miles away


Killen jag saknar grymt mycket vissa dagar och fortfarande kan få mig att
släppa fram tårarna. 23 juni, dagen före dagen D.

//

anna begins

Blev bakfickan med Tobbe och Björn en sväng idag. Var ett tag sen nu så kändes som det var dags för det nu.

Nya schemat kom upp på jobbet idag, locking good. Kommer nu att växla mellan 6 dagar och 4 dagar varannan vecka..kommer nog bli bra.

Har kollat på flyg till Luxemburg för att hälsa på Poco, ganska dyrt faktiskt, men tror det är bara för att jag kollar helger. Hade varit perfekt att åka ner nästa helg då jag är ledig fre-sön. Måste i alla fall åka en helg, kan bli lite knivigt annars att få det att passa med jobbet. Men får se hur det blir.

Minus grader imorse när jag vakna. Det är på riktigt nu, hösten kommer att vara förbi i ett nafs sen står man där och klär julgranen och funderar på om man köpt rätt julklappar och hela den biten.

Igår var det två år sedan faster gick bort. Känns fortfarande som om det var igår man blev väckt av samtalet som förändrade allt den dagen.

//


några eftersläntare..

     

några av provrören förevigade innan dom försvann ner i väskorna..tillsammans med två stora ölglas.. =)

Dagen har innehållit jobb och ja inge mer än det. 7-16 blev 7-17, men men.

Mat och Top Model.

//

oktoberfesten

Oktoberfesten var en riktig lyckad kväll. God mat, musik, vi fyra.. Provrör med jägermaister med tillhörande sjalar var ett måste när vi kom ner till tältet. Helena och Maria införskaffade även matchande hängslen. Musik och härligt mycket skratt förgyllde en redan klockren kväll.

En lyckad kväll avslutades med en cykeltur i världens stormväder till max och nattmat.

Lite bilder..


           




tjejmys

Idag blir det Thaimat och kladdkaka, som Helena transporterat med sig från Stockholm, alkohol och massa tjejsnack! Sen utgång.

Helena har lagt beslag på badrummet, jag sitter här och försöker lista ut vad jag ska ha på mig. Lutar i alla fall år lacktajts och fodrallklänning. Sen nya halsbandet.

Ska försöka ta fram kameran idag/ikväll. Har en tendens att glömma den när det händer saker.

So long!

//


shopping..igen..

WOHO jag har köpt mitt Efva Attling halsband! Va ner på stan idag och där hade dom det som jag var ute efter. Känns kanoners. Lite konstigt dock, va helt annat pris på halsbandet nere på stan än det på Kupolen, men inte gör det mig nåt!
Sen blev det koftan från Replay också. Kunde inte låta bli nu när halsbandet blev billigare än jag hade räknat med.

Sitter och kollar på MTV. Dom visar småkids som är med i skönhetstävlingar, galet. Kan det vara så att mammorna lever genom sina barn för att dom själva ville göra sånt när dom var små? Dom yngsta är 4 år..När man själv var 4 ja vad gjorde man då mer än att lekte?

//

kräm

Igår var en riktigt jävla skitdag på jobbet, vilket vi även skrev fint i boken till D-chefen. Fy fan va folk, har dom inge bättre att lägga lönen på än hamburgare!? Ibland undrar man. Inte kul att jobba när man känner att det går dåligt, ser alla köer och känner att man skulle välja snaran framför att stå kvar och jobba. 80 röda notor i driven på 4 timmar....INTE OKEJ.

Så 5 timmars sömn blev det inatt innan klockan ringde och det var dags att pallra sig upp för att åka in till Hedemora och M. Håret blev riktigt bra (som alltid). Och luktar himmelskt!!! Fin fin rabatt blev det också, tur jag har M som drar av lite, fast den här gången galet mycket. Köpte schampo och balsam som dom använder på Hårstället, så nu ska mitt hår må och dofta ypperligt.


Vissa personer har en tendens att fastna likt karlssons klister...


omaha

Vad är oddsen!? Skulle ner och köpa Efva Attling halsbandet idag hade jag bestämt, skulle passa perfekt till imorgon och oktoberfesten, men vad händer? Jo det är slut. SLUT?! Det har funnits varenda gång jag har varit in och kollat på det men nu bara för att jag har bestämt mig då ska dom minsann inte ha något inne. Så nu har jag fått lov att beställt hem ett som jag måste gå och vänta på. Men hur är det man säger, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Bullshit! Man får vänta ihjäl sig ibland.

