Tillbaka till verkligheten igen.

Ledigheten är över och jag är tillbaka till jobbet idag. Nya hamburgare, kanelbulle och massa folk under lunchen. Men det gick fin fint. Upplärning idag som var superbra och verkar riktigt vettig! Skönt.
Plockade alla varor som kom idag och nästa gång vill jag att någon stoppar mig när jag får idéen att göra allt själv. I alla fall när Jess står för beställningen, hon kan det där med att ta hem varor, in mängder. Efter lite slit och pyssel så fick allt plats, och nu är det fullt.

Har sovit middag idag. First time ever! Dundertrött när jag kom hem så somnade på soffan. Har inte kommit in i jobbtempot än så tror det är det som fick mig däckad på soffan. Vill ha vår nu! Nu på en gång. Sol och värme. Så trött på att se snö nu, och att det blåser orkanvindar ute. Jag har världens plan för Mars/April nästa år MEEEEN ingen som är öppen för den! Bittert.

John Blund sitter och knackar mig på axel nu så good night and sleep tight.

//


husgung, blod och tårar

Kvällen började hos Maria med prat och dryck. Slängde in oss i en taxi strax efter elva tror jag. Husgung stod på schemat. In kom vi efter 20 minuters köande och därinne var det folk i massor. Mycket folk man känner, alltid kul.

Kvällen fick en snabb vändning från att ha varit happy happy. Kan väl säga att Sofies näsa var vid fel plats vid fel tidpunkt. En armbåge i ansiktet på stackars Soufie golvade henne, inte bokstavligt men nästan. Svin. En öm näsa och massa tårar. Tummen upp för våra bra vakter som hjälpte oss och hjälpte mig med Sofie medans jag letade på Maria.
Det är när det händer något sådant som man märker hur många vi har runt oss som skulle döda för våran skull. Förresten Sofie, Martin fortsätter och ge, nu ska vi se hur vi ska säga, sina erbjudanden. Haha.
Pratade en snabbis med C innan huvudet fick möta kudden. Han påminnde om byte till sommartid, klockan var alltså en timme mer än vad jag trodde. Härligt. 

Dags att göra några knop innan det blir våfflor hos mormor.

//


Middag och galenskaper

Mora-hänget var riktigt nice. Blev middag, förrätt, efterrätt, hela kittet med andra ord. Lagades lasange med RÖDVIN i! Lite skeptiskt till en början men blev riktigt gott. Mora blir som Mora alltid blir, lite smågalet. Haha.
Skulle planera lite inför sommaren men kom bara fram till att vi inte kan v28-29 och att vi ska åka torsdag-söndag. Ett steg på vägen i alla fall.
Lördag morgon och Annas underbara "hotellfrukost". Nybakat bröd och massa gott att välja på.
Här kommer pics.


      
Sofias morottshackning slutade i blodbad och hon fick byta till spisen istället.

//

I´m off!

Drar nu mot Falun och Mora för att hänga med två av mina bästa!


Anna och Sofia, mina partners in crime.

Trevlig fredag allihopa! Hörs imorgon, då jag håller mina tummar för husgung.

//

Mora häng idag!

Fredag, jag är uppe med tuppen igen. Eller kanske lite senare än tuppen, halv nio. En fredag som vanligtsvis innebär jobb men ledig som jag är styr jag skutan mot Falun runt två tiden för att möta upp Anna och sedan ta oss till Mora för häng med Sofia.

Kupolen igår var varmt och mycket folk (läs småkids). Efter helgen blir det hålla hårt i kortet. Det ska gömmas långt in i plånboken. Nu är det shoppingförbud, har blivit alltför mycket senaste tiden. Men å andra sidan så har jag ju bara köpt sådant jag behöver och har kollat på ett tag, i alla fall vissa saker. Men om en månad blir dyr borde andra bli billig? Det tror jag.


Det blev i alla fall den här ansiktsmasken från Make Up Store, vita tygskor från Din Sko, perfekt till sommaren, underkläder och ansiktskräm.

//

Snö of Sweden.


Här är armbandet jag fick när jag fyllde år. Bättre sent än aldrig. Snyggt va?

Snart blir det Kupolen, min tanke är att kolla efter en ansiktsmask från Make Up Store. Man får passa på när det är 20%.

