Leksand-Rögle

                
Nu ska jag hoppa i skorna och dra iväg mot Leksand och möta Chrille som kommer från jobb i Mora, för att se Leksand-Rögle. Tummar och tår hålls och en stilla bön bes för att Leksand ska göra något vettigt av matchen.

Ett riktigt kap

               
Har inte så mycket vettigt att skriva mer än att Söndagen på jobbet var kämpig, så kan lika gärna visa mina nya byxor som kom förra veckan. Riktigt sköna är dom. Ett riktigt kap på 199:-.

Skinny love

     
Lyssnat på en riktigt göttig Spotify-lista idag signerat Amanda Berg som är den första blogg jag började följa för en herrans massa år sedan. En riktigt cool tjej. Skönt att få in lite nytt i sitt musikregister.
Ännu ett datum är spikat i min kalender. 7-8:e Augusti-Återträff med gymnasiet. NPD02 fem år senare..Fem år, herregud. Vad har jag gjort med mina fem år egentligen?

Soooon


28/7-10. Kommer bli kanon.

Avesta blev inställt för min del idag, så Anna tyvärr kunde jag inte skälla på Sofia hela vägen ner. För lite tid över för att hinna med allt. Mamma och Pappa åker till Aruba på Fredag (jobbar imorgon när de åker till Stockholm) så jag ska dit och säga hejdå och få instruktioner för blommorna/bilen/lägenheten.

Håller tummar och tår för finbesök på IFK-AIK.

A close up

              
       Min nyinköpta favorit tillsammans med min andra favorit, mitt egengjorda armband sen 5:an?. 
 
Sex and the City säsong 2 är genomförd. Om någon timme startar min sista natt för den här gången, riktigt skönt. Imorgon lutar det åt mys i Avesta med Sofia och Johanna, hoppas att Anna kan hänga på också. Ser inte lovande ut men jag hoppas.

Fler bokningar

IFK Göteborg-AIK 6:e Maj

Hoffmaestro 14:e Maj

Göteborg 23-25:e Juli

Men först ska en kvalserie i hockey plågas igenom (Leksand kör allsvenskt även nästa säsong, pinsamm förlust mot Almtuna igår) och en urskön semester i Mexiko avnjutas. En semester som bara är TRE(!) veckor bort.

Sex and the City maraton (älskade box) och nattjobb om två timmar.

Ciao.


Vin, dans, snus och glada miner.

              
Kanonkväll igår! Tack tjejer.
Dagens plan med fotboll, Kvarnsveden-Sandviken skrotades av all snö(!) som mötte mina ögon imorse så det blev The Hills maraton på MTV i 5 timmar istället och jag fortsätter mitt soffnötande ett tag till. Söndagar är perfekt att kolla alla repriser på sånt man missat i veckan. Just nu kör vi Lyxfällan varvat med Grey´s Anatomy.

Mina tre guldkorn

             
              Min lediga tid är räddad. Tack mamma och pappa.
             
             Bästa parfymen alla kategorier. Och stolt ägare av en Dior mascara tack vare syster.

It´s my birthday!

24 år har det blivit dags att fylla. Kanoners!

Snart iväg på födelsedagsfrukost med mina tre hjärtan, mamma, pappa och syster sen iväg till min andra familj på Max och jobba några timmar. Ikväll blir det släktmys och imorgon slår vi klackarna i taket!

Ciao.


A pink dream

               
                         Diesel

Så himla snygg. Glida runt i den här i Mexiko och i sommar skulle jag inte ha något emot. Nästan så att den bör klickas hem. Blunda för priset och bara trycka på köpknappen.

Irritationen från igår sitter fortfarande kvar, dock i lite mindre mängd men fortfarande kvar.
Jobb om tre timmar. Vaknar, äter frukost, degar på soffan, klämmer in en matpaus och drar vidare till jobbet. Älska nätter. Tre nätter kvar innan dagarna slår in igen.

En svår och jobbig grej

                
Har lite småtråkigt. Uppe tidigt och var irriterad, fortfarande lite irriterad..
Natt på jobbet idag men först ass-möte vid tre, sen är det natt imorgon med sen dagpass på Fredag sen ledig helg.
Se Mickis! Min fläta. Min nya grej. Den är inte så stor som jag vill men den är här och här för att stanna. Vad tror du om löshårsclips så kan jag ha den både liten och stor?