Har hängt undan koftan från Replay. Gjorde det förbjudna idag och provade den och ja, jag fastnade direkt. En till kofta skadar inte. En i varje färg liksom. Och kanske några till i samma.

//

Växande habegär

Precis hemkommen från träningen. Har kör gym, easyline, maskiner utan vikter och med luftmotstånd istället. Ju mer man tar i dessto mer motstånd, låter kanske inte jobbigt men ack vad man bedrar sig!
Nästa torsdag ska jag till kiropraktorn och kolla upp rygg och bäcken. Tror nämligen att jag är lite sne och vind, känns i alla fall så. Skadar ju inte att kolla upp det. Det enda det skadar är mitt konto.

Har fått ett nytt habegär. Ett namnhalsband. Hittade en sida igår där det går att beställa ifrån, m925, dock är det ganska dyrt så det blir inget än på ett tag. Vill kunna se och hålla i det innan jag köper det så jag är helt säker på att det är så jag vill att det ska se ut med stilen och allt.
Efva Attlings halsband "Butterfly" är dock någonting jag snart planerar att utöka min samling med. Har velat haft det bra länge nu och känner att det snart är dags att gå och köpa det. Dyrare än namnhalsbandet men med det här så vet jag precis vad jag får. Snyggt va? Såklart sitter hänget på en snygg kedja.


Jude Law

Inge bakfickan med Tobbe och Björn idag, svikare! Blir nästa vecka istället.
Jobbat 11.30-20.00 idag, hatar det passet. "hatar är ett väldigt starkt ord, skulle du döda den om du mötte den i en mörk gränd?" Ja det skulle jag nog Björn, om det gjorde så att jag slapp ha det passet så.
Haft med mig en på upplärning i kassan idag, skönt med någon som verkar lättlärd i alla fall.

Mitt mummel om att beställa vogue tröjan "English woman" är helt ändrat. Black Book har tagit fram ännu mer gråa tröjor nu så har hittat en annan jag vill ha. Vem skulle inte vilja ha Jude Law på bröstet istället? Har dock inte bestämt vilken bakgrund jag ska ha på bilen. Den med vit eller den med grå. Vad tycks?



                   
//

vogue

bbook.se har kommit med en limited edition på vogue tröjorna. Den här gången i grått. Har redan en vit Gisele så den här gången blir det English woman. Kul att ha två och byta mellan.

Sen är det uggs historian, har fortfarande inte bestämt vilken färg jag ska ha.

Imorgon kanske det blir Mädi-Tobbla-Björn tid. Kul om det blir av.

Helt rätt tjej som åkte ur Top Model idag i alla fall. "Jag förstår inte, jag brukar ju..." bla bla bla. To bad for you.

Har ont i hela kroppen efter träningen igår, känns som jag har blivit misshandlad på vissa ställen. På torsdag blir det lite gym med syster innan jobbet. 

Måste gå ner och flytta min bil annars blir det böter imorgon och det känner jag att jag kan klara mig utan!

// 

uggs

Uggs köp. Frågan är, vilken färg? Jag, syster och Fia ska beställa från Ellos men är lite kluven vilken färg man ska ha. Behöver egentligen inga mer skor men kan vara skönt att ha nå mysiga skor och strosa runt i.

Får helt enkelt se vilken färg det blir.


Framtida träningsnarkoman?

Nyss hemkommen från SVEA. Första träningen idag. Helt slut. Skulle tippa på att morgondagen kommer bli jobbig. Just nu känner jag att nej orka träna och hålla på och vara duktig, men jag ska göra det. Inte ge upp. Brukar inte göra det så varför börja med det nu? Första dagen på med att förändra och bygga upp kroppen har börjat!

Ska laga lite mat nu sen gå ner och sola en sväng på Solstationen, sen lång varm dusch följt av en ansiktsmask. Härligt.
På fredag ska jag in till Hedemora och M som ska fixa mig höstfin i håret.

//

Stockholm

Stockholm i torsdags var great. Hittade äntligen en svart väska jag har letat efter länge. Blev inte den jag hade tänkt först utan en på Zara som var betydligt billigare än den från Friis & Company.
Köpte en mysig kofta på Bik Bok, en rosa leopardsjal också från Bik Bok och en stickade "tub" man trär över huvudet så det blir som en halsduk från Urban Outfitters. Kostade lite men den var värd varenda krona! Ska försöka lägga ut lite bilder inom kort. 

Träffade Helena en sväng också. Nästa helg kommer hon hem på besök! Har planerat nästa lördag, kina- eller thaimat hos mig med tjejerna, äntligen alla fyra samlade, sen utgång. Blir nog riktigt nice. 

