När är gränsen överskriden?

Jobbet idag gick inte så där jättebra som man hade önskat. Eller det började bra, ett bra som övergick i frustration när en människa inte dyker upp när hans pass börjar. Ringer en, två, tre, fyra, hundra gånger både hem och till mobilen utan att få tag på han. Ordet matt känns ganska uttjatat vid det här laget när man pratar om helgjobbare, men har inget bättre ord för tillfället. Jo kanske, förbannad?
Sen när vi tror att vi rett ut det med att vara en kort, lägger våra kortläsare till kontokorten ner. Bingo, när vi säljer som mest. Varken jag eller Jessica vet hur man löser det så känner oss ganska hjälplösa. Ringer Olof, våran distriktschef, som för dagen var och åkte skidor i Åre. Vilken tur att jag prickar in just då. Han vet inte heller hur man gör på datorn men får ett nummer som Jessica ringer. Får tag på en nisse som hjälper oss! Finally. Efter ett jävla tag har vi läget under kontroll igen.

Klar för kvällen i alla fall. Tror jag. Det här med kläder är inte lätt, öppnar garderoben och har kläder i överflöd med aldrig något att ha på sig när man ska ut. Har för tillfället min tubklänning som för dagen får vara en kjol och en silkig topp under. Hungrig är jag också. Maria och Sofie är påväg hit. Blir finmiddag, donken och cider. Lyxa till det lite såhär på lördagkvällen.

Trevlig lördag på er!

//

If you tolerate this.

Hoppas på en bra helg. Kan i och för sig inte bli som förra helgen men den kan bli bra ändå. And that´s what I´m hoping for.

Öppning imorgon, så godnatt. Sleep tight.

//


Rysligt bra

Eva Cassidy´s version av Fields of Gold. Underbart bra.

Kvävd på jobbet?

Jobbat, tränat och ätit hos syster. Min dag och inte mycket mer. Höll på att kvävas på jobbet, hade en människa där som fixade golvet i köket och satan i gatan vad det luktade starkt av limmet. Hostattack efter hostattack. Och vi har nu ett golv som ser ut lite som ett lapptäcke på vissa ställen. Inte så jättesnyggt men men.

Sitter och kollar på Made in Sweden. Slötittar mest för att Andreas Carlsson är så jäkla snygg.

Ska snart sova, öppnar imorgon, ska ha Elin med mig för att lära henne beställa varor.

Tror att jag lider av nåt, järnbrist, vitaminbrist, nåt i alla fall. Huvudet hänger inte riktigt med känns det som ibland. Kan vara sömnbrist. Mycket möjligt. Eller hundra tusen tankar som snurrar i huvudet som tröttar ut mig. I don´t know.

//

Tillbaka i ekorrhjulet igen

Dagarna i Ängelholm gick på tok för snabbt! Kändes som man knappt hade kommit ner innan det var dags att åka hem igen. Men helgen var bra. Och härlig. Lite småjobbigt dock med allt tågåkande men det var det värt. 

Var ut en sväng på lördan när jag kommit fram, Torstens i två sekunder sen Nicks innan jag och C lämnade in handduken och tog en taxi hem igen redan vid halv två. Ganska skönt, lite sliten efter en tågresa på nio timmar, som egentligen skulle varit på åtta men tåget var försenat så blev en timme till. Dom andra pojkarna gick ut hårt och kommer inte ihåg mycket efter kvällen.

Laga mat på söndag kväll och kollade på film och var allmänt slöa. C var uppe tidigt för att åka in och kolla på sin hyresvärds son som spela match. Offra sig för en U14-match, vilket jag själv inte gjorde. Låg kvar och tog upp hela sängen istället innan han var hemma och kröp upp bredvid mig igen.

Måndag och dags att åka hem på eftermiddan. "Ställer klockan på sju, för vi ska ut och springa" Say what? Slutade med att vi gick upp tio och gick 5 km istället. Så nu har jag sett hela Munka Ljungby. Inte så jättemycket att se faktiskt.
Åkte in till Helsingborg  runt två och åt på jättemysig restaurang innan det var dags för han att träna och mig att åka hem igen. Lämna ett snöfritt och härligt Skåne för ett snödrängt trist Dalarna.

Om jag vill tillbaka? JA, varje sekund.