//


M is for Music

A is for Adiam Dymott. Good shit!



Tidig morgon

Den fybenta var pigg som en nötkärna klockan sju och hade bestämt sig för att väcka mig också. Tack, verkligen jättetack. Var bara att dra på sig första bästa kläderna och gå ut med han. Seglade ner på soffan sen, en powernap och en frukost senare har jag ont i huvudet. Kul. Tror dock att det beror på att jag är trött.

Håller på och fixar lunch nu sen blir det promenad med den vite.

Och just de, ringa Anna om imorgon!

//

Nattsällskap

Hockeyn idag gick great! Jag var nöjd, Jessica var mindre nöjd. Hedemora utklassade Säter, ett Säter hennes kille spelar i, med 8-1 eller 9-1. Kommer fan inte ihåg. Sak samma, dom vann ju! Och jag tror att dom har grejat nytt div.1 kontrakt nu, dom borde ha gjort det med tanke på att dom vunnit alla matcher så här långt. Goodie goddie.

Såg våran förra bil idag när vi var och åt innan hockeyn! Stod på max-parkeringen. Fina svarta BMW:n. Undra vad det är för filurer som åker omkring i den nu. Våran bil liksom. När jag blir stor och inte har något att göra med mina pengar vill jag ha en BMW. I like.

Imorgon blir det Kupolen med Sofie i alla fall, vet inte med Maria än. Dom har öppet till 22 med massa tillställningar. Sen på fredag blir det Morahäng. Can´t wait! Då har jag bara två dagar kvar på ledigheten sen som ska fyllas.

Tror det kan vara dags att gå och lägga sig snart. Det har börjat snarkas lite smått bredvid mig nu, tror det kan vara ett sätt att säga åt mig att släcka och gå och lägga mig. Förresten, snarkandet kommer från en vit liten fyrbent varelse. Tyvärr. Om ni trodde något annat för en sekund.

//

090325

Uppe med tuppen idag. Förstår inte vad problemet är, tanken var att sova ut nu  när jag väl kan men ändå vaknar jag tidigt. Det positiva är att man får en hel del saker gjorda. Städat, fixat med håret, ätit och är nu klar att möta solen som behagar att visa sig emellanåt.
Promenad med Wilgot är planerad. Ska ta han till stora åkern och släppa han så han får härja av sig lite, göra slut på adrenalinet som pumpar i dom små ådrorna.

Vid fem packar jag och Jessica in oss i bilen för mat på max och sen styra vidare mot Hedemora, och hockey.

Later.

//

Vi mot världen. Typ.

Fick en förfrågan idag och I´m on it! My partner in crime för det här är lika peppad som jag. Kommer bli kanon. Vi är satta med munkavel ett tag till innan det blir officiellt, men sen så, sen åker munkaveln av och ni får veta!

//

Så var det dags.

Imorgon väntar fem dagars ledighet. Som jag mådde idag så kanske det blir bra med vila. Kroppen och huvudet hade checkat ut idag när jag vaknade. Blödde näsblod för tredje dagen i rad och kände mig helt död i kroppen, satt på badrumsgolvet en stund för att få tillbaka blodet till huvudet och undvika att svimma. Kul början på dagen va?
Fick i mig lite kräm, sen iväg till jobbet och klämde i mig frukt och sen efter min lunch kändes det som jag började komma in i matchen igen.

Spenderade eftermiddagen med pappa i tvätthallen på hans jobb och tvättade bilarna. Eller pappa tvättade och jag torkade dom torra, varenda skarv och list. Skinande rena är dom nu! 

Sitter skönt nersjunken i soffan, nyduschad och nysolad och med en huvudvärkstablett som börjar göra sitt jobb. Bra.

//

Slappardag

Har inte gjort många knop såhär långt idag. Vaknade sju av ett jävla liv utanför, tror dom håller på och gräver eller nåt i den stilen på vägen utanför, svor och blev irriterad över att inte få sova efter en natthelg. Somnade som tur var om igen och vaknade halv ett istället. Är dock fortfarande trött. Har lyckats tagit mig från sängen till soffan och även fått i mig frulle. Får lite ångest över att jag fortfarande inte har tagit tag i dagen, men å andra sidan, vad är det att ta tag i? Vårvädret är borta, det är vitt ute igen efter att ha snöat hela dagen igår, och jag är sjukt trött och har smått huvudvärk efter tre nätter på jobbet. Så man kanske får vara lat och inte göra någonting. Kanske ta mig en solstund lite senare i alla fall.

