Dags för utematch

               

En historisk dag i hockeyvärlden. 17 000 på läktarna när Leksand möter Mora i en utematch. För en fryslort som mig är det ett stort plus i kanten att det är milt väder ute och inte 25 minus. En bitter sak är dock att det faller små regnstänk ner på mina fönster för tillfället..men det blir nog bra det här ändå.

Dags att ringa Chrille om mötesplats för bussen sen börja med lager på lager påklädnad!


Fina ting

                
                
          (Tur jag fick ett strykjärn i julklapp..)


Gårdagens fångst från h&m i Stockholm. Blev en lång, trevlig och kall dag i storstaden. Vi har alla lärt oss nu att Converse på fötterna i den här kylan inte är att rekommendera. Tror det tog några mil innan känseln kom tillbaka.

Min hud är torr, min hy är i uppror och mina händer stavas snustorra! Den här kylan och långa vintern för ingenting gott med sig.

Jobb snart!

EBBA

      
        Här är EBBA-låten Maria!

Hemma efter en grymt rolig helg i Stockholm. Möten, galamiddag, dans på stolar, EBBA-OS och en grym fest! Dance like there is no tomorrow! Minus på maten dock, är man kräsmagad som mig och Maria så blev det kämpigt där vid varje mattillfälle men mackor och frukt räddade oss så gott det gick. Första EBBA-mötet är avklarat och jag ser redan fram emot nästa år!

Poco Sabo

Färg i mittbenan fixad, ansiktsmask avtvättad och väskan packad. Imorgon bär det av mot Stockholm och EBBA-möte med Max-Sverige. Första mötet för mig och ser fram emot att träffa de jag känner.

Ledig dag vilket är lika med stalldag med Terese. Ridit Crazy Girl som är så sjukt likt min förra Poco i ansiktet och färgen. Galet. Saknade Poco, finast av alla ♥

Efter ett besök på Par i Hjärter med Lövet blev min 6:e tatuering bokad! Och igår började min jakt på ny bil!


Efterlängtad kärlek

               
Mitt efterlängtade halsband är här! Tack Mallan för ditt Tradera-häng! Koftor och stora halsband, och just halsband från h&m, har blivit lite utav en samlingsgrej för mig. 17 koftor och 8 halsband (som är inköpta inom väldigt kort tidsram). Man kan aldrig ha för många! Eller?

Jobbat och varit till Fågelmyra och slängt massa skit från våran jobbvind! Du och jag Lövet, du och jag!

Ängelholm i backspegeln

                 
                Christoffer, jag och Hane.

Det är dagar som dessa, när det är iskallt ute och ton med snö överallt, som jag drömmer mig bort, tillbaka till bra stunder.
Bilden ovanför är från en kanonhelg Ängelholm för 3 år sen med Fredrik, Christoffer och Hane, bästa sällskapet.
*Första varma vårdagen ute på balkongen i x antal timmar
*Våldgästa en husfest där vi inte kände en kotte
*Tappade bort min ena sko efter en kväll på Torstens 
*
Hänge, lagade mat och mådde bra!
Kan inte annat än att längta tillbaka.
Ibland är det så himla skönt att bara umgås med killar, enkelt och avkopplande.

Säsongsdebut

Haft en kalasdag i Avesta med hästtjejerna, trots bitande kyla. Säsongens första tävling för Terese och hästskötarrollen var bara att inta som förr i tiden. Klart godkänd säsongsdebut för båda hästarna. Den planerade resan senare i vår kom på tal lite smått, precis som sjukdom och läkning..Livet är inte det lättaste att vara huvudrollen i.

Dags för söndagsmiddag och Solsidan hemma hos mamma och pappa.

Imorgon kickar ännu en jobbvecka igång och det är en vecka som avslutas med ett EBBA-möte med hela Max-Sverige. Pepp på den!


Playlist

Här Linn! Jag och länka låtlistor går inte hand i hand så här har du vad som kommer ur mina högtalare för stunden!

- Lars Winnerbäck
- Kent
- Hoffmaestro
- John Mayer
- Band of Horses
- Snow Patrol
- Bon Iver
- Miike Snow
- Johnossi
- David Gray
- Kings of Leon
 
Enjoy!

Dop för lillprinsen idag! ♥

Energisamling

 
  Tack Linn!

Har varit i stallet idag och samlat energi till en jobbhelg som väntar, tvättat och gjort ett gäng matlådor. Inlämningen av ridskorna fick vänta till på Måndag. Tvivlar på att de har gjort klart de tills på Måndag när jag ska ha dom igen!
Leverpastejmackor nu sen sängen!

Ledig morgondag

Jobbat, solat och kollat när Lars Winnerbäck har klingat på sin gitarr i Pluras kök. Imorgon väntar en ledig dag vilket betyder att det är dags att andas, rensa huvudet och samla energi uppe i stallet med Terese.

Morgondagens måste: Lämna in ridskorna på byte av dragkedjor (båda är trasiga), skosnören (ena är skarvad för att hålla ihop) och en rejäl rengöring av lädret (svarta skulle jag inte kalla dom). Det var någonting jag glömde när jag slutade för 2 år sen.. Men imorgon tänkte jag ta tag i det!


Det vackraste världen har sett


En av alla favoriter ♥
En favorit som lockar fram det där från förr, en sammanstrålning som var dömt att misslyckas men som gav fina minnen.

Jag har settat och klurat på min tatuering, min efterlängtade svala. Kollat sidor efter sidor med tatuerade svalor och kanske kommit fram till en plats att ha den på!

Sängen nu! Riktigt trött efter en tidig morgon med inventering med Maria, som gick bra. Tror vi.

RSS 2.0