Nattkoma

En natt kvar nu innan det är ledig måndag. Så jäkla skönt. Fredagen var pest fram till sista tre timmarna, gårdagen var stendöd fram till sista två timmarna så hoppas på en lagom kväll ikväll.
Som om det inte räckte med att vara inne i en nattkoma så har en irriterande förkylning tagit grepp om mig och sugit upp krafterna. Kul. JAG HAR INTE TID MED FÖRKYLNING.



Tröjan och underbart hår

                

Tröjan trillade in med posten idag. Den är snygg, den är transparent, och jag gillar den. Tummen upp för Nelly som är räsersnabba med att skicka paket.
Utväxten är ett minne blått, topparna tagna och håret luktar underbart. Färg är även inhandlat som jag kan lägga i benan mellan vecka 3 då det ljusa börjar visa sig igen, och vecka 5 innan jag låter M fixa det. Ogräs till hår. Skönt slipper jag se ut som helvete i håret när utväxten gör sig påmind igen. Plus i kanten är att jag kan använda samma laddning flera gånger om. Bra där M.
Och Mickis, min färg heter 3N.

Samma visa igen

Borlänge gick vinnande ur striden (3-2), som så många gånger förut mot Hedemora. Men Hedemora kämpade på bra och gjorde en bra match trots förlust. Så grattis Mickis! Fan.

Precis gjort mig klar för att möta sängen och invänta morgondagens tidiga väckning. Imorgon sjunker jag ner i en stol framför mitt bästa M, Love it! Det är med andra ord dags att ta farväl av en vidrig utväxt och även låta topparna få sig en omgång den här gången. Så Växjö, håll tassarna borta från mitt M!

Godnatt.


Derby dags!

Borlänge mot Hedemora. Jag håller tummar och tår för att M spikar igen och att Hedemora går vinnande ur striden. Mickis och Sofie blir med. Mickis är förädaren i gänget och håller på Borlänge, Sofie däremot vet jag inte, neutral tror jag.

Dagen har varit lugna gatan, hängt med Lövet på hennes äventyr på förmiddagen, lagat mat och matlådor till helgen. Lekt med tanken att städa men har inte kommit till skott på den punkten än. Borde ta tag och göra det innan hockeyn i alla fall.
Beställde en göööör snygg tröja från Nelly igår, hoppas att den är lika snygg i verkligheten också. Tanken var att jag skulle beställa hem den perfekta jumpsuiten från H&M men tji fick jag då det bara fanns L kvar, därav tröjköpet istället (tröstshopping). Jag hoppas H&M kan fixa in den på lager igen då jag VILL ha den!

Just de. MAX ägde dansgolvet igår i vanlig ordning, utan att överdriva.

Black and Gold

              

Leksand-Troja/Ljungby var en sorlig match att se. Leksand blev överkörda.
Det är snart dags för ett besök på Flamingo med maxgänget, ett nyktert besök på dansgolvet. Var ett tag sen, men morgondagen är jobbledig så jag passar på.
Svart med guldsmycken får det bli idag. Mössan planerar jag på att ha kvar på för att dölja en bedrövlig utväxt.

Tjing!

Pissdag.

Huvudvärk. Näsblod likt en amazonflod och snöstorm ute. Pissdag.
Jag hade tänkt att göra massor idag. Okej kanske inte massor men lite i alla fall. Ridtarmen sucktade efter en ridtur uppe i Bäckan, men snöstormen utanför gör att den får suckta ett tag till.
Hungrig, riktigt tokhungrig. Lägen som dessa skulle det vara fint med en personlig kock.

Ett ryck, dra upp gardinerna innan det blir mörkt ute igen, tvätta håret och fixa mat! Imorgon blir en bättre dag. Häng med Lövet, en träff med Maria och Borlänge-Hedemora.

Ringen är..