Jobbar imorgon. Öppning. Sen blir det ledigt i fem dagar. Får lite panik över det, ledig, inte en dag utan FEM. Onsdagen är räddad i alla fall. Drar med mig Jess till Hedemora för hockey. M ställs mot hennes Erik.

Ska ta och fortsätta mig slappar dag nu.

//

Dead and gone

Dagens favourite.

Nattjobbar och ett besök av Perrelli.

Spenderar min helg och mina nätter på max, nattjobbar.
Den som säger att folk inte har pengar helgen innan löning ljuger. Fasiken vad mycket det var sista timmen igår. En kvart sena, helt godkänt med tanke på att vi kunde börja röjja upp tjugo över tre så.
Söndag idag vilket innebär en kort natt. Skönt, riktigt skönt. Känner mig levande död idag. Gick och la mig kvart i sex imorse så inte konstigt att man känner sig helt borta.

Charlotte Perrelli var in på jobbet i fredagsnatt. Så liten hon är, och så höga klackar hon stapplar runt på. Galet. Och vilken close-up man fick på hennes översminkade ansikte. Kanske borde studera Less is more?

Lite mat kanske innan det bär av till jobbet igen.

//


Vårnytt!

Två dagar på Kupolen har resulterat i det här.

                               Tröjan..
Slitna jeans från gina tricot.
Mintgrön topp också från gina tricot.
Stor svart halsduk från JC.
Poncho liknande tröja från Carlings.

                             
Kjolen jag gav mig själv i födelsedagspresent. Söt va?
Också från gina tricot.

He is going white. again.

Hedemora igår till bästa M för hårfix. Resulterade i mer uppklippt men med de långa längderna orörda, snedbenan omvandlad till mittbena och ögronbrynsfärgning. En ögonbrynsfärgning som jag tror blev en födelsedagspresent. Nästa gång ska vi färga ögonfransarna. Nice. Och just de, ett hår som luktar godare än godast! 
Försöker komma på vad det kan vara som gör lukten, tror det kan vara sprayen. För jag har samma schampo, balsam och inpackning som på salongen och samma hårkräm. Däremot har jag inte hårsprayen så borde vara den. Don´t you think?

M har klippt av sig håret och ska göra sig fri från det mörka, det mörka som han passar så himla bra i, och bli ljusare än ljusast igen. Jäkla idéer.

//


Birthday in a cute skirt..

Min födelsedag är snart över, fast egentligen har den inte ens börjat. 23.59 är tiden då jag är född, om vi ska vara riktigt petnoga. Men det behöver vi inte vara. En minuts födelsedag är ingen hitt.
Jag fick armbandet! I la la like it! Orkar dock inte fixa någon bild på det nu, så ni får hålla till godo.

Pratade nyss en snabbis med C. Han och André funderar på att åka till gissa vart?! Fucking Lyon under påsk, torsdag-söndag. Om det blev av så fick jag följa med men vänta nu, just de. Jobbet! Jobbar två av dom fyra dagarna. Jag blir så trött ibland. "Hej Gud, jag undrar, när ska saker börja gå min väg?" 

Säng och sömn nu. Godnatt.

//

It´s my day today!

Nummer 23 har lagt sig tillrätta i min samling. Peter tycker jag har blivit gammal och påpekade det både en två och tre gånger idag. But I dont´t mind. Man blir ju klokare med åren och hur skönt kommer inte det bli? Ung och dum, gammal och klok.

Dagen firas med strålande sol och ledigt! Precis som förra året, fast då var Sverige utbytt mot Thailand.
Gick och la mig halv två inatt, degade framför tvn när jag kom hem från jobbet, som gick bra, innan huvudet fick möta kudden. Vaknade halv åtta och var pigg. Pigg av att solen letade sig fram genom gardinerna. Känner att min födelsedag kan bli en bra dag!

Mat och dusch efter solning. Sen hoppas jag att min syster inte har så mycket för sig, tänkte ta en promenad dit.

//


Kan det verkligen vara sant?