Nu ska jag höja ljudet av en som aldrig sviker, Lasse W, längta till sommarens spelning och slänga porslin och glas som jag inte vill ha kvar längre.

Skoinvigning

                
Plockat ihop i lägenheten och är klar för att snöra på mig nya skorna och ge mig iväg till tandläkaren. Gissar på att de här skorna är lika osköna som mina andra Converse var innan de blev ingådda. Döda fötterna där några dagar innan de blev sköna. Svänga förbi affären och handla lite påvägen hem utifall Fredrik sover här inatt för att åka till Götet imorgon bitti igen.

Ciao.

Gårdagens köp

               
               
               

          Converse
          Gina Tricot
          Gina Tricot


Blev inga ljusrosa Converse. Fastnade för ett par grå istället. Blusen, eller vad den ska kallas, fick även följa med hem i svart och den grå tröjan var ett reafynd! Perfekt.
Ikeas shopping innehöll galjar, ljus, sängkläder, muggar och vinglas, blomma och vas.

Snart väntar tandläkaren för första gången på 3,5 år så jag hoppas hålen håller sig borta, sen jobb.

Många timmar blev det..

                

                

                
Vi har haft en kanondag i Valbo. Vissa shoppade mer andra mindre men ingen kom hem tomhänt. Innan Ikea smet vi dock in på köpcentret bredvid och värmde upp betalkorten. Imorgon kommer kanske ett och annat fynd upp. Nu väntar sängen.

Godnatt.

Härlig dag

              
Nu ska jag slänga på mig skinnpajen och möta Sofie för att åka och hämta bil och släp och de andra tjejerna.

Fjäril

             
              Våren är här!

A day of shopping

Natthelgen är över och dagen till ära är ledig. Varit uppe sen nio och bara varit. Duschat, tvättat håret, lagt ansiktsmask och pratat med kusin en stund.

Dagen ska spenderas i shoppingens tecken med lediga maxtjejer. Vi packar bilen full, slänger på släpet på bilen och styr mot IKEA för some serious shopping. Vi måste ju fira att lönen är här!

Och ja, jag är fortfarande hes.


Pink Converse

                 
                 Converse 699:-

Planen är att dessa blir mitt nästa skoköp. Härlig färg.

Rösten är en plåga idag. Hela halsen skriker ont och jag borde vara hemma och dega i soffan och se till att bli piggare men vet inte riktigt vem som skulle vara sugen på att gå in och jobba en lördagnatt istället för mig så jag gör som jag brukar, biter ihop. 

Kalmar FF- IFK Göteborg innan jobb. Allsvenskan 2010 är igång.

Spring time

Rösten sviker med jämna mellanrum, huvudet känns tungt, nästan möter pappret alltför många gånger och en natthelg står på schemat. Lyckat! Kommer bli en jobbig helg det här.

Har öppnat fönstret för att få in ny fräsch luft i lägenheten och hör att vaktis är ute och sopar grus, våren är med andra ord här på riktigt nu! Underbart.


Hårmodellande

             
              Full koncentration..
              Nedanför min första uppsättning av Mickis. Bruduppsättning med lite sting.
            
            
              Mallans första av Elin.
             
             
              Min andra. Rockigt romantiskt.
             
             
              Mallans andra.
             
             

Många timmar senare var jobbet som hårmodell klart. Vi var nöjda och läraren nöjd så mission complete.
Maxmat när vi kom hem igen sen bio, Shutter Island. Inte det bästa jag sett men kanske beror på att ingen av oss fatta den så bra heller. Slutet formade oss som frågetecken.  

JAY Z TILL PEACE AND LOVE!

Helt galet! Sjukt! Tanken att världens största ska stå ett stenkast från min lägenhet, i min stad, och göra världens show, får nästan en att dö lite men bara nästan. Skulle Kings of Leon komma skulle jag nog dö på riktigt. Kommer gråta blod om jag missar honom, inte varje dag man får se en sånn stor artist i sin egen stad.  


                

Fått håret fixat idag av mitt M och jag smånjuter varje gång jag är där. Fasiken vad jag gillar den grabben.

Heartbreak warfare

       
        Lovely.

