Lyon planering

Klockan är åtta och känner för att gå och lägga mig. Blev alldeles för sent igår. Planen var att sova tidigt men som vanligt sprack det. Hamnade framför datorn och pratade med Motéus till efter ett i natt.
Motéus är min kusin Fredriks förra sambo och lagkompis i Rögle, som drog till USA för hockey men nu är tillbaka i Skåneland. Jättetrevlig göteborgare som har en bror som är GRYMT lik Idol-Ola. Nästan kusligt lik, kan nämna att han har fått skriva autografer hemma i Göteborg till kids som har trott dom fått träffa sin idol. Men nog om han nu.
Motéus bjöd ner mig till Ängelholm om tre veckor för att ha en festreunion och det skulle vara riktigt kul att åka ner och ses igen. Kompis-ses ingenting annat! Men får se hur det blir.
Någonting vi ska göra i alla fall är att åka till Lyon och hälsa på Fredrik och Hane utan att dom vet om det! Vi ska boka biljett och dyka upp som gubben ur lådan. Peppad som fan för det!


Min resekompanjon på en galen Lyonresa i mars.

Nu ska jag dra mig över gatan och byta några ord med Johan.

//

Juluppehållet är över

Bloggen har legat på is under jul. Inte haft det minsta lust till den. Men nu är jag här igen.
Mitt liv rullar på som vanligt. Jobbar och jobbar.
Gjorde min tredje julnatt i rad på max och den gick kanoners! Ökade sista timmens försäljning mot förra året med 400 kr, så vi hamnade på strax över 9900 kr. Riktigt nöjd för det kändes inte som att vi hade så himla mycket.
Dom senaste dagarna på jobbet har varit galna. Helgen var värst. Lör-sön jobbade jag 7-18 och måndagen blev det 7.30-16. Två timmars övertid alla tre dagar för det var så jäkla mycket. Jobbar lördag-fredag nu och börjar känna mig lite sliten.
Fredrik var hemma från Lyon under jul så fick träffa han lite innan han åkte tillbaka igen. Blir inte så ofta nu så det riktigt kul.

//


Dan före dan

Julafton imorgon! Har julstädat idag, hela kittet ni vet, dammning, golv, sängkläder. Drog på Magnus Carlsson- En ny jul när det vankades städning för att få lite mer julfeeling.  

Rekorddagen igår kom av sig lite. Kom "bara" upp i 20 001 kr, knappt 300 från att få nytt timmrekord. Om ändå folket som trillade in precis efter den timmen kunde ha kommit tio minuter innan så hade vi haft ett nytt rekord i hamn, men ikke. Lite surt men what to do? Går ju liksom inte att tvinga dit folk att äta. 

Stängning idag, lika som förra året då jag också hade stängning dan innan julafton, men det gör inte så mycket faktiskt. Sen är det ledigt en dag innan den uppblåsta juldagen står på schemat. Tredje året i rad det blir nattjobb och vet ni vad, jag vill jobba då. Jag har tagit åt mig den två år nu och kommer fortsätta göra det. Juldagen är min "nattjobbardag". Galet? Lite kanske.

Ska gå ner i källaren och slänga in lite kartonger och lägga ner alla mina ridkläder i förrådet. Tre veckor sen jag kom hem från Lux och väskan med ridkläder står fortfarande kvar. Illa.

//

Inte lätt alla gånger..

Soufie och Mäds igår kväll..priceless !

S - Det går ju inte! Hur gör jag nu då?!(trycker lite försiktigt på knapparna på min nya kamera)
M - Du gör så här och så här!(mäds vet exakt hur man ska göra!)
I tron om att Mäds är värsta high-tech-kvinnan när det gäller kameror så gör jag som hon säger och får fram bilden.
S - Men hur visste du hur man skulle göra??
M - Det är min kamera !!
S - Jahaaaaa!

Lånade av Sofie. Kan inte göra annat än att skratta !

//

Strike a pose

                     
Hittade den här underbara tröjan på H&M igår. 249:-, som hittat. Sofie passade på att föreviga den underbara posen? igår kväll. Blev svart igår. Svarta tighta stuprör från Cheap Monday, nytt linne från Cubus i glansigt tyg och såklart mitt "nya" armband. Tänk att man fick användning av det där skärpet igen.

Skulle sova tidigt idag men såg att Hearbreak Hotel går på 4:an och vill se den, så planen sprack. Nyheterna är slut så tillbaka till filmen. M kanske skulle höra av sig efter sin film, får se om han somnar innan eller inte.