//


Ängelholm/Helsingborg

Mitt mål för dagen. En nätt resa på ca 8 timmar med tåg innan jag är i skåneland. Planerna blev omgjorda sent igår efter att C inte kom upp. Pappa har fixat och trixat med att hitta tåg. Kan man ha en bättre pappa? Nej tror inte de!
Jobbade 7-12 idag innan Maria kom in och bytte av mig. Stressa hem och packa och fixa lite innan tåget går vid två.

Önska mig lycka till med alla tågbyten! Men det ska nog gå bra, hittade ju som sagt på flygplatserna själv när jag var till Luxemburg.

Hemma igen på måndag natt efter en förhoppningsvis lyckad helg!

Ciao!

//


Dagen D

Vaknade tidigt, hungrig som en gnu. Och lite smått fundersam om C kommer inatt eller inte. Försökte få tag på han igår men utan större framgång. Fick ett ganska sött sms senare om varför, och han ska ringa idag, så HÅLL TUMMARNA! för ett positivt samtal.
Vet en som håller tummarna i alla fall. Syster.

Snart åka iväg och jobba, E (11-20), var ungefär hundra år sen jag var E-chef. Men peace of cake! Chefen är tillbaka till jobbet nu efter en veckas semester så jag och jess har hållt i trådarna under tiden. Har gått galant. Fixat diskmaskinen, när den pajat och läsken ute i serveringen. Eller vi har inte gjort det, men vi har fixat dit folk som kan. Och jess har pratat med Lars-Göran om lagersystemet och jag har varit med på telefonmöte med hela max-sverige typ. Inte annat än att vi är lite stolta. Just de, igår fixade jag med två beställningsbussar som kommer nästa Torsdag kväll. Alex är K, liite skönt att vara D då och gå hem innan bussarna kommer.

Nu blir det jobb!

//

Man börjar bli vuxen nu

Ska knappa in mina räkningar strax. Nödvändigt ont. Annat när man bodde hemma och slapp sådana saker. I och för sig så gick mycket av pengarna till Poco då men det var ju i alla fall en grej jag tyckte om då. Räkningar är liksom inte kul att lägga ut pengar på. Men det är väl så när man ska skapa sig ett eget, självständigt liv.
Var på cellprovskontroll igår, ännu ett steg i vuxenlivet, eller bara en ren otur att man fallit för det ålderstrecket. Nervös som en gnu innan men ännu mer nervös nu eftersom det dröjer 2-3 veckor innan provsvaret kommer. Och man kan aldrig vara säker på att det inte är nåt dom hittat. Ibland skulle man vara kille minsann!

C´s mamma har satt sig på tvären också om bilen, så får se om det blir någon tripp uppåt i Sverige för han imorgon kväll. Jag hoppas innerligt att han löser det på något vis! Enda jag har sett fram emot på ett bra tag nu. Därför känner jag mig lite matt nu för tillfället, man ser fram emot en sak jättemycket sen blir det kanske bra skit utav alltihop. Håll tummarna för mig!

//

Effektiv morgon idag

Well hello! Allt bra med er? Själv börjar jag bli trött igen, konstigt med tanke på att jag sovit 12 timmar inatt. Grymt trött igår och hade ingen anledning att sitta uppe så gick och la mig strax efter nio, riktigt skönt.

Gick upp halv tio idag och städade hela lägenheten innan jag drog vidare mot jobbet och jobbade en sväng över lunchen, sen hem till mormor för mat och nu sitter jag nedkrypen i soffan och inväntar pappa som ska sätta upp sista listen i köket, oscar som ska sätta in min nya kran, och Veronica som ska komma och köpa cider av mig.
Sen har jag paket att hämta! Min efterlängtade tröja, håller bara tummarna för att den är lika bra i verkligheten som på bild.

//

The cake

                      
                                Mammas fina tårta som Angelica gjorde. The cakemaster!

Lika som bär? nja..

 
Kortet vi tog till mamma i födelsedagspresent. Lite klippt i underkant, dock inte
på kortet till henne.

Jobb och kalas

Jobbat idag, gick kalas. Sen hem och fixa, pappa har förberett inför elektrikern som kommer imorgon, sen hem till mamma som fyller år idag.
Angelica på jobbet gjorde en jättefin tårta, har kort på den men har kameran kvar hos mamma och pappa så bild kommer imorgon.
Kortet jag och syster tog för ett tag sen blev en succé i alla fall. Mamma blev riktigt glad!

Ska ta och kolla på världscupen i hästhoppning nu sen sova. Öppning imorgon igen. Och vet ni, jag har inte pratat med C idag, händer inte varje dag.

//

Idioternas natt!

