Mexiko!

                
Drar till Arlanda inatt för att tidigt imorgon åka vidare mot Mexiko i två veckor. Så, nu vet ni vart ni har mig!

Ha det så bra så länge för det tänker jag ha.

Max goes Broken Dreams

               
Möte och middag med jobbet står på schemat! Mina papper från skatteverket är hemma så nu har jag snart pappas gårdsnamn som resten av släkten har! Perfa.

Bik Bok

I höst kommer Bik Bok till Borlänge och Kupolen. Lite på tiden får man väl nästan tycka. Och M fortsätter spela i Hedemora. Jag behöver med andra ord inte oroa mig över att hitta någon ny som får ensamrätt på mitt hår. Kanon.

Nöta några timmar på jobbet snart sen personalmöte. Så sjukt segt att jobba nu när det är så jäkla fint väder ute och det är lungt på jobbet.

45 minuter kvar innan jag måste åka så min tanke är att jag ska hinna städa innan. En bra tanke som fasiken ska tas i bruk också. 

Förresten, välkommen Helena!  

Jag är redo..

..för sängen. Lite senare än jag hade tänkt men kom på att jag skulle färga mittbenan igen så man ser ut som folk till resan och innan det är dags för salongen och M igen. För jäkla bra idé det där med att enbart färga mittbenan mellan salongbesöken för att dölja det ljusa. Knepet från M gör att samma laddning räcker till x antal färgningar. Perfekt.
Packningen är så gott som klar. Smågrejer som inte går att lägga ner nu är det som ska ner på Onsdag sen så. Tror dock inte att allt som ligger nerpackat kommer till användning men orka plocka ur.

Så gott folk. Godnatt.

Packar..

                
..inför Mexiko! På Torsdag är det dags! Två jobbpass och ett pers.möte kvar sen lämnar jag livelong, Max och Sverige.

They are back

Mina päron är hemma igen från Aruba, bruna som få och med presenter i bagaget!

Jobbet idag gick kanon, tillslut. Började dagen med muppar till städare som inte gjorde något vettigt, och passkrångel. Kul att ringa varenda kotte på jobbet och TRE ringer tillbaka. Bra där.
Nu blir det sängen och hoppas morgondagen går lika bra som dagen (bortsett från allt krångel innan öppning). Det är ju trots allt Söndag och Söndagar går det troll i på jobbet.

Godnatt.

Louis who?

               
Tycker den är lite småtuff!

Ett gäng Hoffmaestro biljetter är i hamn. Närmare bestämt 14 st(!). Åtta stycken till mina och sex stycken till systers sida. Kommer bli en kanon kväll!
Fick veta hur mycket jag får tillbaka på skatten idag, hälften av vad jag fick förra året. Surt!

Pinsamma Leksand

HELVETESFÖRBANNADEJÄVLASKIT! Fy fan för Leksands IF! Och för AIK som jag ger mig f-n på tar sig upp till Elitserien. Leksand borde sattsa på permanent allsvenskt spel i fortsättningen så slipper det bli så mycket besvikelse år efter år. Ett skämt är vad det är. Och ja, jag är riktigt upprörd!


Love the brown

Precis tvättat håret och gjort mig levande denna lediga Torsdag. Jag har insett en sak, jag älskar mitt hår och att vara brunett! Kan nog vara det bästa beslut jag tagit att gå från ljus till mörk och att det är den bästa av dom bästa som gjort förvandlingen och som även är den enda som får sätta fingrarna i mitt hår. Men nog om det. Ledig dag och göra vad?

True Colors

  
   En av artisterna som är med Lasse W på turné i sommar. (Gävle)
   Ane Brun.


Jag hoppas ni lyssnar på musiken som kommer upp här ibland, ni missar förjäkla bra låtar annars!
Blivit med ny mobil idag, ännu en samsung. Sjukt matt och bitter är jag! Jag är en sån som inte kan skiljas från mina sms så jag har det tungt nu. Sms:en är på den döda mobilen...Fan fan fan.

Feeling a little bit happy at the moment.

Tack gårdagen för igår.
Drog med mig Frippe på hockeyn och umgås lite med honom och vilken match! Heja Leksand. Tur man har ett bra hjärta annars skulle man stryka med, Helena är 0243 hela sommaren, jag fick träffa och bli överraskad av mitt M, och det är bara SJU arbetsdagar kvar till Mexiko! Kan inte annat än att le lite extra inombords.

Snart dags för jobb och ikväll väntar chefsmöte och middag.


JSM-guld

Leksands juniorer blev Svenska Mästare idag mot Brynäs. Heja juniorerna!
Imorgon är det dags för A-laget att spela med kniven mot strupen mot Södertälje. Det måste bli vinst! Och Rögle måste tappa poäng.

Top Model nu sen sova, huvudvärk deluxe!


The lights in life

               
          Göteborg Juli 09


Precis bokat dejt med mina två ljus från Mora den 2:a Maj(!). Då blir det tillbaka till våra gymnasiekvarter, Rättvik, för marknad och en massa mys. I´m longing for you guys!

Destiny

               
Har kommit på mig själv idag av att vara beroende av Sex and the City. Säsong efter säsong avverkas. Och jag har inga planer på att försöka mig på någon avvänjning heller. Slutet av Maj är film nr 2 här!
Middag hos mormor om en halvtimme och Leksands avgörande i kvalet. Vi hoppas på råttkross i eftermiddag!

Acne

               
                   

Framsidan i bomull och baksidan i siden. Riktigt nice. Ett saftigt pris på 1395:- tillåter Acne dig att glida runt i denna sköning.
Påskmiddag snart sen visar det sig vad kvällen bjuder på. Jag hoppas den blir bra.

Virusfri!

 

Min dator är hemma igen efter virusrensning och mår bättre än bäst. Kul att vi är tre stycken på jobbet som haft/har samma virus. Jag skyller på jävla facebook som drar in allt skit!
Matchen i Måndags var katastrof (förlust) trots publiken klädd i vitt och stort pådrag så gick det åt h-vete.
Idag är det TVÅ veckor kvar till MEXIKO! Underbart.

Miike Snow till Peace and Love i sommar. Hoppas schemat går ihop så det kan bli häng framför hans scen.

Dags för sängen och möta sista arbetsdagen imorgon innan ledig helg.
Godnatt.

RSS 2.0