Hermés

              
     Den orangea asken med ett efterlängtat armband är i min ägo. Äntligen får man nästan säga.

Lasse W igår var kanon! Sol, varmt och trevligt sällskap. 5 plus till honom men 3 plus till ett kasst ljud som ljudteknikerna bjöd på.
Idag är det återigen grått och trist ute men det gör inte så jättemycket. I eftermiddag går tåget till Arlanda och i morgon bitti går flyget mot sol och hette, det är dags för en vecka i Cypern.

Take care!

Lasse W

   
    Idag ska det njutas för fulla muggar!

Mer av dessa dagar tack.

Å har haft en kanondag idag!
Hängt med Veronica och Matilda på Kupolen, varit i stallet och träffat de bästa av stalltjejerna och klappat på världens sötaste föling, och varit på s1 och ätit med syster och Berka nu på kvällen. Riktigt nöjd och i morgon väntar en lika bra dag. En heldag i Gävle med Lövet och Maria för Lars Winnerbäck.

Tack och godnatt.

Sängbord av modemagasin

               
Med hjälp av syster och hennes urrensade Elle-tidningar från 2004 och fram till nu, har jag äntligen mitt sängbord. Behövs några tidningar till för att det ska bli perfekt höjd, då min säng är ganska hög, men jag är jäkla nöjd redan nu.


Göteborg

Klar för dagen. Storstädat, tvättat, åkt inlines ett par vändor runt sportfältet med Mallan och packat. Imorgon bär det av till härliga Göteborg under helgen. Ska bli riktigt nice. Så vi hörs när jag är hemma igen!

                
Take care!

Sagohästen har galopperat vidare


Tessans fina Carlos (Davinci) har fått galopperat vidare idag. Sagohästen som varit med många år nu och gett glädje till många. Trots att det är två år sedan jag lämnade hästlivet så känns det ändå speciellt och sorgligt. Det är många minnen och resor jag delar tillsammans med Terese och Carlos ♥

Från och med Du

Semestern fortlöper i ett rasande tempo, halvtid på första veckan. 
Dagen har spenderats med Mickis och lilltjejen Thea. Jordgubbar i ett stort lass och lite Max-mat och massa prat. Riktigt skönt. Avslutade dagen med en tripp till Falun och inlines med Maria och Mallan. Rundan runt Tisken var tänkt med det visade sig att det var grus runt halva så blev lite omstyrda planer under färden. Bättre lycka nästa gång!

älskade, saknade, underbara du

Roadtrip med de bästa.

Härlig roadtrip med bästa tjejerna igår. Start klockan åtta på morgonen och i mål runt ett tiden i natt. Målet var Strömstad och Max Lyxiga Laxburgare. Riktigt god, 5 av 5 toasters. Väl framme i Strömstad insåg vi att Max inte alls ligger I Strömstad utan 2 mil utanför, bra där Max. Tur gps finns. Samma gps som sa att en tripp i Norge var snabbaste vägen hem, bara att lyda och styra och uppleva Norges landskap. Vi kom ju in i Sverige tillslut.

Strömstad, Max, shopping, Sveriges största godisbutik och Norge på en dag men skönaste tjejerna får man vara nöjd med.


Hello beauty

                             
               Från Topshop.

Vill ha big time! På ett eller annat vis ska jag få in dom i min ägo.


16-01 gott folk..!

..sen är jag klar. Semester i tre veckor. Jag känner mig som ett barn på julafton så mycket längtar jag!
Göteborg i går var kanon. Sol, varmt och Göteborgs vinst mot Halmstad. 90 mil för 1½ timmes underhållning, vad gör man inte för att få ta del av underbar stad och härlig stämning på Gamla Ullevi.
Från Göteborg-Elfsborg. Det är inte annat än att man ryser lite innan avspark.

Off to work!

Tack HochM

               
               Här är mitt kära halsband jag beställde från H&M, en miljon delar. Verkligen jättetack.

Slåss fortfarande mot min förkylning men den börjar bli bättre, tack och lov. Semestern närmar sig med stromsteg så har inte tid att vara sjuk.
Jobb 15-00 idag sen imorgon styr jag, pappa och Fredrik bilen mot Göteborg. Göteborg-Halmstad på Ullevi för mig och pappa, sen är det bara Söndag kväll kvar på jobbet. Längtar som en tok!

Johnossi

         
What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again..


Något av det bättre som rullar på Spotify för tillfället. En grej till, jag är dyngförkyld. Piss.

It´s a beautiful day

              
              
              
              
               Kim. 16 år med diverse skavanker men lika söt för det.  

Kanondag i Björbo. Fäbod, glass, gigantiskt sötvattenakvarium, bad i forssen, (jag valde att sitta på stenklippan med syster medans Fredrik o Berka badade), och mat hos farmor. Kanoners.

En månads fotboll är precis slut, heja Spanien.
Tänkte dra mig mot sängen och fortsätta hosta lungorna ur mig, kul det här.
Godnatt.

Plötsligt händer det

              
              
                    Från H&M.

Hemklickat i förrgår, hoppas att de är lika snygga in real life.

S1 igår kväll, mäkta imponerad över kvällen. Packat med folk, varmt hela natten, öppet längre. Lite storstadsfeeling. Plötsligt händer det till och med i Borlänge.

Idag blir det Björbo för hela slanten, love it.

Åttondejuli

Haft en bra Torsdag. Jobbat och tagit rundan med Franz på inlinesen på eftermiddagen. Jäklar va skönt det är och tummen upp för att vi har kommit på den här eftermiddagsaktiviteten. Blir inte snö förens i vinter så vi kör på fram tills dess.

Jag tänkte att jag skulle dunka huvudet mot kudden nu och försöka sova bort lite av min hosta. Har inte riktigt tid att vara sjuk, ledig helg med sol väntas. Wish me luck!


Little twist

             
Från Efva Attling.

Vad tycks? Gör fin om ni frågar mig. Jag funderar på att belöna mig med den här till min semester för hårt slit på jobbet. Lite mer än en vecka kvar innan jag checkar ut från Max för tre veckor.

Försökt få tag på C idag men han är fan inte den lättaste att få tag på, sjukt irriterande när man behöver ha tag på någon som inte svarar. Hoppas på bättre lycka imorgon.


A bittersweet reality

Huvudvärk deluxe, liten klump i magen efter en verklighetsöverkörning idag, sängen nästa. Bättre än såhär blir det inte idag. Godnatt.

Empire state of mind

Måndag, ny vecka och en död stad. Peace and Love är slut och alla festivalare har lämnat staden.

Hoffmaestro, Kent och Jay-Z, sjukt nöjd med mitt Peace and Love 2010. Jay-Z kan ha varit det coolaste ever! Empire state of mind live, bättre än så blir det fasiken inte.

Haft en urskön eftermiddag med Mallan och Maria, på ett par inlines för första gången på evigheter. Sofie stannade vid bilen och grejade med skatebord istället..Dags att skaffa inlines S! Och Mickis, tackar och bugar för lånet! Bara så du vet kickan så kommer jag låna dom igen.


Snart sängen. Min kropp har inte återhämtat sig efter en vecka med Peace and Love, jobb och väldigt lite sömn.

Total lycka

Peace and Love är i rullning och jag älskar varje minut.

Hoffmaestro igår var grymt. Avslutade kvällen med Kent som var bättre än bäst, total lycka. ♥


Jocke Berg. Bättre röst får man leta efter.

RSS 2.0