Orange

 

Naglarna är målade i härlig orange vilket betyder att morgondagen är ledig. Jag och mitt hår styr mot Hedemora och spenderar några timmar hos den bästa.

Sleep tight

Min fina farmor har flyttat idag.. flyttat upp till farfar och faster som den fina ängel hon nu är. Tack för att du har varit min farmor ♥

Grillpremiär

                
                
                 Grillpremiär med fint folk igår. Vi hade det riktigt bra! 
   
Var på trav igår, kollade på fina hästar, spelade och samlade färg på kroppen, solen tar rejält nu folket! 5 rätt på V75 gav mig och Veronica hela 25 kr!

Attling

Beställt finaste halsbandet från Efva Attling idag. Presentkortet mina maxare gav mig på min 25 årsdag kunde inte ha varit med passande. 

Har börja gjort schema på jobbet nu och idag rullade jag ut två veckor som jag fixat klart helt själv. Kul som attan är det nu när jag börjat komma in i det lite smått.

Mat från Bakfickan med pappa, syster och Berka väntas snart. 
Sista jobbdagen imorgon innan en efterlängtad ledig helg. 

Lasse W

  
  10:e Oktober blir det njuta av. 

Min fina jacka från Dagmar är framplockad, fotbollssäsongen är igång och till helgen är det grillpremiär. Våren är här!

Ray Ban

               
                Har invigt mina nya fina pilot från Ray Ban idag. Like them alot.

Har så gott som packat ner hela lägenheten i kartonger idag, fixat biljetter till Lasse i höst, ridit och varit med pappa på Par i Hjärter för hans nya tatuering. Jag och min syster är för alltid med min pappa på hans bröst nu. Blev kanonbra!

19:45

Seg blogg för stunden. Jobbar mycket som vanligt, varit sjuk och har börjat med mina flyttbestyr som packning och rensning. Min lägenhet och mitt liv är ett k a o s.


En fin budgivning

Budgivningen gick över förväntan idag och jag kan inte annat än att vara SINNESSJUKT NÖJD!! Helt galet vad folk är beredda att betala för en etta. Men som Chrille sa, bara att tacka och ta emot.

Nu ska jag ramla i säng och ladda för en helg med jobb.

Godnatt.


RSS 2.0