Fribiljett mot himlen

                               
Dagens fångst på Kupolen tillsammans med lite små plock till lägenheten och julklapp till syster. Kjolen är från Gina Tricot.

Ska ta den vite under armen nu och inta sängläge. Öppning imorgon. Och nedräkningen till helgen har startat! Jäklar så jag längtar.

Godnatt.


Sista höstdagen

Ledig dag. Ledig grå trist dag. Det små regnar ute. Sista höstdagen idag, imorgon tar vintern över. Fast inte så mycket till vinter just nu känns det som. Regnar mest hela dagarna. I och för sig inget mig emot, behöver bara snön till juldagarna och nyår sen kan den försvinna.

Måste städa idag. Adventsstäda som alla tjatar om fast jag gör det dan efter istället. Gick lysande att sätta fram julstjärnorna igår utan att ha advensstädat igår. Tv:n står på med repris av Stockholm Horse Show. Rolf-Göran Bengtsson kickade ass i Globen! Vilken ryttare.

Nej men sätta igång med städningen sen kanske göra ett besök på Kupolen.

Den vackraste stunden i livet..

Å vad jag längtar till nästa Fredag. Lars Winnerbäck i Leksand! Nya skivan går på högvarv i bilen, så jäkla bra.
Jobb igår och en spontan utgång. En riktigt lyckad sådan. Dans hela kvällen lång på Flamman tillsammans med några maxtjejer. Bäst på dans? Nyktert, sneakers och behagligt klädda..kan inte bli bättre.
Ibland finns det stunder då jag bara skulle vilja frysa tiden. Frysa den och låta den bara vara precis där och nu. Igår var ett sådan moment då jag kände att jag bara ville att allt skulle stanna och förbli som det var i just den stunden. Men riktigt så funkar det inte i verkliga livet så jag tar med mig den och vårdar den ömt i minnet istället.

Jobbat och stått i idag. Gick bra trots att det är löning och julhandeln har dragit igång. Kunde ha varit värre. Imorgon hoppas vi på lika bra tur så har man klarat av den här löningshelgen utan att gå under.

Just nu slits jag mellan att åka ner på stan med Sofie eller att fortsätta soffläge och kanske till och med byta till sängläge snart.


Your body is a wonderland

            
Om någon vill, så får den gärna skeppa mig till Las Vegas på nyår och låta mig dö lite till den här mannen. Belöning lovas.

Som jag har väntat..

                                              
..på att dessa ska komma i lager igen. Efter en sjukt effektiv dag men städning, tvätt och till o med bytt gardiner så fick dessa bli dagens belöning. Från Nelly. Ibland lönar det sig att läsa blogg efter blogg efter blogg..

Boken om dom stora.

             
                Mars 2010.

Grå, trist dag. Tvättstugan väntar. Sen handla och dammsuga. Kommer med andra ord har världens roligaste dag.
Vi kickade förövrigt ass på jobbet igår, löning dagen till ära. 

Marc by Marc Jacobs

                        
                
                 En sneek peek på vad som damp ner med posten idag.
En grym tjej ligger bakom det här paketet. Första bloggen jag trillade över för herrans massa år sedan.

24/11

Stängning på jobbet väntar. Den första av två. Jag och Wilgot har myst i soffan hela dagen med tända ljus och lyssnat på  julmusik, En ny Jul. En månad kvar till julafton och nästa helg är det 2:a advents mys i Mora.


J´adore

           

Jobbat. Provat koftan, klickade inte riktigt än. Sovit i soffan, sömnbristen från lördagen sitter kvar lite. Promenader med Wilgot. Min dag i korthet.
Minnesfylld helg ger en minnesfylld låt.

Söndag

Söndagsmys med la familia är avklarad. Jag ska möta sängen snart är planen, i natt är det återigen fyrbent sällskap i form av den vita som gäller. Jag går och lägger mig med ett litet leende på läpparna och ett lugn.