..FIXAD! Inte en reva så långt ögat kan nå. Jag kan andas ut igen. Jag börjar inse budskapet på den, Breathe and Exhale.
Jobbet igår gick bra, cool lungt. Riktigt segt och trist med andra ord. Hoppas dagen bjuder på lite mer så tiden rör på sig lite snabbare. 6 assistenter och 1 vitmössa jobbar idag så hoppas det brakar lös i eftermiddag med försäljning.
Sitter fortfarande i morgonrock och planerar att göra det i minst två timmar till innan det är dags för jobbet. Lusten att göra någonting vettigt innan jobbet finns inte så serier på tv:n avlöser varandra.

Håll hårt i nära och kära.

Måndag. En Måndag som betyder att mina kvällar och nätter på jobbet tar sin början. 11 st ska avverkas på 16 dagar, hej nattkoma!

Öppnade Facebook och såg att en bekant har dött. Självmord. Svårt att greppa, svårt att förstå när någon man känner väljer den utvägen. Rip Daniel.

Musik non stop

                

                 
Gårdagens fynd från Vero Moda. 179 pixs! Som klippt och skuret för att få följa med hem.
Igår var det ett Kent-maraton utan dess like här. Jag vet inte hur många timmar det blev sammanlagt, det jag vet är att det blev väldigt många och jag njöt varenda minut. Kärlek till ett band rostar aldrig.
Idag väntar jobb. 12-16 var det tänkt, lite lagomt skönt att komma in och avverka, men det blir inte alltid som man tänkt så 12-19 ska köras istället.

Missa inte Drömmen om Järvsöfaks idag kl.16.30 på fyran för det gör jag!

Förbannadejävlaskit!

Det har hänt igen. Min älskade Attling ring har fått sig en reva. Inte lika ful som förra gången men ändå, den är där och den stör mig nåt så fruktansvärt. Så jag antar att det bara är att knata ner till Guldsmedjan och få den fixad igen. Den här gången har jag i alla fall bara mig själv att skylla på, förra revan fixade Peter.
Snyggaste ringen jag har men den mest svårburna ring. Stor, blank yta som upplagt att reva.


Lyckat

3-0 till Leksand i en match som inte var den bästa. Trots det så blev det en lyckad kväll. Tack killar!! Så jäkla kul att träffa Chrille igen, har inte setts sen han kom hem från USA.

Ska försöka ta mig upp ur, en för stunden, grymt skön soffa och äta nåt sen sova och vila foten.

Godnatt.

Slaget om Siljan

Vaknar första gången vid sju, somnar om och vaknar andra gången vid nio och inser att det inte går att sova längre. Jag har med andra ord just nu två timmar kvar innan jobbet drar igång som jag ska fördriva på något vis. Ingen aning om hur.
Idag går vi på smärtstillande, woho. Min ena fot har lagt ner, öm, varm, svullen under och gör allmänt ont när jag går på den. Mamma tjatar om att jag ska ringa vårdcentralen så att det inte är någon allvarligt. Men jag och läkare klingar inte vackert ihop så jag håller ut idag i alla fall.

Efter jobbet blir det färd mot Leksand där slaget om siljan går av stapeln. Leksand mot Mora. Självskrivna kortet Chrille blir med och den här gången även Martin och bröderna Pålshammar. Kan nog bli en bra kväll.

Beskyddaren

           


Jag har snöat in lite på Kent igen. Jag har nästan glömt bort hur bra jag tycker att dom är. Dom har fått stå tillbaka för så mycket annat bra en längre tid. Men just ikväll har jag låtit dom få en tid i rampljuset. I sommar kommer dom till Peace and Love. Nice.
Nu väntar sängen. Skulle egentligen ha sovit för ett tag sen för mitt huvud är riktigt trött, men annat kom ivägen, någonting viktigare. Jag försöker bygga små trappsteg, babysteps, upp ur ett mörkt hål som en vän befinner sig i för tillfället. Men nu har den personen gått och lagt sig så detsamma ska jag göra.

Godnatt.

Hoppas Gud är med mig imorgon.