Kan våren ha kommit på riktigt? Känns i alla fall som det. Sol sol älskade sol. Vaktis har sopat ihop gruset på gården idag och det känns som ett bra vårtecken.
Själv har jag dammsugit och torkat golv, läst en rad bloggar, ätit 10 (!) rostade mackor med skinka och avslutat med kiwi. Ja jag var hungrig när jag vaknade.
Har ingen balkong men kände ändå att jag ville ta del av solen så what to do? Jo man öppnar upp fönstret helt, drar fram fåtöljen och placerar den mitt i skottlinjen för solen. Smart va? Slänger på lite bra musik och plöjer en tidning och låter solen värma en. Inne fast ändå sol och frisk luft, plus att lägenheten får sig en luftfräschare.

Jobb om drygt tre timmar. Natten natten, älskade natten. Förberedde kroppen igår genom att vara vaken till efter tolv.
Nya schemat är uppe på jobbet, loocking good. Fast ingen idé att ta ett förens det börjar gälla. Schemat har en tendens att massakeras gång på gång innan alla kan acceptera passen som dom fått. Bättre att memorera sin egen rad istället.

Mat och matlåda fix nu!

//


Promenad och Massage

Jobbveckan är igång kickad igen. Dagpass idag sen natt imorgon och på fredag-söndag. Morgondagens stängning ser jag verkligen inte fram emot, inte ett dugg. Skönt när den är över.
Min och systers gymning byttes ut mot en timmes promenad i härligt väder. Gick till mammas jobb ute i Hesse, satte mig i massagestolen en kvart och lät ryggen få sig en omgång. Riktigt skönt. Belöningen när vi var hemma igen blev mat från La Cantina. En eftermiddag med världens bästa syster.

Sjukt trött. Sitter galet skönt nersjunken i soffan när det slog mig, onsdag imorgon! Onsdag betyder "ha bilen på andra sidan om du inte vill ha böter". Så måste därför pallra mig ut för att flytta bilen för att slippa lappen på rutan imorgon. Jävla påhitt. Blev genast tröttare.

Snart fredag, älskade Hårtstället-fredag.

//


Måndag 16.03.09

Hello guys! Allt bra i det blöta vårliknande vädret?

Den enda mannen i mitt liv har sovit här i natt, Wilgot, den fyrbenta vita galningen. Vi har haft en slappardag. Varit ute och gått, han har fått bada två gånger, sen har vi varit och handlat. Han är just nu världens lyckligaste för han har fått ett nytt ben. 
Sista lediga dagen nu och rastlösheten börjar ta över. Frågan är då, hur rastlös kommer jag inte vara nästa vecka då jag är helt ledig? Det var ju då Lyonresan skulle gå av stapeln men som inte blev av då C´s kval kom ivägen.

Betalat alla räkningar idag, det är den stunden jag hatar att ha blivit vuxen och lämnat nästet.

Mina föräldrar kanske ska göra sig av med huset så det är rensning där hemma nu. Tog mig igenom en låda igår med gamla skolgrejer. Anna och Sofia, vi måste ha varit väldigt flitiga i skolan eftersom vi bara har klottrat skit på varannan sida i mina block. Haha.
Hittade dock en rolig grej, mitt prov i zoobehörighet. Godkänd för att öppna djuraffär. De ni! Kul grej att ha trots att jag nog inte kommer att utnyttja det.

Knöla i sig lite mat innan det är dags för träning.

Later.

//


Hills mara

Solen skiner ute och jag har fastnat framför The Hills. Program efter program. I like it. Men jag avskyr Spencer. Idiot.
Melodifestivalen igår behöver vi inte prata om. Lägg ner skiten nu.

Min andra lediga dag och jag börjar bli grymt rastlös. Riktigt rastlös och riktigt less på att inte ha vatten i köket.

//


Kyligt värre

What´s up?
Fem timmar stod vi ut på tävlingen sen var fötter och själ genomkalla så packade in oss i bilen och åkte hem innan sista klassen började. Fick ju se dom vi ville i alla fall och träffa dom vi ville. Sen har vi dom BoRS-vänner som beter sig som om vi vore förädare, "vi ser er men vi hejar inte", så löjligt.

