Long time..

Har inte visat mig här på väldigt länge. Har inte haft lust eller ork för att skriva något. Är inne i ett jobbrus nu och börjar bli lite trött och slut i kroppen. Jag o Jess disskuterade det idag och vi tror det beror på att man gör så mycket mer än sina egna saker. Det känns som man får lov att tänka åt alla andra och ha koll på allt dom får för sig att göra. Båda två gör så. Tänker åt alla.
En jobbnyhet är att jag och Maria axlar LMA ansvaret nu! Lokal marknadsföring. Jag tror det kan bli riktigt bra.

Annars så shoppar jag på tok för mycket emellanåt. Randiga tröjor hit, randiga tröjor dit, klocka, väska, jacka, små prylar. Och jag har slutat fått ångest över det nu. Jag får faktiskt unna mig saker. Jag sliter för mina pengar och förtjänar att lägga dom på mig för en gång skull. Klockan förresten är korallfärgad, riktigt nice!

Snart sommar, 7 veckor till semester. Kan inte göra mer än att längta som en tok.

Så, nu vet ni att jag lever i alla fall. Bra va?

//


Here I am.

Så här såg jag ut i lördags när det vankades Bolanche. Där Jessica´s Erik och jag gjorde dödslyftet från Dirty Dancing. Och snyggast i stan visade sig en snabbis.

Dresscoden för Bollnäs blev densamma. Dock utan skjortan och med håret i en slarvig knut istället.

Jag gillar´t that´s why!
Nu blir det sängen. Godnatt.

//


Lyckorus igår, tack.

Sjukt trött i huvudet och kroppen efter igår. Bollnäs och Max Open (innebandyturnering) stod på schemat. Eftersom jag kom på att jag ville med till Bollnäs efter min Åretripp blev det till att jobba innan 7-16. Sen packa in mig och Sofie i bilen och full fart till Bollnäs för att sammastråla med dom andra till middagen och festen. Vi kom lagomt till en förfest som stormade av känslor och en jävlit puckad människa!
Väl inne på Tranan väntade middag, prisutdelning och fest. Nästa år då jäklar ska Borlänge också få ett pris!
Vid tio kom Årefolket och fullbordade kvällen. Från 22-02 var det dansgolvet för hela slanten. Bästa kvällen på mycket länge. Tack alla som hjälpte med passbyten så jag kunde åka. Guldvärt. Och tack Jonatan och Viktor för att ni är bäst, och Jonatan det är okej att du utdelar en blöt puss och drar ner dragkedjan på min kjol, men bara för att du diggar killar. Haha. Och tummen upp Vikor för att du smet för eran hemresa till vandrarhemmet för att umgås längre med mig istället.

Sömnen tog över runt halv fyra för att sedan möta morgondagen halv nio och avfärd till Borlänge igen och Max för åtta timmars jobb. Men jag klagar inte. Inte efter en jävulskt bra kväll igår.

Hur det gick i turneringen? Bollnäs tog hem det. Trollhättan spöade ledningen till allas lycka och Borlänge tilldelades en vinst då motståndarna inte dök upp.

//


När spara blev slösa.

Pengarna rinner ur fingrarna känns det som. Kanske skulle ha varit i Åre fram till löning, fanns liksom inte så mycket att slänga pengarna på där. Men men, pengar är till för att brännas, eller?

     

Några inköp på kort tid. En och annan sak har också fått följa med hem. Underkläder och ett lila linne. I like them all.

Kings of Leon har spelats högt och länge. Sofie är här och det väntar nog utgång.
Dresscode ikväll. Svarta leggings, svart kjol, lila linnet och jeansskjortan över.

//

Florence Valentin.

Sommarenergi ger den här mig. Spelades högt i Lägan i Åre.


Why don´t you come over here.

Stängning igår och uppe med tuppen idag! Fredrik sov här inatt och skulle infinna sig vid bussen till Göteborg vid åtta så det var bara att vackert pallra sig upp. Sömn börjar bli överskattat.
Har försökt pilla i mig lite frukost, går sådär. Har i alla fall fått i mig halva, alltid nåt.

Köpte solglasögon igår. Riktiga sköningar.
 
Från Selected style. Rea och allt, kan inte bli bättre.

Dags att göra sig klar. Nu blir det Hedemorahäng med Micke. Lovely. Kortpass på jobbet ikväll sen är det helg och på måndag är det roadtrip till Bollnäs!

//


Ayo Technology.

Uppe tidigt, tack chefen för det. Men det var bra, får så mycker mer gjort då än att ligga kvar och slöa i sängen. Frukost, ägg, mackor och frukt, tillsammans med Milow. Satan i gatan så bra. Tack Sofie för den!
Hunnit prata med Fredrik om hans klubberbjudande också. Tar väl hus i helvete om jag säger vilken klubb det är innan det är klart, men det är inte så jättelångt bort i alla fall.

Idag måste jag göra mitt hatgöra. Handla. FInns det någonting tråkigare än det? En personlig mathandlare skulle jag vilja ha, på riktigt.

Nej hoppa in i en dusch nu, orkade inte igår kväll. Sen hem till mamma och pappa och hämta Wilgot.



Tokbra.

//

05-05

Första jobbdagen efter Åre gick kanonbra! Jag och Maccan va kungar i driven! Kändes att man inte hade Borlänges tempo i kroppen, blev grymt trött mot slutet av passet. Imorgon väntar nattjobb, lika på torsdag, sen ett kortpass på kvällen på fredag. Och på fredag är det Hedemora dags! Längtar big time!

Huset är så gott som sålt också. Känns vemodigt. Någon annan ska bo i vårat hus liksom, sätta sin prägel på det. Kommer kännas grymt konstigt att inte ha huset att åka hem till men men that´s life.

Solat med sis idag och nu jäklar ni börjar färgen ta sig!

Magen skriker efter mat och en dusch väntar.

//


Hemmaplan igen.

Och det känns väldigt tomt utan mina sambos. Gick och la mig i en tom lägenhet igår och vaknade i en lika tom. Har inte inträffat på över två veckor när jag varit i Åre. Har bott med sex, helt otroliga människor och haft det kalasbra. Insåg att jag gillar samboliv. 
Låter som att allt var guld och gröna ängar men riktigt så var det inte. Hade grymt hemlängtan två första dagarna och förstod inte riktigt hur jag skulle orka vara där i två veckor. Såhär i efterhand hade jag velat åkt upp tidigare och haft ännu mer tid med dom jag bodde med.
Blev ganksa mycket jobb, det är bra, ger fint klirr i kassan vid lön. Förutom jobb blev det utgångar, filmmys, tacokväll, solhäng på apberget och bäst av allt, balkonghäng fram till natten allihopa uppkrypna i varsin fåtölj under täcken.

Jag är glad att jag åkte. Lärt mig nytt kök, träffat underbara människor och sett en annan sida på saker och ting.

Men nu är jag hemma i Livelong igen och det är grönt! Sommaren är här!

//

RSS 2.0