Karma

                  
Jag är lite kär i det här halsbandet från Kyssjohanna. Lite kär så att jag funderar på att ge mig själv det i födelsedagspresent.

Vardagslyx

Ryckte upp mig ur min förkylningskoma och varit på 1,5 timmes ansiktsbehandling. I år ska jag skämma bort min hy rejält!


Soffhäng deluxe

Min förkylning har nått nya höjder. Genomtäppt näsa, feber, taskig röst och noll smak. Överkörd med andra ord.
Gårdagens (nyktra utgång med värktabletter i kroppen) var i allafall kanon, Mattias blev glad över present och blommor och alla som är inblandade för sommarens plan var med.


Lördag med fina

Har installerat mitt sjuka jag hos Hillerström, snart installerar vi oss hos Mattias med blomma och present. Vila tänkte jag göra imorgon eftermiddag.


Calleth you Cometh I

Spenderar Fredagkvällen med att återuppleva The Arks spelning från Peace and Love och hoppas att huvudvärken ger med sig, halsen blir bättre och kroppen rycker upp sig. Jag har inte tid eller ork med den här typen av förkylning som slagit till.  


Volang

Gårdagens spontanshopping med Hillerström slutade med den här fina bikinin från H&M. Lite volang, lite mönster, lite perfekt.


New in

                Bästa kvällsläsningen, nya ELLE.


Valentine

Alla Hjärtans Dag, Mattias födelsedag, spenderar kvällen i tvättstugan och snälla pappa har varit här med fina blommor.


EBBA 2012

EBBA-möte helgen som var med Max-Sveriges chefer. Bra, roligt, galet och efterlängtat. Föreläsningar, prisutdelningar, galamiddag med dresscode och bordsplacering och en galen fest. Som DC-Micke sa, what happens on EBBA stays on EBBA.
Den här helgen som inträffar på en gång om året är ett perfekt tillfälle att få umgås med mina guldkorn utan att någon ska behöva jobba eller gå upp tidigt dagen efter för att jobba, och att träffa mina andra fina människor jag lärt känna under åren.
Minus under helgen; maten under helgen för kräsna mig och att vi, Borlänge, var 0,1%(!) ifrån ett fint pris!

Broken Hermés

Ett EBBA-möte och ett golv. Jag behöver nog inte berätta hur jag känner. På Onsdag håller jag tummarna som jag aldrig hållt tummarna förut för att ett av mina käraste går att laga.


Love

Behöver jag säga att jag är kär? En i guld skulle inte skada i min, redan fulla, smyckessamling. Faktiskt.


Ledigt

Stall avklarat nu lägenhetsvisning med Hillerström! Lediga, sköna dag.


RSS 2.0