//

Julmys


Min lilla gran. Liten men söt. I like it.

M is the shit!

When it comes to hair!
Jag rent ut sagt älskar att åka till Hårstället och få några timmars ompysslande med håret. Igår fick jag världens skönaste huvudmassage. Kalla kårar i hela kroppen och kände mig totalt avslappnad efteråt. Och håret? Lika bra som vanligt!

Hade inte M varit frisör hade jag fått sitta hos nån muppig frisör i Blge och kallpratat och varit halvnöjd efter varje gång, och svurit över att det varit så förbannat dyrt. Som tur är behöver aldrig det inträffa nu.
Nu lämnar jag H-mora nöjdare än, tja jag vet inte vad, avslappnad med ett leende på läpparna.


//

s2, flört, max, laaate.

Utgång igår på s2 med Sofie och Helena. Riktigt kul. Mycke folk ute trots en juldag som hägrar. Hakade ihop med Mickis inne på s2. Alltid lika kul att ha lite maxfolk med sig när det är utgång. Dansades, skrattades och flörtades och ett och annat smeknamn av Helena till moí som vi inte ska skriva här. Haha.
Obligatoriskt maxbesök för kvällsmat efter. Ett maxbesök som nog får ställa sig först i kön bland dom roligaste. Ibland kan det spåra ur helt när ett stort sällskap öppnar upp sig för varandra och spränger alla gränser för pinsammheter. Typ. Kul att träffa Hagge igen, tror det är 1½ år sen sist. Efterfest med P och killarna hemma hos han i Örjansgårdarna. Det var tider det.

Kom hem halv fem från max imorse så är lite trött idag eftersom mamma ringde och väckte mig. Men men. Ska snart hem till Kvarnsveden och äte sen sova tidigt för imorgon är det dagen D på jobbet. REKORDDAG! får vi hoppas. Peppa som fan.

//

Köprekord

..beställde varor idag på jobbet, och ja, det blev rekorddyrt. Vi inväntar ju storförsäljning dom kommande dagarna nu så jag skulle ta i när jag beställde och sagt och gjort, rekordet var i hamn.
Men jag och Maccan klirade dom hela 23! frysburarna gallant. Frysen är fylld till spränggränsen, typ. Maccan tog kort och skickade till våran distriktschef som nog måste ha satt andan i halsen när han öppnade meddelandet. Men den bjuder jag på Olov, se det som en julklapp från Max i Borlänge. Haha.

//

0225 vs. 0243

Var och kollade när M spelade igår. Derby. Hör och häpna, Hedemora gick vinnande ur striden! M var S T R Å L A N D E ! 
Riktigt kul att se.
 
här.... eller här går det att läsa om matchen.

//

Nödvändigt ont

Var iväg och solade en sväng sen har jag roat mig med det här..



..räkningar, älskade räkningar. Inväntar två till som inte kommit än. Sen har jag lån, hyra och SVEA, fast det dras direkt från kontot. Ibland är det jobbigt att vara vuxen.
¨
//


uppfinnar jocke

Lite smått förvirring igår, Örebro blev rånat inte Gävle 2:an. Så nu har vi rett ut det, rätt ska vara rätt, men läskigt är det ändå.

Uppe tidigt idag, planen var att sova ut men kunde inte sova längre utan gick upp och tände massa ljus och åt frukost framför nyheterna, var det enda vettiga som var på tv innan Top Model.
Nu har jag settat och dreglat över massa armband på olika sidor på internet. Hittade toksnygga från Marc Jacobs men olika latinska texter på. Me want!
Sen finns det snygga, men dyra armband, som man lätt kan hitta billigare och nästintill lika som dom dyra. Finns en djungel med läderarmband med olika nitar. Slog mig när jag satt och kände ha-begäret växte att jag har ju ett skärp, från H&M, som ser ut som alla armband. Fyra varv runt handleden och mitt nya armband är faktum!



//

Tiden flyger förbi

Fick precis sms av Sofie. Gävle 2:an har blivit rånat. Läskigt. Känns som det är ganska många max restauranger som har blivit rånade nu på senaste tiden. Än så länge har vi i alla fall varit skonade från större händelser. Och hoppas att så förblir.

Fortfarande hängig. Täppt,kall, trött i kroppen och öm i skinnet när kläderna rör sig. Jobbet gick bra trots allt. Hade lungt, skönt när man inte är så pigg. Tror vi måste haft rekord i lägst försäljning första timmen idag, hela 41 kr mellan 10-11! Hamnade skit långt under prognos igår, inte okej.

