband you know.

Nu blir det av mot syster, ingen mer sol får gå till spillo.

Hej så länge!

                    
                       Bjuder på den här, fråga mig inte vad jag gör.

//

Nätshopping

I brist på annat så dränker jag min besvikelse för denna kväll i nätshopping från Nelly. Sen har jag  kommit på att jag vill ha en ny soffa. En ektorp från IKEA med matchande fåtölj. Vill inte alls ha min som jag har kvar. Så får se vad som händer och sker.



Från VILA. Chiffong med sidenband i ringningen. 249:- Färgen är grym!
Egentligen borde jag inte shoppa nåt mer med tanke på hur jäkla mycket jag gjorde slut på i Göteborg men orka bry sig om det nu.
Sen kliar det enormt mycket i fingrarna efter mitt kära armband. Vill ha det nu, helst igår, så mycket vill jag ha det.


För att friska upp erat minne. Från Hermés. It´s pure perfection!

//

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Hänget med grabbarna blev inställt. Dom var i torsång och tog det lungt och sen åker Nilssons till Stockholm imorgon så det blev tidig kväll. Hörs istället nästa vecka. Besviken? Ja lite. Ganska naturligt när man sett fram emot nåt, MEN man ska inte ropa hej innan det är klart. Borde lärt mig det nu.
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ringa Helena kanske.

Besökte ju i alla fall strutsfarmen idag, dom är inte fina heller, strutsarna. Smakade strutskött på caféet, Helena köpte strutsolja i gårdsbutiken, sen kollade vi på dom fula varelserna. Trodde vi skulle vara själva där ute men inte då, ganska mycket folk faktiskt.



Promenad med Wilgot nu i alla fall.

Hej så länge.

//

Sunny day!

Solen skiner och molnen har flytt sin kos. Underbart.
Dagen bjuder på ett besök till strutsfarmen (!). Vi ska dit och leta efter en handkräm som ska vara dunderbra tydligen. Strutsar kan dom! Haha.
Annars vet jag inte vad mer som händer fram till ikväll. Man kanske borde ta vara på solen och få lite färg på sig. Skulle inte vara helt fel. Kanske även ett besök på systemet.

Nu ska jag ta tag i min dag.


Winnerbäck mys under Peace and Love.

//

Dagen efter.

Dag har blivit kväll och tröttheten börjar knacka en på axeln. Bara skit på tv så börjar planera en besök till sängen och John Blunds värld.
Strosat på Kupolen idag med tjejerna, kollat lite i affärer och ätit donken. Lugn dag efter utgången igår. Köpte en nytt solpuder och en ögonskugga inne på Make Up Store. Egentligen vet jag inte varför jag köpte den, har inte använt ögonskugga på länge nu när vi varit ut, men kanske är dags för det igen. Riktigt fin är den i alla fall, så kände att den fick lov att få följa med hem. Finns mycket snyggt där, nästan för mycket, man vill ha allt. Fick en stor kasse när jag handlade, såg dock lite fjuttigt ut med ett puder och en ögonskugga i den. Men jäklit bra att ha om man vill packa lite finare. Så nu har jag två, en vit och en rosa som jag fick av sis idag.

Pratat lite med Peter under hans långa rast på jobbet för ett tag sen, kanske tar häng med honom och hans grabbar imorgon. Får se vart vi hamnar.
Nu får det fasiken bli sängen! Trött som en gnu.

    
Dagens MUS köp. Ruby heter färgen på ögonskuggan och Tan för solpudret.

Godnatt på er!

//

Efter sol kommer regn..

To good to be true. Solen vi hade igår har gömt sig bakom regnmoln idag. Ute i världens skur med Wilgot, promenaden blev kort, väldigt kort. Varken jag eller Wilgot hade större lust att vara ute längre. Uppehåll nu och jag hoppas det kan hålla i sig hela dagen. Orka mer regn.