Börjar bli sjuk, eller är redan halvt sjuk. Halsen börjar spöka, snuvig och hängig. Bingo. Tog åt mig ett pass på jobbet i morgon vilket såhär i efterhand nog inte var mitt smartaste drag men biter ihop och jobbar ändå, semester om fem veckor!
Imorgon träffar jag mitt bästa M och får håret fixat. Sen på Torsdag är jag hårmodell åt Mickis, brud/baluppsättning, spännande att se vad hon hittar på.

Mobilvelande

            
                              Nokia E72.

Jag måste inse att jag verkligen behöver en ny mobil. Min älskade har gjort sitt efter många år. Luckan sitter löst och den mår allmänt dåligt. Jag har varit inne på en ny Samsung meen den här Nokian lutar det åt nu i alla fall, tror inte jag skulle orka med en touch i längden. Har tänkt länge på en ny mobil och lär nog vela ett tag till innan jag får fingrarna ur och köper en ny. Men snart så!


Live Love Laugh

Vakna tidigt idag också. Börjar bli lite less på att inte få sova på mornarna. Kollat på The Hills och The City repriser från igår och tänkte kolla på SATC-filmen för hundrade gången. Snart Maj och andra filmen!

Ännu en ring fick hänga med från Glitter igår. En enkel silver ring med texten Live Love Laugh på. Väldigt Efva Attling inspirerad och underbar.. och billigare. Femte ringen på tre veckor? På tal om ringar så är min Efva ring i livelong och blir levererad av Martin till jobbet imorgon. Finally.

Så här ser min nya ut fast med texten Live Love Laugh och med texten även tryckt på sidan utåt.

Zink och Pantotensyra

               
Min hy har tagit självmord så jag gör ett försök med dessa två, efter att ha läst ett antal tips och råd, och håller tummarna tills de blir blå för att det ska funka och min hy ska må bra igen. Så kom igen nu, funka!

5:e mars

På dagen exakt två veckor kvar till min födelsedag. 24 år är det dags att fylla. Vid 25 har jag sagt att det börjar bli dags att tänka på Göteborg på riktigt så får se hur det blir med den saken.

Klockan är runt nio, solen lyser och himmlen är blå. Härligt väder med andra ord. Börjar tolv men är inne i någon morgonrutt där jag vaknar långt innan klockan och kan inte somna om igen. Börjar fundera om det är dags att dra ner gardinerna när det vankas sovmorgon. Började sova med dom uppe förut när det var omöjligt att ta sig upp på morgon och det funka faktiskt, så nu kanske det är dags att släppa ner dom för att ta tillvara på sovmornar.
Så har degat i soffan sen halv åtta och lyssnar lite på musik och pratat med bästa Ullis som jag inte pratat med på väldigt länge. Man tappar lätt kontakten med hästfolket när man slutat själv.

Lite frukost kanske sen är det bara två timmar kvar till jobb.


Smyckoman

              
               Från Glitter. 70:- respektive 139:-

Medans min ena Efva-ring är i Öret så stillade jag min ringsucktan med dessa två sköningar.
H&M-tröjan kom hem idag och får stanna. Lite småtuff med transparenta armar.
Känner att det kan vara dags att ta tag i garderobsrensningen/städningen någon dag. Nya kläderna får snart inte plats och jag behöver mer hängare.
Jag och Sofia hade en mysig eftermiddag med Johanna i Avesta igår med GOD mat och massa prat. Alltför längesen när vi bor med ett gäng mil mellan oss och alla har jobb/skola så den 15:e maj(!) har vi bokat in igen.

12-16 imorgon sen ledig helg och upp till Björbo och fira Veronica som fyller jämt.

Rådjur och midjehögt med snö

Haft en ledig Måndag. Spenderat eftermiddagen i Björbo hos farmor med lite mat och fika. Fick världens träningspass i sjukt djup snö! Nu pratar vi snö upp till midjan. Hundarna skulle få ut och springa av sig och Ella fick upp ett rådjursspår och hejdå Ella blev det. Syster och Veronica tog Ellas spår medan Fredrik, jag och Rocco tog rådjurens spår. Satans jävlar vad snö, utan täckbyxor. Härligt blöta när vi fick tag på Ella och kom hem. Vad gör man inte för hundskrället. Rocco har inte riktigt förstått det där med att jaga rådjur så han var ängeln själv.

Nu väntar sängen och imorgon jobb 11.30-20.


RSS 2.0