Ida mår i alla fall bra efter omständigheterna inatt. Och det är huvudsaken.
Nu är det bara upp till poliserna att göra sitt jobb! För fan om det inte blir någonting av det här, att förundersökningen läggs ner, då är det nästan pinsamt av polisen. Ett bevis på att man kan komma undan med nästan vad som helst.

//

Anna tid!

Uppe skapligt tidigt idag. Wilgot var otålig att komma ut så det var bara att packa på sig en hög med kläder och traska ut i kylan.

Mitt ljus Anna var i Borlänge idag och skrev tenta så han med att träffa henne efter den. Var ett tag sen så det blev massa prat. Lunchade, shoppade lite och fikade på Kupolen innan hon åkte till Mora. Världens bästa tid med henne!

Har precis pratat med C, ska fixa lite mat nu innan jag ska iväg och hämta päronen vid tåget. Sen se om det blir nåt med tjejerna ikväll eller inte.

  

//

SATC..

..och snart ett samtal från C sen är torsdagen i hamn. I la la like the ending of this day.


Some thai and movie

Vintern är här igen, riktigt kallt ute. Samma sak varje år, först är det griskallt, sen hux flux blir det varmare igen, snön försvinner och man luras att tro att våren är här igen innan vinterna slår upp portarna igen. Trött på kylan nu.

Hade sista öppningen idag, lite skönt faktiskt. Jobbar 9,20-16 imorgon sen är det ledig helg.
Tisdag och onsdag har varit riktigt lugna, annat var det idag, kan inte klaga på att vi inte hade något att göra i alla fall. Men det gick bra, grillade och det gick kanon.

Har käkat thaimat med Maria och Sofie nu på kvällen och vi laddade upp med 3,2 kg godis till Barnhemmet. Kan vi ha ätit runt 20 bitar innan vi la ner den biten. Så ja, det finns godis för ett tag framöver.

//

Jag är käääääääääääär

i den här. Så himla himla snygg och jag verkligen ha den, men nej tack till det priset, liite väl magstarkt. Men man kan väl få drömma i alla fall. Eller leva på luft och vatten och ännu mer vatten.

Sova var det ja..Godnatt.

The man who can´t be moved

Såg precis på Lars Winnerbäck på ettan och underbart bra. Gåshud och sommarlängtan, verkligen. Maria på Peace and Love i sommar slår vi klackarna i taket på någon av hans spelningar! Eller kanske alla tre? Sitter och ler och känner mig jävlitt stolt och glad över sms:et jag fick av Maria idag.

Dags att göra sig klar för sängen och ställa klockan på tidig ringning imorgon bitti.


//


To night is the night!

Lars Winnerbäck på SVT1 klockan nio. Solen i ögonen.. Missa för sjutton inte de!

Salladsbeställning på jobbet idag, min andra någonsin så får se hur bra det gick med den. Hoppas att det gick någorlunda bra i alla fall. Imorgon ska det beställas varor, har lite mer koll på dom så ska gå bra. Sen är det slut på beställning för mig den här veckan. Mycket skönt.

Blev väckt strax efter ett inatt av C. "Sitter och kollar på film och tyckte du skulle vara vaken en sväng" Well thank you dear. Fick somna om runt två då han hade förstånd nog att gå och lägga sig han också. 

Core idag på SVEA med syster, träningsvärk imorgon.

//

Bäst på länge!

Vet ni. Mitt 2009 kunde inte ha fått en bättre start än såhär...


Träning

Uppe med tuppen idag. Kör öppning på jobbet tisdag-torsdag så det är bara att pallra sig upp morgon.

Var och tränade med syster efter jobbet. Planen var att gymma men det slutade med att vi körde två maskiner sen blev vi indragna på ett svettigt Easyline pass! Men bra gick det, så vi ska hålla i det här nu så imorgon blir det Core. Inte ligga på latsidan nu.

Indragen i världens konversation på msn igår av Fredrik. Jag och C fick skäll om vartannat, och det var ett jävla liv från fransosens håll, men tror det inte var så allvarligt. Fick ju tyst på han ett tag i alla fall så han höll på att sätta snuset i halsen. Haha.

Jag är lite avis på min syster, hon och hennes karl har bokat resa till Dominikanska Republiken i Mars. Kommer hem solbrända och snygga när övriga Sverige är bleka och trötta.

På tal om trött så ska jag försöka dra mig till sängen för sömn!