//

Handy mädi

Dryg dag på jobbet blev det. Marknad och barnbidrag får tydligen folk att vallfärda till max. Skulle sluta 19.30 men stämplade ut 20.35. Woho. Glykol-läckage i torrförrådet sabbade min sluttid ganska mycket. Va en hel del att ta hand om och sen till råga på allt blev jag tvungen att åka och köpa mer glykol för att fylla upp det som hade runnit ut över hela jävla golvet. Man ska inte bara kunna steka hamburgare på max utan man ska då kunna fixa allt möjligt när saker inte funkar som det ska. Får hoppas att det inte börjar läcka igen under natten.  

Hade tänkt att jag skulle fixa nåt gått att äta idag meen nu orkar jag inte alls ställa mig att göra nått så det får bli en färdig pizza in i ugnen och skippa matlådan och äta på jobbet imorron istället.

Missade Coldplay, surt.

//


Träningsdags

När får man börja använda vinterjacka? Måste det ha blivit minusgrader, gått in i November eller kanske December? Vart går gränsen? Känns i alla fall som att vintern står och knackar på dörren nu.

Idag ringde dom från SVEA. Ska ner på träningsmöte imorgon vid 10. Gå igenom massa saker och så. För jag ska börja träna. Seriösträna. Rider ju inte längre så måste ju göra nåt för att hålla igång musklerna. Blir nog kanon, hoppas jag. Har ju syrran och några av hennes kompisar på samma gym så har ju träningssällskap. Återstår att se hur länge jag håller ut.

Blev lunch på Matpalatset med syster idag. Marc O Polo som vanligt, så himla gott. Sen skulle det köpas mobiltelefon så blev kvar inne på The Phone House i en evighet kändes det som, men fick med oss en riktigt snygg mobil. Och jag fick ett kort med gratis sms på så jag också skulle få nåt. Kan vara ett snyggt försök att få mig att komma tillbaka och köpa en ny mobil jag också.

Har hittat en kofta jag vill ha. Den är så snygg, från Replay. Varför måste allt vara så dyrt bara?

//


Duktig

Anna vet du! Idag har jag ätit värsta duktiga frukosten. Tre mackor, mörkt bröd fulla med fibrer, och två kokta ägg, dock utan den äckliga jävla äggulan. Pålägg: kaviar, ost och ägg. Den du!

Idag har jag noll planer. Eller jo, det är ju Top Model ikväll, om man får kalla det en plan för dagen? Fast iofs så är ju det en plan för kvällen.

Imorgon är det ass/traniee möte på Broken Dreams. Blir väl att ta samma mat som alla andra gånger vi är där. Men gott är det.

Stockholm med Sofie på torsdag. Hittar jag ingen väska där så klickar jag hem sköningen från chique.se

 
                            Från Friss & Company.

Höst!

8 grader ute idag, och ja hösten är verkligen här! Jag fryser dagarna igenom. Dags att ta på sig en till tröja under jobbskjortan nu tror jag.
Jobbet gick fin fint idag, varorna kom tidigt och allt flöt på riktigt bra. Om mannu räknar bort drivefan som är dum i huvudet! "Inom dom närmaste veckorna kommer den nya driven till er" Ja det får vi verkligen hoppas.

Premiärade med mina nya höststövlar idag, än så länge är jag nöjd med dom.

Hösten har gjort mig tröttare än tröttast igen. Har precis vakna efter att jag tydligen har somnat i soffan. Vaknade och insåg att jag måste köra igång diskmaskinen, dammsuga och åka och tanka upp bilen igen eftersom päronen kommer hem ikväll och jag måste lämna tillbaka bilen.

Fredagen den 26:e ska jag fixa håret. Känns som en evighet dit. En positiv sak med att det är kallt ute, oversize mössan gömmer perfekt min redan enorma utväxt. Tur att jag har pengar över nu så att jag har råd att fixa håret ofta, närmare bestämt var 5:e vecka. Den här gången blir det dock 7 veckor emellan. Ja mitt hår växer som ogräs! 

Har ju slutat med hästar, sålt min älskling, och det är galet vad pengar man spar. Ganska logiskt att jag spar pengar nu eftersom ridsport är en av de dyraste sporterna att utöva, men såhär mycket pengar. Det är skönt samtidig som jag har en konstig skuldkänsla över att jag har pengar kvar på kontot inför varje ny lön och att jag nu kan unna mig saker. Hur länge ska man behöva känna så egentligen?

//

Iris

Love is dead but you´re so pretty baby.