Gårdagen bjöd på s1 ett kortis, träffade det bästa killgänget där och bestämde att vi skulle dra vidare mot Flamman. Sagt och gjort, halv tolv stämplade vi in på Flamman och blev där fram till stängning. Riktigt kul. Kanske inte Flamman i sig men sällskapet. Jag och Peter bjöd varannan och pratade massor. Kom fram till både det ena och det andra. Roligaste igår, en bordskamrat trodde att vi var ett inkört par. Haha. Jag kan förstå att det kan se ut som det ibland, speciellt igår, vi matchar varandra ganska bra, disskuterar väldigt och trivs i varandras sällskap. MEN gått folk, vi är bara kompisar, väldigt bra sådana.

Helena är påväg hit och ska hämta sina saker från igår. Efter det hoppas vi på att det fortfarande är uppehåll så Wilgot kan få sin lite längre promenad.

Update: SOLEN är framme! Gött.

Gräshäng under Peace and Love. Tropisk värme hade vi.

//

Första doppet avklarat.

Då var första doppet avklarat, varade i kanske fem sekunder. Jag njöt inte en sekund av dom fem. Inte riktigt min grej det här med att bada. Låg hellre uppe på bryggan och njöt av solen istället. Vi styrde bilen mot Valsan och Sofies stuga, grillade korv och njöt av att vara tillsammans i lugnet.

Nu sitter vi här, i mitt crib och har Michael Jackson hyllning och dricker rosévin med fanta och cider/öl. Det vankas s1 senare, vi har ju semester så måste ju passa på, och det är ju faktiskt lill-lördag. Gött.

Han är bra, King of pop. Faktiskt, riktigt bra.

Trevlig onsdag på er! Imorgon tar vi kupolen och syrran om du ser det här så kommer jag förbi imorgon med din väska, kanske en lunch på Agnes?


Är det Fred och Kärlek så är det!

//

Ett leende på läpparna..

Pratade precis med min stjärna från Åre, Jonatan. Han vill ha upp mig till Åre för jobb, inget två veckors jobb utan en mycket längre tid. Vi snackar permanent boende och jobb på Max i Åre. En drös, med Åres mått mätta, har sagt upp sig.
Jag avböjde, Åre känns inte så attraktivt och flytta till.
Dom hade i alla fall haft assmöte idag och dom prata om mig. Sjukt nyfiken som jag är fick jag ur Jonatan vad dom sa om mig och jag kan inte vara mer än glad. Jag var den bästa arbetsledaren dom hade haft där i vintras. Jag är så glad och så nöjd att dom tycker så med tanke på att jag bara var där i två och en halv vecka.
Med dom orden berättade för mig så tar jag natt, fortfarande med leendet på läpparna.

Så god natt folket!


Den här utsikten hade vi från vårat balkonghak i Åre.

//

One more time!

Okej då försöker vi igen. Franz tittade in med sin nya blogg så tänkte att man kanske ska göra ett försök igen med att hålla sin egen levande.

Så vad har hänt.

* Vi har firat Matildas student. Jag, Fredrik och Christoffer. Galet, jävulskt kul och mysigt! Vi hann med vildsvinsspaning, lerduveskytte och besök i utsiktstornet mellan alkoholen.

* Peace and Love har varit i stan och vänt, drar som vanligt förbi alldeles för snabbt. Underbara dagar fyllda med glada miner. Besök av sköna göteborgare i form av C´s kusin med följe. Bästa under p&l, Lars Winnerbäck tillsammans med tjejerna och Peter och Erik.

* Jag har fått ett förslag om att söka Team 20 på jobbet till hösten. (utbildning, prov och uttagningar som gör att du klättrar i din karriär inom max..) Vet dock inte hur jag ska göra än. Söker man måste man vara riktigt flyttvillig, och öppen för att ta det man får typ. Och är det vad jag vill just nu? Återstår att se vad som händer.

* Jag och mina tjejer från Mora har tillbringat en classy weekend i Göteborg men shopping, tripp till Ullared och utgång. Luspank men nöjd efter fyra dagar i Sveriges framsida!

* SEMESTER! Jag har gått på min tre veckor långa semester och ska bara njuta och försöka vila upp kropp och själ och må bra med mig själv.

     
              

Peace and love, Göteborg och Student..Många minnen rikare, dock många kronor fattiagre efter Götet och med en kamera som har lagt av totalt. Spill får man räkna med!

//


RSS 2.0