//

Sovmorgon

Min natthelg är över. Tog en lång sovmorgon idag, vaknade halv två och är känner mig pigg. Skönt att sova ut ibland. Händer inte så ofta.

Pratade med C inatt när jag kom hem, och pratade med han det första jag gjorde imorse. För han skulle vara så jäkla duktig att gå upp runt nio idag och tyckte jag också kunde gå upp då, så strax efter nio ringer han och väcker mig. Slutade med att båda gick och la sig igen efter att  ha insett att sängen lockade mycket mer.

Ska åka hem till kvarnsveden och gå ut med Wilgot en sväng sen kanske ner och möta Madde J för tatuering om jag hinner innan jag ska hämta pappa på jobbet!

Later!

//


Vilken blunder!

Ibland undrar jag hur vissa tänkte. 

En hockeyspelande ungtupp från Björbo som inte kan ha tänkt riktigt klart.

Han åker över atlanten till galna USA på läger, gör riktigt bra ifrån sig och blir i slutet av lägret erbjuden ett kontrakt värt 200 000 dollar. Han funderar och tackar sedan nej och åker hem igen. Berättar för sina föräldrar vad han blev erbjuden borta i USA och att han tackade nej. Hans föräldrar kan inte tro sina öron när dom hör det och frågar hur han tänkte.
"Tyckte det inte var någon stor summa så därför tackade jag nej"  Jag undrar hur dom han kände sig när hans pappa berättade att han tackade nej till ungefär 100 000 svenska kronor i månaden och sammanlagt 1,3 miljoner.
Nu har han kontrakt med Borås och får ynka 1000 kr i månaden och extra knäcker som idrottslärare.

Tänk efter före nästa gång kanske? Haha.

//

Död fast levande

Ungefär så känns det idag. Kvällen igår tog musten ur mig. Först en hockeyruch där "hockeypasset" som ska stanna hade blivit hemskickat, sweet, sen en krogruch som kom redan halv två. Lite smådrygt men efter lite slit var vi i mål.
Gårdagen på max innehöll väldigt mycket frustration. Folk som ringer dom mest olägliga tider och sjukanmäler sig, en 15 minuter innan han börjar jobba för lite halont. Inte okej!
Har aldrig hört Lövet så arg som hon var igår. Nej, börja gallra bland helgjobbarna och ta bort dom som sätter oss i skiten helg efter helg. Gemensamt tyckande bland oss arbetsledare.

Nu ska jag inte vara bitter längre! Alla kanske inte andas och lever max som oss ordinarie gör, men dom borde!

//


Give us something to do!

Kvällen/natten på jobbet igår var dödligt lung! Så här lugn så man känner att det kryper i kroppen för att man inte har något att göra. Skit trökigt. Hellre att det är lite folk så tiden rullar på lite snabbare än att knappt ha tio gäster i timmen från klockan nio som det var igår. Kändes som en evighet innan vi stängde.
Idag har Leksand hemmamatch så får väl lite att göra i alla fall när hockeyfolket kommer och ska äta. Men känns som det är det enda som kommer hända ikväll.

Sitter i en dimma. Så jäkla trött. Kunde inte sova längre än till halv tolv, för ljust i rummet för att kunna sova. Släpade mig upp och åt frukost, in i en dusch och pratade sen en timme med C..igen..

Well ska ta och äta lite nu, pappa är här och fixar i köket. Blir skitbra!!

//

Finally!

Har äntligen varit och handlat lite. Tog några dagar att komma iväg men nu är det gjort!

Pappa var precis här med kaklet, ikväll ska det börjas. Själv lämnar jag mitt crib och spenderar kvällen/natten på max. Första natten av tre.

Måste investera i en ny hemtelefon, min börjar må lite halvtaskigt. Pratade med Mr Göteborg i natt och min telefon gjorde det bästa den kunde i att låta illa. Sprak sprak sprak, höll på och bli tokig. Men vi genomled en timme innan sömn blev ett faktum.

Nu ska jag ta och svira om till nattuniformen, MYSKLÄDER! och dra mig mot jobbet!

//

2009-01-09

Provade Hårställets onlinebokning igår kväll och shit vad smidigt. Man väljer vad man vill göra, vem som ska göra det och sen letar man bara upp ett datum som passar, sen är det klart! Man får även upp vad hela kalaset kommer att kosta, inte för att det berör mig, men för dom som inte har den turen som jag har.

