Stay with me

Tre dagar(!) kvar till Julafton, fyra dagar kvar till jag firar Juldagen tillsammans med Mattias och en hel hög fina vänner. Kommer bli kanon!
Idag har jag jobbat, monterat mammas julgran, solat och slagit in julklappar. Och varit tacksam över att skridskorn som gick över M´s hals inte tog värre än den gjorde!

Nu blir det sängen!


Yves Saint Laurent

               
Efter en lång resa från New York via Göteborg så kom min fina ring äntligen hem igår! Efter att Christoffer varit i affären fyra(!) gånger och kollat, köpt fel och tyckt till så slutade det med att det inte blev någon i guld utan en i silver som fick följa med över till Sverige (den här gången..). Jag är nöjd och Christoffer är nöjd över att jag är nöjd!

Årsdag

Kramat, gråtit, pratat, lyssnat och kramats ännu mer ♥ Idag är det på dagen ett år sedan Tessans mamma gick bort så stallet var en given plats efter några timmars schemajobb.


Tack Kent

Börjar bli sjuk! Har verkligen inte tid att vara sjuk. Huvudvärk, trött kropp och en röst som börjar svika. En ask alvedon och en påse halstabletter kommer hänga med mig vart jag än rör mig nu.

Idag fick jag bekräftat det jag har hoppats på sen Kent avslöjade att ett album kommer nästa år (april). DOM KOMMER TILL PEACE AND LOVE! Hoffmaestro, Winnerbäck och Kent. Behöver jag säga att jag är nöjd?

M storspelade igår och Hedemora kommer spela i Allettan efter jul. Så himla värda Allettan!


Lite kalabalik

               
Mitt nya fina armband som Lite Kalabalik har tagit fram åt SOS Barnbyar. Barns rätt till en familj.

Idag har Mattias flyttat till Karlstad för jobb. Tycker inte det är riktigt okej faktiskt.

RSS 2.0