Äntligen i mål!

Familjehelgen är över. Tillslut. Lördagen gick riktigt bra faktiskt. Alla skötte sig och ingen var sjuk så ett kors-i-taket blev det! Annat var det idag. Började vid halv nio och pricka av dom från listan, två sjuka och en in. Alltså en kort, en söndag med sälentrafik.
Lungt till en början sen vid ett small det till med två bussar sen var det kö ner till dörren fram till fem. Helt sjukt. Det tog liksom aldrig slut. Någonting som däremot tog slut var lökringarna. Sweet. Ha en hamburgare med lökringar på men inga lökringar, klingar inte helt rätt. Så jagade folk på Matlagret ihop om att få tag på någon som kunde hjälpa oss. And I made it! Fick tag på en som jobbade där som var snäll nog att ställa ut det jag ville ha på kajen, sen var det bara att åka dit och hämta. Så jobbet idag blev 7-17.50 istället för 7-16. Så jag är trött, trött och slut efter en jävlit jobbig dag!


//

Kommentarer
Postat av: M

Gaaah! Stackare!:( Men du fixade det som allting annat:) Skit att vi var borta när du försökt ringa annars hade ju vi åkt till matlagret! Ha en skön ledig dag imorgon nu!

2009-02-08 @ 20:31:22
URL: http://marialindstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0