Blev ingen tatuering för Madde idag. Tatueraren var tydligen sjuk. Lite tråkigt när hon var peppad för det. Men vad ska man göra. Jag var också peppad att se hur den skulle ha blivit, när vi ska ha samma typ av tatuering fast inte riktigt lika ändå.
 
SOFIA! Vissst bokar vi upp Anna den 17:e? Fika eller en lunch och lite -ta igen snack-? Det är en lördag..

//

A threesome

     

Ska med Madde J imorgon för hennes första tatuering och börjar bli sugen på att göra en till. Har klurat på två olika men är inte säker än på vad jag verkligen vill ha. Så än får mina småttingar inget sällskap.
 
//

Violet Hill

                  

Det här har jag bott i idag. Plus mina mjukisar som är ungefär fyra storlekar för stora. Men dom är grymt sköna.
Vad pysslar ni med ikväll? Sofia gör precis som mig, ingenting, C är i Göteborg hos sina föräldrar, men ni andra?

Var till max och köpte nuggets för ett tag sen, yami. Är ständigt hungrig, ingen nyhet där. Har alltid varit tror jag. Tror jag föddes hungrig. Haha. Måste åka och handla någon dag, kanske imorgon, fylla på lagret igen. Om C kommer upp om två veckor måste jag ha fyllt upp kylen, så det ser ut som att någon bor här i alla fall.

Imorgon åker det nya kaklet upp!

//


Färdig!

Tvätten är klar, julen är nedplockad och lägenheten städad. Skönt skönt. Tänt lite ljus och sitter nerkrypen i soffan och gör så lite som möjligt. Har gått upp och ner för trapporna hela dagen känns det som.
Ena tvättmaskinen bröt ihop när jag tvätta idag. Sju minuter kvar och den ger upp helt. Bara att ringa vaktis som fick komma och kolla på det. Resulterade att jag fick flytta över all tvätt i den andra maskinen och tvätta om allt. Så nu har vi bara en tvättmaskin. Kul.

Sitter och är grymt sugen på nåt. Godis, mat igen, något ätbart i alla fall.!

//


Ledig dag

VEM är det som fixar med sin lägenhet och hammrar ÅTTA på morgon!? När man för en gång skull hade chansen att sova lite längre blir man störd av en hammare. Lite smått drygt.

Planerar att ta ner julsakerna idag, det lilla jag har. Sen städa lite. Har inte så mycket mer inplanerat idag. Kanske slänga sig i solariumet en sväng mot kvällningen. Kanske vänta på att MIKAS ska ringa om ett modelluppdrag efter min och syrrans insatts på fotograferingen idag! haha. 

Idag hoppas jag att mitt kakel kommer. Skulle ha fått det igår men klantarna glömde att skicka det så dom fick göra en till leverans med mitt.

Nu ska jag dra mig ner i tvättstugan och titta till min tvätt.

//

Hemma igen

Matchen gick åt helvete, fy fan så dåligt. Gick till och med tidigare och det brukar aldrig inträffa. Har aldrig gått tidigare från en match men idag hände det. Stog 8-1 till Borlänge när jag gick så kändes inte som någon större förlust att missa sista fem.
H-mora tog ledningen nästan direkt och tänkte att det kanske kan gå vägen idag, men i nästa andetag gjorde Borlänge mål och sen var Borlänges målskörd i rullning. Vet inte riktigt vart M var i matchen. Men men alla kan ha en dålig dag.

Dusch sen mat!

//

Derby dags!

  vs. 

Håller verkligen tummarna för H-mora.

Måste rusa!

//

Happy day

Vaken och ganska pigg trots att jag gick upp en timme tidigare än det var tänkt. Kort dag på jobbet idag, 11-15. Ganska skönt faktiskt när det är ledig dag imorgon innan natthelgen slår till. Jag tippar på att det blir kök tillsammans med Jess idag på jobbet.

Skulle ha varit på box med syster ikväll men kom på inatt att jag har ju bokat bort mig till ishallen ikväll. M spelar derby mot Borlänge. Och innan det ska jag träffa Maria och Sofie. Så får bli nästa gång istället.

Imorgon är det tvättdag, kan verkligen behövas nu! Sen kanske fotografering tillsammans med syster. Mamma har önskat sig ett stort svart/vitt kort på oss när hon fyller år. Så hennes önskan är våra lag.

Frukost nu!

//

Två eftersläntare från bytet 08-09

                                           
Sofie, jag & Helena               Maria fick också vara med på ett hörn



//

Beautiful stranger

Kaklet är nedrivet och värmen funkar! Vaktis kom EFTER elva fast jag sa att jag åkte till jobbet elva. Bra att det går in det man säger. Well, värmen funkar i alla fall nu så får väl vara nöjd.