Om jag faller, orkar du för två?


I min dröm passar | m n o p | perfekt ihop.  


Godnatt

//

köldskador?

Jag fryser galet mycket! Kan själen frysa till is så känns det som den har gjort det nu.
Har precis kommit hem från Idun. Islingby-Krylbo. P är hemma från Örebro och var med och spelade, 3 mål blev det i en match dom vann med 7-2. Ett snyggt inhopp sen Örebro igen..

Hade en tanke att jag skulle åka in till Hedemora efter och kolla när M spela meeeen efter att nästan ha frysit ihjäl på fotbollen så kände inte en kall ishall så lockande.

Imorgon kommer päronen hem, bye bye bilen. Dom har tydligen haft det kanon, 30 grader hela veckan. Kul för er, inte ett dugg avis.

Löning imorgon! Var och storhandlade igår så behöver inte lägga ut några pengar på mat för ett bra tag framöver. Känns bra, mer över till annat som är bra mycket roligare än matköp. Kanske väskan?

//

utgång

Utgång igår. Var helt okej. Sådär mycket folk ute, men vart var alla man kände?
Kvällen började hos Alex en sväng, man vill ju inte vara på Tjärna Ängar längre än nödvändigt, sen iväg till Malins infyttningsfest och därefter s2. Maxfolket hos Malin satt som vanligt tillsamman i sin egna lilla klan och pratade om maxlivet och intriger som händer fortfarande trots att folk som är med i den har slutat. Blir så matt.

Efter s2 var det tänkt att det skulle bli max men jag och Sofie skippade det och cyklade tappert hem till Kvarnsveden igen. Kallt var bara förnamnet! Kvällen avslutades med ett kort kort nattsamtal till M.

Hur jag mår idag? Prima! 


 


DC/VD/VVD

Vi hade VD, VVD och DC besök på jobbet idag. Började jobba en timme tidigare för att fixa (undanröja) alla skavanker innan dom droppade in. Var längesen allt var så rent och fint överallt på jobbet, tur att dom kommer en gång om året så allt som ska fixas blir fixat.

VD och VVD är bröder men är som natt och dag. Christoffer (VVD) är den snälla, pratvänliga av dom, Rikard (VD) är den stroppige, tysta nissen som bara går och ser sur och rik ut. Men det är lungt Rikard, du behöver inte heja på oss, menar det är ju bara vi som ser till att du får in dina pengar på kontot. Tönt.
Besöket gick okej i alla fall.

Våran distriktschef Andreas nästan lovade att det skulle komma en ny drive till oss. Hoppar högt av glädje och slår klackarna i taket, om jag hade haft klackisar på mig vill säga. Hoppas nya driven inte dröjer allt för länge bara, för vi går snart in i drivestrejk.

Just de ja, tv4 och tidningen var på jobbet idag. Risken är stor att man blev med. Fan.  

//



Tröjan!

Nu har äntligen min tröja kommit, såå nice!

Har tagit med mig Wilgot till lägenheten nu och är där, ska tvätta hela eftermiddan, känns riktigt lockande. Varför tvättar jag inte hos mina föräldrar när jag ändå bor där i veckan kanske ni undrar? Jo för att det är mycke bätte med torkplats i tvättstugan här än hos mina  föräldrar that´s why. Och min tvättkorg har blivit ganska fylld.

Och ikväll är det Top Model, woho!

Wilgot har intagit första parket. Armstödet på soffan med utsikt över innegården och fåglarna som går på taket mittemot, som han nu sitter och morrar åt.

Hungrig som en gnu är jag också. Ska fan anställa en kock som lagar mat åt mig när som helst på dygnet. Tänk va bra.

Nej nu är det mot tvättstugan!

//


ba ba ba

Sista natten för helgen, sen imorgon är jag ledig! Sliter satan mycke på en att jobba natt, blir så jäkla trött fram mot ett-två och då är det ändå ett tag kvar innan man får komma hem. Tycker jag borde vänja sig vid det här laget när jag har kört så mycket nätter men inser nu att jag fan inte gör det. Men bara att bita ihop och köra på och känna sig som en zombie.

Imorgon ska vi tydligen äta  hos mormor. Nödvändigt ont? Kan inte heller säga att jag inte kan för hon vet att jag är ledig och då är det bara att ställa sig in där för lunch. Sen blir det stan med syrran.

Idag ska pappa lämna av bilen hos mig på jobbet, blir fin åk hela nästa vecka när dom är i Italien. Inget mig emot.

