Miljöbyte.

Åker snart till Åre för jobb. Byter mitt max jag kan utan och innan till ett jag bara sett på bild, lite smånervöst. Började packa igår kväll och fortsatte imorse, inte en aning om jag har med mig allt eller om jag har med mitt rätt kläder. Hur kallt är det där nu? Behöver man vinterskor? Om man behöver det, to bad for me, har nämligen inte packat med några. Förhoppningsvis så klarar jag mig.

Så gott folk, hörs den 3:e maj igen!

//

Världens bästa karl!

Sug på den här. Bättre än bäst. Helt enkelt underbar.


Den är laddad till bristningsgränsen med minnen. Tror inte det finns någon som gör det bättre. Faktiskt.

Rehab.

Hade planerat ett inlägg för x antal timmar sedan men körde fast på facet med hane och Fredrik. Så kan det gå.
Rösten är helt paj. Halsen kan jag skänka bort. Känns som jag har tusen kruskorn som ligger och skaver. Lägligt, mycket lägligt när Åre står på schemat på Fredag.
Staplat om syrupen på jobbet idag, tror vi räknade ihop till nästan 500 kg, gött. Ryggen uppskattar sådant jobb. Knälyft knälyft. Mitt upp i mitt frustrerande staplande ringer Cola och ska ha beställningen, just då står mer än hälften av kartongerna med ettiketen mot väggen och jag har inte en aning om vad som gömmer sig i kartongerna så det fick bli en chansning. Tror dock beställningen blev helt okej. Annars får gästerna dricka vatten.

Provade SVEAs solarium idag och en "mirakelkräm"-Guds gåva till solariumfolket fick vi höra. I hope so!

Sängen nu tror jag bestämt. Eller förresten, kanske något att äta först.
Imorgon ska jag visa er världens bästa karl!

//


Jobbig dag.

Vilken jäkla dag det var på jobbet! Galet galet. Sen är det inte bara gästerna som ger en gråa hår, ibland är man nära bristningsgränsen men det är väl bara att bita ihop, eller hur Maria?
Gick innan sju, riktigt skönt faktiskt. Bankade och ränkade lite timmar till Alex sen droppade jag av. Skönt att kunna gå hem tidigare när man inte är på topp. Så nu sitter jag här, kollar på Färjan och skäms över hur folk håller på och ska snart krypa till sängs och ladda för öppning imorgon.

Nej god natt på er!

//

Sex on fire.

Mår fortfarande inte helt hundra men ger jobbet en chans i alla fall. Det är ju trots allt dubbelt betalt. Uppe tidigt för att försöka få i mig frukost, inte det lättaste när halsen inte mår bra. Men det gick tillslut.
Dom här grabbarna har varit med mig sen jag vaknade. Lovely.



Hej så länge.

//

Tillbaka igen.

Och statusen är inte okej. Har huvudvärk och ont i halsen. Ordet sjuk börjar bli på tapeten och det kommer väldigt olägligt då jag åker till Åre på Fredag. Hoppas dock att jag blir bra innan dess.

Påsken är en dag från att vara avklarad. Jag saknar mina avlägsna påskdagar då vi hästtjejer packade ihop och åkte till Göteborg, varje år, varje påsk. Och inte ett enda påskägg! Skandal! Hittade dock delicatobollar hos päronen som fick se sig uppätna när jag sov där igår.
 
Igår blev det häng med Lövet, Sofie, Anneli och Emma. Förträff hemma hos Lövet för att sedan dra vidare mot stan och inta Bolanche som var planen. Tyvärr blev det s2 istället och jag är smått besviken över det för vem kommer inte och lägger armen om ryggen på mig och frågar vart vi ska när vi är påväg från den långa kön på Bolanche? Jo, den utflyttade som inte är hemma alltför ofta. Men som när han visar sig ute i Borlänge makes my day. Men man kan inte få allt på en kväll. Nykter kväll men ändå vaknar man upp och känner sig som att man har varit på världens efterfest.

Har bäddat rent i sängen, tagit en Voltaren och hoppas den ska göra sitt jobb snart så jag förhoppningsvis är piggare imorgon när det vankas jobb igen.

//

A real goodie.



//

06-04

Bloggen har varit död över helgen för jag har varit detsamma. Nattjobbat hela helgen så har spenderat dagarna i sängen eller soffan och nätterna på max. Roligare än så blev inte helgen.
Uppe med tuppen idag, eller inte riktigt kanske men det kändes som det efter en helg med nätter. Vaknade av ett sms av Zäta "Tja bruden, ska vi luncha?" Mat och massa prat med henne går inte att säga nej till så drog mig upp ur sängen och gjorde mig iordning och ner till Kupolen. Lunch, donkenglass i solen och passa prat med bästa Zäta har varit min dag idag. Riktigt trevlig med andra ord.

Placerad i soffan med en ansiktsmask, låter Band of Horses göra sitt och njuter av att klockan är åtta och det fortfarande är ljust ute.

Imorgon är min sis hemma från Dominikanska, brun och fin.

//

Den blonda är hackad

Blondinbellas blogg har blivit hackad och såklart står det på Aftonbladet. En blondinfri dag åt folket med andra ord!

Solen och värmen har varit underbar idag. Wilgot och jag har gjort några knop ute och njutit av våren. Nu jäklar är den här!

Natthelg står på schemat och jag är klar för att möta sängen. Blev grymt trött efter mitt tv tittande. Men dags att rycka upp sig och ge sig av till sitt andra hem. Max.

Trevlig fredag!

//

Vill, måste, ska.

Jag har gjort som jag brukar när det kommer till smycken. Gått och kärat ner mig. Det här är riktig kärlek. Riktigt kärlek som jag måste lägga vantarna på. 
        
Ruggigt snygga. Och finns i för många färger. Där är haken. Vilken färg? Det här, eller kanske detta. Eller varför inte det på bilden, eller kanske till och med det här snygga. Jag har som sagt svårt att bestämma färg. Men jag löser det när det blir dags. För er som inte vet så är armbanden från Hermés.

//
   


ÅRE

Igår blev det klart att jag åker till Åre om två veckor. Inte för skidor utan för jobb på max. Lite smånervös men det ska nog gå bra. Hoppas på det bästa. Var tal om en månad först men kände att en månad själv i Åre inte kändes så lockande så det blir istället 2,5 vecka. Åker den 18:e april och kommer hem den 3:e maj.
Ska faktiskt bli kul att se ett annat max bakom kulisserna, och Åre, låg i mammas mage sist jag var där.

Frågan är bara, hur långtråkigt kommer jag inte ha det på tåget upp!

//

Deklaration och ledig dag.

Försöker ladda på batterierna men det går sådär. Blir inte piggare för fem öre. Natthelg börjar imorgon, I hope for the best. Min natthelg för två veckor sedan var som bekant inte kul.

Så vad fördriver jag min lediga dag med? Jo jag tvättar, skitkul. Wilgot har sovit här inatt så det blir väl en och annan promenad med den herren också. Grymt skönt väder ute för promenad i alla fall.
I eftermiddag blir det Leksand och hockey. Fråga mig inte varför egentligen, AIK kommer antagligen vinna men what the fuck, gratis och VIP är gott. Eller hur?

Har fått min deklaration och WOHO! Money money is funny.

//


RSS 2.0