Jobbet var gaalet segt idag. Helt sjukt. sen riktigt dåligt med sömn gjorde inte saken bättre. Men dubbelt betalt så var bara att bita ihop. Enda dagarna har vi kö ner till dörren och folk överallt och gnäller lite smått över att det aldrig tar slut, idag gnällde vi över att det var för lungt istället.

Höll på och ramla ur soffan i natt när jag prata med C. Att han spelar hockey är helt okej, men att han sjunger och spelar gitarr också är ju nästan för bra för att vara sant. Och han gör det riktigt jäkla bra också! Fick låten igår inatt och det är ju inte den sämsta låt som har gjorts!

//


Va matt jag blir!

Var som sagt uppe tidigt för att vaktis skulle komma, och gjorde han det?! NEJ! Tack för att jag fick sitta och vänta istället för att sova. Verkligen jättetack.

Nu ska jag dra till jobbet, pappa är här för att slå bort all kakel i köket. Får se om vaktis behagar att komma så länge pappa är här.

Later!

//

Dizzy day

Är uppe och vaken, men känns som jag fortfarande sover. Klockan fyra blev det sängen i natt/morse efter att hockeyn var klar. Sen upp halv nio för att sitta och vänta på att vaktmästaren ska komma någon gång för att ge mig värmen tillbaka i köket. Så 4,5 timmes sömn. Sen väntar jobb 11.30-20.00. Kan ju inte direkt säga att jag hoppar av glädje.
Hur matchen gick? Sverige förlorade guldet med 5-1. Offrade alltså en natts sömn för en förlust. Målvakterna skulle tydligen vara fri zon, märkligt då att Kanada kan köra över Markström gång på gång utan att åka ut. Lite små surt.

Dagens fråga igår. Vem klädde Wikegård igår!? Klarblå skjorta, guldgul slips, kavaj och någonting som jag och C tyckte såg ut på skinnbyxor! Verkligen inte okej.

//

Nååååååå?

Vad tycks om min design som Lina har fixat? I like it! Tur det finns folk som behärskar sånt här när jag inte gör det.

Sov fyra timmar inatt, skitsvårt att somna. Hade öppning så började vid sju. Bilen var vrång så pappa fick komma och hämta mig, sen fick han jävlas med bilen. Resulterade i att bilen fick följa med och stå i bussgaraget för tining.
Jobbet gick bra. Hade väl lite att göra men inget som inte kunde klaras ut lätt.
Sen mat med Sofie efter att vi slutat och gissa vart, på max. Hem till Ulfström och hämta drickat som blev kvar från helgen sen iväg till Leksand och hockey, där Leksand vann med 10-1.

Har krypit ner under max-filten framför tv:n och Sveriges JVM-final. Pratade med C i 1½ timme innan matchen började för att döda lite tid, periodpausen är nästa snacktime för grabben måste koncentrera sig på matchen. Han har skvallrat för Fredrik att vi planerar resa ner i Mars. Yä Yä.

Back to the game!

Sweet dreams.

//


Kiss and hug

Idag var det mat hos mormor, dit jag själv fick bjuda mig eftersom jag var den enda som inte hade fått en egen inbjudan. Bortglömd eller nåt. Hon hade så jäkla varmt inne så det kändes som man hade kommit till Maldiverna!
Hängde oss kvar där fram till fem snåret.

Jag och pappa har börjat med köket nu i alla fall. Eller pappa har, jag kollar så det blir rätt. Kakel ska beställas imorgon sen förhoppningsvis sättas upp så fort det har kommit och det skulle komma den här veckan om vi beställde imorgon. Perfa. Sen ska en fläkt upp, ny kran och ett stort hjärta på väggen. Sen är det helt klart.

Tacos kväll hos syster och berka. Gratis är gott-mottot har jag gått efter idag med andra ord.

Pratade precis med C. Han glömde bort att ringa igår, det hade visst blivit fööör mycket av det goda igår. Han va riktigt dålig imorse när han hade träning. Rätt åt han, haha.

Imorgon är Lina klar med min design och det kommer bli kalas!

Nu ska jag sova och funderar lite på det sista som avslutade mitt och C´s samtal..