•Jobbat • Betalat räkningar • Ätit • Diskat •
Nu väntar ett besök hos Mickis för att låta henne att sova med min spikmatta en natt. Hon behöver det mer än någon för tillfället tror jag. Sen förbi mamma och byta bil för min bil ska få tina upp i helgen så jag har deras, och hinner inte byta imorgon, stressigare än stressigast imorgon! Först jobb sen upp till Leksand på hockey och på några minuter ska jag göra mig klar och hämta upp hela ligan, skulle ha hunnit äta något också men den tiden tror jag inte kommer att finnas. Slutar nämligen klockan sex och vi ska åka sex. Jag beeeeeeer till Gud att jag kan gå lite tidigare imorgon!

Nu mickis!


Mexico baby!

15:e-30:e april. UNDERBART!


Fireflies

            
             Owl City-Fireflies


Idrottsgalan är precis slut, sjukt seg gala, men ändå har jag slö tittat igenom hela.
Jobbat idag, jobbar imorgon, på onsdag, torsdag och fredag, sen är jag anmäld för jobbintresse på lördag. Lika bra att ligga i nu med jobb så mycket det går så mitt sparkonto blir uppfyllt igen efter att jag betalade en resa idag. Men det är svårt att inte lockas av allt fint som finns just för tillfället. Hålla i pengarna var det.
Sängen kallar!
Godnatt.

Uno dos tres

              

               Mina nya skapelser som jag glömt att visa er. Syster, mamma och pappa. ♥
              Gjordes i måndags.

              Falun nu med tjejerna!

Hockey

                                  vs.         
            
På språng till Leksand för att se mötet mellan dessa tillsammans med mamma och pappa.
Det är löning, det är ledig helg och Helena är hemma. Tackar för det.

Happy evening.

Har precis pratat med M om hockeyn imorgon. Jag trodde nästan en tår skulle komma på honom när han insåg att hans träning är samtidigt som hans älskade Malmö ställs mot Leksand imorgon. Oflyt big time. Hade varit jäkla kul att ha honom med!
Jag och den karln är inne på femte året nu, två år som någonting och tre år som vänner. Så det finns nog inget område vi inte kan prata om.
Feeling Happy!

En kvällsmacka, lite tv sen blir det jag, sängen och min bästa vän spikmattan.

Kärlek!

               
                           1099:- Tiger.


Hej jag heter Madeleine och jag är beroende av koftor. Jag är kär.
Jag ska försöka stå emot. Hålla i pengarna ska bli min nya grej! Tillbaka till spara och gömma undan slösa. Faaaast å andra sidan så spar jag väldigt mycket varje månad. Jag återkommer om den kommer hem och bor i min garderob. 
Samlar på mig mer vuxenpoäng idag. Storhandling med Sofie står på schemat på Lördag och jag har gjort en INKÖPSLISTA med allt som ska hem. Mitt hatgöra nummer ett.

Imorgon är det LÖN! Härligt.  

Tack för hjälpen!

                                           
ÄLSKADE SPIKMATTA! Har inte somnat så snabbt och avslappnat på hur länge som helst förens igår. Tack spikarna för det!

Idag har jag tagit ännu ett kliv in i vuxenvärlden. Efter en halvtimme med C i luren har jag fyllt i ett gäng papper som han har skickat och ska börja fondspara. Nu ska pengarna växa samtidigt som jag kommer fortsätta spara till mitt sparkonto som vanligt. Tur jag har C som ordnar och fixar med allt samtidigt som han har en dialekt jag ler av att höra.

Nu blir det ett besök i gamla stallet och träffa Terese. Vi ska prova klippa en av hästarna i ansiktet med min hundtrimmer. Håller tummarna för att det lyckas.

New York

           
            Paloma Faith-New York.


Öppnat på jobbet idag, haft assistentmöte och hunnit med att förstört min bästa jobbskjorta. Bra där. Så nu måste jag kolla om moster kan sy in en ny efter mina mått så jag har två i alla fall.
Lånat hem mammas spikmatta idag. Sista hopp om att få någon sömn. Är nämligen inne i en period där sömn är som bortblåst. Från att ha kunnat somna direkt jag lagt mig i sängen till att det nu tar mellan tre och fyra timmar innan jag somnar. En miljard tankar rusar genom huvudet. Så får se hur det går med spikmattan.
Resa skulle ha blivit fixad idag men syster ligger i magsjuka så det får vänta några dagar.
Mat nu sen varm dusch och sist ett försök med spikmattan.