Godnatt fina.


Top Notch

                 
Jag ger min gårdag two thumbs up! Förfest hos Sofie där Mallan hade tagit med sig det svarta giftet; Lakritsshot. Vidare ner mot s1 och senare Bolanche. Alla härliga människor var ute, vad glad jag är som har dom runt mig!
Sleepover hos mig i form av Nilsson-bröderna som var hemma på besök. Jäklar vad jag gillar dom två.
Som sagt, two thumbs up.
Just de, mina nya strass leggings fick lovord igår. Kul.

Mår bra idag förutom att bristen på sömn tynger huvudet och ögonen. Men det var det värt.
Världscuphoppning på tv nu sen ner till mor och far för mat.

Väntans tider

Väntar och väntar och väntar. Jag gillar inte och vänta. Vad jag väntar på är att klockan ska bli åtta så Sofie öppnar upp dörrarna där hemma för att ta emot oss.
Har det hur skönt som helst idag. M fixade till håret idag så det är redo för utgång. Skönt att ha en sak mindre att göra. Var några riktigt trevliga timmar idag men honom. Håret blev kanon, fick lite extra lyx i form av ögonfransfärgning. Blev tårögd och såg lite småsuddigt när han tog bort färgen men vi börjar bli vana att jag blir så nu. Samma visa varje gång. Tur M är den första som jag ser när jag försöker få ögonen på rätt spår igen.
Om ni inte har förstått det nu så, M är bäst. En jävel på plan (matchens lirare 4 matcher i rad fram till matchen imorgon) och en stjärna på hår. Now you know that!

Just de! Min koftsamling kommer nog utökas nästa vecka. Sitter den jag har hittat som en smäck så får den följa med hem. Man kan aldrig få för många..

Nu ska jag ta en dusch, måla naglarna och vänta lite till.

Ett efterlängtat besök

Är i startkroparna för att åka in till Hedemora och äntligen få färg i håret. Som jag har längtat. 

                                     
                              Min partner in crime när det gäller mitt hår sen fyra år tillbaka.
 


Bara ett pass kvar

09.20-16.00 väntas imorgon sen jäklar är det helg! En ledig sådan. Efter jobbet imorgon ska jag, syster och Fia ner på stan för PINK STREET (modevisning) sen blir det tacos och film med syster och berka. En jäkla perfekt fredag. För att fortsätta i det perfekta temat så kickar jag igång min lördag med ett besök hos bästa M för hårfix. Min helg ser ut att starta riktigt bra.

Dagen har innehållit jobb och assistent möte. Promenad med den vite, soffhäng (läs sovit i soffan) och lite prat med Fredrik. 
Ögonen säger ifrån nu så tv:n ska slås av, John Mayer tystas och en snarkande, sovande hund ska flyttas från soffan till sängen. 

Godnatt alla. 


Mode och låtar

Dessa två kom med posten idag.


Elsas Mode av Sofi Fahrman och 112 Sånger med Lars Winnerbäck.

Tisdag

En regnig och trist sådan. Snart dags för jobb några få timmar. Mjukstart efter mördarhelgen.
Gårdagens ledighet spenderades med Maria och Helena på Kupolen för mat, skvaller och lite shopping. En riktigt bra dag!

Det här fick följa med mig hem.


Leggings från Gina Tricot, Cover Stick från Make Up Store och mascara från Max Factor.

Och den här koftan från Gina Tricot.

Nu ska jag ge mig ut i regnet och åka till jobbet. Take care.


Miu Miu

                
                Denna sköning har förpassat de andra väskorna in i garderoben.


Det går tungt nu.

Halv taskig, eller jäklit taskig, motivation till bloggande för tillfället. Därav tystheten. Men en snabbis; jag jobbar och jobbar och jobbar. Min Miu Miu väska har anlänt, jag gillar den skarpt. Det finns för mycket fint men för lite pengar på kontot. Och jag saknar en person riktigt mycket. Helena kommer hem imorgon, mystime.

