Kan bli en hitt eller ren katastrof

                  
                   HochM

Ett klick senare blev den här byxdressen min. Jag hoppas och håller tummarna för att den blir så bra som min bild i huvudet är. Annars blir det tack och hejdå. Mitten av December vet jag!

Jobb idag och hela helgen fram till Måndag efter lunch. Månadsinventering på jobbet på Måndag som jag ska få börja vara med på. Efter jobbet blir det Örebro och fotboll med pappa.
Någon som vet något bra och effektivt mot trötthet, typ hälsokost liknande? Min kropp har loggat ur lite..eller ganska mycket.

New shoes

        
          Scorett


Mina nya fina skor från Scorett! Me love! En bok och strumpor var det tänkt skulle följa med hem från Kupolen igår. Nu blev det inte riktig så, nya skor och strumpor blev det och boken glömde jag till och med att kolla på. Bra där.
Precis pratat med mitt ljus Anna. Snart har vi date igen! ♥


Du är en vän jag lärt mig sakna


Seg dag idag men en trevlig kväll igår ute i Torsång hos Holan. Lagade festivalmat, Langos, drack välkomstdrink och hade det riktigt trevligt. Förfest är alltid bäst så efter en snabbvisit inne på s1 åkte vi hem. Utelivet bjöd inte på någonting.

Hängt med Chrille en sväng idag. Ätit och bara varit, han är bra den där killen! Slappar vidare med Maria hemma hos hennes mamma om en stund. Imorgon är det back to work efter en ledig helg som har försvunnit snabbare än vanligt.

Come Around Sundown


Helt fantastiskt bra album ♥

Fixade mitt ankare igår efter jobbet, gjorde lite tjockare konturer och bra mycket bättre blev det! Det är nåt visst med tatueringar. Jag skulle ha en. En endaste och det var inte tal om att jag skulle göra en till. Snart fem år senare sitter jag här med båda handlederna gjorda, båda fötterna och bakom ena örat och skulle inte tveka att göra fler.

Räkningar betalda, matlåda är fixad och glödlampa i badrummet är bytt. Kryper ner ännu mer i soffan och inväntar Lyxfällan. Sista jobbdagen imorgon sen ledig helg!

Mi amigo

Käkat mat och kollat på skräckfilm med Maria idag, riktigt trevligt (förutom skräckisen).

Plöjer igenom Kings Of Leons nya album. Hatten av för den skivan! Dom har lyckats än en gång.

Torka håret sen fundera på sängen. Slänga iväg ett sms och kolla om Maria sover med nattlampa på eller inte..

Sleep tight.

Hjärtar Carin Wester

               
               

Hängt med syster och lillprinsen idag. Varit på stan, Kupolen och köpt grejer till min Halloween-outfit, och varit till Par i Hjärter och bokat tatueringstid till syster. På Onsdag är det dags, kommer bli skitsnyggt! Jag ska även passa på att fixa till konturerna på mitt ankare i samma veva.
Hittade mina nya vinterskor inne på Selected Style. Kärlek, och för halva priset (1650:-) blev det ännu mer kärlek! Koftor har jag för många(?) av så det fick bli ett par skor istället. Funka bra det med. Kappan har jag en plan med. Jag inbillar mig att den kommer prissänkas en gång till, den har redan blivit sänkt en vända, och då slår jag till! Min jacka från Dagmar blev sänkt två gånger så hoppas på samma sak med kappan..

Nästan perfekt

                                             
                            Från Selected Style

Ledig imorgon så tänkte känna och klämma på den här koftan inne på Selected. Det är min plan i alla fall. Koftor är min last och den här heter till och med lika som mig, hoppas det är ett gott tecken!

Första snön har fallit

Har insett idag, när första snön kom och hälsade på, att jag avskyr den lika mycket som vanligt, ingenting nytt där. Kanske borde sattsa nåt år med att inte vara i Sverige den här årstiden. Tål att tänkas på.

Löning idag, en löning som blev lite knas. Max har sullat med min övergång assistent till biträdande så lönen blev inte som den skulle, mer pengar ska jag ha av dom!
Storhandlat med Mallan efter jobbet så nu behöver jag inte äta spaghetti om jag inte vill, skönt med en kyl som är fylld.

