Fjärilar

               
               
                Mitt sovrum är färdigt! Mina fjärilar är på plats och jag är riktigt nöjd!

Inventering på jobbet imorgon bitti, jag och Maccan tar en liten sovmorgon och börjar en timme senare, heja! Sen blir det lunch med bästa Lövet och Maria när de är klara med sin inventering och efter det jobb i Falun med mina Borlängemaxare.

Ponnyridning

Skrittat i stallgången på 2-åringarna, hoppat terräng på en 5-åring och varit hinderhöjare när Tessan och Emelie hoppade. Det har varit många timmar i stallet idag och lite enerig är påfyllt.

Avslutade min lediga dag med middag med mamma och syster (våran morsdag-present) på The Bishops Arms i Falun. Mysigt och ett riktigt bra ställe.

Nu ska jag sova bort min tandvärk i min jävla visdomstand och hoppas den inte värker imorgon.

Sleep tight.

Kvällshäng

               
Mitt bästa Löv har precis åkt hem, nu är det sängen som gäller och imorgon är det ledig dag efter fläckfri jobbhelg!

Stalldag

Ny soffa är beställd, en stor spegel hittad och en ny matta till vardagsrummet är fingrad på. Det är mycket inköp nu men snart är jag klar med allt fix i min nya fina lägenhet. Bra kommer det bli när allt är på plats.

Haft en skön stalldag med Tessan idag i kanonväder. Det blev en tur genom byn med häst och vagn och skritt på stallgången på hennes 2-åringar i grimma och grimskaft. Nästa gång kör vi träns på och på ridbanan. Duktiga syskon som gör framsteg för varje gång.


Nina Cambell

               
               Finaste tapeterna i stan är i min ägo! Längtar till de sitter på min vägg nästa vecka!
          Beställda från Engelska tapetmagasinet i Göteborg. Love Love Love

Tröttare än tröttast

Söndagkväl,l slutspurten på min lediga helg är igång. En helg som varit fylld med utgångar, efterfester, äventyr med Holan, övernattningar, 2 timmars avbrott i ledigheten av jobb, och hästtävling på Lugnet idag i solen som har gjort mina kinder rosiga och min näsa fräknig.
Sömnen den här helgen räknas ihop till knappt åtta timmar. Lätt värt det!

Imorgon är det back to work!

Så ska det låta

Så ska det låta kväll med fin och fina tjejor ikväll. I helgen är det ledigt, sol? och hästtävling på Lugnet med Linn på Söndag. Skön helg med andra ord.


Nattuggla

Vaken alldeles för länge, borde ha sovit för ett tag sen men är inne i någon ond cirkel där jag är vaken längre än jag borde när jag börjar tidigt dan efter. Den bryts nog snart hoppas jag. Imorgon bitti ska jag vara personlig väckarklocka åt Fredrik i Norge så det börjar bli dags att dra sig mot sängen. Han fixade förresten ny klubb och nytt jobb idag så det blir hockey ett år till i Norge, bra så vet jag vart jag har honom.

Godnatt.

Från mig till mig

               
               
                Min present från mig själv till mig själv! Bästa köpet jag gjort på länge. LOVE IT!

Hej igen förresten!

RSS 2.0