Bild på väskan lovas.


you take my breath away

            

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Gårdagens tripp till Stockholm blev en besvikelse utan dess like! Kommer fram, sätter oss och äter när telefonen ringer och rösten i andra luren berättar att Lars Winnerbäck har ställt in konserten pga sjukdom i bandet. Inte mer än att man blir förbannat matt. 1:a december går våran nya konsert av stapeln men eftersom vi ska till Leksand den 4:e december så känns det lite halvt onödigt att åka till Stockholm och kolla. Så nu blir det till att vänta och längta en månad till.

Har haft fredagsmys i Björbo med Veronica och Fredrik nu ikväll, tacos var beställt. 48, FYRTIOÅTTA jäkla ljus fick jag ära att tända. Fast vet inte om det var så mycket ära, tog en evighet.
Så nu sitter jag, mätt och belåten, nersjunken i soffan men TVÅ tända ljus på bordet och har sällskap av John Mayers vackra stämma. Imorgon väntar mys hos Lövet innan vi tar oss ner på stan för att kolla så allt är som det ska.

Stockholm står på schemat

Stockholm och Lars Winnerbäck för att vara exakt. Klockan åtta ikväll är det dags. Jag längtar. Kommer bli kanon.
Snön faller ute och jag hatar det. Anser att snön bara behövs över juldagarna och nyår sen kan den flyga sin kos. Jag är nog lite av en snöhatare.

Nu ska jag springa ut med Wilgot, åka och tanka och sen hämta upp syster och berka för att åka mot storstaden.



Don´t drink and drive

Varit på föreläsning idag som Vägverket ordnat i sammarbete med Don´t drink and drive. Hur bra som helst och väldigt intressant. Något som alla borde få chansen att lyssna på.

En bekant till mig, som var dagbarn hos min mamma i unga dar, var en av dom som föreläste. Han berättade om dagen som förändrande hans liv och hur hans liv ser ut idag. Nyårsnatten 2003 slutade med en bilfärd in i en vägg, en vägg som tillhör lägenheten bredvid min, med bilen klämd runt hörnet där Andreas är den som tar emot väggen med sin kropp. Gripande att höra och se bilderna.
Tillsammans med Andreas var det en pappa som berätta om hans sons bilolycka 2008 där färden slutar med ett antal voltningar och Markus flyger ur bilen och landar på järnvägen där ett tåg är påväg. Han överlever. Insåg att jag vet vem sonen är och att jag pendlade med honom till gymnasiet, och att han är en från, vad vi kallar dom på max, Björboligan.
Polis är också med och pratar.
Så alla ni Borlängebor som vill lyssna så är tisdag 9/11 kl.18.30 att komma ihåg. Då har Andreas föreläsning i Aulan på Maserskolan.

Andreas hemsida och Vägverket där man kan läsa om några som drabbats, däribland Andreas. Gripande.

Alkohol och bil. Aldrig.


Skit dag!

HELVETESJÄVLASKIT! Jag skulle kunna fortsätta men nöjer mig där. IFK förlorade guldet igår, det är det jag svär över. FAN.

Dagen har också varit ett missöde. Mått piss sen jag slog upp ögonen. Haft magknip eller jag har det än. Skojigt värre. Kallsvettig och klarade mig med nöd och näppe från att svimma imorse så pappa fick rycka ut och gå ut med Wilgot. Han är bäst min pappa. Så hela min planerade måndag blev skit.

Varm o´boy och lite mer tv väntar. Sen sängen och öppning imorgon.

Snart skiner Poseidon

            

Peppa peppa, guldet ska till Göteborg!

Vi överlevde förresten natten igår, med nöd och näppe. Sålde mer än vad jag gissade på sista timmen, 9500:- för att vara på öret exakt!

RSS 2.0