ode to Irc

Imorgon efter jobbet bär det av till Mora för att träffa tjejerna från gymnasiet, ska bli riktigt kul och galet som alltid =)
Hade ju en plan att försöka få låna mina föräldrars bil, och gissa vad, det gick bättre än väntat! Behövde inte ens anstränga mig! "Om du var rädd om den förra så ska du vara tusen gånger mer rädd om den här" Självklart! Ska vårda den ömt. Det första jag dock råkade göra var att sulla bort alla radiokanaler, meen har fixat det så ingen skada skedd. Kan väl inte hålla koll på alla knappar hit o dit som finns i den bilen, räcker väl med att veta vart startknappen sitter.

På måndag drar jag från lägenheten, då ställer dom in alla fönster för att sedan på tisdag börja montera upp dom. Så på torsdag ska jag väl kunna bo här igen. Hem och äta mammas/pappas mat, lovely.

Har varit en sväng på Kupolen med syrran för att fortsätta min väskjakt, och nej, jag har fortfarande inte hittat någon. Eller jag har hittat fyra MEN i fel färg! Hur svårt ska det vara att hitta en svart?

Den 9:e börjar Top Model. Äntligen!

Har färgat ögonbrynen idag, haft ansiktsmask och ätit massa tobleroneglass. Och längtat efter att min tröja ska komma. Väldigt givande.

//


Kommentarer
Postat av: Anna

MEN JA!

Tro mig jag vet att det är omöjligt att hitta en svart väska, har letat typ ett år.



Iaf.. Eyelinern är döbra faktisk!

2008-08-29 @ 20:25:30
URL: http://dagensanna.blogg.se/
Postat av: Anna

t

2008-08-29 @ 20:25:43
URL: http://dagensanna.blogg.se/
Postat av: Marie

Man behöver sånna dagar också :) Så det så.

2008-08-30 @ 12:20:45
URL: http://lillamarie.blogg.se/
Postat av: Anna

tjusigt hjärta dåååå!

2008-08-31 @ 16:42:57
URL: http://dagensanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0