Färg på nosen, en resa rikare..

..jag är hemma igen. Hemma i ett kallt Sverige. Frosten ligger som ett täcke över gräset, rutorna på bilarna måste få sig en duvning, vintern hänger i luften.
Uppe med tuppen idag, närmare bestämt halv sex. Vaknade av att magen kurrade, så drog på mig mysoutfiten, tände ljus och lät Winnerbäcks ljuva stämma göra sig hörd. Mysmorgon för mig själv med andra ord.

Egypten har varit kanon. Varmt och skönt. Vi har inte gjort många knop, legat vid stranden/poolen från morgon till eftermiddag. Graderna har legat runt 30-35 grader varje dag. Kvällarna tillbringades med Jenny på hennes favoritrestauranger för god mat. Kamelstek provades och gillades, tro det eller ej! tänk er lövbiff i smaken..
Vi hade en heldag i Kairo med Jenny. Bussresan börja vid fyra på natten/morgonen, lite jobbigt med bra ändå. Inte som att åka in till Falun direkt och hålla tummarna för att tröja på Gina ska finnas direkt. Egyptiska museumet, pyramiderna, Kairotower med utsikt över hela Kairo för lunch och ett avslut på CityStar för shopping fick bli våran dag i Kario innan bussen tog oss tillbaka till Hurghada.
Egypten bjuder på sjukt mycket sand. Nu när man varit där så inser man mängden sand som finns där. Tänk er att bo i en sandlåda, på riktigt. 
Gupp och skak omvartannat från start till mål bjöd våran flygtur på när destination Sverige drog igång. Blev en riktigt jobbig flygtur hem. Väl på Arlanda tog vi beslutet att köpa tidigare biljetter hem, inta donken för mat och sedan låta tåget ta oss till Borlänge. Trött och frusen var det skönt att se pappa och Chrille stå och vänta på stationen. Det är trots allt lite skönt att komma hem igen.


Mer bilder kommer men nu väntas en andra omgång frukost, sen dusch och Hedemora för ett farväl av en hemsk utväxt.

//

Kommentarer
Postat av: Sofia

Härligt!! =D Snart måste det blir en get together!

2009-10-14 @ 12:20:17
URL: http://liandri.blogg.se/
Postat av: elin

härligt, härligt syster!!!

2009-10-14 @ 14:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0