Färgbyte

               
Igår drack vi drinken, the drink, i ny färgskala. Jag och Lövet har gjort den ett tag nu, från originalsmak till ny smak till färgbyte. Riktigt nöjda var vi! Nästa gång kanske den får ännu en ny färg.
Tror vi blev 16 stycken tillslut när alla var på plats. Riktig trevlig kväll som jag och Mickis avslutade hemma hos mig med musik och prat tillsammans med Johan och Chrille när de andra försvann ner på stan.

Snart ska jag möta sängen, väckt imorse och tröttmösa hela dagen så sängen lockar.

Besviken gånger hundra

Den übersnygga klänningen från Malene Birger som skulle komma den här veckan kommer inte! Tydligen så har den blivit mystiskt slut trots att jag köpte den. På en skala 1-10 så skulle jag nog säga att jag ligger runt 15 över hur irriterad jag är, och hur besviken jag är! Som att säga till ett barn att tomten inte finns, typ.
Som ett litet litet litet plåster på såren köpte jag en ny kofta idag, bara för att. En mörkbeige. En färg jag inte har så det var på tiden nu.

Jag ska starta upp min Sex and the City box, tända ljus och njuta av att jag äntligen har en helt ledig helg från jobb framför mig.

Färdigjobbad

Håll i hatten vilken jobbhelg det blev! Startskottet gick i Fredags sen fortsattade det hela helgen, vid åtta idag gled vi förbi dagens prognos. Bra är vi. Vi har verkligen jobbat slantarna av folket i helgen!

Imorgon är jag ledig och lunch med Maria är inplanerad, om den lille inte väljer att titta ut, men som det verkar nu så ser den ut att vara kvar i magen i alla fall.

Kram.

Stay with me

           
            Favorit för tillfället.

Klänningen från Malene Birger är på väg hem till mig och jag håller tummarna hårdare än hårdast för att den ska vara sådär perfekt i verkligheten som den är på bild!



By Malene Birger

                       
 
Finns den kvar imorgon när lönen kommer så är det ödet som säger att den ska klickas hem. Grym klänning!

Jobbade igår, igen, blev lite matt när Mattias hörde av sig och frågade om han och Jonas skulle komma och plocka upp mig hemma för häng i friska luften. Ännu en lördag på Max satte stopp för det. Oflyt där! 

Idag har jag varit på hästtävling med några av mina fina hästtjejer.  Skönt att umgås med dom då och då, bara umgås och prata häst och minnen.

Superlativ

Efter sex år börjar superlativen för M ta slut.

Ny salong, ny mirakelkur för håret och en rundtur i källaren bland gamla celler, (nya salongen ligger i ett gammalt polishus).

Passade på att se Husby-Tunabro nu på kvällen när jag ändå var i dom kvarteren. M i Husby och Mattias i Tunabro, två flugor i en smäll. Kul att se M stå i ett fotbollsmål efter att ha sett honom alla år i ett hockeymål!

Mer sånna här lediga dagar tack!


Ompyssling

                                            
                                             Hårfix med M om en stund!

Pannkisar


               
Igår kväll var det pannkaksmiddag med bästa Löv och Tobbla. Trevligt värre! När styr vi nästa middag?

Nagellacket har åkt på vilket betyder att det är en ledig dag imorgon innan det blir jobb i helgen igen. Imorgon väntar Hedemora och M. Det är dags att sjunka ner i en stol och bli ompysslad.

Wandering eye

           

Min visdomstand har gjort sig påmind igen och satan va det värker! Somnade på soffan efter jobbet av trötthet från att ha haft ont hela dan, det är då man känner att man inte är överrens med sin visdomstand. Så nu är Ipren min bästa vän ett tag framöver.

VD-besök på jobbet idag som gick riktigt bra! Dom var nöjda med oss och vi är nöjda. Fick även veta min nya lön idag, äntligen, får jag nog säga på den punkten!

Acne

                           
Jag dog lite. Perfekt jacka (och byxor för den delen) från Acne. På nått vis ska det gå att få den här att flytta in på Tunagatan.

Första steget

Ännu en jobbhelg är över och en ledig Måndag väntar imorgon.
Finaste prinsen Petter har tagit sina första steg idag och tre nya tänder är påväg, liten har blivit stor ♥ Nästa månad är han redan ett år! Tiden springer förbi nu!

Fortsättning på SATC-boxen nu och en till omgång med mat.

kram

Tack västkusten

God mat på en Italiensk restaurang, 3 poäng efter en riktigt bra match, en kokande arena, poliser så långt ögat kunde nå, strålande sol hela eftermiddagen och kvällen, IFK-klackens intågande längs Avenyn. 
Mitt hjärta för Göteborg är påfyllt för stunden.

14 000 på läktaren igår och mitt i havet av människor hittar jag fina Christoffer som jag inte träffat på väldigt länge nu, vad är oddsen? Bytte platser i pausen och satt med honom och hans kompis istället. 

U N D E R B A R DAG ♥
 


Fotboll!

Styr mot älskade västkusten och Göteborg för fotboll ikväll, Göteborg-AIK. Som jag har väntat på att få tillfälle att åka ner på match!

Peppade!

Jag och Lövet gick och la oss igår peppade upp till öronen! När det känns tungt i höst och till vintern så har vi ett fint mål framför oss! PEPP!

Intog min balkong idag efter jobbet, sista sommarmånaden(!) nu så bäst att passa på. Energipåfyllnig.

Nu är jag uppkrypen i soffan med en tallrik kokta ägg, Hells Kitchen på TV och precis pratat med Mattias i telefon, sen blir det sängen. Fint slut på dagen.

RSS 2.0