//

Gårdagen

19 MINUS ute! så jävla kallt ute så mindre än hälften vore nog.

Gårdagen var bara bra. Maria hade gjort världens godaste pizzor som vi klämde i oss innan det blev dags för "så ska det låta" spel. Tur att inga utomstående hörde oss, meen mitt lag vann!
Eftersom det var på tok för kallt åkte vi taxi den korta biten ner till stan. Onödigt? Ja kan tyckas men himla varmt och skönt.
När vi kom till Bolanche har dom börjat med nån töntig sak som att ta 20 kr extra för att hänga in väskan. Skitlöjligt så jag betalade inte! "Det tar extra plats om era väskor ska hänga där också" Fine, men då ska jag minsann ha två garderobslappar eftersom jag betalar för en extra plats trots att dom ändå hänger allt på en krok! Så länge jag inte får två lappar tänker jag inte betala heller.
Sofie och Maria hade också hittat till Bolanche, nice och ha med sig dom.
Träffade supersnälla David ute och en radiostyrd Erik.

Hemma runt halv tre, proppade i mig spaghetti och somnade utan ett ljud från C.

//

Fixad och klar

Klädd och klar för kvällen. Svarta tubklänningen som är som ett korvskinn och svara lacktajtsen. Sen nitarmbandet, stora örhängen och massa mascara. Fint som snus. I alla fall Göteborgs Rapé. Haha.

Tobbla är ängeln själv kommer och hämtar mig och skjutsar mig till Ulfström så slipper jag gå i kylan. Blir bara en kort promenix hem inatt men har en känsla av att jag kan ha 0431 på linjen då så har lite sällskap.

Vad hittar ni på ikväll? Mary vet jag vad hon gör, hon gnäller över ett snöfritt Karlstad! Crazy woman.

Vill ni se sms:et jag fick av C igår eftermiddag. Klart ni vill, vem vill inte ta del av sånt?
"Det finns en risk att jag är så korkad att jag kör till Borlänge ikväll..Isåfall är jag framme klocken två."
Sött va? Men lite galet. Han hade i alla fall förstånd till att inte åka den biten själv sent på kvällen. Galning att ens ha den tanken!

Tiden börjar bli knapp, dags att lägga ner allt i väskan innan Tobbla kommer!

Kanske lite bilder imorgon!

Ha så kul ikväll ni som gör nåt!

//

en tomte och nyår förevigat i bild..

                                
                                  ingen jul utan tomte.

                                 
                                                                                                            

0431 avslutade nyårsnatten.

//


Seg start på dagen.

Segt som fan att gå upp idag. Inte blev det bättre av att se att det snöade ute. Tycker det är dags att snön tar och försvinner nu!
Jobbade sista dagen igår för den här veckan, riktigt skönt. Har varit segt dom sista dagarna att jobba, har tagit på krafterna att jobba en vecka i sträck. Kröp ner under filten vi fick av max i julklapp och kollade på SATC-filmen igen, och än en gång blev det tårar. Gick och la mig halv tre efter att ha pratat med Motéus typ 45 minuter. Vi kollade upp lite datum för Lyon. Blir antingen 19:e mars till 23:e eller 26:e till 30:e.

Hem till Maria idag, hemmagjord pizza, drinkar och sen Bolanche. Kan bli kul.

Dags att göra sig klar. Pappa kommer snart och hämtar mig för vi ska ut och kolla på grejer till mitt kök.

Later.

//

02.17

Ängelholm som var preliminärbokat om tre veckor blir inte av. Blir hemma med Wilgot när mina föräldrar ska till Stockholm och inköpsmässa. Lite tråkigt, hade nästan börjat bestämt mig för att åka.
Pratade precis med C (motéus) i 40 minuter och försökte istället få upp honom till Dalarna eftersom jag inte kan åka ner. Han kontrade med att jag kan åka ner imorgon kväll efter jobbet eftersom han har träning i helgen. Tror väl inte riktigt att så blir fallet så det i alla fall tar 5-6 timmar att ta sig ner till Ängelholm och den trippen vill jag nog inte göra klockan åtta på kvällen. Själv.
Jag å andra sidan kom på en stensäker plan för honom så han kunde komma hit i helgen och slippa träningen. Återstår att se vad som händer.

Jobbet ikväll gick kanon. Började lite osäkert när det var massa saker som var slut plus att ett kvällspass inte hade blivit fixat. Maccan kom med allt som var slut runt fem, mycket skönt. Klara tidigt sen väntade en evighets skrapning av rutor! Fasiken vad det satt. Usch för is. Satt tillslut på huven på min bil för att få mer kraft i skrapningen. Funka fin fint.