På Måndag ska jag införskaffa det sista till min Halloween-outfit. Kommer bli kanon!

Jobb hela helgen lång!


Dum av dig

 
 Tur Daniel inte låter som Oskar (Linnros)..eller nåt.

Mina tjejer från Mora är underbara.

Funderar på att gå ut och gå en sväng innan det blir bäcksvart. Sinnessjukt trött så börjar funderar om det är något som är fel. Man kan omöjligt vara trött dag in och dag ut varje vecka.

The lights in life

SPIKAT OCH KLART! MORA IMORGON EFTER JOBBET TILL MINA TVÅ BÄSTA LJUS! ♥

Talking about a revolution

   

Enda människan som gör det värt att kolla på Idol. Så jävla bra rent ut sagt.
Helena! Dregla inte ner dator nu!

Haft sista upplärningen (vid rengöring) på glassmaskinen idag på jobbet. Gick bättre än jag hade trott, kändes riktigt bra när jag var klar. Fortfarande trött som ett as, blir rosenrot när lönen kommer!

I sing it cause you not around

  

TRÖTT och irriterad över att HochM inte slänger ut halsbandet på hemsidan någongång! Kom igen nu HochM!

101010

Varit på tacomys med la familia. Tror nästan det har blivit lite utav en söndagstradition det här med mat hos mamma och pappa. Det har blivit ett gäng gånger den senaste tiden. Perfekt avslut på en ledig helg.

Precis kollat de USA-resande killarnas resedagböcker, dom har det för bra. Inte ett dugg avis på dom. Det är ju faktiskt hela två grader utanför dörren och vintern närmar sig med stormsteg.
Imorgon väntar öppning på jobbet och så gott som hela veckan, en vecka som innebär löning på Fredag och ett besök på Selected Style för ett till test av kappan jag har fallit för.

Ibland kan ett sms värma otroligt mycket.


Godnatt.

Tack tjejer för igår

Kanondag/kväll igår! Mer sånt tack.

Solning, städning och VM Finalen i hästhoppning står på schemat idag.


Hämnden

Har tagit helg. Lovely. Varit på bio med Lövet, Hämnden med Micke Persbrandt, riktigt bra! Ni som inte har sett den, se den! Och Persbrandt va ju inte ful i filmen om man säger så. Lövet var mer än nöjd.

Imorgon ringer klockan tidigt. Jag ska ha dejt med mitt förra liv.. En dag helt i hästens tecken. Tävling med Ullis sen återträff med alla mina underbara hästtjejer från tiden då vi alla träffades så gott som varje dag under flera års tid. Blandade känslor i magen när jag tänker på mitt liv jag har valt att gå vidare ifrån, 16 år med hästarna sätter sina spår minst sagt..

Sleep tight. ♥

Our song

Snart iväg till Hedemoras finest för hårfix. Älskade lediga Onsdag.

Det finns en doft av allting

Har inte så mycket att skriva än att jag längtar till Onsdag! Ledig och äntligen tid med M i Hedemora. Sen att jag håller tummarna för att Sofia ska inse att Mars är liite bättre månad, visst? och att jag trött i kropp och huvud för tillfället. Så jag behöver Onsdagen så snabbt som möjligt.


En timme En minut

SOFIA BYT MÅNAD! TACK.

Jobbveckan och jobbhelgen är över, 52 timmar är jag ganska så nöjd med. Har varit en minst sagt intressant jobbhelg som vi med nöd och näppe fick ihop igår efter lite avhopp. Idag gick det smärtfritt och kändes riktigt bra så ett bra avslut blev det.

Snart blir det The Hills, The City och lite VM-hoppning från Kentucky. Skön soffkväll.

Vi tar det igen. SOFIA BYT MÅNAD! TACK.

Bättre än så här blir det nästan inte.

                      
                           HochM

VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA! Ni kanske förstår att jag verkligen vill ha det här. Meen med det urkassa HochM som finns i den här stan, som knappt tar in något nytt i smyckesväg, så är det bara att be en bön att det kommer upp på hemsidan och jag hinner på det.

RSS 2.0