Jag kan andas ut..

..min ring är fixad!! Repan är ett minne blott! Eftersom jag nyss har köpt den så slipade dom upp den direkt och jag behövde inte betala ett öre. Behöver jag säga att jag är mer än överlycklig? Hann även kära ner mig lite till i min nästa kärlek. Farligt att utbudet av Efva Attling är så bra i stan.

Nu ska jag svinga mina skills i köket och få ihop någon form av föda, sen åka hem till Maria. Som jag har åkt bil med för första gången idag! Äntligen körkort på den damen.


Kallt kallare kallast

Satans kallt ute. Jag är lite av en vinterhatare. ENDA positiva med vintern är att min älskade vinterjacka får se dagens ljus, och alla mysiga halsdukar. Annars tycker jag vintern är en lång, mörk transportsträcka till ljusare tider. Och gått folk, ljusare har det blivit om dagarna. Det är inte bäcksvart vid tre tiden längre, hallelujah.

Jobb nu!

Nattjobb..

Första natten av tre på jobbet är avklarad. Stängde med Jonna igår för första gången på evigheter, så jäkla kul att ha henne med igen.
Så under dessa nattdagar så händer det inte så mycket. Vaknar sent, sjunker ner i soffan med morgonrocken och inväntar jobb igen. Pillar i mig lite frukost för att i nästa andetag inta "lunch". Slö är bara förnamnet. På torsdag ska jag försöka göra något vettigt för då är jag ledig. Ner till Guldsmedjan och hålla andan för att min älskade, nya, Attling ring kan fixas. Den har fått en riktigt ful reva i sig. Gråter blod om det inte går att fixa. Så håll tummarna!

Precis pratat med Västkusten i form av C. Fy fasiken vad jag älskar göteborgska.


Junior-VM

Klockan är efter halv fem, sängen är bytt mot soffan. Sverige-USA är igång och för tillfället står det 2-2. Sista perioden är snart på ingående.
Förra året under finalen var det samma visa, sova en stund sen upp och bänka sig framför tv:n, fast då hade jag sällskap av C i telefon som satt nere i Ängelholm och jag här uppe. Vilken tid det var.

Niklas Wikegård. Kan inte annat än att älska honom som kommentator.


Blue Foundation

           
            Så bra så bra så bra.

Tröttheten efter nyår sitter fortfarande i. Och imorgon drar jobbet igång igen. 3 nätter och 3 heldagar. Jag längtar inte en minut. Ju fler jobbdagar som går, ju närmare det nya "fasta" schemat kommer vi och det schemat gör jag inga glädje skutt över.
Precis pratat med New York en snabbis, med andra ord Chrille som befinner sig på andra sidan vattnet. Sjukt avis är jag. En vecka kvar sen är han tillbaka i verkligheten igen.



Nytt år nya cravings

                              
                                      
  
                        Årets första riktiga cravings. Jag vill ha! Alla tre från Acne.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen springa över till Sofie och starta upp Lördagen. Jag håller tummarna för att den tredje festdagen också blir kanon.

Januari 2010

Gårdagens nyårsfirande var nog fan bland de bästa på länge. Middag hemma hos Mickis efter jobbet med henne, Sofie och Martina. Senare mot kvällen styrde vi kosan mot Årby för att ringa in det nya året med mina bästa killar och annat folk.
Och vilken fest. Utnämnd till bästa festen på länge från många håll. Men idag är det 100 procent trötthet som hägrar. Strax innan åtta imorse förståd jag och Peter att det var dags att sova. Bättre sent än aldrig. Så det blev en riktigt lång gårdag.

Så tack för att ni var med och gjorde mitt avslutande 2009 till er riktigt bra avslut. ♥

Godnatt.

RSS 2.0