Jag och Ullis ska flytta till Vadstena. Klostret. Och bli nunnor. Hade ett snack i pausen och insåg att killar är svin. Sviniga svin. Tjejer kan också vara svin men fan inte på den nivån som killar spelar på. Okej vissa har frisedel men det är inte många.

Har ni lyssnat på mitt guld och blivit som mig, kär?


 
//


Kingarna leon

 Ni får den här. Mitt guld.


Segstartad

Lördag, ledig lördag som för tillfället är väldigt seg, men som kommer spenderas på en läktare i Falun med Ullis om drygt en timme.
En lördag som innebär final i Melodifestivalhysterin ikväll.
En lördag som kan bjuda på vad som helst då inget är planerat mer än Falun och tävling.

Vaknade innan klockan imorse. Har gått upp tidigt hela veckan så tror det sitter i än, surt dock när man för en gång skull får sova längre. Kunde inte somna om heller så det var bara att pallra sig upp, slå på Kings of Leon som fortfarande är guld, äta frulle och läsa i tidningen är M gör ett strålande jobb i Hedemoras mål.

That´s all for now.

//


Diss Diss Diss

Tröjan åker raka vägen tillbaka till Black Book imorgon. Tycker inte illa om den längre, eller jo själva trycket, men inte tröjan för att den är inte hel. Armarna är uppsydda så det ser ut som dom är upprullade meeen då är det bra om båda är det och inte bara den ena! Och sen är det bra om halsen är sydd riktigt och inte skarvad! Arg jag blir. Dissa onlineshopping kanske?

//

13:e..igen.

Jag är hemma och ledig. Och jag ska inte jobba en sekund igen förens på tisdag igen. Jag tänkte att jag skulle få tag på ett pass på måndag eftersom jag egentligen ska ha ett pass då men inte fått det, men kan kanske vara skönt att vara ledig i tre dagar någon gång också. Fredag-fredag får kanske räcka för den här gången för känner att jag är grymt trött nu. Fast å andra sidan, man ska aldrig säga aldrig. Kanske står där och jobbar på måndag ändå.

Kranen skulle komma in idag, fast nej. På måndag. Så jag lever med ett kranfritt och alltså ett vattenfritt kök hela helgen. Kul.

Min Black Book tröja kom idag, men vet inte om jag tycker om den än. Det kanske kommer. Hoppas det.

Falun och hästtävling imorgon. Åker in med Ullis och ser på mina hästtjejor som fortfarande kör på med sina hästar.

So long for  now!

//

Tjabba Tjena Hallå!

Hur står det till? Bra hoppas jag. Själv höll jag nyss på och dö av ett kolasnöre. En rackare satte sig fel i halsen meen jag klarade mig levande ur situationen.

Oscar har varit här och fixat med min kran i köket. Jag har nu ingen kran. Nice. Han glömde borren för att göra ett större hål så det blev bara halvklart. Men imorgon ni har jag en kran och slipper ta vatten från badrummet.

Hade möte/utbildning hela dagen igår. Riktigt bra och riktigt långt. Tömde fruktkorgen och halva godisskålen för att stilla hungern tills det var dags för middag på kvällen. Mådde lite sådär efter den uppladdningen. Eftersom hela personalen var iväg så innebär det att personal från en annan restaurang kommer till våran och jobbar och vem hade äran att öppna efter Västerås som stängde åt oss, om inte moí. Har gjort det några gånger nu och svär lika mycket över dom varje gång.
Min tröja har inte kommit än så har skickat en mail till Black Book idag och frågat vart f-n den har tagit vägen. Fast nej, jag svor inte, men jag hade god lust.

Om en vecka är det äntligen dags. Ett besök till bästa M.

//


Kurtan!

Sit back, relax and enjoy.



Memories.

Nytt i garderoben

Min kära syster gav mig den här i födelsedagspresent. Lite tidigt men ändå. Snygg va?



Och nu har jag nya svarta Cheap Monday. Men dom behöver ni inte se, dom är helt enkelt bara svarta.
Har en plan för dom gamla. Laga dom en gång för alla, köra lappmetoden där det är trasigt, sen gå lös med saxen på benen. Återkommer med resultatet.

//

Tiger Lou


Lyssna och njut. Hade glömt bort den här fram till igår. Underbar.


Gröna fingrar?