Har stängt av min hemtelefon, kände att jag inte var redo att skaffa den sortens vuxenpoäng redan. Betalade bra mycket mer än vad jag ringde för så nä den fick bli avstängd. Kan göra nåt roliga för dom pengarna istället.

Nu blir det jobb!

//


God morgon!

Klockan är 14 och har precis vaknat. Skulle kunna sova längre men måste försöka bli lite pigg innan det är dags för jobb igen, börjar om fyra timmar. Är som sagt inne på natthelg.

Falun igår resulterade inte i någon väska, sämre utbud än här hemma. Men fick med mig en påse från Gina Tricot i alla fall. Svart klänning och byxor, randig tröja och underkläder. Tröjan är jag dock lite osäker på så får se om den får vara kvar.

På måndag kommer min tröja som jag har väntat på i en evighet nu. Woho.

Nej nu får det bli lite frulle eller vad man nu kallar det när klockan är två. För Anna, jag va duktig och köpte frukost imorse när vi åkte från jobbet! Bra va?

//

frulle problem

Dags för frukost, dagens höjdpunkt enligt Anna, ett problem bara. Har ingen frukost hemma. Efter att ha bott hos mina föräldrar några dagar har inte kylen/skafferiet fyllt på sig själv med frukost så idag blir det snabbmakaroner till frukost. Förlåt Anna men va gör man.

Det regnar ute, ovanligt. Känns som det har regnat varenda dag nu i en evighet.

Födelsedagsfest hos Emelie ikväll, tack men nä, me is working night.

Nu blir det snabbisar!

//


satc och ja, nåt.

Tillbaka i lägenheten, skönt skönt. Nya fönstren blev tokbra! Hela lägenheten känns ny.

Idag tror jag det var längsta dagen på jobbet, lunchen kändes som en evighet. Inte gjorde det saken bättre att man jobbade 10-19. Grillade hela dagen, lärde mig använda dom rätta tängerna till alla olika saker, lika bra att börja nångång så man får in lite rutin. Kan dock erkännas att det blev lite yrt ibland, byt tång för fisk, byt till gul för att vända kötten, byt tillbaka till vanliga tången för att ta av kötten. Yrt yrt.

Imorgon väntar första dagen på natthelg, känns sådär men va fan, bara och bita ihop och gilla läget.
Men innan det blir något som helst jobb så bär det av en sväng till Falun med Sofie och Maria, väskjakten fortsätter i en annan stad!

Nu blir det satc och lite glass sen ska jag sova och snosa på mitt nytvättade hår som luktar himmelskt efter kms krämen.

//

Kan inte vara utan






 
                    Kärlek
för håret!

money money money must be funny?

Sista lediga dagen är över, imorgon börjar verkligheten igen. Har köpt nytt koppel och ny sele till Wilgot idag, allt i svart. Riktigt tjusigt. Sen har jag fått ett par riktigt mörka jeans av syrran. Svensson jeans "övermycket själ" från Selected style. Me love!

Har varit på banken med pappa idag och fixat internetbank och kollat lite överföringar. Har tyckt att dom dragit för mycket pengar, lånet på min lägenhet har blivit draget en gång extra. Det ska dras en gång över till ett speciellt konto sen därifrån ska det i sin tur dras och betalas. Men nu har det dragits först över till "lånkontot" sen har det dragits från mitt konto igen ett annat datum, helt fel med andra ord. Rörigt? Snabb sammanfattning: Hittade ganska mycket pengar där det inte borde ha funnits så mycket pengar! Tackar och niger för dom.

Anna har tydligen gått och hittat den "perfekta svarta väska" kuuuuuuul för dig!

Slipper jobba oktoberfesten iår! Woho. Förra året va ett smärre kaos.

chocolate

Grå trist dag, och ingenting att göra. Kan inte vara hemma för där fixas det fönster så sitter hos mina föräldrar. Kan tilläggas det att värmen är avslagen och huset är iskallt. Inte sådär jätteskönt. Ska bo här nästa vecka också för dom ska till Italien men då skulle dom sätta på värmen åt mig. Tackar för det.
Jag och Wilgot, min hund, sov till tolv idag. Själv kunde jag sovit längre men han tyckte det var dags att gå upp och la sig tvärs över mig i protest.
Min jävla tröja har inte kommit heller, blir så arg.
Ska boka tid för håret också. Hoppas på att jag kan få tid nästa vecka. Är där var 5:e vecka, har hår som växer som ogräs.
Nu blir det lite satc och mys med hunden i soffan.  

Just de, drömde den mest underbara dröm inatt!

// 

RSS 2.0