Cravings

                 
                  Day Birger et Mikkelsen (nelly)

Så fin men så dyr. Jag vill ha.

Min kran i duschen läcker, inte lite utan ganska mycket, och vaktmästaren vet inte hur man stänger av vattnet för att det ska fixas. Bingo verkligen. Riktigt irriterande att höra rinnandet. Grannarna lär tro att jag duschar dag ut och dag in.
Min makeover i rummet är klart i alla fall och jag är mer än nöjd!

Nu blir det mat och sen sängen.
Och just de, jag och Lövet har varit på möte/träff med Folkpartiet! Trodde jag aldrig men där satt vi.

Du som reser mig

               
               Ikväll är det Lars Winnerbäck med fint sällskap som gäller. ♥

Nya lampor är inköpta och bästa pappa är på väg hit för att hjälpa mig få upp dom. Nu är det bara väggordet kvar sen är jag klar med min makeover.

Jag stal något du var beredd att ge mig

               
           Mary-Kate Olsen (Italienska vogue)


Riktigt trött idag, känns inte som jag sovit överhuvudtaget. Jobbet igår gick fin fint, mindre krogruch än vi önskat dock. Jobb igen om 2 timmar. Sova eller Stockholm och fotboll (AIK-IFK Göteborg) hade varit bättre.

Makeover

Gått lös med färg och pensel här hemma. Mina möbler har fått sig en omgång och bra blev det. En tavla har fått åkt ner i källaren för att göra plats åt mitt väggord, en tävling som Kent gick vinnande ur striden med bästa bidrag.
Imorgon åker bordet i vardagsrummet ut och min kista, med min barndom i, in och agerar soffbord. Tanken var att måla om kistan men har inte hjärta att göra det så med lite tyg blir den vit istället (bild imorgon). 
Enda som fattas nu är en ny soffa och två nya lampor. En till hallen och en till vardagsrummet. Lamporna är redan hittade, jag ska bara bli sams med min plånbok först. 

Nu väntas jobb. Sista natthelgen som är schemalagd innan det händer grejer på jobbet. Riktigt peppad!  

New lovers

               
               Mina nya skor är invigda. Fasiken vad jag gillar dom.

Haft en ledig och trött Torsdag. Varit på Kupolen en sväng, fixat det sista på min present till systers bebis som snart kommer och varit hos mamma och pappa på kvällningen. Jag och mamma har gått igenom låtar till mitt/mina väggord. Väljer mellan fyra låtar (Hoffmaestro, Kent och Lars Winnerbäck) som ska in på tryckning. Kommer bli skitbra.

Tiger of Sweden

                 
            Tiger of Sweden (nelly)


Om någon slängde den här koftan över mig skulle jag inte kasta tillbaka den. Mitt koftbegär växte några snäpp till.
Stängning på jobbet igår och uppe vid åtta idag. Älskade Onsdagar där bilen måste flyttas på andra sidan vägen, ruggit dum idé när man jobbat natt.
Tvätten är snart klar i alla fall tack vare(?) tidig uppstigning, nu väntar soffläge och frulle.

Idag är ingen vanlig dag..

                
                 ..för det är Helenas födelsedag! Grattis min saknade. ♥

Regnar och är grått ute, möte och jobb om några timmar. Gör mig ingenting att jobba ikväll med det här vädret utanför fönstret men lite segt är det, man blir inte direkt pigg.

Två klick senare

              
              
          Båda från HochM.

Sjukt tråkig Söndag med massa The Hills repriser, gled in på HochM hemsida och fastnade för dessa två. Håller tummarna för att halsbandet är helt när det kommer. Gick ju sådär sist jag beställde halsband från HochM.
Gårdagen bjöd på ännu en bra kväll. Jag och Mallan käkade god mat och drack vin på s1 och pratade massor, riktigt trevligt. Sofie anslöt efter jobb och fix. Sen finbesök av Chrille. Avslutade kvällen med 45 minuter på Flamman(!).
 

Hej min dröm

                       
                      Mulberry Bayswater


Jag och Mallan spar till en varsin Mulberry (hon en Alexa), det går sådär.

S1 igår med Maria var kanon, vi var med på hela kvällens omsättning av folk. Från de äldre till de yngre som tog över mot kvällen. Tobbe och Sofie anslöt också efter ett tag. Riktigt bra kväll blev det.
Träffade P igår, fanskapet ger sig ut på resande fot snart och jag är grymt avis.

Årets kap.

Tiden har inte räckt till för att uppdatera här, det har varit jobb och resor utanför Livelong, därav tystnaden.

Örebor och Winnerbäck var grymt. Helt underbart bra. Köpt en Live-DVD från vinterturnén så nu kan det njutas när som helst av den bästa.

Måndagen spenderades med maxtjejerna i Stockholm. Shopping stod på schemat och jag gjorde ett sånt sjukt kap så jag kan knappt tro att det är sant. En Tommy Hilfiger skjorta för 150 kr istället för 1000 kr. Det kallar jag ett riktigt jäkla bra KAP.
Annars har det inte hänt så mycket. Fotboll idag med syster och Madde, Brage-Hammarby i spöregn..Kul.

Bild på kapet kommer när jag har tid..


Jobb Jobb Jobb

Öppningshelgen är inledd med bravur! Har gått kalas, dock har vi inte haft så mycket men ändå. Bra feeling inför morgondagen. Hemma en snabbis för dusch och mat innan det är dags att åka tillbaka till jobbet igen. Vad är en helg utan lite passpyssel? Nattchefen ligger hemma och spyr så jag och Isaksson delar på 10 timmars nattjobb och löser kvällen ändå!
Imorgon är det öppning igen sen Örebro och Winnerbäck ♥


Modström

                 
                 
                   Dagens inköp från Modström. Fickor bak, resår i midjan och dragkedja i benslut.
                   Och otroligt mjuka!

M G

               
Tack för att du är bättre än bäst. Han med det lilla extra som har en stor plats i mitt hjärta efter alla år. Tack för idag.

Har hittat toksnygga gardiner idag med mamma och syster, kan bli ett köp. Ett par byxor från Selected Style ska i alla fall införskaffas imorgon efter jobbet. Det är ju trots allt löning för oss max:are imorgon..

Minns varenda scen ifrån vår film

               
               Min soltarm längtar tillbaka till Cypern..

Idag blir det lunch med syster sen Hedemora och ett efterlängtat besök hos M. Planen i eftermiddag är att rensa garderoben, får se hur bra den kommer att hållas.

Ärlighet Respekt Kärlek

 
   ♥ ♥ ♥
  (Winnerbäck på kör)

Back to reality

               


Semestern är över, hösten snart här och första jobbdagen är avklarad. 7-16 plus 1½ timmes övertid, dumt att mjukstarta liksom.
Min semester har varit kanon. Göteborg, Winnerbäck i Gävle, Cypern med FYRTIOSEX grader varmt om dagarna, och återträff med klassen, efter fem år sedan utspring, i Nopikoski Orsa finnmark.

På tal om Winnerbäck så är ännu en spelning inbokat. Söndag kväll i Örebro. Love.

RSS 2.0