Nja snarare svarta. Fick för mig att jag skulle vårda mina växter idag när jag kom hem från jobbet. Eller först tänkte jag slänga dom, men i samma veva som jag laddade för att tömma ner dom i soporna fick jag den briljanta idéen att jag skulle ge dom ny jord. Det ena paret har inte mått så jättebra ett tag, varit riktigt risiga, får se om dom blir på bättre humör nu eller om dom kommer få möta botten på en soppåse senare i veckan.
Jag insåg en sak när jag hade börjat med vården. Aldrig igen. Jord överallt och ett riktigt skitgöra.
Blev en rejäl städning av badrummet också, så för dagen är jag ganska nöjd med mig själv. Lägenheten luktar riktigt rent!

//


Sunny monday

Uppe tidigt. Långt innan klockan ringde, hungern tog överhand över sömnen.
Har varit en sjuk effektiv morgon. Lagat matlåda, städat och plockat ihop kläderna som har legat på soffan alldeles för länge. Ska snart åka till jobbet, har tagit åt mig ett pass på fem timmar idag så det blir jobb fre-fre med utbildning/möte på onsdag som kommer vara hela dagen i princip.

Snön från igår har blivit utbytt mot solen. Får se hur länge den behagar att vara framme innan det blir mulet igen.

Inge illamående idag, bara lite öm i magen men jag chansar på att det är för att jag inte har ätit så jättebra i förrgår och igår.

Syster är i Stockholm idag, hoppas att hon kommer hem med ett par nya Cheap Monday jeans till mig.

Jobb nu.

//


Twisted logic

Pissig jobblördag! Kändes som jag ville lägga mig ner och gråta. Ingenting fungerade och med en bemaningen av Alex som gav en huvudvärk innan passet ens började. Kanske var det därför det gick som det gick under dagen. Vad vet jag.

Idag var det andra bullar. Jag axlade öppningen istället för Alex. Flöt på betydligt bättre idag, sen att vi måste ha haft dom otrevligaste gästerna hittills, och att en beställningsbuss ville gå före alla i kön plus att drickan ute i serveringen strejkade är en annan sak. En helt annan sak.

Magsjukan härjar på jobbet. Mindre kul. Jag och Sofie har gått och mått illa hela dan idag och jag gör det fortfarande. Har käkat vitpepparkorn i hopp om att inte bli sjuk.

Mina älsklingsbyxor jag lagade här om dan, är trasiga igen. Mer än innan och går inte att laga nå mer. Spricker på nya ställen så fort jag rör mig. Så dom ska nog få kila vidare..

Surt.

//

Friday I´m in love

Nej kanske inte riktigt, men det hade varit trevligt.

Män som hatar kvinnor var huuur bra som helst. Se den!
Fredag är på tapeten och det vankas jobb. Första dagen av tre innan det är söndag och en ledig måndag väntas. Möte och mat skulle vi ut på idag men assarna, smitning från jobbet vid klockan sex men vet inte riktigt hur det blir än. Chefen har legat hemma och spytt, mindre trevligt. Blir det möte slutar jag vid sex, blir det däremot inget möte är det jobb fram till åtta som gäller. Håller tummarna för klockan sex.

Ni vet min jacka som håller på och ramlar ihop? Mina svarta Cheap Monday byxor har gjort detsamma. Håll lite varstans. Fast där vet jag vad som hänt tillskillnad från jackan. Strechen är utsliten så den har släppt på vissa ställen. Men va uppe med tuppen idag, ungefär, och sydde ihop alla håll så nu är dom som nya. Nästan i alla fall.

Dags att dra sig mot max nu. Ska skriva en lapp med alla Leksands kvalmatcher så vi vet när det är match och vi ska plågas extra mycket på kvällen.

Ciao!

//

En glad överraskning

Hittade ett par jeans i garderoben idag som jag helt glömt bort att jag äger. Ett par blåa, inte jeansblåa och inte ljusblåa utan typ duvblå. Köpte på Cubus i Stockholm när jag och Sofie var och våldgästade Helena för shopping. Insåg dock att dom är väldigt långa så måste ner till sömmerskan för att sy upp dom. Kanske sätta i dragkedja längst ner och dra åt dom ännu mer från knäet. Men vet ännu inte riktigt hur jag ska göra.

