Louis Vuitton

                
                 Bättre att visa upp det fina än att ha påsen liggandes.

Plockar med mig Chrille på Leksand-Mora ikväll och imorgon får jag äntligen träffa mina fina uppe i Mora. Spakväll och mat med Anna och Sofia efter jobbet ♥

bara vara

Det är så värt att bara sova 3 timmar sen upp och jobba när man haft en riktigt bra kväll. Gårdagen med Mattias och hans killar var toppen. Bra musik och bra killar. Tack.

Reggaekväll

Klädd och klar för avfärd till andra sidan stan. Hänger med Mattias och kompani för reggaekväll på s2. Lugn kväll för imorgon bitti promenerar jag och Holan till jobbet för öppning.


Oktober 21

               
Nedkrypen i soffan iklädd myskläder, raggsockor och en ansiktsmask. Har en ledig helg framför mig och tänker försöka njuta fullt ut. Börjar i morgon på läktaren i ridhuset med Ullis för att kolla på KM.

Nowhere

              
              
              Jag och mina andra koftor hälsar nr 25 välkommen till Tunagatan!


Energipåfyllning!

              
Heldag i stallet med ridning, prat om inköp i en häst(!) och timmar av frisk luft med Tessan.
Kvällen spenderas i soffan med tända ljus, varm choklad och nya ELLE. Energipåfyllning delux!

Fryslort

Jag fryser jag fryser jag fryser! En jobbig tid är kommen för en fryslort som mig och än är inte vintern här! Jag kommer alltså att frysa ännu mer.

Varit på hockey med pappa idag, Leksandskross mot Södertälje! Äntligen får man väl säga. På vägen hem plockade vi med Chrille och Robin och som vanligt när jag o Chrille åker bil så blir det Kent i högtalarna. Chrille sjunger emellanåt sen snöar vi som vanligt in på månen och tankar om den. Slår aldrig fel!

Lasse W

            
             En av de bättre låtarna med W.

Igår lämnade jag min gråa vardag (som jag anser att den är för tillfället) och tog sikte på Stockholm med fina tjejerna Maria, Elin och Lövet för två timmars ren och skär njutning. Lars Winnerbäck på Cirkus.

Idealist

                                 

                                       Idealist Even Skintone

Har provat den här i två veckor nu och jag är fast! Den har fått min hy att vakna till liv och jag kommer aldrig överge den. Värd varenda dyra krona.

Nostalgitripp

Jag och Hillerström nostalgitrippade igår och hamnade på s2. Det var tydligen the place to be igår kväll enligt alla vi träffade så vi kunde ju inte vara sämre än att följa strömmen dit. Kul hade vi i alla fall.

Idag håller jag i middagsbjudning för syster, berka och lillprinsen.

Hotellfrukost

Startade min lediga helg med hotellfrukost på Scandic med Isaksson, Anders och Tobbe. 95 kr och frosseriet var ett faktum! Hotellfrukost kan vara bland de bästa.

Städat lägenheten, ätit dagsgamla ostkrokar och hållit mig uppdaterad hur det går för Tessan på tävlingsbanan. Ibland kan man inte annat än älska internet och onlinesidor. Snart bär det av till Björbo för häng och tacos.

Ikväll? Kanske men Maxhäng.


Max Open

Vaken 23 timmar, sova 1,5 och sen jobba i 9. Behöver jag säga hur trött jag är?

Årliga innebandyturneringen Max Open gick av stapeln i Bollnäs igår, därav min brist på sömn när man väljer att stanna hela festen ut sen köra hem för jobb dan efter. Men det var det värt!

                 
                 3 vunna matcher och 3:a i våran grupp! Historia för Max Borlänge skrevs igår.

RSS 2.0