Annars då? En vecka har redan gått sen jag var i Luxemburg, känns knappt som jag varit där nästan. Julafton är 10 dagar bort, sen hägrar juldan, stora festdagen, fast i mitt fall nattjobb. Tredje året i rad. And I don´t mind. Har faktiskt tagit åt mig den två år nu, bokar upp den långt i förväg. Tror dom på jobbet tycker jag är galen!

Mat och Wallander nu!

//

Feel like shit

Sjukt trött när jag vaknade imorse, snoozade i en evighet och var nära på att ge upp och sova vidare. Pallrade mig till jobbet för öppning och tröttheten övergick i huvudvärk och någonting som har utvecklat sig till en förkylning, känns faktiskt som jag har lite feber. Härligt att öppna imorgon igen.
Grillade större delen av tiden på jobbet eftersom ingen annan ville göra det, gick halvbra med tanke på att jag mådde som en överkörd zombie. Vi hade bra timmförsäljning i alla fall, tror vi hade mer en timme än dom hade förra helgen då dom var en mer än oss.

Varm dusch väntar.

Later.

//

2008-12-11

Snön utanför påminner mig om vad jag önskar mig i julklapp. En reskompis till Thailand.

Köpa julklapp till pappa idag, sen är jag klar. Skönt att vara klar i tid och slippa all den stressen. Sen ikväll blir det julbord på Bolanche med assarna.

Skulle varit och handlat idag också. Men tycker det är så tråkigt så det är inte direkt någonting jag kastar mig över. Sen skulle jag tagit ner väskan och ridkläderna,  jag hade med mig till Lux, till förrådet också.

//


Underbar helg i Lux.

Hemma igen efter en toppen helg i Luxemburg. Det har druckits champange, vin och O´boy varje dag och jag har fått träffat Poco igen. Jättekul men samtidigt lite jobbigt.
Ridit tre dagar i rad. Träningsvärk svar ja. Kände mig som en nybörjare två första dagarna efter att ha ridit en gång på sex månader. Söndan däremot kändes perfekt. Jag fick vara själv i stallet med Poco, kunde slappna av och bara njuta. Inte behöva ha andras ögon som granskar.
Luxemburg är tokmysigt, men dyrt. Och folk har för mycket pengar, väldigt mycke för mycket! Men i vår åker jag tillbaka igen.
Just det, jag körde bil själv i lux. Själv, only me. I en stad jag aldrig varit i förut, där trafiken INTE är som här. Men I made it. Flyget och bussen gick också kalas, inge förseningar och jag har hittat till allt för att komma fram till målet. Så är lite stålt över mig själv efter den här helgen.
Hemma igen 04.08 imorse och stod på jobbet igen 8.10, för att vara exakt. Sov en liten stund i bilen sen en powernap när jag kom hem innan vardagen knackade på axeln igen. Men det var det nästan värt.


//

all at once

Mitt hundhalsband som jag använder som armband har blivit en av favoriterna i smyckessamlingen. Riktigt nöjd.
Min tröja kom idag så sitter med den och mysbyxor nerkrypen i soffan och kollar Grey´s Anatomy.

Kunde inte sova inatt, sov fyra timmar tror jag innan jag åkte till jobbet vid halv sju, I´m feeling shit. Ont i huvudet, trött i kroppen och mycket att tänka på.
Har laddat mp3:n och väskan är framtagen men inte packad, fixar det imorgon efter jobbet sen på fredag åker jag. Börjar bli riktigt nervös, först att jag ska hitta och så på flygplatsen i Frankfurt men också hur det ska bli att möta Poco igen efter ett halvår.

Nu ska jag kolla hur det gick för M på matchen sen koncentrera mig på Grey´s.

//


december är här

Natthelgen avklarad. Om man räknar bort lördan så gick det bra. Lördan var en lång plåga speciellt sista tre timmarna då vi mer eller mindre gick på knäna. Grismycket kvar att göra och det bara vällde in folk. Sen två som aldrig stängt förut och som inte är vana med den typ av rush som en lönelördag natt ger. Men dom kämpade på bra och bröt inte ihop. Pluspoäng där. Sen att vi blev klara 05.02 är en annan sak.

Tvätt och städ har stått på schemat idag. Välbehövligt efter en helg där man bara har sovit och pallrat sig halvt medvetslös till jobbet. Saker har en tendens att samlas på höjd, både vad det gäller kläder och disk, men det är fixat och klart nu!

Tiden rusar fram och December är redan här, innan man vet ordet av är det nytt år och nya utmaningar.

//


RSS 2.0