Nu ska jag sova!

//


Let see..

Jag avslutade 2007 med att jobba 200 timmar i december, fira in nya året med en katastrof fest som såg ut att följa med in i 2008 men som tur var kom fyra själar och tog med mig och Sofie därifrån för att få en någorlunda tolvslag i alla fall.

Hur såg mitt 2008 ut?

Jag gjorde inte annat än att jobba och jobba två inledande månaderna på året. Stressade fram och tillbaka mellan jobbet och stallet för att hinna med allt och höll på att ta ner mig själv. Mådde pyton. Men såg ändå ljuset i tunneln då Mars var nära.

Thailand stog på schemat när Mars äntligen kom! Jag och Jess packade väskan och drog till sol och värme i 3 veckor. Mötte upp Erik (hennes kille) och Isberg där och luffade runt och mådde som bäst. Ingen stress bara slappande på stranden dag ut och dag in. Lovely.

April innebar ett stort beslut som kom att förändra mitt liv. Hästarna. 16 år blev det innan jag kände att det inte var hållbart längre. Bristande intresse, knappt med tid pga av allt jobb fick mig att inse att Poco skulle säljas. Annonsen var ute och tanken hade blivit verklighet. 

I  Maj satte jag mig på planet ner till Ängelholm för att spendera en helg med massa fest tillsammans med Fredrik och folket från hans student. Var även till Stockholm tre dagar och Maxskola för utbildning.

Juni Juli Augusti. Poco säljs 24:e juni till Luxemburg och jag gråter ögonen ur mig och funderar om jag gjort rätt. Värsta dagen jag upplevt sen faster dog. Kan än idag börja gråta när jag tänker på det. Men jag vet att det var rätt mot både mig och honom att få flytta och jag får för första gången på evigheter  känna hur det är att bara ha sig själv att rå om.
Jag gör min första sommar som hästledig och semestern blir den ledigaste på länge. En semester som avnjuts några dagar i Värmland med syster och hennes kille i lugnet och högvärme.
Peace and love och Lars Winnerbäck hinns med också.
Vi har en liten max-fest som blir galen med rolig. Dock med en liten jobbig eftersmak för vissa.
Drar mig på fotboll ibland också och ser när Islingby spelar.

Sensommaren och hösten går åt att jobba och jobba. Träffa morafolket och ha det riktigt bra. Saknar Poco enormt men vet att han har det bra.
Köper mitt efterlängtade Efva Attling halsband och utökar min samling.
Hedemora har gått upp i div.1 och jag åker mellan Borlänge och Hedemora för att hinna med att se så många matcher som möjligt. Matcherna går sädär men det är kul att se M spela och han gör det riktigt bra.

November kommer och jag börjar planera in en resa till Luxemburg för att hälsa på Poco. Ser på hockey och funderar varför saker inte går min väg.

December inleds med en resa till Luxemburg i fyra dagar. Härligt att träffa Poco igen men kändes jättekonstig att någon annan bestämmer över honom när jag har gjort det i fem år. En tår faller när jag sitter på planet hem igen. Kommer hem sätter mig in i jobb igen. Max säljer som satan och alla är nog mer eller mindre lite trötta av all försäljning. Jag jobbar juldagsnatten för tredje året i rad och ser fram emot det, ökar sista timmens försäljning mot förra året och är riktigt nöjd.
Jag och M har nu kännt varandra i tre år och jag inser att han fortfarande har en grymt stor plats i mitt hjärta.
December avslutas med en nyfunnen vän i Motéus som jag ser fram emot att åka till Lyon med.

//

01-01-09

Nytt år nya utmaningar.

Hur var erat nyårsfirande? Mitt var som alla andra år. Sådär. Sofie och jag slöt upp hos mig och satt här en liten stund och drack lite dooleys som jag gjort själv. Sen tog vi en promenad i bitande kyla till Hushagen och Helena för att sedan ta en promenad hela vägen tillbaka till Bullermyren och Helenas bror. Firade in tolvslaget med en mun champange sen gick jag och Sofie hem. Skönt. Nästa nyår kommer inte att firas i Borlänge men blir det så kommer jag bojkotta det och vara hemma med Wilgot istället.
Och vet ni till vart jag fick en nyårsinbjudan igår morse!? Halmstad och Tylösand! Surt.
Gick och la mig efter ett igår och sov som skönast när Motéus ringde.

//

RSS 2.0