Sen min tok blommiga silkesjacka från Serious Sally är helt paj. Hittade både ett två och tre hål i sömmarna i söndags. Vet inte riktigt vad som har hänt. Den var liksom hel i lördags när jag hade den på mig hos Mickis sen raka motsattsen i söndags. Och hålen är ganska så stora också. Jag har försökt komma på om jag har fastnat någonstans men jag har inte det. Grejen är den att jag hade på mig den hos Mickis, hängde in den på hela huset och hade på mig den till och hos Peter igen. Hur som haver, den är trasig i alla fall.

 
Måste återuppliva den blommiga igen.

//

Bio tajm.

Bio ikväll med la familia. Män som hatar kvinnor. Hört att den ska vara bra, fast å andra sidan så skulle ju Tompas Valkyrie också vara bra och den var ju inte ett dugg bra. Så se den inte. 

Enda lediga dagen idag har spenderats med sortering av alla papper som t.ex banken, facket, telia skickar stup i ett, det var mycket, jobbigt mycket papper att sätta in i pärmen, men nu är det gjort! Sen har jag tvättat, insåg att jag inte tvättat grejerna jag hade med mig till Ängelholm än och det var ett bra tag sen nu, lådorna har sakta men säkert sinat till noll fram till idag så tyckte det var dags att fylla på igen. 
Min kärlek till jeansen jag hittade igår är borta i alla fall. Provade dom idag och nää, way to low waist. Synd på så fina jeans, men känns som att det ska kännas som att dom sitter kvar när man rör sig. Så lägger min kärlek till armbandet jag hittade istället nu. Jag önskar mig det när jag fyller år. Har jag tur får ni se det om exakt två veckor.

//

Sofia!!

Hur är det möjligt att ni i Mora bara lyckas skrapa ihop 1600 personer till Moras avgörande match i play offen?! Pinsamt. Skönt för er att inte behöva spela mer, publiken verkar ha tröttnat på att se på hockey hos er. Haha

One year later

Vid den här tidpunkten för exakt ett år sedan var jag i Thailand och mådde som bäst. Sol, värme och totalt förslappade, utvilade och bruna som pepparkakor var vi. Sofia och Anna!! Nästa år är det vi som åker, capish!?

Går dåligt med bloggen känner jag. Skulle ljuga om jag sa att jag inte har tid för har ändå datorn igång om dagarna för att komma åt min musik men på nåt vis så blir det inte av att jag lägger tid på bloggen.

Förresten, jag har köpt en ny bil! En peugot 307, en 03:a. Klarblå. Tokblå skulle man också kunna säga.
Nåt annat? Vi har assmöte på fredag. Mat och utgång vankas det. Helena ska på kavaj-jakt i Stockholm, hon får en miljard om hon hittar den! Jag har beställt en tröja från Black Book, blivit kär i ett par byxor från Cheap Monday och ett armband från Snö och insett att elektriker är jävla dyra.

 
Kommer på posten i dagarna.

Mer än lyckad lördag!

som resulterade i en seg söndag.

Maxfolket träffades hos mig runt halv sex, för prat och dryck, innan vi packade bilen full (bokstavligt talat) för färd till Mickis och hennes fest. En fest som skulle locka mycket folk var det tal om först men som sedan slutade med att det var typ vi maxare och några andra enstaka personer. Men trevligt var det i alla fall.
Färd mot stan som delade upp gruppen i två delar. En del till s2 och jag, Maria och Elin mot hela huset gungar. Första gången för husgunget och absolut inte sista gången. Träffade på Peter och grabbarna där. Riktigt trevligt blev det. Har inte träffat Peter på evigheter. Som nästan varje gång jag och Peter träffas ute så blir det efterpärla. Började hos Lasse som inte hade tagit tag i efterfesten så blev inte långvariga där innan vi gick hem till Peter och mötte sängen. Kom hem runt tre idag. Mer än nöjd över lördagen. Fast det kanske redan har framgått? Herregud jag fick umgås med Peter igen, kan inte vara annat än nöjd. 

Hämtade upp Sofie för maxmat när jag kom hem, sen har jag degat i soffan, luktat herrparfym och glott på tv. Lugn söndag med andra ord. Och nu blir det sängen! Öppning imorgon.

//

RSS 2.0